Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום

הרכב פורד פוקוס trend x שנת 2006 יד ראשונה 92000 ק"מ

ממצאי בדיקה עיקריים : נזילות שמן , רעש מערכת שסתומים , לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה , לתקן זוויות היגוי , נקישה בשילוב ובהחלפת הילוכים.

מצורפים הדוח +

IMG_20120729_174745.jpg

IMG_20120729_174801.jpg

IMG_20120729_174820.jpg

IMG_20120729_174840.jpg

פורסם

הרכב עבר תאונה חזיתית, אני מניח שלא משמעותית יתר על המידה, אבל החלפת קורת רוחב גוררת לרוב ירידת ערך של הרכב (לא מטורפת, אבל עדיין).

עד כמה שאני יודע (ויתקנו אותי המבינים) אין להחלפת קורת רוחב קדמית משמעות בטיחותית, כך שבמובן הזה אתה יכול להיות שקט.

אני אישית לא הייתי מבטל את הרכישה בשל הפגיעה, אך אתה יכול לעשות שימוש בתאונה הנ"ל לטובת התמקחות על המחיר.

פורסם

תודה על התגובה המהירה

אותי יותר מעניין החלק המיכני מבחינת מנוע , נזילות שמן וגיר

האם צריך לטפל או שזה כסת"ח של המכון בדיקה?

נ.ב המחיר 31 אלף שח שווה ?

פורסם

יתר הדברים נראים כסת"חים רגילים.

אם אני הייתי לפני רכישה הייתי הולך למוסך שמתמחה בפורד לברר בנוגע לחומרה של נזילת השמן, אבל גם זה רק כדי להיות בטוח ב-100%.

המחיר נראה לי טיפה מוזר בהתחשב שמחיר המחירון ביד 2 הוא 43,000.

הבדיקה הייתה במקום שאתה בחרת או במקום שבעל הרכב בחר?

פורסם

אני בחרתי קרוב למגוריי וראיתי גם ביקורות טובות על אמינות המכון (מממ בני ברק)

אכן המחיר הוא מחיר שוק ולא מחירון (אילוצים שונים של המוכרת שאומתו אחד לאחד)

כנראה מחר אני סוגר על הרכב

השאלה בכמה מוערך יישור קו במידה והוא נחוץ ?

יש לרכב ספר טיפולים במוסך מורשה לפי ההוראות כולל מסמכי רכישה של הרכב מ 2006 שאני ראיתי בעצמי.

טיפול טיימינג בוצע ב 90000 ק"מ ה-כ-ל מתועד.

השאלה האם גם תחזוקה ברמה גבוהה כזו מספקת או שאחרי 6 שנים על הכביש צריך איזשהו משהו מעבר כמו שמוכיחה הבדיקה?

תודה על התגובות

פורסם

כדי לדעת האם העסקה משתלמת,צריך לדעת ,האם קורת הרוחב ברכב הזה מחוברת עם ברגים או מולחמת לשילדה.

מחוברת עם ברגים= לא נעים לא נורא,ירידת ערך מסחרית,נתון למו"מ.

מחוברת לשילדה = לא נעים,נורא ואיום= לרכב יש פגיעת שילדה עם משמעות מסחרית די גבוהה ואולי אף בטיחותית וכדאי להתרחק מהרכב,שיש כמוהו בשפע בחוץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני חושב שלא מדובר בקורה מרותכת משום שהפגיעה מופיעה במשמעות נמוכה, קורה שמחוברת בריתוך הייתה מקבלת הערה עם משמעות גבוהה.

• תוכן חדש...