Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו תרגיש כמו שר. שלא תתבלבל ותכנס בטעות למושב האחורי:lol:

לא יודע מה אתכם אבל אותי זה מחרפן לראות טעות כתיב בעיתון או במקרה הזה בטבלא המצורפת. שקלול ולא שכלול שבמקרה הזה זו גם משמעות שונה למילה ולא סתם טעות כתיב.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נורא פשוט. עכשיו כששר ירצה להראות שהוא יורד אל העם, הוא יוכל להגיד: "הנה, במקום לנסוע בBMW הרגילה אני חוסך את הכסף ובוחר רק בוולוו או אאודי A4" וכך הוא גם יזכה בלב העם וגם יסע באוטו נורמלי.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

זה רק מוכיח ש AUDI לעולם לא תשתווה לבימר/מרצדס מבחינת תדמית ויוקרה ;-)

תראו כמה רעש עשתה הבימר, לעומת ה A6.

שורה תחתונה, לדעתי יצאו קצת מהפרופורציות(בתגובות).

מדובר בשרים, וצריך שתהיה להם מכונית

ייצוגית, ומרווחת, ולמרות שיש לי מעט מאוד כבוד אליהם,

הם בכל זאת נוסעים המון, וחלקם אפילו עובדים קצת ;-)

עובדה שגם היום לא כולם נוסעים ב A6, ויש כאלה שבחרו בסופרב.

אני מניח שזה יהיה דומה עם ה C5. למרות שלדעתי C5 זה רכב קצת עלוב לשר.

מנהלים זוטרים בחברות מקבלים רכב כזה.

פורסם
זה לא משנה כמה זה עולה, זה מאוד משנה מה זה משדר.

אם אני כאזרח פשוט צריך לשלם 398K ש"ח, זה המחיר שזה משדר, לא כמה ששולם בפועל (שאגב ההנחה הזו גובלת בשוחד..) מי שמע על BMW סידרה 5 ב 200K ?

בסופו של יום בהשוואה לאלטרנטיבות BMW סידרה 5 משדרת נהנתנות של נבחרי הציבור.

יפה אמרת.

וכן, רכב גרמני לנבחרי העם היהודי- מפריע.

פורסם

כל עניין רכישת הרכבים החדשים לשרים היא פשוט פארסה אחת גדולה. עכשיו מתפרסם כי יבואנית BMW, דלק מוטורס, הציעה את הרכבים בלא פחות מ-50% הנחה על מנת להוזיל את העלות, דבר שיביא באופן וודאי לזכייתה במכרז. הרי מי לא ירצה לקבל BMW בחצי מחיר! וכאן אנחנו נכנסים לשני תסריטים.

1. הכתב פשוט לא מדייק וההנחה המדוברת היא אינה אלא המס השמן אותו המדינה לוקחת לעצמה כשכולנו קונים רכב חדש. העניין הוא שפה הצרכן הוא המדינה, אזי המדינה לא תיקח מס מעצמה וכך עלות הרכב תרד כמעט בחצי.

2. הכתב אכן מדייק ואכן "דלק מוטורס" הציעה את הרכבים בהנחה של 50% וכאן למעשה מדובר בטובת הנאה משמעותית, לא פחות ולא יותר. מדובר בהנחה גדולה מדי ובלתי תקינה בעליל. הנחה כזו הצרכן הפרטי לעולם! לא היה מקבל ולא יתכן ששרי ממשלת ישראל ייהנו מהפריבילגיה רק בגלל ש"דלק מוטורס" רוצה לפרסם את הרכבים שלה על חשבון משלם המיסים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4254683,00.html

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

יותר משמפריע לי הרכב עצמו, מפריעה לי חוסר ההתחשבות: אנחנו צריכים להיפגע מהעלאק הנחה שיש לרכבים פחות מזהמים, ולשלם לא מעט עבור דלק לאותן מכוניות שקנינו עם ההנחה האמורה. לא היה משהו יותר ירוק וחסכוני? סבבה, קחו במו, אבל למה דווקא את זה? זה לא כאילו השב"כ דרש מיגון ל-כ-ל השרים :roll: תחשבו שהם אמנם משלמים שווי שימוש, אבל ביטוח + דלק + רכישה על חשבוננו. איכשהו נדמה לי, שבתנאים האלו כולנו היינו שמחים לשלם שווי שימוש על 528

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא מבין למה זה על חשבון משלם המיסים? היא הרי מוכרת במחיר הפסד, תמורת הפרסום שהיא מקבלת.

לגבי ההנחה, למה סלבס מקבלים רכבים בהנחה גדולה? או אפילו בחינם? כי זה מביא פרסום.

למה לפעמים חברות לוקחות מכרזים גדולים במחירי עלות או אפילו בהפסד קטן? כי זה מביא להן יוקרה,

זה מביא להן פרסום. בדיוק אותו דבר קרה כאן.

פורסם

Oshri,

אכן לחברה פרטית מותר למכור את מרכולתה ל"סלב" גם במחיר הפסד (זה בעצם עלות הפרסום) אבל, שר הוא לא "סלב" שהתפרסם בהיפה והחנון אלא נציג ציבור וככזה אסור לו לקבל טובות הנאה, גם אם זה בחסות מכרז ממשלתי.

מה מפריע לך שאדון "טייקון" ימכור לכבוד ה"שר" דירה במגדלי "השן" ב10% מהעלות? האם גם פה לדעתך זה תקין?

ברור שההצעה שהמדינה תקבל תהיה נמוכה יותר, ואכן סיטרואן הציעו על ה C5 הנחה מסויימת (שאני מניח שגם חברות הליסינג מקבלות), אך רכב ב 50% הנחה זה מוגזם.

אגב, זה על חשבון משלם המיסים כי עלות האחזקה של BMW סידרה 5 עולה קצת יותר מ C5 כך שמי שישלם על היוקרה זה אנחנו.

אל תשכח שזה לא רכב אחד, כל שקל פה מוכפל פי 20.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני לא אומר ש 50% זה תקין או לא, אני לא מבין איך זה "על חשבון משלם המיסים".

אם דלק מוטורס בחרה להפסיד, בתמורה לפרסום, זה עניין שלה. ואם העלות למדינה

דומה, והשרים צריכים לבחור, כי הם גם משלמים שווי שימוש על הרכב, לפי מחירו המלא,

אז מה הבעיה כאן?

רכב זה לא דירה, והוא נחשב כלי עבודה לשרים. אז בוא נבדוק למה חברות הסלולר

נתנו תנאי הפסד או רווח מינמלי בזמנו למדינה, ואותו דבר לגבי כל ספק שעובד עם

הכנסת/ממשלה/מדינה.

לדעתי אנשים נסחפו כאן ובגדול. שר הוא לא סמרטוט, לפחות לא אמור להיות כזה,

ואמור להיות לו רכב ייצוגי. ששרים נסעו בוולבו או אאודי זה בסדר, אבל בימר שעולה פחות

(בגלל ההנחה) זה לא בסדר?

ואם הם היו נוסעים בקדילאק זה כן בסדר?

פורסם
יפה אמרת.

וכן, רכב גרמני לנבחרי העם היהודי- מפריע.

חבל שאתם עדין בעניין הגרמנים.

גרמניה כיום לא מתביישת לאמר בגלוי שהיא מתחרטת על השואה, ועדות לכך ניתן לראות בכל המשפטים שהם עשו לפושעים הנאצים.

כולל דמניוק שזוכה בישראל, אפילו שהוא קיבל את גזר הדין שהוא היה כבר אוטוטו בקבר.

אם קצת הייתם חוקרים על האנטישמיות, הייתם מגלים שיפן שיתפו פעולה עם הגרמנים (אותו יפן שמביאה לנו את מאזדה וטויוטה) וכיום ריכוז האנטישמיות הכי גדול נמצא למרבה ההפתעה ביפן, ואת האמת הם לא כל כך ממהרים להתחרט על השואה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כל הזמן הם מתרעמים עם ההנחות הענקיות שנותנים לחברות הליסינג, וההנחה של חברות הליסינג אפילו לא מדגדגת את ההנחה של השרים, עכשיו אני מבין שהחברות הללו למדו מהגנבים הגדולים ביותר-השרים!

פורסם

קייזר, במיוחד בשבילך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3474702#post3474702

אושרי- וולבו כן.

אודי לא בגלל ארץ ייצור.

קדילאק כן, פעם קדילאק הייתה מנקרת עיין. כיום פחות.

במוו- לא. גם בגלל ארץ ייצור. גם מנקרת עיניים, בלי קשר למצב כלכלי זה או אחר. היא לא מתאימה לפי אף קריטריון- ערכי.

סיטרואן כן, גם אם בשוק פרטי היא מסיעה מנהל זוטר כדבריך. זהו סקטור ציבורי. לשרת את העם והמדינה זו זכות. האדם עושה את הרכב ולא להיפך.

אנו שומטים ערכים בזה אחר זה ובהדרגה- נותר מעט מאוד:ישובים על הגבול ובפריפריה- שיסתדרו. עניים- שיחנקו. ראש ממשלה שברורה כשמש התנהלותו הנפשעת, הוא בסדר והפרקליטות אשמה. מכונית מנקרת עיניים- בסדר. גרמנית- בסדר.

מה מיוחד לנו? תרבות מסוימת? איז? תרבות השקל לעומת תרבות היורו והדולר? יש יותר מזה, אך בתהליך הרס ונגיסה מתמידים. לעיתי זה אינקרמנטלי, אך זה קיים.

איציק, אנטישמיות לצערנו יש בכל מקום. האמן לי- גם בגרמניה לאחר המלחמה.

לא ידעתי שחקרת אנטישמיות, אתה מוזמן לשתף. אני לא חוקר, סתם קורא.

מתחרטת זה יפה. אני בעד יחסים עימם. גם לא מפריע לי שעברינים נוסעים ברכב . זה טוב להם ולנו ומסייע לבידולם.

אני סולח למי שנילחם איתי, אולי למי שלא נהג כיאות. לא למי שרצח מיליונים. ודאי לא מיליונים מהעם שלי.

אני גם לא סולח למסיתים נגד עובדים זרים. מקומם של העובדים לא כאן. מקומם של המסיתים- בכלא.

זה מבחינה ערכית, רציונלית זה אחרת- מאוזן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3474804#post3474804

רואה איציק, גם אני חוקר ואף מצטט: פנדוב, שם 2012. אתמול.

• תוכן חדש...