Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מזה, אם מישהי יפייפיה עם עצמאות כלכלית פוגשת מישהו לא יוצלח אבל מתאהבת באישיות האמיתית שלו, מה הבעיה בזה?.

יש אישיות לא אמיתית...?

אם ב-"לאיוצלח" אתה מתכוון לזה שהוא לא מצליח כלכלית, אין בעיה.

אם הוא "לאיוצלח" בכל דבר, אז מה הוא מביא ליחסים? במה יש להתאהב?

הוא יפה?

הוא יישאר בבית לגדל את הילדים?

הוא יודע להכין אוכל סיני וגם פאי?

הוא טוב בסקס?

אם מישהו לא תורם כלכלית, אז הצד השני צריך להיות כזה שלא צריך את התרומה שלו.

אחרת ממה יחיו, מאהבה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אישיות לא אמיתית זה מה שכתבת קודם, על מי שצריך גם קורסים במיטה כי הוא מושר נשים רק בגלל הצגות שלמד ממדריכים כמו הPIMP הזה.

אם הוא יפה, טוב בבישולים ובסקס והיא יכולה לתמוך בשניהם כלכלית, מה רע?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אישיות לא אמיתית זה מה שכתבת קודם, על מי שצריך גם קורסים במיטה כי הוא מושר נשים רק בגלל הצגות שלמד ממדריכים כמו הPIMP הזה.

אם הוא יפה, טוב בבישולים ובסקס והיא יכולה לתמוך בשניהם כלכלית, מה רע?

רק לי זה עולה?

3638156_176.jpg

:lol:

דר"א לא יודע אם אתה מתכוון למה שאני סיפרתי אך שני הצדדים לא בעלי ממון לא בעלי שאיפות ולא בעלי/בעלי כוונה להשכלה אקדמאית/רכישת מקצוע.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אהבה זה דבר מטומטם. אין שום כללים או חוקים במשחק הזה. יש מספיק בחורות שסובול למען גברים שרק שותים בירה כל היום, או כל שני וחמישי יוצאים מהכלא.

מה שכן, לדעתי האישית, אם כל מה שיש לך זה כסף - אז אתה תמשוך רק בחורות שרוצות ממך כסף. ואם העולם הפנימי שלך משעמם - סביר להניח שכל מי שתמשוך אליך תיהיה בעלת עולם פנימי משעמם.

פורסם
להציע כן, אבל לא כשותף לחיים ואבא לילדים.

ככה שאתה מוגבל לבחורות שיימצאו אטרקטיבי רק למסגרת יחסים של בילוי משותף (ולא יקר).

זה לגמרי לגיטימי ובסדר לא לרצות לעשות כסף, וללכת על מקצוע או דרך חיים שיאפשרו לך קיום בצניעות, ולהנות מדברים בחיים שלא עולים כסף. יש אנשים שחיים כך יפה מאוד, ויש בטוח גם בחורות שזה ייקרוץ להן.

אבל מה שאף פעם לא אטרקטיבי זה מישהו שלא רוצה כלום מהחיים ולא מוכן להשקיע בהם.

לא חייבים ללמוד במסגרות פורמליות, אבל מישהו שאין לו תחומי עניין, משהו שהוא יודע לעשות... מה יש לו להציע?

כמה נכון,

את האקסית שלי הכרתי באיזה אתר שחברים פתחו לי כרטיס, אז כניראה יש גם שם הצלחה.

קובי

:-)

פורסם

בנאור כמה שאתה חושב שאתה "מוזר" יש איפהשהוא בחורה שמוזרה בצורה שמאוד דומה לשלך, כנראה אפילו כמה כאלה. אחת מהם אולי בOKCUPID... תחפש אותה ואז תתנהג כמו שאתה כדי שהיא תתלהב שהיא מצאה סוף סוף מישהו שדומה לה ולא עוד אחד מהעדר של ה100 הודעות בשבוע שהיא מקבלת של אנשים שלא מתארים את עצמם בפרופיל ושלחו "היי מה קורה?".

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני כבר ויתרתי.

כנראה שזה משהו עמוק יותר, הבחורות מהאינטרט לא עונות או שעונות והשיחה נתקעת או שהיא מפסיקה לענות ושם זה נגמר וזו מגמה.

אני בשלבים מתקדמים לוותר על עולם ההכרויות.

אני לא רואה את עצמי יוצא לעשות גיים/פיקאפ זה ממש לא אני.

שום דבר לא צריך לעשות בכח, ולא צריך להגיע לשם ממקום של חולשה.

אם אני לא מתאים להן, כנראה שאין לי צורך בהן ואני לא צריך אותן.

פורסם

זה לא נכון, מספיק עם היחוד המיוחד שלך.

יש הרבה בחורות טובות הרוצות זוגיות נחמדה.

פשוט אל תתן לזה לנהל לך את החיים, זה יגיע.

כל פגישה עם בחורה במקום העבודה ואצל חברים היא אפשרות לקשר.

ולא להסתער כאילו זו הבחורה המיועדת והיא מטרה, סתם בכייף לדבר ולהכיר.

לא לשדר אני לא מוצלח וכו', חשוב שאתה מדבר עם חברים בכייף, ולא עם בחורה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עברתי ברפרוף קל על החידוש בשרשור בעקבות ההקפצה של בנאור.

לי זה פשוט נשמע שאתה שוקע ברחמים עצמיים, אתה לא מתאים, ואתה לא זה ולא זה ואתה צריך להיות בנאדם אחר (אבל מה לעשות? אתה לא!) ובכלל פתאום המטרה שלך זה להיות מאושר בלי זוגיות (איזה בולשיט)

סלח לי, אבל לי זה נשמע שאתה full of shit.

אתה מנסה לשכנע את עצמך שיהיה לך יותר טוב בלעדיהן כי אתה לא מצליח לתפוס אף אחת.

אתה קובר את עצמך מול המקלדת והעכבר באתרים, צא החוצה לעלם האמיתי. אני בספק שביומיום שלך אתה לא נתקל בבחורות, או שאין לך חברים עם חברות, או אנשים שיכולים להכיר לך בחורות.

אני אגיד את זה בצורה מאוד פשוטה, אתה צריך להשתחרר ולהתחיל באמת לרצות לעשות שינוי עם עצמך, עד שלא תרצה באמת מבפנים לעשות שינוי, שום דבר לא ישתנה. כמו שאמרו למעלה, אתה צריך אינטרקציה פשוטה, לא בקטע של להתחיל עם בחורה, בקטע של להכיר ולדבר סתם ככה.

פורסם

במחשב לא הולך לי ובמציאות שזה הרבה יותר קשה זה דווקא יזרום?

אני לא מסתכל על עצמי כקורבן ומנסה לקחת אחריות על המצב.

כרגע, יש דברים שיותר מעסיקים אותי מנשים.

אם זה לא מסתדר ואין לי כימיה עם נשים, לא צריך להכיר בכוח.

מאמין שאפשר להיות מאושר גם ללא אישה. מה הבעיה בזה?

פורסם

שזה בולשיט. הבעיה זה לא חוסר באישה אלא חוסר בזוגיות.

לצערי יש לי קרובת משפחה שויתרה על זוגיות, ולטעמי חיה חיי אומללות :

- חוזרת הביתה לבית ריק

- רוב הזמן בבית כי מה לעשות רוב החברות נשואות או עם ילדים.

- סדר היום : עבודה, בית, עבודה, בית, עבודה בית, עבודה בית.

- הנטל הכלכלי עליה לבד.

להמשיך ?

במחשב לא הולך לך, קרוב לוודאי שגם במציאות לא ילך לך - זה הפואנטה, אתה לא צריך לחפש שילך לך, אתה התקבעת יותר מדי על הכשלון ולא על מה יש בדרך למסע. תצא, תכיר, תבלה, תצא מהקופסה שלך, זה בסוף יגיע לבד.

אתה צריך להתחיל מקטן - להכיר מישהי ולדבר איתה על הא ועל דה, לא בקטע של להכיר אותה לדייט, בקטע של לצבור ביטחון כי ממה שאני קורא בין השורות - זה חסר לך והמון ובחורות קולטות את זה.

אני הייתי בנעליך אי שם לפני המון שנים, אני לא אתחיל לספר את כל הסיפור על גבי הפורום אבל הציעו לי ללכת להכיר בחורות, לא בקטע של דייט, סתם ככה .

היום אני נשוי לאחת מהן.

פורסם

אני הייתי בנעליך אי שם לפני המון שנים, אני לא אתחיל לספר את כל הסיפור על גבי הפורום אבל הציעו לי ללכת להכיר בחורות, לא בקטע של דייט, סתם ככה .

היום אני נשוי לאחת מהן.

רק לאחת? not much of a success story

:roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לצערי יש לי קרובת משפחה שויתרה על זוגיות, ולטעמי חיה חיי אומללות :

- חוזרת הביתה לבית ריק

- רוב הזמן בבית כי מה לעשות רוב החברות נשואות או עם ילדים.

- סדר היום : עבודה, בית, עבודה, בית, עבודה בית, עבודה בית.

- הנטל הכלכלי עליה לבד.

להמשיך ?

כן, בוא תמשיך. כי עכשיו עצבנת אותי.

אני מבין שהבחירה לחיות לבד נראית לא טבעית, אני מקבל את זה שלא לכולם זה מתאים. אבל את הרחמים שלך אתה יודע לאן אתה יכול לדחוף, ויש לי תחושה שאני מדבר גם בשמה של קרובת המשפחה שלך ובשמם של רבים נוספים.

לא אכנס כרגע לפירוט על החיים האומללים שאני חי כי אין לי מה להוכיח לך, אבל בתור עצה כללית אני ממליץ שתרד מהעץ ותבין שהעולם משתנה סביבך. היום זה בסדר להיות רווק, נשוי, במערכת יחסים פתוחה, יום עם בנים ויום עם בנות, ימי שלישי עם חיות משק, וכל וריאציה נוספת שאפשר לחשוב עליה. כל האנשים האלה מוצאים את האושר שלהם איש בדרכו ואף אחד מהם לא זקוק לאישור שלך. אתה אולי עדיין המיינסטרים, אבל אתה כבר לא קובע כלום לאף אחד, ואם תנסה יש סיכוי טוב שזה יגמר באלימות (ולא רק מילולית).

אני אמנם רווק לא מתוך איזו בחירה אידאולוגית אלא סתם כי זוגיות נמצאת נמוך בסדר העדיפויות שלי, אבל אני שומר על עיניים ואוזניים פתוחות ורואה מה קורה בשוק. לצערי גם האנשים הכי אינטליגנטים נוטים להיות מקובעים, שטחיים ורדודים כשזה נוגע לדייטינג. הם הולכים לאתרים ולא טורחים למלא את הפרופיל, או לענות לשאלות אמיתיות, או להשקיע בקריאה של פרופילים אחרים שהתמונות בהן לא מושכות ממבט ראשון. זה הטבע האנושי, ובשוק הישראלי המצב חמור פי כמה. כשזה מגיע לפגישה פיזית אז בכלל... ראיונות עבודה כאלה לא עושים אפילו ברפא"ל. אז אני מבין את הכאב של הבחור שהחליט לוותר על המירוץ ולצאת ממנו לגמרי, אבל גם מבין שאין פה פתרונות קסם. (חוץ מהפתרון הרגיל שאני מציע בכל שרשור)

להגיד לאינטרוורט "תתחיל לצאת" זה לא פתרון. לנסות להסביר לו מה לעשות מעל דפי הפורום זה כמו ללמד נהיגה בהתכתבות, ולהביא את עצמך בתור דוגמה להצלחה זה איפשהו בין נאיביות לשחצנות. עזוב אותו בשקט, תעשה מה שבא לך ושמור את הדעות והטכניקות שלך לעצמך. יש פה אלף ואחד נושאים שאפשר לייעץ בהם, אבל את הנושא הזה כל אחד צריך לפתור בינו לבין עצמו.

ההודעה נכתבת אליך כי עצבנת אותי, אבל פונה לכל ה"מומחים" פה - תודה על ההשתתפות, עכשיו תפסיקו בבקשה. גם ככה יש עליו מספיק לחץ בלי שהוא יצטרך לשמוע על הכיבושים שלכם ולהרגיש עוד יותר סוג ב'.

ובנאור - תחזיק מעמד, יהיה בסדר. בגיל שלך עוד מוקדם מדי להתייאש.

פורסם

אין על מה להתרעם, ואדים.

הוא ציין בפירוש -

לצערי יש לי קרובת משפחה שויתרה על זוגיות, ולטעמי חיה חיי אומללות

וכן, רבים הם האנשים שימהרו לקטלג זוגיות/נישואין/משפחה כ"הצלחה", כיום יותר מאי-פעם (הכל גם ככה מתועד בפייסבוק).

שיבושם להם.

פורסם

תודה. זה בסדר, אני פתחתי את הנושא.

וציפיתי לתגובות וטיפים שיבואו.

כשזה יבוא זה יבוא אם יבוא. ולהגיד מה שphpclub כתב גם לצפות שזוגיות תפתור לך את הריקנות ואת שאר הבעיות בחיים כבמטה קסמים זה מאוד גרוע ולא בהכרח מציאותי או בריא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...