Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רילוקיישן VS ארץ זבת חלב ודבש?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המיתון הקרב, הדלק שבר שיאים, מחירי הרכב שעולים כמו רכבי יוקרה וחלקי החילוף היקרים אף הם, הנדל"ן מרקיע שחקים ומביא דירות מעופשות למחירים מטורפים,מגרשים פיצים לבנייה עלו למליוני שקלים. החשמל, מוצרי הצריכה הבסיסית למכולת, המע"מ עלה, מס שבח, מס רכישה, הארנונה המטורפת,מחירי הפעוטונים הגבוהים, מזון ומוצרי צריכה בסיסית לתינוקות, מחירי מוצרי החשמל, המים. אפילו נופשים פשוטים לאילת ,ים המלח וכו'. המחירים פשוט בדיחה. הכל עלה! עולה! וימשיך לעלות!

נתקלתי בפורומים משנת 2004 ובהם אלפי תגובות של אנשים המתלוננים וטוענים את אותם טענות שאנו טוענים היום, 8 שנים אחרי!

אני סבור ובטוח שאז, גם הם נאחזו באמונה שיהיה טוב, כי יותר גרוע מזה לא יכול להיות!

אז בעקבות המצב החלו לעלות רעיונות לעזוב את ארץ הדבש , לטובת מקומות טמאים המלאים בגויים.

המקום המעניין אותי הוא אוסטרליה,

השאלה שלי והיא מופנית לאנשים מבינים שעברו חוויה דומה או קשורים באופן אישי לכאלו שחוו אותה .

האם יש טעם בכלל להתחיל הליך כלשהו או לעצור את המחשבות כי זה רק בפנטזיות? האם שם באמת יותר טוב? או יותר קל לחיות?

האם שם באמת יש חיים וניתן לחיות גם מהכנסות ממוצעות בלי פקיד הבנק שידפוק על חלונך?

אני שומע הרבה סיפורים, ופה הבעיה. מעולם לא הייתי שם ומעולם לא נסיתי מגורים בחו"ל.

אשמח לכל פיסת מידע , טוב לא טוב, מה לקחת בחשבון, יתרונות חסרונות, מה לגבי ילדים ? קהילות, עבודות הכנסות והוצאות מומצעות. כל דבר יעזור לי לחבר את תצריף הפאזל הזה .

אשמח לקבל כל הערה, הארה וביקורת בונה. תודה מראש..

אגב, מדובר בבעל עסק עם הכנסות יפות מאוד אך עם הוצאות יפות במידה שווה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם תוציא ויזת תייר ואז תנסה לשדרג לויזת עבודה (או שתנסה ישר על ויזת העבודה).

אחרי שהצלחת אז תחשוב על זה ברצינות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
המיתון הקרב, הדלק שבר שיאים, מחירי הרכב שעולים כמו רכבי יוקרה וחלקי החילוף היקרים אף הם, הנדל"ן מרקיע שחקים ומביא דירות מעופשות למחירים מטורפים,מגרשים פיצים לבנייה עלו למליוני שקלים. החשמל, מוצרי הצריכה הבסיסית למכולת, המע"מ עלה, מס שבח, מס רכישה, הארנונה המטורפת,מחירי הפעוטונים הגבוהים, מזון ומוצרי צריכה בסיסית לתינוקות, מחירי מוצרי החשמל, המים. אפילו נופשים פשוטים לאילת ,ים המלח וכו'. המחירים פשוט בדיחה. הכל עלה! עולה! וימשיך לעלות!

נתקלתי בפורומים משנת 2004 ובהם אלפי תגובות של אנשים המתלוננים וטוענים את אותם טענות שאנו טוענים היום, 8 שנים אחרי!

אתמול ישבתי עם חבר ובמהלך שיחה הוא אמר לי :

"כשהייתי קטן אימא הייתה שולחת אותי למכולת עם 20 ש"ח,

והייתי חוזר עם : לחם,חלב,ביצים,סיגריות,מעדנים..

היום?,איפה...

בכל מקום יש מצלמות".

-----------------------------------

לעיניינך: הגירה לאוסטרליה אינה פשוטה ,בבירור שעשיתי בעבר

רצוי שתהיה עם אזרחות אירופאית/מקצוע מבוקש (הגירה ע"ב מקצוע),

הון עצמי גבוה.

התהליך הביוקרטי מלווה בהוצאות לא קטנות.

Gn'f'R

פורסם

אוסטרליה לא קלה כלל עבור מהגרים. חלק מהמשפחה שלי גרה באוסטרליה למשך כשנתיים וחזרו לישראל בגלל ההוצאות הגדולות.

הבעיה העיקרית שלהם היתה ההוצאות של הילדים-גנים, בתי ספר וכו' שהמחירים שלהם גבוהים מאוד למי שאיננו אזרח.

TFSI Power

פורסם

להוציא אזרחות זה לא פשוט בשום מקום. לרוב תצטרך להיות בעל מקצוע נדרש / אתה נדרש - ממש, וזה מגובה במסמך - ע"י חברה כלשהי באותה מדינה. גם אז זה תהליך ארוך (בקנדה זה 5 שנים אאל"ט).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפני שאתה בוחר יעד, אתה צריך קודם כל להבין איזה מדינה תהיה מוכנה לקבל אותך בכלל.

בחודשים האחרונים חלה הקשחה משמעותית בתנאי הקבלה לכל אחת מהמדינות.

המכסות קוצצו, והתנאים הוקשחו.

אז קודם כל, תבדוק מה האופציות שלך, ושים לב שמה שאתה קורא בפורומים השונים עשוי להיות לא רלוונטי.

המקור הרלוונטי היחיד הוא האתרים הרשמיים של משרדי ההגירה של מדינות היעד, רק שם תמצא מידע שהוא 100% עדכני.

וקצת על קנדה - אם וכאשר אתה מקבל את ה-PR (תושבות), אתה צריך להתגורר בקנדה פחות או יותר 3 שנים על מנת להיות זכאי להגיש בקשה לאזרחות.

בתור PR יש לך כמעט את כל הזכויות (והחובות) של אזרח, חוץ מהזכות להצביע.

כלומר יש לך גישה מלאה לשירותי בריאות, חינוך וכו', בדומה לשאר האזרחים.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

זה לחלוטין לא מדוייק.

יש כל מיני מסלולים של working holiday, אבל מעמד חוקי במדינה אחת ממש לא מקנה לך מעמד חוקי במדינה אחרת.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

היתה לי אופציה להישאר (ארה"ב וגרמניה) עם מלגת מחקר נדיבה מאוד וקבלה ישירה לכל החברות הכי נוצצות שיש.

בהתחלה זה כיף. אין צפירות בכביש, מחייה זולה והכל בא בקלות.

אחרי שנה-שנתיים מתחילים הגעגועים למשפחה, לחברים ואפילו למילואים. מזה כבר קשה להתאושש.

הטריגר הרציני לחזרה לארץ היה מלחמת לבנון השנייה.

עצם המחשבה שהחיילים והקצינים שלי מהצוות רצים קדימה תחת אש ואני מתחת לפוך הוציאה אותי מדעתי.

עזבנו הכל והגענו לארץ ישר למלחמה. אשתי חשבה שהשתגעתי והתחננה שנישאר בארה"ב.

קשה כאן מאוד. זה נכון. אני לא חושב שיש מדינה עם כל כך הרבה צרות וקשיים כמו שלנו.

עם כמה שקשה כאן, אין מקום אחר.

פורסם

הנושא הזה נטחן דק-דק בשרשור ארוך מלא רגשות מתפרצים.

חבל להתחיל שוב מלחמת עולם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
קודם תוציא ויזת תייר ואז תנסה לשדרג לויזת עבודה (או שתנסה ישר על ויזת העבודה).

אחרי שהצלחת אז תחשוב על זה ברצינות.

אין קשר בין השניים. הם לא תלויים או קשורים אחד לשני ואין דרך לבצע שדרוג כזה.

ונירלוי שהגיב, יש לי המון חילוקי דעות לגבי מה שכתבת . אני מאוד מעריך פטריוטיות באופן אישי אבל אני חולק על דעתך, וכדי לא לסתות מהנושא המרכזי כאן לא אתחיל לפרט למה לעולם לא הייתי נוקט את אותם צעדים שנקטת למרות שהסיבות ברורות כמעט לכל אדם, גם אם הוא עיוור או חירש (לא ראיתי - לא שמעתי).

אם מישהו ביצע הגירה לאוסטרליה לפחות בחצי שנה האחרונה , אשמח לשמוע קצת על צורת הדרך בה נעשו הדברים.

לגבי בתי ספר הבנתי שזה נע סביב ה 20K דולר לשנה לביה"ס פרטי יהודי. לא חשוב אם אתה אזרח קבוע.

• תוכן חדש...