Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ב2009 נבחרה לכיכר הרביעית הכי מפחידה בבריטניה :shock:

זאת ועוד! אין לי כוח לתרגם אבל שימו לב לפסקה אחרונה

In 2005, it was voted the worst roundabout in a survey by a UK insurance company.[4] In September 2007, the Magic Roundabout was named as one of the World's Worst Junctions by a UK motoring magazine.[5] In December 2007, BBC News reported a survey identifying The Magic Roundabout as one of the "10 Scariest Junctions in the United Kingdom".[6]

פורסם

זה אומר שיש 3 כיכרות יותר גרועות? :shock:

כיכר מטורללת שכזו, לא יכולה להסתפק בציורים על הכביש, כל איי התנועה והכיכרות חייבים להיות איים אמיתיים ובעדיפות גבוהה עם דשא בכדי ליצור קונטרסט בין הכביש לאי.

כמו שזה ככה, סכנת נפשות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שוווונא כיכרות דו נתיביים.

לפחות חצי מהנהגים לא יודעים איך לחצותם כראוי.

איך באמת נכון לחצות אותם?

אם אני צריך להמשיך ישר לדוגמא, אם אני יכנס מהנתיב הימני מישהו מהשמאלי ירצה לפנות ימינה ואם אני יכנס בשמאלי מישהו מהימני ירצה להמשיך שמאלה...

תמיד נוצר מצב שצריך להתרכז, לזחול, ולהבין לאן כל אחד צריך ולתת לו לעבור ולדאוג שהם נותנים לי לעבור.

כיכרות עם שני נתיבים זה פשוט מתכון לאסון! 

פורסם

לא מתכון לאסון, כיכר היא צומת לכל דבר, אתה מכיר הרבה צמתים שהנוסע בנתיב השמאלי יכול לפנות ימינה בעוד הנוסע בנתיב הימני מורשה לנסוע ישר?

האסון היחידי הוא רק הבורות של הנהג הממוצע.

בעיקרון, במידה והכיכר גדולה (ורוב הדו נתיביות הן גדולות) אתה אמור להכנס לכיכר, להצמד לפנים הכיכר, להקיף אותה ולקראת היציאה שלך לאותת ימינה, לצאת לנתיב החיצוני ולצאת בבטחה מהכיכר.

הבעיות הגדולות בהחלט מתחילות כאשר מי שבנה את הכיכר לא חשב מספיק ויצר כיכר דו נתיבית אבל קטנה בהיקפה ואז כל החכמולוגים מנסים לחתוך אותה ב"דוך".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה אומר שיש 3 כיכרות יותר גרועות? :shock:

כיכר מטורללת שכזו, לא יכולה להסתפק בציורים על הכביש, כל איי התנועה והכיכרות חייבים להיות איים אמיתיים ובעדיפות גבוהה עם דשא בכדי ליצור קונטרסט בין הכביש לאי.

כמו שזה ככה, סכנת נפשות!

באגירה, קח עוד שתי ככרות:

A46_air_020_-_Farndon.jpg

s31b.jpg

:-)

פורסם

אני לא רוצה לחשוב , איזה הסברים וראיות צריך להביא לדיון אם עושים תאונה בכיכר כזאת :confused:

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
חוקית אשתך צודקת לחלוטין למרות שביננו, לא הכי חכם להיכנס לכיכר יחד עם משאית גדולה...

מסכים ל100%. למשאית צריך לתת מרחב. יש הרבה נהגים שלא מודעים לצרכים של רכבים אחרים על הכביש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...