Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנשיא הצרפתי הנבחר היה בתוך DS5 ולא C6? .

מדובר בDS5 הייברד דיזל, רכב מיוחד מכול הכיוונים.

מתאים לנשיא צרפתי להיות במשהו שונה מכולם.

זה רק מוכיח ש AUDI לעולם לא תשתווה לבימר/מרצדס מבחינת תדמית ויוקרה :wink:

.

צודק מאה אחוז, אני לא מבין איך בארץ אודי מצליחים למכור יותר מב.מ.וו ומרצדס ביחד שבשאר העולם הם לא מצליחים להתחרות באף אחד מהם.

אולי אם השרים יראו בב.מ.וו יהיה שינוי.

אבל כמו שאמרתי בהתחלה זה נראה מוגזם ששרים בארץ עם ב.מ.וו, עם אודי זה נראה בסדר אפילו שהמכוניות באותו מחיר.

אייל

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל שוב, אתה לא יודע מה המחיר שנתן היבואן.

יש מצב שהוא נותן מחיר הפסד, רק כדי לקבל את הפרסום.

:idea: :idea:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
חבל שאתם עדין בעניין הגרמנים.

גרמניה כיום לא מתביישת לאמר בגלוי שהיא מתחרטת על השואה, ועדות לכך ניתן לראות בכל המשפטים שהם עשו לפושעים הנאצים.

כולל דמניוק שזוכה בישראל, אפילו שהוא קיבל את גזר הדין שהוא היה כבר אוטוטו בקבר.

אם קצת הייתם חוקרים על האנטישמיות, הייתם מגלים שיפן שיתפו פעולה עם הגרמנים (אותו יפן שמביאה לנו את מאזדה וטויוטה) וכיום ריכוז האנטישמיות הכי גדול נמצא למרבה ההפתעה ביפן, ואת האמת הם לא כל כך ממהרים להתחרט על השואה.

להוותי לא באמת חקרתי על אנטישמיות, אחרת לא הייתי כה מופתע לגלות שריכוז האנטישמיות הגדול ביותר נמצא ביפן המודרנית, שלא לדבר על הקשר שמצאת בינם לבין השואה, זה שעליו הם בכלל לא מתחרטים וכל זה למרות שהיהודים היחידים שדמם על ידיהם הם כנראה החיילים האמריקאים בהם נלחמו. ומפליא שבמסגרת מחקריך לא עלית על הקשר בין גרמניה הנאצית לאיטליה ( פיאט, אלפא רומאו, אפילו פרארי ) או על הקשר עם ממשלת וישי בצרפת ה"חופשית". בקיצור לפני שאנחנו מקבלים באהבה חזרה לחיקנו את האומה הגרמנית כי היא "לא מתביישת להתחרט" כדבריך ( יופי של הגדרה המצביעה באמת על אומץ מיוחד מצד הגרמנים ), כדאי לבדוק מה פתאום אנחנו לא מקבלים חוסר בושה כזה מהיפנים והאיטלקים.

ואגב אנטישמיות ושואה בזמן המלחמה הארורה ההיא, דווקא ל C5 נקודת זכות נוספת מעבר לתדמית צנועה ונסיעה הרבה יותר נוחה וזו מגיעה מהעובדה שאנדריי סיטרואן היה יהודי ולזכרוני המעט רעוע שאינו נשען על בסיס מחקרי כל שהוא, קראתי היכן שהוא שאפילו נעצר ע"י הנאצים בשל סרוב לשיתוף פעולה בייצור עבור צבאם.

פורסם

בואו נניח לרגע ששרים מקבלים משכורת של 10,000 ש"ח בחודש.

מתוכה הם משלמים שווי שימוש של 1,000 ש"ח על האאודי.

נניח שבמעבר לBMW שווי השימוש יעלה ל1,500, למישהו יש ספק שהם יעלו לעצמם את המשכורת על מנת לכסות את זה?

יוצא שהעם מפסיד פעמיים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

השווי שימוש של האודי A6 יותר גבוהה כי המחיר שלה יותר גבוהה, זה מסביר את העליות במשכורות של השרים.

השווי שימוש מחושב לפי מחיר המחירון ככה שהוא יהיה גבוהה אבל פחות מהאודי בכמה מאות שקלים.

אז העם כבר הפסיד ועכשיו הוא יפסיד עוד כמה מיליונים, בקטנה...

Detailer.gif
פורסם

אותי יותר מטרידה העובדה שהממשלה קיבלה מיבואן ב.מ.וו 190 אלף שקל הנחה על כל רכב! כל כך הרבה בעיתיות יש בעובדה הזאת, החל ממתן לכאורה של טובת הנאה של גוף מסחרי לממשלה וכלה בעושק הלקוחות הפרטיים על כל המשתמע מהדברים האלה וכל מה שביניהם. איזה אינטרס יש ליבואן להפסיד כמעט 200 אלף על כל מכונית, מה יוצא לו מזה והאם יש דברים שהציבור צריך לדעת כמו הקלה שהם מקבלים במקום אחר, דלת פתוחה ללשכת השר או הבטחה לזכיה במכרזים משתלמים יותר?! מתנהגים כאן כמו רפובליקת בננות ובזמן שיש כאן ילדים שאין להם מה לאכול השרים נוסעים במכוניות של 400 אלף שקל בשביל לא לעשות כלום. צריך היה להישאר עם הסקודה סופרב שהיא גם מאוד מפוארת וגם במחיר נורמלי ובאמת להוסיף לה את הסיטרואן C5 או אפילו את המונדאו. כולן מכונית מרווחות ונוחות. אבל בינינו, אני הייתי נותן לשרים חמור ועגלה, לא יותר. רותם אותם לעגלה ונותן לחמור לשבת עליה ולצעוק להם דיו. הגיע הזמן שיתחילו להזיז את התחת.

פורסם

קראתי כתבה בנושא זה בעיתון של ידיעות אחרונות, השרים למרבה הפתעתי לא רוצים את הבמוו. הם לא רוצים לנקר עיניים, ואני חשבתי שהם יקפצו על הזדמנות זאת, כל הכבוד להם.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
אתה חי בסרט...

לא היה ברור לך שנתתי דוגמא ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...