Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך עוברים בנק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת לא יודע על מה אתם מדברים.

עברתי לפני כמה חודשים לבנק טפחות והם לא רצו ולא יכלו לעשות כלום מול הבנק הקודם שלי - הפועלים.

הדבר היחיד שהם העבירו זה כרטיס אשראי כי בשני המקרים זה ישראכרט.

לבנק הישן הייתי צריך להגיע פיזית בשביל לחתום על סגירת חשבון.

פורסם

לגבי הוראות קבע - על מנת לא להסתבך עושים תהליך פשוט:

1. פותחים חשבון חדש ומבצעים אצל המעסיק תהליך העברת המשכורת לחשבון החדש. כמוכן מזמינים בו כרטיסי אשראי.

2. לאחר שההוראה נקלטת - מוציאים רשימת הוראות קבע (ניתן להוציא מאתר הבנק הננטש ומדוחות האשראי) - ומתקשרים לגופים הרלונטיים, מעדכנים אותם במספרי החשבון והכרטיסים החדשים.

3. לאחר שהכל נקלט - אפשר לבטל את החשבון הישן.

תאורטית הבנק אמור לבצע את ההעברות באופן אוטומטי - אני לא סומך עליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני באמת לא יודע על מה אתם מדברים.

עברתי לפני כמה חודשים לבנק טפחות והם לא רצו ולא יכלו לעשות כלום מול הבנק הקודם שלי - הפועלים.

הדבר היחיד שהם העבירו זה כרטיס אשראי כי בשני המקרים זה ישראכרט.

לבנק הישן הייתי צריך להגיע פיזית בשביל לחתום על סגירת חשבון.

האמת טפחות לא עשו עבורי את השרות הזה וביקשו טפסים מדיסקונט

אז פסלתי אותם, נכנסתי לבינלאומי והופ...החשבון נוייד (ללא המספר כמובן)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...