Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באותו עיתון במדור על בנים ועל בנות היית רואה מודעה "מדור יקר, הכרתי בחורה, עשינו סקס עם בגדים, אפשר להכנס להריון?"

כיום יש את FXP, אני מאמין שזה משעשע פי כמה.

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לא בכדי ניטשה אמר שהאדם הוא החיה האומללה ביותר על פני כדור הארץ.

כנראה שניטשה לא הכיר כלבי ים, במיוחד אלו שחיים בסביבה של קטלנים :lol:

העצה שלי בחיפוש זוגיות היא תתנסו. לא במה שדריש עכשיו חושב לכתוב לי, אלא בסוגי אנשים שונים [במקרה שלנו נשים שונות], במקומות שונים, בדרכים שונות לגשת לבחורות. תתנסו בכל דבר מספר פעמים. ממה שאני ראיתי בסביבה שלי, אצל רוב הגברים הבעיה היא לגשת, ולא לשמוע "יש לי חבר" אחרי שרק אמרתם שלום או תגובות אחרות. זה פחות מרתיע מאשר הצעד הראשון מניסיוני.

השאר זה סטטיסטיקה.

היופי שלא משנה מה מחפשים, אפשר למצוא הכל בסטטיסטיקה: אהבה, סתם סקס, ידידות למי שמחפש...

באמת היה כזה דבר במעריב לנוער?

הקטע עם ה"ראיתי אותך בתחנה".

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני זוכר מדור כזה איפשהו, לא זוכר אם זה היה במעריב לנוער.

גם אני לבד הרבה זמן, לא יודע מאיפה להתחיל בכלל.

אבל פעם, כשניסיתי, לא זוכר תגובות מגעילות או דחיה מוחלטת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

באמת היה כזה דבר במעריב לנוער?

הקטע עם ה"ראיתי אותך בתחנה".

היה ועוד איך!

חבל שלא שמרתי גליונות ישנים עם המדור הזה.

פורסם (נערך)
אני זוכר מדור כזה איפשהו, לא זוכר אם זה היה במעריב לנוער.

גם אני לבד הרבה זמן, לא יודע מאיפה להתחיל בכלל.

אבל פעם, כשניסיתי, לא זוכר תגובות מגעילות או דחיה מוחלטת.

אתה לבד, אני לבד, רוצה להפגש לנקות את האלפות?

בקיצור חברה, כל מי שנשוי ומתבכיין על כך, בואו קחו לכם כמה חודשים בדייטינג, תאמינו לי, אתם רצים לאישה שלכם כמו טטאל'ה. תעריכו את מה שיש לכם בבית ואל תחשבו שבחוץ מחכות לכם בחורות איכותיות.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

תגידו מה עם טינדר? אני רואה חברים שבורים שמשיגים שם בחורות כמו זבל. ויש כאלה שאפילו יצאו משם עם מערכת יחסים רצינית. פעם בעברי כשהייתי צעיר ונלהב הייתי ממש מתלהב ומחזר אחרי בנות, עד שקלטתי את הקטע. זה לא איך אתה ניראה ולא אם אתה גבוה וחזק. ( תמיד הייתי בין הנמוכים בחבר'ה) זה מה שאתה משדר. הפסקתי לרדוף והתחלתי להביע עניין מועט. ככל שתהיו יותר נונשלנטיים ככה זה יבוא יותר בקלות. עכשיו אני לא בא לשחק אותה ואני יודע כמה קשה להתאפק אבל זה המחיר חברים. היום רוב הנשים מחפשות מניאק שלא שם עליהן ז.. מעטות הנשים שיודעות להעריך גבר אמיתי שדואג ואוהב. אה ושייו טבעת נישואין זה מגנט לנשים

פורסם

אלי, אני החלטתי שאני לא משחק משחקים, אני לא בנאדם אדיש ואם אני מעוניין במישהי ועוד איך שהיא תדע על זה. לא מוכן להגרר לכל מיני משחקים של לשחק אותה קשה להשגה או להמתין יומיים עד שאני מתקשר כדי לייבש אותה. זה שכל העולם עושה את זה לא הופך את זה לבסדר, מתישהו תגיע מישהי שכמוני, מחפשת משהו אמיתי, בלי בלבולי מוח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה לבד, אני לבד, רוצה להפגש לנקות את האלפות?

שלי באמת צריכה ניקיון.

היא החברה הנאמנה שלי.

לפעמים גם אני מסתכל על זוגות אחרים ואומר לעצמי: "איזה כייף להם, הם כבר סיימו את שלב החיפושים וכבר יש להם".

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם
שלי באמת צריכה ניקיון.

היא החברה הנאמנה שלי.

לפעמים גם אני מסתכל על זוגות אחרים ואומר לעצמי: "איזה כייף להם, הם כבר סיימו את שלב החיפושים וכבר יש להם".

לפעמים זה הכל למראית עין, לא כל מה שנראה טוב מבחוץ זה באמת מה שזה. יש המון זוגות שלא טוב להם, תקשורת על הפנים, סקס לא טוב, מריבות. אם מצאת בת זוג שטוב לכם ביחד, זכית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן גם את זה התכוונתי לכתוב. זה ממש נכון.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם (נערך)

טינדר זו אפליקציה שנשואים מסתכלים על חברים מחליקים ימינה ושמאלה ואומרים "פאק איך זה לא היה כשאני הייתי רווק" :)

אחחח היו ימים, את אשתי הכרתי בדאנס בר (יש עוד דברים כאלה ?) בקיבוץ... הזמנתי אותה לרקוד ואחרי זה לכוס מים... ג׳נטלמן אמיתי :)

מצטער על הנוסטלגיה הקצת "סבאית", אני מת מעייפות וכותב מהסלולרי...

ובכל זאת טיפ רציני, לכל אלו שמחפשים.

לא לקחת שום דבר יותר מדי כבד... בסופו של דבר מי שמחפש ומחפש בקלילות ימצא ויהנה. ביום שהבנתי את זה (לפני 13 שנה פלוס מינוס) נהנתי הרבה יותר, גם כשלא הלך וגם כשכן, בסדר... לוקחים בקלות וממשיכים הלאה.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עוד הגיג בנושא...

מכירים את הכלל של 80 20 ?

למי שלא מכיר אפשר כמובן לגגל ("עיקרון פארטו"), אבל לצורך העניין אני אתן דוגמא -

20 אחוז מהאנשים מחזיקים 80 אחוז מהכסף. (תחשבו על התפלגות כלל עולמית).

אז בתחום שבינו לבינה ההתפלגות גם דומה.

כלומר 20 אחוז מהגברים מז---ים (pardon my french) שמונים אחוז מהבחורות.

ולשאר 80 אחוזים מהגברים נשאר להתחרות על 20 מהבחורות... אז ברור שזה לא קל...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד שני, אפשר לטעון גם ש 20 אחוז מהנשים מזד--נות עם 80 אחוז מהגברים.

מה שבטוח, כל גבר שיוצא מהארון תורם למאמץ המלחמתי.

בני האדם חיים בתוך מעבה של שקרים ועיוותים כדי להתקיים.. כדי להקל על הסבל הכרוך בקיום. מחד, אם תורידו מעליכם את צמר הגפן שעוטף אתכם הרי בהתחלה הפצע יהיה מאד מאד מכאיב, אתם תהיו בנקודת שפל שלא הכרתם.

תן לנו להמשיך להאמין שנמצא בת זוג שסולדת מכל השקרים והעיוותים שהעולם נוהר אחריהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...