Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנצי,

בהתחלה גיחכתי לעצמי כשהגעתי לקטע של הבר ,נראה כמו תיאור של פרסומת מצועצעת.

אבל לקראת הסוף הבנתי שיש משהו בדברייך במיוחד במשפט האחרון שלך

"תתחילו להנות ותפסיקו לחשוב איך להביא בנות"

העלת לי זכרון ישן ונחמד משום מה.תודה לך.

Gn'f'R

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה היה עובד לי יופי בארץ :)

בכללית, כל בן אדם צריך לחשוב מה הוא יכול להציע שיראה כמשהו שלגבר אחר אין. ולא, להוציא את הזין בקניון זה לא פונקציה.

הרי בחיים שלנו הכל עניין של מכירות, איך אתה מוכר את עצמך, המכירות הכי חזקות הן המכירות שבהן אתה גורם ללקוח להרגיש צורך עז במוצר שלך, הוא כבר ישאל לגביי המחיר, הוא ייצר לעצמו תועלת, והוא ירכוש.

בדיוק אותו הדבר בחיים הפרטיים של כל אחד מאיתנו, אנחנו מוצרים, עטיפה יפה מושכת את העין של הלקוח ולכן להתלבש יפה ומטופח זה דבר חיוני, לא הכרחי אך חיוני.

משם, לדאוג לרשום בגדול.... מכיל ויטמינים חיוניים להשגת אורגזמה נשית או לבניית משפחה, או סתם אם בא לך להתכרבל מתחת לפוך עם גלידה וסרט.

הלקוחה שלך, שלרוב פועלת לפי רגש, כבר תמצא איך למכור אותך לעצמה !

ויש כמובן את הגישה של ערוץ הקניות.

haters will hate

פורסם

קחו שיעור עם העצות של בנצי, ואל תשכחו גם להתנהג בנימוס ואדיבות. באיזה מקום הן יעדיפו את החנון הסולידי והרגוע על פני מאצ'ו שעושה רושם רק על החברים שלו ואולי קצת מפחיד אותה.

היות וקונספט השיווק צץ פה, הנה ההיבט דווקא מהצד הנשי:

המילה החמה היום בשוק העסקי היא שיווק.

‏אולם, ‏הרבה אנשים מבקשים להבין את המשמעות של שיווק באמצעות דוגמה פשוטה ככל האפשר .

בבקשה:

את אישה וראית בחור נאה במסיבה, ‏את ניגשת אליו ואומרת, "‏אני נהדרת במיטה". ‏

זהו שיווק ישיר.

את במסיבה עם חברים ואת רואה בחור נאה. ‏אחד מחברייך ניגש לבחור,‏ מצביע עלייך ואומר, "‏היא נהדרת במיטה".

זהו פרסום.

את רואה בחור נאה במסיבה, ‏את ניגשת אליו ומשיגה את מספר הטלפון שלו. ‏למחרת, ‏את מתקשרת אליו ואומרת, "‏היי, ‏אני נהדרת במיטה". ‏זה טלמרקטינג.

את רואה בחור במסיבה, ‏את מחליקה את שמלתך, ‏ניגשת אליו ומוזגת לו משקה. את אומרת, "‏אפשר ?" ‏ושולחת את ידך כדי לישר את עניבתו תוך חיכוך קל של שדך כנגד זרועו, ‏ואז את אומרת, "‏דרך אגב, ‏אני נהדרת במיטה".

אלה יחסי ציבור.

את במסיבה ואת רואה בחור נאה, ‏הוא ניגש אליך ואומר,"‏שמעתי שאת נהדרת במיטה".

זהו סימן מסחרי.

את במסיבה ואת רואה בחור נאה, ‏את משכנעת אותו לחזור הביתה עם חברתך.

זהו קידום מכירות.

חברתך אינה מצליחה לספק אותו והוא מתקשר אלייך.

זוהי תמיכה טכנית.

את בדרכך למסיבה כשאת נוכחת שעשויים להיות בחורים נאים בכל הבתים על פניהם את חולפת, ‏אז את מטפסת על אחד הגגות המרכזיים וצועקת במלוא גרונך "‏אני נהדרת במיטה !".

זה דואר זבל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
קחו שיעור עם העצות של בנצי, ואל תשכחו גם להתנהג בנימוס ואדיבות. באיזה מקום הן יעדיפו את החנון הסולידי והרגוע על פני מאצ'ו שעושה רושם רק על החברים שלו ואולי קצת מפחיד אותה.

היות וקונספט השיווק צץ פה, הנה ההיבט דווקא מהצד הנשי:

המילה החמה היום בשוק העסקי היא שיווק.

‏אולם, ‏הרבה אנשים מבקשים להבין את המשמעות של שיווק באמצעות דוגמה פשוטה ככל האפשר .

בבקשה:

את אישה וראית בחור נאה במסיבה, ‏את ניגשת אליו ואומרת, "‏אני נהדרת במיטה". ‏

זהו שיווק ישיר.

את במסיבה עם חברים ואת רואה בחור נאה. ‏אחד מחברייך ניגש לבחור,‏ מצביע עלייך ואומר, "‏היא נהדרת במיטה".

זהו פרסום.

את רואה בחור נאה במסיבה, ‏את ניגשת אליו ומשיגה את מספר הטלפון שלו. ‏למחרת, ‏את מתקשרת אליו ואומרת, "‏היי, ‏אני נהדרת במיטה". ‏זה טלמרקטינג.

את רואה בחור במסיבה, ‏את מחליקה את שמלתך, ‏ניגשת אליו ומוזגת לו משקה. את אומרת, "‏אפשר ?" ‏ושולחת את ידך כדי לישר את עניבתו תוך חיכוך קל של שדך כנגד זרועו, ‏ואז את אומרת, "‏דרך אגב, ‏אני נהדרת במיטה".

אלה יחסי ציבור.

את במסיבה ואת רואה בחור נאה, ‏הוא ניגש אליך ואומר,"‏שמעתי שאת נהדרת במיטה".

זהו סימן מסחרי.

את במסיבה ואת רואה בחור נאה, ‏את משכנעת אותו לחזור הביתה עם חברתך.

זהו קידום מכירות.

חברתך אינה מצליחה לספק אותו והוא מתקשר אלייך.

זוהי תמיכה טכנית.

את בדרכך למסיבה כשאת נוכחת שעשויים להיות בחורים נאים בכל הבתים על פניהם את חולפת, ‏אז את מטפסת על אחד הגגות המרכזיים וצועקת במלוא גרונך "‏אני נהדרת במיטה !".

זה דואר זבל.

יש גם את הקונספט הזה:

19268_1324433824953_6482506_n.jpg

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

חי שפמי שהתגובות של בנצי הן ממש ״גזור ושמור: מדריך פרקטי לחיים״. צריך לארגן שעה וחצי שבועית בערוץ החינוכית שבה בנצי יעביר את הידע הזה לדורות הבאים. ממש שעה+ של שאלות ותשובות ומכתבי מעריצים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

יש פה אנשים שיוצאים ל"שטח" ומתאמנים?

יצאתי מהאתרי הכרויות למינהם, לא הולך שם.

מאנשים שבתחום הבנתי שאין ברירה.

שאין מנוס ללכת לכיוון הזה, בשביל להגדיל את האינטרקציות עם נשים.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

בזמן הצבא הייתי משתתף פעיל בדברים האלה:

1. אתה די מטריד נשים. יש חלק שעושים את זה בטוב טעם, אבל יש כאלה שלוקחים את זה ממש רחוק,ובאמת שזה על גבול ההטרדה מינית.

2.אתה עושה טריקים ושטיקים שאולי יוציאו לך מספר, אבל בגדול, חברה זה קצת יותר בעייתי למצוא ככה.

בכול מקרה, אם אתה סתם יושב בבית, אז זה לא יזיק לך, רק אל תגזים ואל תטריד מינית

פורסם

זה עובד כשאתה עושה את זה בטבעיות,כשאתה מתאמץ ועושה טריקים לפי הספר - תמיד יהיו הפתעות בשטח

אין סיבה לא לנסות ולקרוא בסה"כ, להזיק זה לא יזיק אלא רק ישפר.

Miata ND2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקנה את הפיקאפ החדש של פיאט שהוא בעצם מיצובישיL200, כל הפרחות יבואו אליך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התיאוריה שלי לגבי זה:

זה יכול להשיג לך מספר\דייט ראשון אבל משם זה נטו אתה.

לדעתי זה טוב יותר לסטוצים.

גם יש הרבה אנשים שרק רוצים להצליח להוציא מספר אז הם גם משקרים הרבה, ותאכלס זה מתגלה מאוד מהר אחרי הדייט הראשון ואז היא כנראה כבר לא תרצה לצאת איתך.

They are trying to ban me...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתרי הכרויות זה מעצבן כי צריך לשלם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...