Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה די ברור שהגרמניה הזו תזכה ולו מהסיבה שהיא היתה הטובה והיקרה שבין המועמדות. הדרך היחידה לספק לה תחרות אמיתית היתה להכניס לשם איזו מרצדס. שרים אחרי הכל הם בני אדם וכמו שכל אחד מאיתנו מעדיף להתגלגל בב.מ.וו, כך גם האדונים הנכבדים הללו. ובאמת שדרושים אטימות וניתוק יוצאי דופן בכדי לבחור היום במין כירכרה מפוארת כזו, בצד תכניות לקיצוצים והעלאות מיסים, אבל האמת היא שכנראה הם יודעים שחוץ מקיטורים מעטים כאן ובעוד קצת מקומות, לא באמת יוציא אותם ההמון הזועם ממכוניות הפאר שלהם יגלגלם בזפת ונוצות ויזרוק אותם מהעיר. מה שכן, זיכרו שבפעם הבאה בה מתפייט לו איזה שר בכיר על צדק חברתי ושכבות הביניים הכורעות תחת נטל יוקר המחיה וקוצר ההכנסה, כנראה שהוא עושה את זה מהמושב האחורי של ב.מ.וו סידרה 5 ואולי גם עם איזה קוהיבה בין השפתיים. איכס !!

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השרים צריכים להתנייד בסופרב דיזל, לא יותר מזה. אפשר לפרגן להם בגרסת אלגנס אבל לא צריך להגזים, אה?

כל מה שמעבר לזה, במיוחד הסדרה 5- זו שחיתות (אלא אם בוחרים במשהו אמריקאי כמחווה ידידותית).

גם ה-A8 W12 של שמעון לא בדיוק צנועה.

פורסם

אני משוכנע כי לא רק שר הבטחון והחוץ מקבלים רכבים ממוגנים.

בניין לידי גר שר אחר, שלא מזמן ריסק את הסקודה שלו, וקיבל אאודי לכמה ימים, והחלונות האחוריים שלו ממוגנים.

לגבי המס,

גם רכבי שרים משלמים מס כחוק. המס כמובן הולך בצורה זו או אחרת למדינה, אבל מנהל הרכב מקבל את הרכב במחיר מלא לאחר מס. לכן יש לו לוחית רגילה, ואין הגבלת מכס ברשיון.

אל תשכחו שלכל שר יש גם נהג צמוד, 2 מאבטחים, 2 זקיפים בבית שלו, והרבה ציוד אבטחה. רק זה עולה כל שנה יותר מהאוטו.

עוד מעט יגידו שעל הדלק הם לא משלמים מס בלו גם כן. אז הנסיעות שלהן זולות

פורסם

לא הסתדר להם לשבת בטויוטה קאמרי היברידית?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

1.אני בטוח שדלק מוטורס שרוצים לשנות את קהל היעד של ב.מ.וו נתנו להם את המכוניות במחיר הפסד.

2.זה לא משנה את העובדה ששרים במדינה קטנה שחיה על חשבון משלם המיסים האמריקאי צריכים להיות ממש חזירים בשביל לדרוש רכב כזה.

3.במדינות שיש תעשיית רכב נבחרי הציבור בוחרים רכב מקומי כמו הנשיא הצרפתי החדש.

4.לא נראה לי שאפילו הצ'כים חושבים שזה מכובד ששרים יקבל סקודות (שקודות)

Hollande_DS5_Champs-Elys%C3%A9es%20(3).JPG?maxWidth=1000&maxHeight=800

אייל

פורסם

גועל נפש.

לא היה מוריד מכבודם לנסוע בטויוטה פריוס למשל - גם ידידותית לסביבה ומציגה מדיניות שפויה יותר ואיכפתית, וגם עולה פחות משמעותית.

פורסם

אלא אם כן יש כאן מישהו שרוצה להביא מידע חדש - אף אחד מאיתנו לא יודע את התנאים האמיתיים שבהם המדינה קונה את הרכבים. אפשר כנראה להסכים שמחיר המחירון של 400K רחוק בעשרות אחוזים מהמחיר האמיתי וזה הכל. בנוסף, למרות שתנאי המכרז וה"נקודות" המוענקות לכל נתון ידועים ומפורסמים, עדיין לא ראיתי בדיוק מהו החישוב לפיו הב.מ.וו ניצחה. לכן, אני לא ממהר להתעצבן על העניין הזה. עד כמה שאני מבין המכרז עצמו התנהל בצורה תקינה.

על מה כן אני עצבני? על תנאי המכרז עצמם. היום שטייניץ נזכר שלנסוע בב.מ.וו זה לא בדיוק הרעיון הכי טוב כשמתקרבים לבחירות והעם דורש צדק חברתי אז כבר הוא רץ ליועצים המשפטיים לשאול אותם איך הופכים או מבטלים את המכרז. מכרז, אני מזכיר לכם, שעד שלא יוכח אחרת נערך כחוק ועלה לכל החברות, כולל הזוכה, הרבה מאוד כסף להכין את תיקי ההצעות שלהם אליו. איפה היה כבוד שר האוצר כאשר המכרז הזה נכתב? למה לכל הרוחות יש במכרז ממשלתי מחיר מינימום של 200K שקלים? תנאי זה הוציא מהמשחק מכוניות מצויינות כמו פיג'ו 508 ופורד מונדיאו. המכוניות הללו עומדות בכל התנאים של המכרז חוץ ממחיר המינימום שנקבע. הרי זה אבסורד!

למר שטייניץ - סוף מעשה במחשבה תחילה. אם באמת היה אכפת לך איך אתה נראה בזמן שעכוזך יושב על העור המשובח של מושב הב.מ.וו היית מבין קודם שתנאי של מחיר מינימום הוא אבסורדי. את הנעשה אין להשיב. קח את הב.מ.וו ותיחנק איתה.

פורסם

קצת מגוחך לשלם מין פרמיה כזו על מה שבסופו של ענין הינו יתרון בביצועים והתנהגות של הגרמניה הזו על מתחרותיה, מה שגם בא לביטוי בנוחות נסיעה שאינה מפנקת באופן מיוחד. והואיל וקשה להניח ששרינו המכובדים, גם לא נהגיהם, יוצאים ל"דריפטים" סתם ככה בשביל הכיף, אז באמת האוטו הזה קצת מיותר באורוות קרית הממשלה בירושלים. בקיצור מהלך אוילי, מתריס, חסר טעם באופן מובהק, מתאים יופי לאיזה משטר חשוך במדינת עולם שלישי. אבל גרוע מכל, גם מגיע לנו.

פורסם
אוקטביה דיזל? אתה רוצה לשים נבחר ציבור ברכב עם 4 כוכבי בטיחות ועם נוחות בינונית מינוס?

אם זה היה תלוי בי, הייתי שם אותם בדייהו רייסר (אאל"ט, היא עדיין מיוצרת איפשהו באוזבקיסטן). רוצה משהו יותר טוב? תשלם שווי שימוש (או איך שלא קוראים לזה) לחברת ליסינג, או תקנה מכספך הפרטי.

לא רוצה? תמיד תוכל לבחור בין וולוו למרצדס (תלוי מה יבוא ראשון לתחנה):

3041.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רגע, אז עכשיו יכול להיות מצב שבו מישהו בעולם התחתון ינסה לחסל יריב ותהיה לו טעות בזיהוי?

ואללה, אולי הידיעה שהשרים יסעו ברכב הזה היא דווקא ידיעה משמחת...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני דווקא חושב שהם כן משלמים שווי שימוש. לפני מלא זמן נתניהו פרסם את התלוש משכורת שלו, ואם הזכרון שלי צודק היה שם סעיף (די נכבד) על שווי שימוש של הA8 המשוריינת שלו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

דווקא מתאים לשר לנוע בBMW סדרה 5. לדעתי אין בכך שום דבר פסול. העניין הוא ששר צריך לעשות את עבודתו כמו שצריך ולהרוויח את המעמד והרכב הזה. במדינתנו לצערי זה לא המצב. כולם אוכלי חינם ומנסים לגזור כמה שיותר קופונים על חשבון הציבור. חבל.

פורסם
1- המדינה לא משלמת מיסים, ולכן הפרשי המחיר בין רכב לרכב לא כאלו גדולים.

2- שר צריך לנסוע ברכב שרד, ושיהיה יצוגי. אז השרים שלנו דרעק ברובם, נכון, אבל המעמד מגיע עם תנאים.

3- על הרכבים האלו מותקן מיגון כבד. צריך רכב חזק שיוכל לשמור על קצב נסיעה טוב עם משקל המיגון.

סה"כ, בחירה הגיונית. אולי לא הכי הכי זולה, אבל בהחלט בגבול הסביר, לדעתי לפחות.

אבל כמובן, בישראל כמו בישראל, יהיו חייבים לעשות מכל זבוב פיל.

מסכים, זו החלטה מאוזנת. איני יודע אם השמשות ממוגנות אך הן מספקות בידוד מהסביבה.

יש צורך בסביבה סטרילית כדי לקבל החלטות. הניתוק הוא חשוב ומסייע.

כאשר רוכשים שלושים מכוניות יקרות לשרים ומיקרים בשלושת אלפים שקלים מכוניות מיני עממיות, זה מתקזז וזו החלטה מאוזנת תקציבית.

כשרוכשים שלושים זללניות דלק ומאידך אנשים לא קונים מיני אלא נוסעים באוטובוס, זו החלטה מאוזנת אקולוגית.

כששר ללא תיק מקבל במוו חמש ועברין עם תיק מקבל במוו שבע אך מסכן את חייו, זו החלטה מאוזנת ופשרה מצוינת.

ואיפה האחריות? אצל היבואן, הכל מסודר.

כשמיטען מתפוצץ מתחת לבמוו שבע של בעל תיק, זו כבר החלטה לא מאוזנת. מאונכת אפשר לומר.

פורסם

הרוב כאן פיספסו משהו, המכונית שזכתה במקום השני ושרים יוכלו לבחור גם בה, היא סיטרואן C5 ברמת הגימור אקסלוסיב הגבוהה (205 אלף שקל).

מה שכן נכון הוא שהמחיר שהמדינה משלמת על הרכבים האלו (בלי קשר למס או לא, ועל הרכבים האלו יש מס) הוא לרוב מחיר עלות ליבואן ואם תעשו חשבון של 10 מיליון שקל לדלק מוטורס עבור פרסום שכזה ושינוי תדמית, זה כסף קטן. אם זה באמת משפיע על התדמית? זה כבר משהו אחר לדעתי, לא.

• תוכן חדש...