Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להציע כן, אבל לא כשותף לחיים ואבא לילדים.

ככה שאתה מוגבל לבחורות שיימצאו אטרקטיבי רק למסגרת יחסים של בילוי משותף (ולא יקר).

זה לגמרי לגיטימי ובסדר לא לרצות לעשות כסף, וללכת על מקצוע או דרך חיים שיאפשרו לך קיום בצניעות, ולהנות מדברים בחיים שלא עולים כסף. יש אנשים שחיים כך יפה מאוד, ויש בטוח גם בחורות שזה ייקרוץ להן.

אבל מה שאף פעם לא אטרקטיבי זה מישהו שלא רוצה כלום מהחיים ולא מוכן להשקיע בהם.

לא חייבים ללמוד במסגרות פורמליות, אבל מישהו שאין לו תחומי עניין, משהו שהוא יודע לעשות... מה יש לו להציע?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי אנשים לרב לא נכנסים לשותפות עם מי שאין לו מה להציע גם בתחום הכלכלי.

מצב כלכלי זה דבר נזיל מדי מכדי להפוך את זה לפרמטר עיקרי בבחירת שותף לחיים.

היום אתה בעל עסק משגשג עם תזרים חיובי ושטרות וורודים בארנק ומחר אתה בפשיטת רגל עם נושים שרודפים אחרייך ומתקיים מנדבות.

כמובן שזה תרחיש קיצוני אבל זה קורה ולא מעט.

ויש מצבים אחרים כמו בזוגיות שלי ושל אישתי- כשהכרנו השכר שלי היה גבוה משמעותית משלה.

8 וחצי שנים מאוחר יותר ההכנסה שלה גבוהה בהרבה משלי.

אז נכון, יש gold diggers שנכנסים לזוגיות רק אחרי אישור מצב החשבון אבל אני רוצה להאמין שאלה היוצאים מן הכלל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הדייר שלי שהתגרש לא מזמן, מדווח על פעילות מבצעית חזקה ביותר בחדר השינה, בעקבות רישום ל-3 אתרי הכרויות.

הוא לא אומן פיתוי או דוגמן.

הוא בחור רגיל "שיודע מה לחפש", כדבריו.

פורסם

אם אני עמוק בתוך המטריקס, ומסתכל על עצמי כעל טבלת אקסל שצריך את זה וצריך לעשות כך וכך אז אין לי כמעט שום דבר להציע...

חוץ מלנגן יצירות בסיסיות על הפסנתר, לרכב על אופניים וכד' אני לא בנאדם יותר מדי יוזם ופעיל.

הכל תלוי באיזו נקודת מבט אתה מסתכל על החיים.

אתה זה מקצוע כסף או תכונות אופי ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם וגם.

אלא אם אתה פקיד בביטוח לאומי, עדיף לא לדבר על זה בדייט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בנור,

בן כמה אתה חבר?

יש מצב שקלטתי מה מפיל אותך- ניגון יצירות בפסנתר?

תתחבר לחלק היותר צעיר בך, זה יפה לנגן בפסנתר אבל זה לא מה שיפיל את הבחורה הממוצעת.

לכל אחד יש מה להציע, לחלק מהמעלות אתה מודע ולחלק אחר אתה "לא מודע" כי זה נראה לך טרוויאלי.

יש אנשים שטובים בהענקת אוזן קשבת, אנשים שסתם כיף לשוחח איתם, אנשים שיודעים לספר בדיחות, אנשים שיש להם כריזמה טבעית, אנשים שדווקא ההתנהלות הקלאמזית שלהם מדליקה, אנשים עם נסיון חיים מרתק ועוד מליון דוגמאות.

בהנחה ואתה בחור צעיר, תציג את הצדדים היותר צעירים קלילים וכייפים שלך.

את הפסנתר תשאיר לשלב מתקדם יותר בארוחה לאור נרות.

בלי קשר, הכרת בחורה?

אל תאכל לה את המוח בשיחות כבדות, זה השלב שבו המתח המיני והריגוש משחקים חזק, שדר קלילות גבר.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

בן 27

כנראה שבגלגול הזה זה לא ילך או לחלופין רק לאחר עבודה של קבלה עצמית, או שינוי כוללני שזה אומר מחיקה של כל הזהות ויצירת בנאדם חדש מ-0 שיענה על כל הסטנדרטיים החברתיים ויותר מכך.

אני חוזר ואומר קשר/אישה זה בונוס.

המטרה שלי בראש ובראשונה להיות מאושר בלי תלות בזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם תחייה רק לפי סטנדרטים חברתיים ולא לפי מה שטוב לך בחיים לא תהייה מאושר.

פורסם
מצב כלכלי זה דבר נזיל מדי מכדי להפוך את זה לפרמטר עיקרי בבחירת שותף לחיים.

היום אתה בעל עסק משגשג עם תזרים חיובי ושטרות וורודים בארנק ומחר אתה בפשיטת רגל עם נושים שרודפים אחרייך ומתקיים מנדבות.

מה שקורה, קורה... אבל לפחות אתה רוצה להיכנס לשותפות עם מישהו שמשתדל...

פורסם
חדש מ-0 שיענה על כל הסטנדרטיים החברתיים ויותר מכך.

אל תענה על שום סטנדרטים, אבל אתה צריך להציע משהו, משהו שהוא יותר מלהיות פאסיבי.

אחרת, מה אתה מביא למערכת יחסים?

איזה עניין?

אנשים סוחרים כל הזמן. נותנים ומקבלים.

תחשוב, מה אתה נותן?

כשאתה מאושר, גם הזוגיות באה.

אושר זה מצרך יקר מציאות להביא למערכת יחסים...

פורסם
מה שקורה, קורה... אבל לפחות אתה רוצה להיכנס לשותפות עם מישהו שמשתדל...

מסכים,

לא עניין אותי המצב הכלכלי של בנות הזוג שלי אבל בהחלט היה חשוב לי שיהיו להן השאיפות והחלומות והרצון להגשים את כל אלה אבל זה גם מאוד מתקשר לאיזה טייפ קאסט של בת זוג מתאים לך, יש כאלה שיסתדרו מעולה עם בת זוג פאסיבית נטולת שאיפות, כזו שכמו בבדיחה השובניסטית המוכרת- השקפת עולמה זה החלון במטבח.

אני לא יכול לחיות עם אחת כזאת כי מבחינתי זו מישהי, שמבלי להעליב,סוג של חיה-מתה (סטודנטית במכללת ספיר, יש לה דופק, התקבלה....:wink: ).

פורסם
מישהי זה ליחסים של שותפות או סקס מזדמן, או כל דבר באמצע?

כי אנשים לרב לא נכנסים לשותפות עם מי שאין לו מה להציע גם בתחום הכלכלי.

וואי אתה לא מבין כמה אתה טועה. מניסיון חיי הדל, כל הבחורות "הכי שוות" (חיצונית) שהכרתי בחיים, התחתנו עם .... איך אנסח זאת בעדינות .... מרוויחים מתחת למינימום (+בלי עתיד, בלי אפיקי קידום, בלי כלום. לא משפחות עם כסף ולא בטיח.)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כולם יודעים שיופי לא מעיד על חכמה.

חוץ מזה, אם מישהי יפייפיה עם עצמאות כלכלית פוגשת מישהו לא יוצלח אבל מתאהבת באישיות האמיתית שלו, מה הבעיה בזה?

שותפות מוצלחת לא מחייבת שלשני הצדדים יהיה מה לתרום מבחינה ככלית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...