Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עוברים בנק?

ירחמיאל
שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הנוכחי אשר אני בו כבר עשרות שנים קצת מעצבן אותי לאחרונה, מה גם שכבר לא נמצא ליד הבית. יש בנק אחר ליד הבית שרק מתחנן שאגיע.

כיצד מבצעים זאת? האם הבנק הנוכחי אמור לספק ניירת? האם לגשת ישירות לחדש?

ומה לגבי כרטיס הויזה בינלאומי הנוכחי?

תודה לעונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני עברתי מפועלים לאוצר החייל.

לא זוכר כל כך, אבל נראה לי שהבנק החדש מסביר לך את ההליך ואיזה טפסים בדיוק למלא וגם עוזר בהעברה...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברתי השנה לטפחות אחרי 11 שנים בפועלים.

אתה פותח בחדש, מעביר לשם משכורת.

אחרי ש"ניקית" את הישן, מגיע לסניף הישן ומבקש לסגור.

(לנקות זה אומר שאם יש הלוואות או חובות אז צריך לסגור, ואם יש תוכניות חסכון או דברים אחרים, להעביר לחדש)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לך לבנק החדש והם ידריכו אותך בדיוק מה לעשות ואיך

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיי בקלות, אמנם זה תהליך שיימשך זמן מה, אבל אם התנאים בבנק החדש יותר טובים כדאי לשקול מעבר.

אף אחד לא חייב להיות נשוי לבנק וגם בנק ניתן להחליף.

אני החלפתי בעבר בנק, בגלל התנהגות לא נעימה של סגן המנהל (דווקא ברגעים שצריך אותם - לא עמדו בפרץ והתייחסו לא יפה. הבטחתי לאותו בחור שם, שלאחר שיירגעו מעט ענייניי - אעבור וכך היה).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר אתה פותח חשבון חדש אל תשכח תעודת זהות, תלושי שכר אחרונים, דפי חשבון אחרונים ודפי חיוב ויזה,

זה רק יעזור בשבילך שתקבל תנאים יותר טובים ומסגרת אשראי יותר טובה.

Golf 1.6 DSG 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ביצעתי מעבר בהדרגה - בעצם היו לי שני חשבונות - אחד שלי ואחד של אשתי, מימי הרווקות, שאותם הפכנו למשותפים. אחרי איזה 15 שנה אחד הסניפים הפך כמעט בלתי נגיש (עבר למקום בלתי נסבל) וגם הקשרים שהיו בו בעבר הלכו והדלדלו - התחלתי להעביר את החשבונות לבנק האחר בהדרגה (קופות גמל, חשבונות חסכון וכו') עד שנותרו בחשבון 90 ש"ח ואז ניגשתי וסגרתי את החשבון.

כיום התהלים אמור להיות עוד יותר פשוט עם משיכת הוראות קבע בחשבון ובכרטיסי האשראי על ידי הבנק וחברת האשראי הקולטים. כמוכן כל ההשקעות מנוהלות על ידי חברות חוץ בנקאיות, כך שאין שום בעיה להעביר את החשבונות בין הבנקים - הם למעשה מתנהלים מחוץ לבנק והבנק מהוה רק את הממשק לניהולם.

אם יש במשפחה שתי משכורות העבר תחילה אחת, ורק לאחר שכל הוראות הקבע עוברות העבר גם את השניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנוכחי אשר אני בו כבר עשרות שנים קצת מעצבן אותי לאחרונה, מה גם שכבר לא נמצא ליד הבית. יש בנק אחר ליד הבית שרק מתחנן שאגיע.

אם אתה לקוח - פתח חשבון בסניף אחר והעבר לשם את כל עניינך. בסניף החדש ישמחו לעזור.

אם אתה עובד בבנק - עליך לבקש העברה או קידום לתפקיד בסניף החדש (אם מדובר בסניפים של אותו בנק) או להתפטר ולהגיש בקשת עבודה בבנק החדש, אם הם לא של אותו בנק.

אם אתה במשרה ניהולית - זה יהיה מעט קשה יותר כי אתה בוודאי חתום על חוזה.

מקווה שכיסיתי את כל האופציות של מעבר בנק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקווה שכיסיתי את כל האופציות של מעבר בנק.

כמעט -

המעבר הכי פשוט הוא בין סניפים באותו בנק. ניגשים לסניף שנוח לך, רואים אם נחמד שם, אם הבנקאים מאירי פנים, אם הם מחייכים אל הלקוח או משפילים מבט רק שלא יגש אליהם - אם הכל נראה חיובי פשוט מבקשים להעביר חשבון בתוך הבנק.

בשני הבנקים הגדולים התהליך מובנה ופשוט מאוד. אין לי מידע על התהליך בבנקים האחרים - אני מניח שהוא קיים גם בהם.

במעבר בין בנקים - לעשות מחקר שוק קטן, ולהחליט איפה רוצים אותך יותר, איפה נותנים לך תנאים טובים יותר, מה אפשרויות הקשר עם הסניף וכד'. הבנק החדש ישמח לסייע במעבר.

כמו שאומרים ברוסית, כל אדם הוא הפיזדץ של המזל שלו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמעט -

המעבר הכי פשוט הוא בין סניפים באותו בנק.

כיסיתי אופציה זו גם אם הוא שואל כלקוח, וגם כעובד בבנק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד אין לך חסכונות לטווח ארוך, לעבור בנק זה פשוט מאוד (עשיתי זאת). רצוי לפני כן להגיע למצב שיש לך 0 התחייבויות בכרטיס אשראי ו0 הוראות קבע.

אתה בא לסניף -״שלום אני רוצה לסגור חשבון״- ויפנו אותך לאיזה פקיד שינסה לשכנע אותך להישאר. אם תמשיך בסגירה, תצטרך לחתום על כך. אחר כך אתה יכול למשוך את כל מה שיש לך, ולהפקיד בבנק החדש. שים לב, שהבנק הישן יתן לך אישור סגירה רק 14 ימי עסקים לאחר הבקשה (הם מוודאים שאתה לא בחובות אצלם).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואי אתם חיים ב״פעם״

רק צריך ללכת לבנק החדש והם עושים הכל

לא צריך לסגור מינוס או הלוואות בישן או לסגור אותו בכלל, הבנק החדש עושה זאת

אתם חותמים שם על יפוי כח שעובר אישור עו׳ד בבנק

זה כמו לעבור מסלכום לגולן למשל...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.