Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

בסטייה מהנרטיב הקבוע שלי אני חייב לומר שזה לא רק בישראל, זה ככה בכל העולם. הדייטינג אונליין נהיה קל ובר השגה, וזה הוליד תת-תרבות שלמה וקוד התנהגות מאד ספציפי שאנשים פועלים לפיו. אם אתם חושבים שיש לכם בעיות, תעיפו מבט בפורום OKC של רדיט ותראו מה זה סבל אמיתי. החברים הקבועים שם פיתחו ציניות כ"כ רעילה כלפי כל העניין שזה מצד אחד מייאש ומאידך די מעודד, כי בהשוואה אליהם מצבכם מצויין.

לגבי בחורות ששולחות הודעה ראשונה - זה בהחלט קיים, ובישראל זה אפילו נפוץ למדי. יש רק בעיה אחת: צריך להיראות טוב בשביל למשוך את תשומת לבן, אחרת הן פשוט לא יטרחו להיכנס לפרופיל שלך ולגלות כמה אתה מדהים או כמה הביוגרפיה שלך מעניינת. כמו שאמרתי, השטחיות פושה גם באינטליגנציה, ובהתאם לכללי המשחק של אתרי ההיכרויות היום זה מקובל להתעלם מהודעות שנשלחו אליך ולפסוח על כל מי שלא נראה כמו מייקל לואיס (גם אם יש לכם 95% התאמה). אני חושב שזה לא מנומס ודי מטומטם באופן כללי, אבל השלמתי כבר עם העובדה שככה זה ולא מדובר במשהו אישי.

פיידינג, גוסטינג ועוד אי אלו תופעות של היעלמות הדרגתית הן נורמה בימינו. זה המצב, אנשים זונות, וכל אחד צריך לעשות עם עצמו חושבין אם הוא רוצה להסתגל או להתנזר, כי אין הרבה אפשרויות באמצע. תתנחמו בעובדה שלנשים בנות גילכם זה עוד יותר בעייתי, כי הן נמצאות תחת מתקפה מתמדת של דיק-פיקס והודעות "היי" למיניהן הקוראות למעשים מגונים. לצערי כל הקונספט והמודל העסקי של האתרים האלה פגום, והלקוחות הם אלו שסובלים. מצד שני, היות ו-OKC הוא בחינם אפשר לומר שמקבלים ממנו את מה שמשלמים עליו, לכן כל העניין תלוי בציפיות שלכם.

אם אתם ממש רוצים להרגיש טוב עם עצמכם - שימו לכמה ימים תמונה של איזה חתיך הורס ותראו איזה גשם של הודעות יתחיל לרדת. פתאום תרגישו שאתם חכמים, מוכשרים ומוצלחים בצורה יוצאת מן הכלל. ואז תוכלו גם אתם להתעלם מההודעות ולהתנקם בכל הנבלות האלה שלא ענו לכם בעבר. יש בזה משהו מרפא. :-)

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלחתי לה הודעה ואמרתי לה שזה נראה לי מוזר שיומיים שלוש לא דיברנו. היא שלחה לי הודעה שלא מתאים לה הלחץ הזה.

ממיטב נסיוני בתחום זה לא רעיון טוב לשלוח הודעות מהסוג הזה.

ועכשיו אני ארשום כמה דברים מסוג ה"פסיכולוגיה בגרוש"... אז לא להתרגש יותר מדי.

מה הבעיה עם הודעה כזו של "זה נראה לי מוזר שלא דיברנו" ?

א. הודעה כזו מעבירה את כל העסק ממישור ה- כיף וה- fun למישור של מחויבות וכו'. ואתם מאוד רחוקים מזה

ב. תזכור שאף אחד ואף אחת לא חייבים לך כלום. הם יכולים להיות איתך בקשר כשזה מתאים להם. ולך.

ג. אין טעם ללחוץ בסגנון של רגשות אשם פולניים. זה לא יקרב אליך אנשים - רק ירחיק.

כן מותר לגלות קצת התמדה בקטע של חיזור כי יש בחורות שצריך טיפה להתמיד לפני שמקבלים מהן יחס. (אבל להתמיד - לא להטריד).

ד. נסה לחשוב איפה זה שם אותך מול הבחורה כשאתה נמצא במקום שאתה צריך להתחנן ליחס ממנה.

איזה מסר אתה מעביר לה?

אם להיות בוטה המסר הוא משהו בסגנון של "אין לי חיים ואני רק ממתין שתעשי לי טובה ותתייחסי אליי".

והבעיה פה מעבר למסר שאתה מעביר בהודעה כזו היא איך שאתה תופס את עצמך ואת תחושת הערך שלך.

ואיך שאתה מעריך את עצמך - ככה גם אחרים מעריכים אותך.

אז אולי אתה צריך להתחיל לחשוב על זה מהזוית הזו ולראות איך אתה מתקדם מכאן.

פורסם

כל הדברים שכתבת, אני מסכים איתך לגמרי (יש מצב שאני הראשון בקארספורום שמסכים עם חבר אחר?). הבנתי על עצמי שיש מצב שאני משדר קצת לחץ ויכול להיות שזה מרחיק נשים, זה משהו שאני משתדל לתקן לפעמים הבאות. לגבי מה ש DERISH כתב, אני לא חושב שיש משהו פגום במודל העסקי של האתרים האלו, בסופו של דבר זה אנשים שלוקחים דברים לאן שהם רוצים לקחת אותם. זה כמו להגיד שפייסבוק גרם להתמכרות לאנשים, זה לא נכון, אנשים בחרו להתמכר לפייסבוק.

לגבי העניין של מראה חיצוני, אין מה לעשות לגבי זה, אל תחרטטו שלא משנה לכם איך נראה בן הזוג שלכם, גם אני מודה בזה, אם תהיה מישהי שתכתוב דברים שימוטטו אותי לקרשים אבל היא לא נראית טוב בכלל, כנראה שאני לא אפנה אליה. מראה חיצוני ואופי זה 50/50, אם אחד מהם חסר אז כנראה שזה לא ילך.

פורסם

לכל המתוסכלים - מבין אתכם, גם אני הייתי פעם כזה. איך יצאתי מהסבך? פתחתי בתהליך כואב ומרחיק לכת של להבין באיזה עולם אני חי.

וכדי להבין את זה, צריך הרבה אומץ. בני האדם חיים בתוך מעבה של שקרים ועיוותים כדי להתקיים.. כדי להקל על הסבל הכרוך בקיום. מחד, אם תורידו מעליכם את צמר הגפן שעוטף אתכם הרי בהתחלה הפצע יהיה מאד מאד מכאיב, אתם תהיו בנקודת שפל שלא הכרתם.

מאידך, תוכלו רק להתרומם משם, כך שהכאב שאתם חשים כיום יהיה מאד קהה ועמום עד כדי לא קיים. במילים אחרות, אני מציע להחליף את המשיכה האיטית של הפלסתר במשיכה חזקה. האם זה שווה את זה? זה אינדיבידואלי. ובכל מקרה זה כבר לא משנה לגבי, שכן זו היסטוריה.

:idea:
פורסם

שרשורים כאלה מזכירים לי איזה בר מזל אני שנפגשתי עם זוגתי אי שם בעבר הרחוק כשאני הייתי חייל צעיר והיא הייתה עוד בתיכון.

בתקופה התמימה שכל מה שעניין אותי זה שיהיה כיף להעביר את הזמן ביחד והעיקר להפגש כמה שיותר.

אגב, הכרנו בסוג של אתר היכרויות. אז במקרה שלנו זה עבד..

פורסם
אני לא חושב שיש משהו פגום במודל העסקי של האתרים האלו, בסופו של דבר זה אנשים שלוקחים דברים לאן שהם רוצים לקחת אותם. זה כמו להגיד שפייסבוק גרם להתמכרות לאנשים, זה לא נכון, אנשים בחרו להתמכר לפייסבוק.

במונחים עסקיים נטו המודל הזה לא מוצלח במיוחד, ולראייה האתרים שלא גובים כסף כמעט ולא צומחים, ובוודאי שלא עושים מיליונים. מי שכן עושה רווח זה אתרים שמשקרים ללקוחותיהם (כמו אשלי מדיסון), מציגים מצג שווא של יחס גברים:נשים, ועושים עוד אי אלו מניפולציות בשביל לגרום לאנשים (גברים בעיקר) להושיט יד לארנק.

מבחינה מעשית, המודל לא עובד בגלל שהוא בד"כ מתמטי ורציונלי, ובני אדם... הם לא. לכן לאנשים שבאים בגישה רציונלית קשה למצוא שם משהו, כי כל ה"טובים" כבר הבינו שאין להם מה לחפש שם והלכו.

לגבי העניין של מראה חיצוני, אין מה לעשות לגבי זה, אל תחרטטו שלא משנה לכם איך נראה בן הזוג שלכם, גם אני מודה בזה, אם תהיה מישהי שתכתוב דברים שימוטטו אותי לקרשים אבל היא לא נראית טוב בכלל, כנראה שאני לא אפנה אליה. מראה חיצוני ואופי זה 50/50, אם אחד מהם חסר אז כנראה שזה לא ילך.

ההבדל הוא בסדר הפעולות: בעולם האמיתי אתה נמשך למראה ואז נכנס לשלב של proof of concept (דייטים ופלירטוטים) שיבהיר לך אם יש על מה לדבר אחרי הסקס. באתר היכרויות עושים בשבילך את ה-POC ומציגים אחוזי התאמה על סמך שאלות ששני הצדדים ענו עליהן, לאחר מכן אתה יכול לבחור את הנאה ביותר בעיניך מתוך המאגר שכבר עבר סינון ראשוני.

לכאורה זה רעיון טוב, כי התאמה על סמך תכונות אופי זו אסטרטגיה חכמה יותר לטווח הרחוק. בפועל זה לא ממש עוזר כאמור, בגלל שאנשים עדיין לא עשו את הסוויץ' בראש בין לחפש בן/בת זוג לבין למצוא זיון.

אני מציע להחליף את המשיכה האיטית של הפלסתר במשיכה חזקה. האם זה שווה את זה? זה אינדיבידואלי. ובכל מקרה זה כבר לא משנה לגבי, שכן זו היסטוריה.

לא הבנתי את המטאפורה. התחלת לצאת עם גברים במקום?

פורסם

לא הבנתי את המטאפורה. התחלת לצאת עם גברים במקום?

לא, פשוט הבנתי שזה כוכב החיות. הבנת מבנה הנפש האנושית יכולה להסביר "הכל", כי "הכל פסיכולוגיסטי". למשל, התגובה שלך היא הבעת תרעומת על העליונות האינטלקטואלית החבויה בתגובה שלי (הרי אמרתי במילים אחרות "את מה שאני הבנתי, אתם *אולי* תבינו בעתיד"). בתגובה לקריאת התיגר הזו אתה בוחר להכאיב לי, כלומר גורם לי סבל.

התגובה הזו שלי המנתחת את תגובתך היא האופן בו אני מכאיב לך בחזרה. כוכב החיות כבר אמרנו? :) יום אחד אולי תשכיל להבין את מה שאני כבר שכחתי.. ;)

פורסם (נערך)

ברור שזה כוכב החיות, כמה שאנחנו חושבים שאנחנו בני אדם מתורבתים ואינטיליגנטים, בסופו של דבר, בבסיס, אנחנו חיות. מעצבן אותי מאוד שההודעה שלי מרחפת לה איפשהו בין 200 הודעות של גברים אחרים שמשחרים לטרף. בהקבלה לעולם הדייטים, נשים מחפשות גבר חזק, גדול, גבוה שלידו הן ירגישו בטוחות. לא אומר שכולן ככה אבל אני נתקל באתר בהרבה בחורות שהדבר היחידי שחשוב להן לציין הוא "אתה צריך להיות יותר גבוה ממני". בכלל, נשים כותבות מה הן לא רוצות, אני אישית לא כתבתי מה אני לא רוצה, העדפתי להתמקד במה אני כן רוצה כי ברור שאף אחד לא מושלם וכחלק מסט הדברים שאני מעוניין בהם אני גם אקבל בעסקת חבילה דברים שאני פחות אוהב או מתחבר אליהם באשה. אבל ככה זה, עסקת טריידאוף, אף אחד ואחת לא מושלם ומי שמחפש את האדם המושלם כנראה שנגזר עליו להשאר לבד לנצח.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

זה הרבה יותר סבוך מזה..

הבעיה שלנו היא שלא רק שאנחנו חיות, אנחנו חיות שמעמידות פנים שהן אינן חיות. אין עוד דוגמא לכך בעולם החי; מה זה אומר מבחינה "מעשית"? תחשוב על צמח מטפס שמסתבך בתוך עצמו. נוצרת שם פקעת מזעזעת של כוחות סותרים לכאורה... לא בכדי ניטשה אמר שהאדם הוא החיה האומללה ביותר על פני כדור הארץ.

לעניין עצמו, זה אומר שאנשים שבאים לעולם הזה מואכלים בערימה של לוקשים ואז מתעוררים בגיל מאוחר רק כדי לגלות שכל מה שחינכו אותם לחשוב הוא שקר וכזב. אם הם אינטליגנטים מספיק כדי לגלות זאת, כמובן..

פורסם
התגובה שלך היא הבעת תרעומת על העליונות האינטלקטואלית החבויה בתגובה שלי.

אתה נותן לי יותר מדי קרדיט עם הפרשנות הזאת. בסה"כ ניסיתי להבין לאיזו תובנה הגעת.

אתה טוען שראית את האור? יופי, עכשיו תהיה סחבק וספר גם לנו. או שאל תתחיל בכלל.

עריכה: הבנתי, תודה על השיתוף. יש גם עצות פרקטיות למציאת בת זוג בתוך הג'ונגל, או רק שלווה פנימית והאושר שבידיעה?

פורסם

שאנשים שבאים לעולם הזה מואכלים בערימה של לוקשים ואז מתעוררים בגיל מאוחר רק כדי לגלות שכל מה שחינכו אותם לחשוב הוא שקר וכזב. אם הם אינטליגנטים מספיק כדי לגלות זאת, כמובן..

או כמו שאמר ידידי טיילר דירדן "מועדון קרב":

our Great Depression is our lives. We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars. But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.

פורסם (נערך)

הפרשנות שלי מניחה שהתגובה שלך הייתה "לא מודעת" (מרכאות כי אני לא מסכים עם רעיון המודע והתת-מודע הפרוידיאני בצורתו המקורית).

לצערי אני לא נושא בפי בשורות "טובות".. הדבר הפרקטי שתוכל להפיק ממני הוא אותה מימרה נושנה, זו שנושאת בתוכה מסר פרדוקסלי: "קווה לטוב, אך צפה לגרוע ביותר".

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם

מעניין איך אנשים הכירו פעם, בלי כל אתרי השקר האלו

בצבא, בלימודים ,בבנק, בסופר, בים, באוטובוס , אצל חברים וכו'.

שדר אנרגיה חיובית והכל יבוא אליך.

עד שלא תאהב את עצמך כמו שאתה , אל תצפה שמישהו אחר יתאהב בך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איך הכירו פעם? היה במעריב לנוער מדור ששכחתי את שמו שבו היית רושם הודעה בסגנון "ראיתי אותך מחכה לאוטובוס, קו 61 ברמת גן. לבשת מכנס ליוייס כחול עם קרעים וחולצה של גזוז Sensation. צרי קשר..."

אחרי כמה ימים, באותו עיתון במדור על בנים ועל בנות היית רואה מודעה "מדור יקר, הכרתי בחורה, עשינו סקס עם בגדים, אפשר להכנס להריון?"

אחחח, היו ימים :)

פורסם
מעניין איך אנשים הכירו פעם, בלי כל אתרי השקר האלו.

פעם אנשים גם ניווטו בלי GPS ונהגו בלי הגה כח, אבל למה לעבוד קשה כשאפשר לעבוד חכם? (לפחות בתיאוריה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...