Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בשביל לא לייצר דרמות וסיפור בהמשכים לא פתחתי שירשור בעבר , אלא היום כאשר הסיפור הגיע לסופו.

לפני 8 חודשים אשתי נסעה כביש שתראו בתמונות בנתיב השמאלי , כאשר משאית נסעה בנתיב הימני . כאשר שניהם נכנסו לכיכר המשאית פשוט דחפה אותה לתוך הכיכר ( חתך את הכיכר ) וגרם לנזק לרכב . הגעתי למקום לאחר כמה דקות והתחלתי לתעד את הכל בוידאו . הנהג ניסע להחתים את אישתי על טופס הודע באשמה , אבל למזלינו היא סירבה . הנהג הסביר למצלמה שכאשר מגיעים לכיכר צריך לעבור " בצמוד לכיכר " . מיתר לציין שהכיכר היא דו נתיבית כפי שתראו ויש מקום שני רכבים , כל אחד בנתיבו .

כל המאמצים להגיע להסדר עם הנהג ובעל המשאים לא צלחו ולכן הגענו לבית משפט היום .

בכתב הגנה הנהג המציא סיפור שהוא רצה לפנות שמאלה ואישתי עקפה אותו על הכיכר :shock:

במשפט הוצג הסרטון שצילמתי כולל התמונות +דוח שמאי + כל מהסמכים על הרכב .

בקיצור הנהג יצא דובר שקר ושינה את גירסתו כמה פעמים בדיון , פעם פנה שמאלה , פעם נסעה ישר , פעם היה באמצע , פעם בנתיב ימין ,

בקיצור זכינו במשפט כמעט בכל הסכום ( 20 % פחות ממה שביקשנו ) 4800 ש"ח

לסיכום :

אל תוותרו אם אתם צודקים

יום טוב

dc01.jpg

dc03.jpg

DSCF1091.jpg

DSCF1093.jpg

DSCF1094.jpg

DSCF1095.jpg

P1100092.jpg

P1100164.jpg

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הכבוד.

הכי חשוב שאשתך בסדר, וגם הנזק לרכב נראה שולי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לי קרה מקרה עם נהג רכב בצומת וולקן שפשוט החליט לחתוך את הנתיב ולא הבחין ברכב שלי (אימא שלי נהגה) ונכנס בה בדלת שמאל. אני התייאשתי כי אחרי חודשיים הסתבר שהוא מקצוען בהימלטות ממס הכנסה, רשות השידור, הוצאה לפועל וכל החברים. בית המשפט הציע לי לנסות לאתר אותו ולספק כתובת עדכנית אבל אין לי את הזמן ו/או הסבלנות, הנזק היה 1500 שקלים והרכב כבר נמכר אז החלטתי לוותר.

הכיכרות הדו נתיביות בעפולה (זאת הכיכר בכניסה מבית שאן נכון?) קצת מוציאות אותי מדעתי, אני מעדיף לחכות עוד כמה שניות/דקות לפני הכיכר ולא להיתקל בכל הכמעט תאונות האלה ובמקרים שנגמרים גם פחות טוב כמו אצלך, השילוב שם של כבישים עקומים/חלקלקים ו-0 מרווח תמרון בכדי לנסות להימלט במקרים כאלה פשוט הופכים את הכיכרות האלה למסוכנות ביותר.

פורסם

מכיר את המקום והכיכר. אכן כיכר עם שני נתיבים ששתי מכוניות יכולות לעבור שם אבל הרבה נהגים חותכים אותה באמצע וגם לפני הכיכר לא בדיוק דבקים בנתיב מסוים. איום ונורא. כשם שלא מעבירים טסט על כל טעות קטנה, ככה גם צריך לשלול מידית רישיון של מי שטעה טעות קטנה ואולי כך אנשים סוף סוף יבינו שיש נתיבים ויש סימון ורכב צריך לשמור על נתיב מסוים.

פורסם
מכיר את המקום והכיכר. אכן כיכר עם שני נתיבים ששתי מכוניות יכולות לעבור שם אבל הרבה נהגים חותכים אותה באמצע

כל כיכר בארץ.

same same.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

חוקית אשתך צודקת לחלוטין למרות שביננו, לא הכי חכם להיכנס לכיכר יחד עם משאית גדולה...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

הכן הכיכר בכניסה לעפולה !!!

לא רואה באופן אישי בעיה בכיכר דו נתיבית , אבל הכן צריך להפעיל שיקול דעת בכניסה .

אבל אישתי לא נהגת מקצועית ומנוסה , למרות שזה המקרה היחיד שקרה לה וחוסר הנסיון מול החארות שיש על הכביש כדוגמת הנהג הנ"ל .

המצב הוא שאנחנו הנוהגים אמורים כל היום לחפש איך לא יפרקו לנו את הצורה בכל צומת או כיכר , ומי שלא מספיק מקצועי או מיומן

בסוף אוכל אותה בגלל עברינים כגון הנהג הנ"ל .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• אחראי פורום
פורסם

לא נעים אבל בהחלט נזק לא גדול ביחס להבדלי הכוחות.

אני מחמיר עוד יותר ובכיכרות כאלה לא מתעקש גם כשרכב קטן נכנס ביחד איתי.

פשוט מאט ונותן לחמור התורן לנהוג כמו שהוא רגיל. דוך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כמעט אותו דבר!! האותה הכיכר! רק שאני באתי מכיוון בית שאן אל תוך עפולה, הכיכר הזו בעייתית ביותר ואני חושב שיש שם בעיה חוקית.

כמו שרואים נתיב שמאל טוען לקדימה ושמאלה ונתיב ימין טוען לקדימה וימינה, מה שאומר שמי שנמצא בנתיב שמאל ורוצה להמשיך ישר צריך לחצות נתיב בשביל לצאת מהכיכר :?

בגלל שלא היה בטוח מי אשם הצלחנו להגיע לאיזה הסדר בנינו אבל זה רלוונטי

פורסם

זאת הכיכר בעפולה.. סיוט לעבור בה תמיד צריך לתת לנהג שמולך את שתי הנתיבים כי תמיד חותכים אותה באמצע..

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

כמו שאמר פותח השרשור - אין שום בעיה עם כיכר דו-נתיבית.

הבעיה היא המדינה בה ממוקמת הכיכר :?

שמח שהכל נגמר בשלום.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

באמת טוב שנגמר בשלום, ושלא וויתרת.

עכשיו, תארו לעצמכם איך הנהג הישראלי היה מתמודד עם זה:

magic_roundabout.jpg

• תוכן חדש...