Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני דווקא נמנע מלשלוח להודעות לנשים עם תמונות של מסיבות, ספורט אתגרי, אופנועי ים, תמונת גוף בביקיני עם פילטרים של אינסטגרם וכדומה. עדיף לקרוא מה מעניין אותה, איזה ספרים ןסרטים היא קראה למשל. תמונות זה בינארי, כן או לא.

איך אתה מגדיר בחורות מוזרות? עם תחומי עניין שונים משלך או עם תפיסת מציאות קיצונית, למשל גותיות שמדברות על מוות וסבל כל הזמן ומספרות לך אחרי 2 הודעות על כל הצרות שלהן בחיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

adidas1

מסכים איתך בכל מילה.

SlowRide

שמע היחס לבחורה שעושה ספורט אתגרי שונה מגבר לגבר. אבל אני יכול להבין אותך, גם אותי לא מושכת בחורה שעושה ספורט אתגרי או ספורט בהגזמה. אני כן בעד שהיא תעשה ספורט כלשהוא, אבל לא בהגזמה של "תחרויות ביקיני". אבל זו כמובן דעתי ואלו ההעדפות שלי.

בחורות מוזרות זה בחורות שבגיל 24 יש להן שיער ירוק, כאלה שיש להן יותר מידי פירסינגים \ קעקועים, תפיסות עולם גותיות, חולצות של מטאל (עברנו את השלב הזה בגיל 18 ), דיכאון כללי, אופי גברי, כאלה שאין להן שאיפות בחיים חוץ מ #סופש_בים_עם_הבובות, בחורה שמבטלת דייט שני כשאני כבר בדרך בלי שום סיבה ואז לא עונה לטלפונים או הודעות, כזאת שמראה עניין בשיחה אבל תמיד עונה יבש ולעולם לא שואלת שאלות מה שהפוך את קיום השיחה למאוד קשה עד בילתי אפשרי, כאלה עם תפיסות עולם מוזרות (שלא מתאימות לי!! שלא יגידו שאני כופה את הדעה שלי על כולם) כגון "לא רוצה ילדים" "רק טבעוני" "שומרת מסורת", ועוד כל מיני דעות שפשוט לא מתיישבות עם הדעות שלי..

יש גם סוג של בחורות "מוזרות" שפשוט תחומי העניין שלהן שונים מתחומי עניין של רוב הבחורות כגון: מחשבים, אלקטרוניקה, רובוטיקה. אישית - לא רואה פסול בבחורות כאלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שאפשר להחליט מי מוזרה רק לפי התמונות שלה. רק לפי שיחה אפשר לדעת. מוזרות זה לפעמים מושך, אנשים מעניינים בד"כ לא מקפידים ליישר קו עם הסביבה אבל גם אנשים משעממים שרוצים שיחשבו שהם מעניינים צובעים את השיער בירוק ועושים קעקועים על כל הגוף, ככה שאי אפשר באמת לדעת מהתמונות מי מוזרה עם בעיות, מי מעניינת ומי סתם מנסה להיות מה שהיא לא.

למישהי עם 15 תמונות של ביקיני בים וסלפי בשרותים של מקדונלדס מראש אין מה לשלוח הודעה כי אפשר לנחש כמה "מורכבת ומעניינת" האישיות שלה.

פורסם

הכי חשוב זה להיות עצמך.

אלא אם כן אתה יכול להיות באטמן. במקרה הזה, תהיה באטמן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני הבנתי שצריך לגרום לבחורה להתעניין בך, בשביל זה צריך לעורר אצלה תגובות רגשיות וזה יצור אצלה משיכה.

אפשר ללמוד על התחום הזה מסרטונים של RSD הם אחת החברות המובילות בעולם בכל מה שקשור לחום הזה.

(אחד מאומני הפיתוי הכי מפורסמים בעולם)

https://www.youtube.com/watch?v=txDfzsPbNRo

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל, הבן אדם קורא לעצמו PIMP. זה מראה מה הוא חושב על הנשים שהוא מנסה להתחיל איתן.

תעשה לי טובה, גם אם זה אומר להישאר בתול כל החיים אני לא מתכוון להתנהג כמו שהוא מציע שם. לפחות יהיו לי שרירים ביד.

פורסם

פימפ זה שם של מוצר שלו שהוא משווק. (הסרטון הזה הוא חלק מהמדריך - דוגמא)

גם אני אמרתי את זה פעם ולא פעם אחת אבל עובדתית, יצא לי לראות אנשים שמתנהגים ככה והולך להם יחסית לא רע עם נשים.

מה לעשות, נשים מסוימות רוצות אקשן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מתאים לאופי של כולם להתנהג ככה. בלי קשר לסרטון, אני משער שאם תיראה ותתנהג כמו ערס מצוי בארץ תמצא "שידוך" בקלות, אבל מי רוצה לחיות ככה?

פורסם

לא חוכמה להשיג בחורה.

כל הקושי הוא למצוא מישהי שאתה באמת רוצה להיות איתה, מישהי שיכולה להיות אשתך ואמא של הילדים שלך.

They are trying to ban me...

פורסם

מה לעשות, נשים מסוימות רוצות אקשן.

ברור, כאלה שמקום הבילוי המועדף עליהם זה מועדון הפלאקה...

בחורה אינטיליגנטית ש"תתקיף" עם השיטות של המדריכים השונים כנראה תדביק לך סטירה מצלצלת או תלונה על הטרדה מינית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין לי השכלה גבוהה/ תואר ראשון או עבודה מסודרת.

מתאר לעצמי שזה חוסם מלא אפשרויות.

בכל מקרה, לא מחפש או רוצה מישהי שמחפשת תעודה או עבודה.

פורסם
הכי חשוב זה להיות עצמך.

אלא אם כן אתה יכול להיות באטמן. במקרה הזה, תהיה באטמן.

אני חושב שזה מסכם הכל.

כל אומני הפיתוי הללו, הם כמו סיזאר מילאן וכלבים. כלבים מקשיבים לו בגלל האישיות שלו, לא רק בגלל מה שהוא תרגל.

יש אנשים שכלבים מקשיבים להם ויש שלא. זה לא שאי אפשר ללמד אילוף גם למי שאין לו אוטוריטה טבעית, אבל זה הרבה יותר קשה.

עם בני אדם, שהם יצורים יותר מורכבים, זה יותר מסובך.

יש אנשים שיש להם כריזמה.

זה קשור לאישיות שלהם, ואיך המוח שלהם עובד. נכון, עם קצת תרגול אתה יכול ללמד את עצמך להתנהג יותר כמוהם, אבל אתה אף פעם לא תהיה כמוהם ואתה אף פעם לא תצליח להרגיש נינוח כמוהם, כי המוח שלך פשוט מגיב אחרת, פיסית, למצבים חברתיים.

והכי גרוע, כשאתה לומד ומתרגל התנהגות שהיא לא טבעית לך, אתה אולי תצליח ליצור קשר ראשוני, אבל אחרי זה... אחרי זה היא תגלה, מהר מאוד, שאתה לא באטמן.

שאתה זה אתה.

למשל, תגיעו למיטה ומה... תיקח קורס בזיונים, או שתחזור להיות הססן וחסר ביטחון וכריזמה, כמו שאתה באמת?!

או שאולי אתה צריך לבנות יחסים על בסיס אחר?

אתה זה מי שאתה, ואתה צריך בת זוג שמתאימה למי שאתה, לא כזו שמחפשת משהו אחר.

ולכן צריך לחפש במקומות הנכונים את בנות הזוג המתאימות.

ואם אתה מחפש ונמשך דווקא לאלו שאתה לא מתאים להן, אז זו בעיה אחרת לגמרי... אבל שומדבר "שאומנות הפיתוי" עוזרת בו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אין לי השכלה גבוהה/ תואר ראשון או עבודה מסודרת.

מתאר לעצמי שזה חוסם מלא אפשרויות.

בכל מקרה, לא מחפש או רוצה מישהי שמחפשת תעודה או עבודה.

מישהי זה ליחסים של שותפות או סקס מזדמן, או כל דבר באמצע?

כי אנשים לרב לא נכנסים לשותפות עם מי שאין לו מה להציע גם בתחום הכלכלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

הכל.

שוב פעם אולי אני לא הכי מציאותי, אבל אני חושב שכמעט לכל אדם יש מה להציע חוץ מלימודים וכסף.

אני לאו דווקא נמשך ל"בעייתיות".

אני נוטה פשוט לחשוב שהאופי/התנהגות שלי לא מתאימה לנשים בישראל או לנשים בכלל.

שהן מחפשות משהו מסויים שאני לא יכול לתת או לספק משום מה.

עריכה אחרונה על ידי Benor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...