Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ועכשיו לאחר שהנקודה הובהרה (תודה ל-HeyHey), נחזור ונשנן את כלל מס' 5 מכללי הפורום:

לא יודעים את התשובה בוודאות, אל תענו!

אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון ;

בד"כ, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים וגורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בחיי שאני לא יודע מה נסגר עם האנשים, והמנהלים בפרט, בפורום הזה...

תפסת מישהו שטעה, וואפטי דו, מה הנקודה של הפוסט הזה? במה הוא תורם למשהו? חוץ מלחזק לך את האגו על חשבון האחר?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הנקודה פשוטה מאוד: יש לא מעט מקרים שבהם עצה לפעול בדרך כלשהי עלולה להסב לכל מי שבוחר לקבלה נזק, טרטור או סתם עגמת נפש.

לכן לא כותבים בפורום הזה עצות או מידע שאינו מבוסס, וגם אם כן עושים את זה, לכל הפחות לא שוכחים לציין בצורה ברורה שיתכן שהמידע אינו מדויק ולכן יש לבדוק אותו בצורה יסודית יותר.

אם פותח השרשור היה שומע בעצתך ופונה לחברת האשראי בבקשה לבטל את החיוב הוא היה נענה בסירוב, וגם אם נניח שחברת האשראי היתה נענית לעצתו, הוא היה עלול למצוא את עצמו ניצב בפני תביעה מצד אותו מוסך - תביעה שבסיכוי גבוה היה מפסיד בה.

אתה היית מפצה אותו על הנזק?

ואם כבר השגות לגבי המנהלים (למרות שברור לי שכשאתה כותב "מנהלים" אתה למעשה מתכוון אלי, כי אני המנהל היחיד שהגיב בדיון הזה): שים לב לכלל מס' 1.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אחחח. ההתנצחויות האלו לא מוסיפות כבוד לאף אחד, אבל אם אתה מתעקש.

אני מפנה אותך לחוקי הפורום #4 ו-#14

אפשר לתקן מישהו גם מבלי להראות למי יש יותר גדול ובנוסף לזה תוסיף את העובדה שציינתי שזה לא חוקי. ולפי הסטנדרט שאתה דורש מעל ל-99% מההודעות בפורום צריכות להגיע עם disclaimer שאין לראות בהם יעוץ חוקי \ טכני \ פסיכולוגי \ רומנטי מוסמך.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

התזכורת לגבי כלל #5 לא כוונה אליך ספציפית אלא לכלל המגיבים בדיון.

אינני רואה שנעשה כאן שימוש בשפה מעליבה כלפי מי מהמגיבים פה, כך שאם נעלבת זה רק מפני שאתה בחרת להיעלב. לי אין יד ורגל בזה.

בזאת סגרנו את הנקודה. אם יש לך או למישהו השגות נוספות - תיבת הה"פ שלי זמינה לקבלן. מעכשיו בבקשה תגובות רק בנושא הדיון.

פורסם

חברים, דיווחו לי שהמוסך המדובר הוא מוסך אדמונד "עשה לי טוב" בחולון

הנה קישור (לאחר חיפוש פשוט בגוגל) לרשימת התביעות נגד המוסך בבתי המשפט:

http://www.takdin.co.il/searchg/%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A%20%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%93%20%D7%A2%D7%A9%D7%94%20%D7%9C%D7%99%20%D7%98%D7%95%D7%91.html

פורסם

ואני חשבתי לתומי ש"אדמונד עשה לי טוב" זה כותר פורנו...:lol:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

למקרה המתואר שם המוסך דווקא מתאים...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי מתרחק מהמקום רק בגלל השם שלו....

אני לא מוכן ששום אדמונד שבעולם יעשה לי טוב :wink:

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

קיצי בגב, הולך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באמת "עשה לך טוב"

ז**ן לך את הקולר של הגיר,

תודה שפירסמת את שם המוסך, אני לא מאיזור המרכז, אבל לפעמים

אנשים ומכרים מתייעצים איתי בתחום הרכב, - אני אדע לומר לכל

מי שישאל אותי על המוסך הזה לברוח ממנו,

האשכל נשמר במועדפים כדי שבמקרה הצורך אוכל לפרסמו למען יראו ויראו!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...