Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם תפסתי מוסך על חם?

שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חבר שלי היה במוסך (לא חשוב שמות) בחולון, עם נזילה מהרדיאטור של הגיר, אמר לו (כמובן) שצריך להחליף רדיאטור זה התפוצץ, חברנו הלך הצידה ודיבר עם מישהו בטלפון, שזה כנראה הלחיץ קצת את המכונאי, כשחזר פתאום היתה נזילה חזקה יותר, כשביקש לראות מאיפה הנזילה התפלא לגלות חתך אגרסיבי וטרי בצינור שבגוף הרדיאטור עצמו. אחרי כמה צעקות בא מנהל המוסך ואמר שככה זה היה כנראה עפה אבן או משהו, כשבאתי אני לקחת אותו מהמוסך, כמובן אמרתי לו שהוא פרנואיד ולא יתכן, הוצאנו את הרדיאטור מהפח ו וואלה חתך ברור מאוד של קאטר בלי שום ספק בכלל. רואים בצד השני של החתך את הלחיצה של הקאטר.

מיותר לציין כמה זה מעצבן לשלם 1400 בנסיבות כאלו.

הרדיאטור אצלנו. האם יש משהו שאפשר לעשות במקרה כזה?! חוץ מלהתפוצץ מעצבים?

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אחרי שרואים את יצאת צדיק + הסיפורים שבאים פה בפורום מידי יום אפשר להבין בקלות שבמדינה פה אסור לתת לאף בעל מקצוע לעשות משהו בלי לעקוב אחריו בשמונים עיניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקומך לא מוותר להם, עושה כל מה שצריך על מנת שהם יענשו על מה שהם עשו, גם אם זה לא ייקח יומיים.

בכל מקרה שלא יוותר להם!

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שבשלב ראשון

תפרסם את שם העסק על מנת שאחרים לא יפגעו

חוץ מזה ניסית ליצור עם הבעלים קשר ולדבר איתו בעניין ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא דברת במוסך באותו רגע, מה אתה מצפה שיקרה כעת?

הרי המצנן אצלך, אולי אתה חתכת אותו ? ( מבלי להאשים כמובן, זה מה שיגיד בעל המוסך)

אם תפרסם את שם המוסך כעת, ללא הוכחות חד משמעיות, הוא עוד יתבע אותך על הוצאת דיבה.

מקריאת הכותרת כבר חשבתי שתפסת את עובד המוסך עם כלי זינו ביד, מזיי** (סליחה, חותך) את הצינור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שאני יכולתי לעשות את הנזק בעצמי, זאת באמת בעיה.. הדבר היחידי נגד זה זה לחזור עם מצלמה נסתרת ולהוציא ממנו בעדינות שזה מה שהיה קודם..

חשבתי לחפש איזה תכנית טלוויזיה שמתעסקת עם זה, אבל כנראה שלא נשארו..

האפשרויות היחידות הם פניה למועצה לצרכנות, ולאיגוד המוסכים, אסור למוסך כזה להמשיך לעבוד פשוט..

למה שמוסך שמלא מכוניות יעשה דבר כזה?! מילא אם אין עבודה.

אני מת לפרסם את השם שלו, אבל זאת כנראה לא הדרך הנכונה...

אפשר לראות בתמונות שאין שום ספק שזה נעשה עם כלי...

112.jpg

תמונה0267.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאני מייעץ לך לעשות בשלב הראשון, זה לפנות לאיגוד המוסכים ולהגיש תלונה על אותו בעל מוסך.

הם לא מתייחסים לתלונות בקלות ראש ויטפלו במקרה הזה כמו שצריך, רק כמו שכתבו כאן לפני, העובדה שהרדיאטור אצלך יכולה לספק לבעל המוסך פרצה להתנער מהאחריות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שצריך לפרסם את השם של המוסך ע"מ שאחרים לא ידפקו גם.

אנחנו הלקוחות והכוח בידינו! אם הלקוח יצא לא מרוצה זכותו לפרסם את שם בעל העסק שעושה את עבודתו כחאפר.

הבחור שילם מספיק כסף על העבודה הזאת.

זה שהבחור לקח את הרדיאטור זה זכותו, זה החלק שפורק מהאוטו שלו וזכותו לשמור אותו (וגם ככה המוסכים זורקים לפח את החלקים שהם מחליפים), אני לא רואה פה שום פרצה ושום נעליים.

אוליי מה שכן... היה צריך לצלם את הפריט כשהוא עדיין על האוטו ועוד לא פורק, כך היה ניתן להוכיח משהו.

אם פותח השרשור יחליט לפרסם את שם המוסך, אשמח לפרסם פה קישור לרשימה ארוכה של תביעות בבתי המשפט נגד המוסך הזה בגין נזק שעשו למכוניות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך דרך להוכיח שהנזק נגרם ע"י המוסך.

תתחיל בפניה לאיגוד המוסכים.

אל תפרסם את שמם, פן תהיה חשוף להוצאת דיבה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אני אוהב כשפותחים הודעה ב״נכנסתי למוסך ופוצצו לי את האוטו, אבל אני לא אומר את שם המוסך כדי שאת שלכם יפוצצו גם״

אם אתה אכן מרגיש שנעשה לך עוול וזו לא תמימות של המוסך/טעות נסלחת/משהו בסגנון זה יהיה אנוכי ולא מתחשב לא לומר איפה זה קרה ולהזהיר אחרים גם. או שאתה מצפה שגם לחבר פורום אחר יחתכו את צינור הרדיאטור ותוכלו להוביל תביעה יחדיו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שום סיבה לחשוש מתביעת דיבה. אל תרשום "מוסך X עשה לי נזק במזיד", אלא "נכנסתי למוסך X עם בעיה Y שהחמירה בצורה קיצונית הנה התמונה, לדעתי \ אני חושד ש...". מותר לך לחשוד, מותר לך להביע דעה, כל עוד אתה לא מתנסח בצורה עובדתית אין פה הוצאת דיבה.

אגב: הנזק בבירור נעשה על ידי קאטר, לך לבית משפט. אם שילמת בויזה אתה יכול גם לבטל את החיוב. נכון, לא חוקי, אבל נראה אותו פונה לבית משפט עם הוכחה כזאת חותכת, תרתי משמע, כנד המוסך.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שום סיבה לחשוש מתביעת דיבה. אל תרשום "מוסך X עשה לי נזק במזיד", אלא "נכנסתי למוסך X עם בעיה Y שהחמירה בצורה קיצונית הנה התמונה, לדעתי \ אני חושד ש...". מותר לך לחשוד, מותר לך להביע דעה, כל עוד אתה לא מתנסח בצורה עובדתית אין פה הוצאת דיבה.

גם גם דעתי

אין סיבה לפחד לספר לנו איפה קיבלת שירות ויחס לא טוב!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם שילמת בויזה אתה יכול גם לבטל את החיוב. נכון, לא חוקי, אבל נראה אותו פונה לבית משפט עם הוכחה כזאת חותכת, תרתי משמע, כנד המוסך.

האם אתה מכיר את התנאים הקבועים בחוק שחייבים להתקיים על מנת שחברת האשראי תבטל חיוב?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, אבל מנסיון קודם, לא נתקלתי בשום בעיה מצד חברת האשראי, היינו צריכים רק לשלוח פקס חתום שאנחנו מבקשים לבטל את התשלום. אם כי היה מדובר בחיוב חודשי, אז יכול להיות שיש הבדל.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף למה שאלעד כתב, ביטול עסקה בכרטיס אשראי לא אפשרי רטרואקטיבית אלא רק עתידית, זאת אומרת שנניח שהוא שילם בתשלומים הוא יכול לבקש מחברת האשראי (עם הנימוקים הנדרשים) לבטל חיוב עתידי, את מה שכבר שולם לספק עליו לדרוש מהספק.

1. אוכלוסיית יעד ותנאים מקדימים: כלל המשתמשים בכרטיסי אשראי

2. למי ואיך פונים: פונים בכתב אל חברת האשראי

3. שלבי ההליך: יש לפנות בכתב לחברת כרטיסי האשראי של הצרכן, להכריז על "כשל תמורה מלא" ולדרוש את ביטול החיוב.

חשוב לדעת שביטול החיוב יכול להתבצע רק על חיובים עתידיים, ולא יכול להתבצע על חיובים שכבר הועברו לספק.

חיובים שכבר הועברו לספק יש לדרוש ביטול מהספק.

4. ערעור: לספק יש זכות לערער על דרישת הצרכן לביטול החיוב.

במידה שאכן יעשה כך, חברת כרטיסי האשראי תבטל את הזיכוי לצרכן ותשאיר את הסכסוך והמחלוקת לפתרון בין הספק לצרכן, ללא התערבותה.

חשוב לדעת

האחריות על ביטול התשלום נופלת על הצרכן.

במידה שהצרכן ביטל את החיוב שלא כדין, הוא חשוף לתביעה מצד הספק, וחברת כרטיסי האשראי לא תעמוד לצדו במקרה כזה.

http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%9C_%D7%97%D7%99%D7%95%D7%91_%D7%91%D7%90%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%99

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...