Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי חבר שמתעסק בזה, הדבר הזה גובל בהטרדות, אם לא יותר.

לפני מס' שנים, ראיתי אותו במקרה במסיבה עם כמה תלמידים, בשביל להתחיל עם בחורה הם פשוט תפסו לה את היד ומשכו אותה אליה.

עכשיו אני מבין את בת דודה שלי, שלאחרונה נפרדה מחבר שלה (היו הרבה זמן ביחד) וסיפרה לי שמאז שהיא יוצאת למקומות לבד, מתחילים איתה בנים בצורה פשוט מגעילה. כבר לפחות פעמיים היא סיפרה לי על מישהו שמשך לה את היד בכוח כשהיא עמדה ליד הבר או רקדה עם חברות. מדהים אותי שיש בנים שחושבים שזה הגיוני. (אפילו אם הם לא מנסים לקלוע ללבה של בחורה - הם לא צריכים להפגין נטיות אלימות עוד לפני שסגרו דייט ראשון :-P )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

SRONIS

אני יודע דבר אחד בחיים..רוצה להתחיל עם בחורה? לעולם לא במועדון או במקום עם מוזיקה חזקה, ובטח שבטח לא לגעת בה.

אם התחלתם לדבר וזורמת שיחה של כמה דק' אתה בהחלט יכול להוציא טלפון.

יש אנשים הזויים לפעמים.

אז אני לא מבין משהוא, למשוך את הסמחטה פנימה, לבלוע, לתת איזה גרבוץ עצבני, לתקוע גראעפס ולשאול "שנקפוץ אלי שאני אפתח לך ת'ת*ת", זה כבר לא עובד?

הרסת לי תבריאות חח

לצערי, מניסיון טרי ואמיתי, ברמה של להסתכל לבחורה ישר בעיניים, מבלי לנסות ולהתחמק לכיוון החזה ואפילו יותר מזה, ממש להקשיב לה ולעשות הכל כדי להוציא ממנה חיוך אחד, אותו חיוך שגורם לך להיות מרוצה כמו ילד קטן שהצליח לשכנע את אמא שלו לקנות לו ממתק שוקולד של קינדר בואנו לפני ארוחת הצהרים, זה לא נכון.

גם לזה יש שיטות לא אמרתי שלהתחיל עם בחורה זה קל, זה שתהיה נחמד אליה זה לא אומר כלום גם אם היא חייכה.

לפי כשבועיים ישבתי עם חבר באיזה פאב, 2 המלצריות היו חמודות לאללה התחלנו לצחוק איתם בכל פעם שהגיעו אלינו, עד שזרמנו למושב אחר וכשהמלצריות סיימו את המשמרות הצלחנו למשוך אותן אלינו לשולחן, חבר שלי היום יוצא עם אחת מהן, לי היה קטע עם השניה בכיף.

באותו מצב כמובן יכל להיות שלא היו זורמות איתנו אבל צריך לדעת לדבר, אני לא אומר שאני יודע לדבר אבל אני עצמי תמיד, לא לדבר שטויות או להיות חסר ביטחון זה בטוח.

חוצמזה יכול להיות שלא ממש היה לך על מה לדבר איתה, אולי היה לה חבר, אולי היא רק נפרדה מאחד, יש מלא סיבות.

אבל כמו שאמרתי לא הצליח עם אחת יש עוד מליון אחרות, זה בטוח לא חסר.

אני יכול לומר לך מנסיון עם האקסית שלי, בחורה ממש ממש קרה, אתה לא יודע אם היא אוהבת או לא אוהבת, בחורה אגוז קשה לפיצוח, מילה לא אומרת, כל מי שמתחיל איתה בפאב היא ישירות מסובבת את הראש ואומרת "לא", (כמובן שזו שיטה גרועה וחסרת נסיון של הבחורה אבל אני מצאתי את עצמי נדלק עליה), התחלתי לדבר איתה בקטנה, שיחה ממש קטנה היתה איתה, שבועיים לאחר מכן כבר התחלנו לצאת, לתקופה יפה.

Opel Adam S 2017

פורסם

בקיצור, תשדר משהו שאתה לא, תגיד מה שלימדו אותך, תהפוך לדמות, תמכור לה שקרים, תתקע אותה. חזור חלילה. אה, שלם למדריך בהתחלה.

משכנתא זה קל

פורסם

לא צויין אם הוא מתעניין כמדריך או כתלמיד .

אם כתלמיד אני מציע את הפיק אפ הבא :

כיחכוח קל בגרון,פנייה לעלמה :

"תגידי , בא לך לעלות אליי לכוס קפה ,ואולי לשמוע כמה תקליטים ?"images?q=tbn:ANd9GcT8NH9VIG7twn7qJ4M7OFn9if-AmR2lRviLtAU_wuvpD45kODa8

Gn'f'R

פורסם

פיקאפ זו אומנות, בישראל הפכו את זה להתנהגות בהמית.

ראיתי כמה סרטונים שנעשו בישראל שדווקא היו משופעים בעצות טובות,

למשל שפת גוף, כאשר פוגשים מישהי חייבים לתת לה מרחב

למשל בסרטון הזה,

למי שרוצה להתעמק ולהבין באומנות הפיתוי ממליץ מאוד על הקורס (יש את סדרת ההרצאות בוידיאו) של mystery

http://www.youtube.com/watch?v=KLb3lSdDROg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

גם לזה יש שיטות לא אמרתי שלהתחיל עם בחורה זה קל, זה שתהיה נחמד אליה זה לא אומר כלום גם אם היא חייכה.

ואם הייתי יותר מ"סתם נחמד" וכל פעם שראיתי אותה, לא נתתי לה לנסוע באטובוסים והקפצתי אותה הביתה, למרות שהיא ממש לא הייתה בדרך שלי? אגב, זה לא שציפיתי לקבל משהו בתמורה לטרמפים ומאוד נהנתי לקחת אותה הביתה, אפילו תמיד ביקשתי ממנה לחכות איתי כמה דקות מחוץ לבית וסתם לדבר איתי.

לפי כשבועיים ישבתי עם חבר באיזה פאב, 2 המלצריות היו חמודות לאללה התחלנו לצחוק איתם בכל פעם שהגיעו אלינו, עד שזרמנו למושב אחר וכשהמלצריות סיימו את המשמרות הצלחנו למשוך אותן אלינו לשולחן, חבר שלי היום יוצא עם אחת מהן, לי היה קטע עם השניה בכיף.

באותו מצב כמובן יכל להיות שלא היו זורמות איתנו אבל צריך לדעת לדבר, אני לא אומר שאני יודע לדבר אבל אני עצמי תמיד, לא לדבר שטויות או להיות חסר ביטחון זה בטוח.

הכי כייף לדבר עם בחורות, כשאתה עם חברים ושיתוף פעולה הן צמד מילים לא רע בכלל :).

חוצמזה יכול להיות שלא ממש היה לך על מה לדבר איתה, אולי היה לה חבר, אולי היא רק נפרדה מאחד, יש מלא סיבות.

אבל כמו שאמרתי לא הצליח עם אחת יש עוד מליון אחרות, זה בטוח לא חסר.

זה בדיוק הקטע. מכיר את כל רגעי השקט המביכים שיש לנו בשיחות עם אנשים במהלך היום יום? פה זה ממש לא היה, פשוט היה לי כייף לדבר איתה, אבל מה שכן, היא לא הסכימה להיפתח בפניי כ"כ ולמרות שראיתי קצת שיפור פה ושם, היא פשוט עטפה את עצמה בכל כך הרבה שכבות הגנה, שלקלף 1000000000 שכבות זה בלתי אפשרי.

לגבי חבר, כנראה שלא היה לה, כי שאלתי אותה והיא לא אמרה בשום צורה שכן, היא גם לא אמרה לא במפורש...שיט זה משחק מיותר.

זה שיש עוד מיליון בחורות, זה אכן נכון:).

אני יכול לומר לך מנסיון עם האקסית שלי, בחורה ממש ממש קרה, אתה לא יודע אם היא אוהבת או לא אוהבת, בחורה אגוז קשה לפיצוח, מילה לא אומרת, כל מי שמתחיל איתה בפאב היא ישירות מסובבת את הראש ואומרת "לא", (כמובן שזו שיטה גרועה וחסרת נסיון של הבחורה אבל אני מצאתי את עצמי נדלק עליה), התחלתי לדבר איתה בקטנה, שיחה ממש קטנה היתה איתה, שבועיים לאחר מכן כבר התחלנו לצאת, לתקופה יפה.

תגובה בתוך ההודעה.

החלטתי להגיב להודעה הקודמת שלך, כי עד לפני לא הרבה זמן, הייתי באותה דעה. אם אתה באמת רוצה מישהי, אז אתה תשיג אותה. היום, אני מבין עם עצב לא קטן, שזה לא נכון. אני לא מתכוון לכך שהאחרונה הייתה "האחת", אבל היא בהחלט לא הייתה כמו השאר :| .

פורסם

ישנם כבר כמה וכמה אשכולות שחסרים את תגובתו של בנצי. אולי נוציא משלחת מטעם הפורום, רק כדי לוודא שהכל תקין?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תגובה בתוך ההודעה.

החלטתי להגיב להודעה הקודמת שלך, כי עד לפני לא הרבה זמן, הייתי באותה דעה. אם אתה באמת רוצה מישהי, אז אתה תשיג אותה. היום, אני מבין עם עצב לא קטן, שזה לא נכון. אני לא מתכוון לכך שהאחרונה הייתה "האחת", אבל היא בהחלט לא הייתה כמו השאר :| .

היו לי שתי מערכות יחסים בחיים,הראשונה נמשכה 5 שנים ,

וכעבור חודשיים נכנסתי למערכת השנייה שנמשכת עד היום (כבר נשוי) השנה נחגוג 9 שנים.

עם שתיהן לא התחלתי ,זה פשוט קרה - הן היו היוזמות אפשר לומר.

בין לבין המערכות האלו עברתי לא מעט סטוצים זולים וחסרי משמעות,

אך הייתה בחורה אחת שממש עשתה לי את זה,הייתה שונה מהנוף הכללי בכל פרמטר,

הסתובבתי עם עצמי והתחבטתי ,לא ידעתי איך אני עושה את זה ,איך אני פונה אלייה,בחיים לא עשיתי את זה.

זו הייתה מכה קשה עבורי כי כשאתה במערכת יחסים אתה לא חושב על הקושי הרב שטמון בבדידות,לא הייתי רגיל לזה.

לא היה לילה שהייתי לבד אבל בכל לילה הרגשתי הכי בודד שאפשר,

ממש רציתי אותה והיא הראתה לי את כל הסימנים שגם היא .

אזרתי אומץ במשך מס' ימים "דחילראבק ערן,ממה אתה מתרגש,כן כן לא לא מה כבר יכול להיות"

פניתי אלייה ואמרתי לה שאני מעוניין להיות איתה בקשר.הביצים שלי רעדו והחלפתי צבעים

ואז הגיעה השתיקה.

היא פשוט לא הגיבה,

היה לה מבט של "איך אני יוצאת מזה לעזאזל"

חסכתי לה את הפדיחה ,קמתי והלכתי.

לאחר מס' ימים קיבלתי הודעה ממנה "סליחה שהעברתי לך מסר לא נכון" פאקינ' טיזינג ביצ'!

והחיים המשיכו.

תביע את עצמך בפנייה אחרת תחיה בספקות,

יכול להיות שהיא מחכה שאתה תרים הילוך

יכול להיות שהיא כן חשבה עלייך כבן זוג אבל היא לא סגורה

הרבה יכול להיות אבל לי קשה לחיות באי וודאות .

ובמקרה של תגובה שלילית תהיה בטוח שאתה על הדרך הנכונה ,

אצלי עברו 9 שנים מאז ובכלל שכחתי את שמה.

Gn'f'R

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שלקחו את זה צעד קדימה:

נכנסים למועדון , ועוברים בחורה בחורה עד שיוצא משהו.

באמת , בחורה אחת אחרי השניה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
היו לי שתי מערכות יחסים בחיים,הראשונה נמשכה 5 שנים ,

וכעבור חודשיים נכנסתי למערכת השנייה שנמשכת עד היום (כבר נשוי) השנה נחגוג 9 שנים.

עם שתיהן לא התחלתי ,זה פשוט קרה - הן היו היוזמות אפשר לומר.

בין לבין המערכות האלו עברתי לא מעט סטוצים זולים וחסרי משמעות,

אך הייתה בחורה אחת שממש עשתה לי את זה,הייתה שונה מהנוף הכללי בכל פרמטר,

הסתובבתי עם עצמי והתחבטתי ,לא ידעתי איך אני עושה את זה ,איך אני פונה אלייה,בחיים לא עשיתי את זה.

זו הייתה מכה קשה עבורי כי כשאתה במערכת יחסים אתה לא חושב על הקושי הרב שטמון בבדידות,לא הייתי רגיל לזה.

לא היה לילה שהייתי לבד אבל בכל לילה הרגשתי הכי בודד שאפשר,

ממש רציתי אותה והיא הראתה לי את כל הסימנים שגם היא .

אזרתי אומץ במשך מס' ימים "דחילראבק ערן,ממה אתה מתרגש,כן כן לא לא מה כבר יכול להיות"

פניתי אלייה ואמרתי לה שאני מעוניין להיות איתה בקשר.הביצים שלי רעדו והחלפתי צבעים

ואז הגיעה השתיקה.

היא פשוט לא הגיבה,

היה לה מבט של "איך אני יוצאת מזה לעזאזל"

חסכתי לה את הפדיחה ,קמתי והלכתי.

לאחר מס' ימים קיבלתי הודעה ממנה "סליחה שהעברתי לך מסר לא נכון" פאקינ' טיזינג ביצ'!

והחיים המשיכו.

תביע את עצמך בפנייה אחרת תחיה בספקות,

יכול להיות שהיא מחכה שאתה תרים הילוך

יכול להיות שהיא כן חשבה עלייך כבן זוג אבל היא לא סגורה

הרבה יכול להיות אבל לי קשה לחיות באי וודאות .

ובמקרה של תגובה שלילית תהיה בטוח שאתה על הדרך הנכונה ,

אצלי עברו 9 שנים מאז ובכלל שכחתי את שמה.

+1 ענק.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אומנם אני לא "מתעסק" בתחום הזה - אבל בוא אני אתן לך טיפ מצויין איך אפשר לזהות אותם:

שאתה רואה חנון או חבורה של חנונים שלובשים מגבעות - אז זה הם. :lol:

לזה אתה מתכוון?

http://www.youtube.com/watch?v=1XFCnWWPlHE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לי הרגשה של דה ז'ה וו.

בכל מקרה, בולשיט, זה לא אמנות ולא בטיח, פסיכולוגיה בגרוש איך לאנוס בעדינות.

מיועד לכאלה שמחפיצים נשים או לחסרי ביטחון או לחיים בסרט.

עובד? זה בטוח ובדוק עם תוצאות. אבל זה כמו דיאטת רצח. המקסימום זה שבוע ואז עולים הכל חזרה עם ריבית.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא צויין אם הוא מתעניין כמדריך או כתלמיד .

אם כתלמיד אני מציע את הפיק אפ הבא :

כיחכוח קל בגרון,פנייה לעלמה :

"במתוטא ממך, התואילי בטובך לעלות עימי למשכני לכוס תה ,ואף להאזין לכמה תקליטים מובחרים ?"images?q=tbn:ANd9GcT8NH9VIG7twn7qJ4M7OFn9if-AmR2lRviLtAU_wuvpD45kODa8

תיקנתי לך

למה ללכת לקורסים האלה? יש לך הדרכה חינמית ביוטיוב:

http://www.youtube.com/watch?v=olg_PS87fDA דרך יוטיוב

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...