Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום קורס ושום נעליים, הדרך הפשוטה שלהם לקחת ממך כסף.

תיהיה עם ביטחון, תזרום על נושאי שיחה שטותיים שבחיים לא חשבת שתדבר עליהם, תיהיה מניאק, תגרום למצב שאתה משאיר אותה עם שאלות פתוחות ומשם הכל בסדר.

בהצלחה

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שים קצת בושם, תראה מסודר, תשדר ביטחון אבל בלי דאווין.

חיוך, קצת הומור (אם אתה לא מצחיק אז לא, סתם תראה פתאט).

דבר לאט וברור, תסתכל רק בעיניים, אם זה קשה לך אז למצח, מי שמולך לא מבחין.

תהיה אתה ותזכור, אישה מחפשת גבר לא ילד, חמודים גומרים אחרונים (או גומרים במקלחת).

קיבלת קורס מזורז בדקה וחצי.

תלמד, אין שום קשר בין הצלחה עם נשים למראה חיצוני, הכל ביד הלשון.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
היו לי שתי מערכות יחסים בחיים,הראשונה נמשכה 5 שנים ,

וכעבור חודשיים נכנסתי למערכת השנייה שנמשכת עד היום (כבר נשוי) השנה נחגוג 9 שנים.

עם שתיהן לא התחלתי ,זה פשוט קרה - הן היו היוזמות אפשר לומר.

בין לבין המערכות האלו עברתי לא מעט סטוצים זולים וחסרי משמעות,

אך הייתה בחורה אחת שממש עשתה לי את זה,הייתה שונה מהנוף הכללי בכל פרמטר,

הסתובבתי עם עצמי והתחבטתי ,לא ידעתי איך אני עושה את זה ,איך אני פונה אלייה,בחיים לא עשיתי את זה.

זו הייתה מכה קשה עבורי כי כשאתה במערכת יחסים אתה לא חושב על הקושי הרב שטמון בבדידות,לא הייתי רגיל לזה.

לא היה לילה שהייתי לבד אבל בכל לילה הרגשתי הכי בודד שאפשר,

ממש רציתי אותה והיא הראתה לי את כל הסימנים שגם היא .

אזרתי אומץ במשך מס' ימים "דחילראבק ערן,ממה אתה מתרגש,כן כן לא לא מה כבר יכול להיות"

פניתי אלייה ואמרתי לה שאני מעוניין להיות איתה בקשר.הביצים שלי רעדו והחלפתי צבעים

ואז הגיעה השתיקה.

היא פשוט לא הגיבה,

היה לה מבט של "איך אני יוצאת מזה לעזאזל"

חסכתי לה את הפדיחה ,קמתי והלכתי.

לאחר מס' ימים קיבלתי הודעה ממנה "סליחה שהעברתי לך מסר לא נכון" פאקינ' טיזינג ביצ'!

והחיים המשיכו.

תביע את עצמך בפנייה אחרת תחיה בספקות,

יכול להיות שהיא מחכה שאתה תרים הילוך

יכול להיות שהיא כן חשבה עלייך כבן זוג אבל היא לא סגורה

הרבה יכול להיות אבל לי קשה לחיות באי וודאות .

ובמקרה של תגובה שלילית תהיה בטוח שאתה על הדרך הנכונה ,

אצלי עברו 9 שנים מאז ובכלל שכחתי את שמה.

אני לא אוהב את המשחקים הכ"כ טיפשיים האלו בין גברים לנשים, אבל אני כן מבין שאי אפשר לבוא סתם ככה לבחורה ולהגיד לה שאתה רוצה לצאת איתך. לשחק איתה משחק, לגרום לה גם להכיר אותך.

אני לא מדבר על קטעים של פה ושם, אלא על שפעם ראשונה בחיים שלי (אני בן 26), אשכרה דיברתי עם בחורה ועניין אותי מה שהיא דיברה. לא ניסיתי לדמיין אותה ערומה ולא עברו לי שום מחשבות זימה בראש, לא ניסיתי לחלום על דברים אחרים כשהיא דיברה ולא ניסיתי להתחמק מלהתעניין יותר, האמת שאפילו רציתי.

בפעם האחרונה שדיברתי עם הבחורה, היא התנהגה אליי ממש לא יפה וקיבלתי "שלילה" פעם נוספת. פה החלטתי לעשות לזה סוף, ביקשתי ממנה להתרחק וביקשתי שהיא לא תעלב. דבר אחד אני יכול להבטיח לך, אחרי שנפרדנו לשלום, אני הייתי היחיד שהרהר לעצמו על מה בדיוק קרה שם, היא המשיכה לחיי החברה שלה בכייף.

אני לא טוען שעכשיו כל העולם צריך לעצור ולנחם אותי. אני גם לא טוען שאני עכשיו צריך להיות בדיכאון ולחשוב שהיא הייתה הבחורה האחרונה בעולם, אבל בכל זאת, פעם ראשונה שהרגשתי משהו, שאף פעם לא הרגשתי. אולי נהייתי רגיש? אני הולך לחפש לי מיקרה CC.

פורסם

תלמד, אין שום קשר בין הצלחה עם נשים למראה חיצוני, הכל ביד הלשון.

תמיד אתה וההודעות שלך מלאות סקס! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכל במפרק ובלשון. זה התחביר לדעתי, לא?

בכל מקרה, איזה ערימה של מפגרים, מי שהולך לשם מגיע לו לשלם.

סיפור שהיה כך היה.

נכנס בחור לבר עם עוד חבר, מהון להון מתחילים עם התרגולת שלהם. אחד מהם ניגש באגרסיביות, ההיא מסתכלת עליו בגועל ובנון שלאנט מעלה לו הפוכה בהילוך חמישי ללחי. לא הפסקתי לצחוק כל הערב.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ההמלצות שהחבר'ה מפרסמים בהודעות פה מזכירים לי את השרשורים מהסוג של "איך לצאת לדריפט/זרקתי תחת ורוצה לדעת לשלוט בזה". אומנות הפיתוי (כמה שאני שונא את השם הזה), או בשם היותר מקובל בפי הציבור - פיק אפ, זה תחום שהוא הרבה מעבר למה שמציגים פה.

אני אגיב לכמה דברים שנאמרו פה.

קודם כל, החבר'ה שתפסו לבחורה את היד באגרסיביות - זה לא מה שמלמדים. בפירוש לא. אני לא יודע איפה הוא למד את זה, אבל זה נשמע לי כמו פירוש לא נכון של משהו שמדריך אמר או סרטון שאותו אחד ראה. שוב - זה לא מה שמלמדים. ערסים, לצערי, לא חסר.

כל הממליצים להיות "אתה" - אתה, לא מעניין אף אחת. אתה, מבחינתך רוצה להכיר אותה ולפרק אותה כל הלילה. אז תגיד לה את זה? הרי זה אתה.

אני אוהב מכוניות, אם אני אתחיל לדבר איתה על מכוניות היא תשתעמם למוות ותרצה לברוח הכי רחוק שאפשר.

אתם ממליצים להיות "אתה" - אז אתם כנראה מה שקרוי 'טבעיים', חבר'ה שיודעים מה להגיד ומה לעשות כדי ליצור עניין, משיכה ואולי גם זרימה. יש אנשים שאין להם את זה. אותם צריך ללמד, להסביר להם כיצד המין השני עובד ואיך הוא חושב ופועל. אתם תסתדרו ללא הקורס וללא עזרה, הם לא.

אני ראיתי איך אנשים שעברו תחת הדרכה של חבר וליווי צמוד של חברים מתחום הפיק-אפ עברו שינוי דרסטי, הביטחון העצמי שלהם עלה ומספרים של בחורות התחילו לזרום.

ובכדי להשאיר את זה קשור למכוניות, כמה נקודות למחשבה:

אם אני נוהג טוב ממך, זה אומר שאני אדע להגיד לך מה אתה עושה לא טוב?

או אולי אני אדע להגיד לך איך לשפר את יכולות הנהיגה שלך?

או, לחילופין - תלך לקורס נהיגה מתקדמת, ממדריך מקצועי בעל ניסיון, ותבין בדיוק מה אתה עושה לא נכון. הוא ישפר לך את הטכניקה.

פורסם
כל הממליצים להיות "אתה" - אתה, לא מעניין אף אחת. אתה, מבחינתך רוצה להכיר אותה ולפרק אותה כל הלילה. אז תגיד לה את זה? הרי זה אתה.

מה זה חבורה של קופים? ממתי לאסוף "ולפרק" (לא חושב ששמעתי ביטוי יותר בהמי מזה...FFS, קח אלה ותסגור פינה). ברור שלהיות אתה לא עובד. יש "חוקים" למשחק. לבחורות נמאס שכל מה שמנסים זה להכניס אותן למיטה. אני בחור נאה,בלי הרבה תחומי עניין עם בחורות, אני אומנם לא מחליף בחורה כל יומיים, אבל לא חסר לי. הדבר היחידי שהתברר לי במהלך השנים זה לדבר בגובה העיניים. אם בחורה רוצה רק סקס, היא יודעת את זה עוד לפני שדברת אתה איתה. לשחק משחק שהוא לא אתה באמת? ברגע שניגשים לבחורה ברמה, היא נותנת כזה ברקס שאתה מרגיש אחרי זה אפקט הצלפה במשך יומיים. ככל שימשיכו את השטויות האלו בחורות יהפכו לעוד יותר "קשות" להשגה, מה שיעשה לי את החיים הרבה יותר קלים.

החוק הבסיסי שלי בלגשת לבחורה הוא פשוט: אל תתרגש. תגש תשאל מה המצב, יש שיחה? אחלה, אין? שומעת, אני חוזר לשבת אם החברים שלי. אם היא בעסק היא תשמור קשר עין ומשם זה קל, אם לא, אז לא.

Stay tuned

פורסם

תחשוב על זה ברמה הלוגית הכי קרה שיכולה להיות - איך אתה גורם לבחורה לחשוב שיהיה לה יותר טוב איתך ואשר בלעדיך.

לנשים מח די פרימיטיבי, הדבר היחיד שהן רוצות זה לחשוב שהן שוות משהו, פשוט תגרום לה לחשוב שהיא שווה משהו. זה כל ה'סוד'.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

מי ישמע, גברים שיא ההתפתחות.

היום "אספתי" מס' טלפון בשיא הנונשלנט בחורה אצל המקעקע שלי. לא מבין מה הסיפור בשיח נורמלי מעבר ללנסות להשכיב אותה. זה בונוס לשיחה.

Stay tuned

פורסם

כוס אמק העולם הזה, אמונות הפיתוי, אוננות הביטוי. נמאס לי, בשורה התחתונה בחורה תוציא אותך עם חור בכיס וחור בלב!

ועכשיו בנימה קצת יותר רצינית, מגיל 15 בערך אני מתלבש כמו חתן בר מצווה, וכן מי שלא זוכר אותי מהמפגשים, אני זה שהגיע לבוש אלגנט או עם ג'ינס וגופייה (ממש קיצוני). הרעיון הוא כמובן רושם ראשוני, או שבזין שלי או שלא.

בחיים אל תתן הרגשה שאתה מוכר משהו, במקרה הזה המשהו זה אתה, תן לחזות, לשפת הגוף ולאנרגיות למכור אותך, אך אל תדבר בשחצנות. הרעיון הוא לתת אימפקט בכמה שניות הראשונות ולגרום לצד השני להתעניין, הסרטון ההוא של הבחור והבחורה בפארק, ראבאק, הרעיון הוא לתת לבחורה לסובב אחרייך את הראש גם כשלא אמרת מילה אחת. וזה פשוט, כן מבט בוחן מלמעלה למטה ואז ישר לעיניים, חצי חיוך (שמשאיר ספק אם אתה מבסוט או מזלזל) ופשוט לתת לה לחלוף, אך... כמה פעמים שמעתי את השאלה : "למה אתה מחייך", הרי היא מצפה שתסתכל, בחורות רוצות ומצפות לתשומת לב, במיוחד השוות שבהן, והן רגילות לתשומת הלב, למה פשוט לא למנוע את זה ממנה ברגע שהיא חושבת לעצמה "הנה עוד אחד"...

אין פה אומנות, כל מקרה לגופו, הרעיון בבסיסו זהה, לתת הרגשה של - הנה עוד בחור כמו כולם, אבל לא!

הרי ידוע שסקרנות מושכת, ליצור סקרנות ועניין זה המפתח.

אתן לכם את הדוגמא הכי טובה וברצינות, זה עובד כל פעם מחדש.

אתם בדאנס בר או בסתם בר, בצד השני של הבר יושבת איזו בחורה שמוצאת חן בעיניכם, רוב הסיכויים שהיא עם חברה או חברות.

תשאלו את הברמן מה היא שותה ותשלחו לה משקה, הוא כבר יגיד לה שאתה שלחת, כשהיא תרים את הכוס היא תחייך, תחייכו בחזרה ותרימו את הכוס שלכם למעין "לחיים" מרחוק, תדפקו לגימה, מבט קצרצר עם חצי חיוך ותורידו את העיניים לכוס.

אל תתנו תשומת לב, מה אתם חושבים שקורה במצב שכזה?

יש בחורה נאה, קיבלה משקה ממישהו שמעוניין, חיוך, לחיים, הכל טוב.... מה הלאה? פתאום לא בא לו? אולי הוא לא אוהב את החיוך שלי, אולי הוא התבלבל ושלח לי בטעות? אין עליה שום לחץ רק סקרנות, כשתקומו לרקוד, או לזוז או משהו, תשלחו מבט קצרצר עם חיוך מאוכזב (תתרגלו, זה החיוך הזה כשהפה סגור ויש אנחת רווחה קטנה, חיוך מנומס), ב90 אחוז מהמקרים היא תחשוב שאתה עצוב או מאוכזב ממשהו, יצרתם מעין מחוייבות של רצון טוב, ברצינות 90% מהמקרים היא תיגש אליכם עם חיוך.

אני לא זוכר את עצמי ניגש לבחורות, אני לא זוכר את עצמי יוצר מצב של חוסר נעימות, כשהייתי יוצא למועדונים לא הייתי מתקרב לבחורות בריקוד כמו שאר הגברים, הייתי מתרכז בכייף שלי וכשמבטים נפגשים אני דופק חיוך של חבר מבסוט, כמו 2 הורים שרואים את הילד דופק הופעה בהצגה של בית הספר, מאוד חשוב לתת לעיניים לדבר. וחוזר לשלי.

תתנו להן לעשות את העבודה. תתנו להן לחשוב שיש מולן מישהו ששווה וחשוב להרשים.

פשוט תפסיקו לחשוב איך להביא בנות ותתחילו להנות. כשנהנים ומתרכזים בהנאה, האנרגיות שאנחנו משדרים הן עצומות ומאוד מושכות.

ותתחילו להתלבש יפה!

haters will hate

פורסם
זכית בתואר המפוקפק של הציטוט הדבילי ביותר ל-22/8/2012.

הוא קצת צודק אתה יודע.

אצל נשים הכל עובד עם קודם כל רגש,מה שמתעתע בפעילות המוח ומה שלא נכון מתברר כנכון ולהפך.

אצל גברים,בד"כ הרוב קודם כל חושבים ואז מבצעים ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...