Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתרי הכרויות זה מעצבן כי צריך לשלם.

והרוב זה בזבוז כסף.

הם תמיד עושים את הטריק שאתה יכול להירשם בחינם, אבל אז אם מישהו קנה קרדיטים (או כל שטות אחרת שהם המציאו) כדי לשלוח הודעות הוא בעצם שולח הודעות לאנשים שלא יכולים להחזיר לו תשובה.

אישית אף פעם לא שמתי כסף, אולי יש אתרים שבאמת עובדים.

יכול להיות שרק כאלו שההרשמה עולה כסף ואז בעצם אתה יכול להתכתב עם כל אחד.

They are trying to ban me...

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דעתי שתעזוב את כל הקורסים המטומטמים האלה שכנראה יעזרו לך לקבל יותר סטירות מזיונים.

במקום "קורסי פיקאפ" אתה פשוט צריך פיקאפ בר.

צא עם חברים לבר נחמד בלי ציפיות, תרקוד, תשתה, תהנה, תחייך.

ראש טוב+חיוך+חוש הומור סביר ואתה כבר במקום טוב מבחינת בנות המין היפה.

לא צריך להיות בראד פיט כדי להכניס בחורה למיטה (או מעבר).

ובאמת, תצא במטרה לבלות, אל תצא "לעבוד", זה דבילי, זה הורס את הכיף שבספונטניות ולרוב יגרום לך להתנהג כמו דביל, ובחורות לא מתות על זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מה בדיוק לא הולך? באיזה שלב נתקעת?

רובן פשוט לא עונות, או שהן עונות ואז השיחה מסתיימת בהיי מה קורה וזה לא ממשיך משם.

פשוט מפסיקות לענות וזה לא רק עם בחורה אחת זה משהו שיטתי שחוזר על עצמו.

אני משתמש באתרי הכרויות בחינם לא מוכן לשלם על זה כסף ע"ע Okcupid.

חוץ מזה שאתרי הכרויות בתשלום הם בזבזוז משווע של כסף.

ידעתם שב- Jdate למשל למנוי שלא שילם אין את היכולת לענות בחזרה.

אז מה עשיתי בזה ששלמתי כסף?

בקיצור בעיה.

מצד אחד לפעמים זה חסר, מצד שני אני מנסה להסתכל על זה ככה קשר/אישה זה בונוס.

השאיפה שלי היא להיות מאושר ושיהיה לי טוב בכוחות עצמי, אוי לי אם אתלה את כל תקוותיי בקשר כזה או אחר.

ואני רואה אנשים שהיו אובססיביים לבת הזוג שלהם, והם פשוט נשברו ונכסו לדכאון קשה אחרי שהם נפרדו.

שורה תחתונה לא רודף אחרי נשים אבל גם לא רואה תוצאות.

פורסם

בחורה מקבלת 100 הודעות בסגנון "היי מה קורה" ביום, תן לי סיבה אחת לענות דווקא לך. בקיצור, תשלח הודעות מעניינות יותר כמו "אני חייב לשאול אותך שאלה קטנה", "שמתי לב למשהו מיוחד אצלך" וכו׳ - 50% שהיא תענה לך אם אתה נראה בסדר בתמונות, מכאן תמשיך.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כל עוד אחרי "אני חייב לשאול אותך שאלה קטנה" לא מגיע "אבא שלך גנן?", או אחרי "שמתי לב למשהו מיוחד אצלך" לא מגיע "אני רואה אצלך כאב עמוק בעיניים".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"אני חייב לשאול אותך שאלה קטנה"

ואחרי זה בגוף ההודעה:

"המזגן על הקיר בתמונה השלישית שלך זה טורנדו? איך הוא, את מרוצה ממנו?"

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מזמן השתתפתי במחקר קבוצתי שעסק באתרי היכרויות, (קיבלנו הנחיות לחפש אנשים שעונים לרשימה של הגדרות, ולשלוח הודעות בנוסחים שונים)

הנה כמה תובנות:

קודם כל, okcupid זה אתר חינמי, וכנראה ששם כדאי לך לחפש. כנראה בסיס המשתמשים הפעיל הגדול ביותר בישראל.

1- הודעות "היי מה קורה" יעברו ללא מענה. הישראלי הממוצע שולח הודעות במאסות, ממש עובר פרופיל פרופיל ושולח "היי מה קורה" כדי "לדוג" מי שתענה, מבחינת הישראלי הממוצע אתרי היכרויות זה טינדר2.

2- אל תפתח במחמאה על מראה. למעשה אל תכניס את זה בכלל להודעה.

3- תכתוב משהו שיראה שקראת את הפרופיל, ותוסיף שאלה כלשהי בהודעה שיהיה מקום להמשיך שיחה. כמה שיותר ענייני, יותר טוב.

4- אל תהיה קריפ. פשוט ככה. בלי בדיחות שחוצות את הטעם הטוב, ולא לבקש טלפון אחרי הודעה וחצי.

ההודעות הענייניות יותר לרוב זכו למענה, ואפילו התפתחו לשיחה, אם זה היה רלוונטי עבורי זה גם היה עובר לדייט. חלק לא קטן מאותן שיחות היו עם נשים יפות מאוד, רחוק מהסטריאוטיפ שתשמע על אתרי היכרויות. אציין שבפרופיל תמונה אמיתית שלי ואני רחוק מלהיראות כמו פאביו בימי הזוהר שלו שכח מחששות הקשורים למראה, אלא אם יש לך אוזן באמצע הפרצוף או 3 עיניים זה יהיה לחלוטין לא רלוונטי.

האתר הזה (ומספר אחרים) יציעו לך כל מיני הטבות ואופציות מיוחדות עבור תשלום. אל תשלם בשום אופן, כמה כלים שלא תקבל מהאתר- את הבנאדם שאתה זה לא ישנה.

אוסיף שגם אחרי שנגמר המחקר הפרופיל שלי עדיין שם ופעיל, בעיקר כדי להכיר אנשים מחו"ל, ההשתתפות באותו מחקר די ניפצה לי את הסטיגמה על האתרים האלו כפלטפורמה מציאותית.

לך על זה, אין לך מה להפסיד, אתה עלול להפתיע את עצמך.

פורסם

ספיקינג אוף טינדר, לא מתבייש להגיד שאת החברה שלי פגשתי שם (שנה ביחד נכון ללפני כמה ימים), ושכל מה שפיקה כתב רלוונטי גם במקרה הזה.

אוסיף על כך שלא השתמשתי בטינדר בארץ (החברה לא ישראלית) ושזה לגמרי נכון שאפשר לקבל תגובות חיוביות גם מבחורות יפות מאוד (גם אני לא פאביו. מי זה פאביו בכלל?) אם רק מדברים כמו בנאדם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בסוף , הכל עובד. אבל זה לגמרי עניין של גישה. בטינדר מצאתי סקס, דייטיים רצינייים ושיחות כיפיות. לא השתמשתי באתרי הכרויות, אבל אני מניח שזה לא שונה. אותה הגישה לגבי ברים, מסיבות ואפילו חתונות לפעמים. הגישה אחרי יצירת הקשר הראשוני, בהנחה שהבחורה מעוניינת, היא זו שתקבע לדעתי את המשך הערב או, לחלופין את טיב מערכת יחסים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם (נערך)
(גם אני לא פאביו) מי זה בכלל פאביו?

יש מצב שפאביו זה האח הגברי של הכוסית-הורסת ת'בריאות, פאביה?

אם הפאביה סחטה פה כל כך הרמה מחמאות (בלי שבכלל התכוונה לכך) באמת מעניין איך גרסת השרירים......מבצעת.

ולעניין המראה אני מסכים לגמרי, אם יש כימיה ראשונית זה בהחלט חשוב יותר ממראה, במיוחד לאור העובדה שלא משנה כמה כוסית הבחורה- די מהר יורדת ההתלהבות מ"וואו איזו כוסית היא!" ואז או שיש לה גם תוכן שאיתו אפשר לבנות משהו או ש.........next!

רוצה לומר, גם אם היית יוצא עם ברפאלי, די מהר היית מאבד את זקפת ההתלהבות שאתה נותן בראש לכוסית שקוראים לה ברפאלי ואז ההמשך היה תלוי ב"יש\אין עם מי לדבר".

ובכלל, בחיים וגם במערכות יחסית-never say never.

תמיד אמרתי שבחורה שהכרתי במועדון זה לא לקשר רציני- הבחורה האחרונה שהכרתי במועדון נשואה לי מזה 7 שנים והיא אם 2 ילדי (אלה שאני יודע עליהם בכל אופן).

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
באתרי היכרויות, רק התמונות מדברות.

"היי, מה קורה?" מספיק לחלוטין.

חבל לקרוא את הפרופיל, להשקיע במחמאה חמודה ולא לקבל תגובה.

לפעמים משקיעים קוראים את הפרופיל וחושבים על הודעה נחמדה ובסוף או שאין התייחסות או שמקבלים הודעת מערכת בסגנון "תיבת הדואר של המשתמש מלאה"\"אין באפשרותך לשלוח הודעה ללא תשלום".

They are trying to ban me...

פורסם
באתרי היכרויות, רק התמונות מדברות.

"היי, מה קורה?" מספיק לחלוטין.

חבל לקרוא את הפרופיל, להשקיע במחמאה חמודה ולא לקבל תגובה.

וזה, רבותיי, למה עבור 99% מהמשתמשים אתרי היכרויות לא עובדים.

לפני בדיוק 2 הודעות ציינתי שהייתי אחד מתוך קבוצת משתתפים במחקר, ונתתי מסקנות מהמידע שהתקבל מיותר מבנאדם אחד.

ולגבי פאביו לכל התוהים-

https://en.wikipedia.org/wiki/Fabio_Lanzoni

בשנות ה 90 הוא היה מותג ממש חזק בארה"ב. מוזר שדווקא אני הפישר הצעיר מכיר את הבדיחה הזו והותיקים יותר לא....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...