Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אותי יותר מטרידה העובדה שהממשלה קיבלה מיבואן ב.מ.וו 190 אלף שקל הנחה על כל רכב! כל כך הרבה בעיתיות יש בעובדה הזאת' date=' החל ממתן לכאורה של טובת הנאה של גוף מסחרי לממשלה וכלה בעושק הלקוחות הפרטיים על כל המשתמע מהדברים האלה וכל מה שביניהם.[/color']

איזה אינטרס יש ליבואן להפסיד כמעט 200 אלף על כל מכונית, מה יוצא לו מזה והאם יש דברים שהציבור צריך לדעת כמו הקלה שהם מקבלים במקום אחר, דלת פתוחה ללשכת השר או הבטחה לזכיה במכרזים משתלמים יותר?! מתנהגים כאן כמו רפובליקת בננות ובזמן שיש כאן ילדים שאין להם מה לאכול השרים נוסעים במכוניות של 400 אלף שקל בשביל לא לעשות כלום. צריך היה להישאר עם הסקודה סופרב שהיא גם מאוד מפוארת וגם במחיר נורמלי ובאמת להוסיף לה את הסיטרואן C5 או אפילו את המונדאו. כולן מכונית מרווחות ונוחות. אבל בינינו, אני הייתי נותן לשרים חמור ועגלה, לא יותר. רותם אותם לעגלה ונותן לחמור לשבת עליה ולצעוק להם דיו. הגיע הזמן שיתחילו להזיז את התחת.

אני חייב לציין שאני לא כל כך מסכים עם די הרבה ממה שרשום בחלק האדום, לטעמי יש שם מן הפופוליזם/דמגוגיה (אל תקח את זה באופן אישי חלילה).

לעומת זאת, דווקא בחלק המודגש בכחול, נגעת כנראה בנקודה הכי מטרידה בכל הסוגיה הזאת.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...