Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה כותב מנסיון אישי?

ניסיון אישי שלי קרה:

בשנת 2008 טסתי עם חברים לגרמניה (מהפורום אוראל RS וגדעון - CAVEMAN), קיבלתי בהשכרת רכב BMW 330D, לאחר יום המנוע התחמם ונדלקה נורת אזהרה, כיביתי את המנוע ונתתי למנוע להתקרר.

ביום למחרת נורת האזהרה שוב נדלקה ואז התריעה על התחממות יתר, הבלאגן הזה גרם לי להפסיד חצי יום בטיול, ריב עם SIXT כי הם לא הסכימו להכיר בתקלה הזו וחייבו אותי על כל מיני הוצאות שזה גרר הליך מולם.

הרכב עבר רק 4000 ק"מ, לי זה לא נראה הגיוני.

אגב, במגזין הקונסיומר ריפורטס האמריקאי, מציינים כי האמינות הרכבים של BMW אינה גבוהה כלל.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

סיבוב קצר במספר פורומים מראה כי לכל רכבי היוקרה הללו יש יותר תקלות מרכבים עממים יותר.

יש שיתרצו את זה במערכות מתקדמות ועדינות , אותי זה לא מעניין . שורה תחתונה הרכבים האלה תקולים בלי סוף.

ועוד לשלם על זה יקר :lol:

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "הללו"? לגרמנים או ליוקרה בכלל?

לקסוס למשל מובילים בסקרי אמינות במשך המון שנים. יגואר לקחה מקום שני בסקר האחרון. ביואיק נמצאת במקום גבוה.

emotion of motion

פורסם

יגואר השתפרו פלאים, לדגמים הקודמים היו תקלות אופיינות מוזרות , מעין כוח מיסטי שגורם לדברים מסויימים להתקלקל אחרי X ק"מ, זה מצחיק אם חוקרים את זה לעומק בפורומים של יגואר, רואים שיטה מסויימת.

haters will hate

פורסם
so?

אם הגיר היה הולך אחרי שנה וחצי, זה היה יותר טוב?

גם אז החבר היה אומר "נו מה BMW זה חרא מתקלקל אחרי שנה וחצי"

מה יגידו כל מאות האנשים הוחלפו להם טורבואים\גירים במנועי TSI בשנתיים האחרונות? חרא אוטו?

חרא אוטו עם אובר אינג'ינירינג ומחיר מופקע.

אתם אוהבים במכוניות גרמניות את מה שאתם שונאים במכוניות צרפתיות, כאילו שאם לוקחים את אותם דברים ודוחפים אותם באוטו שיוצר מהצד השני של נהר הריין, זה משנה משהו. עדיין מנסים לדחוף לאוטו כמה שיותר טכנולוגיה מסיבות לא ברורות יחד עם ניסיון להוזיל עלויות על חשבון איכות העבודה והחומרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכוניות יוקרה מצוידות בהרבה טכנולוגיה והרבה מערכות שרכב רגיל לא מצוייד בהן.

בגלל זה הסבירות לקלקול עולה. זה נכון שזה מעצבן, בעיקר אם זה משהו שחוזר על עצמו,

וזה גם עולה הרבה כסף לתקן, במקרה שעברה האחריות, והיא עוברת דיי מהר, בייחוד בארץ.

גם המנועים לא חפים מתקלות. יצא לי לראות במוסך מנוע של סדרה 7, שהטמבל שקנה אותה

לא החליף שמן ולא עשה לה שום טיפול 40,000 קילומטר. מה קרה? הלך המנוע!

נזק של 6 ספרות, והרבה קללות של המכונאים על הקושי של ההחלפה. אני מניח שהלקוח קילל

הרבה יותר.

קחו את רוב המנועים של מכונית משפחתית טיפוסית, אל תעשו כלום 40000 קילומטר, ואני מניח שלא ילך מנוע.

אז כן, זה מחיר שמשלם מי שרוצה רכבים חזקים, מפוארים, משוכללים, מפנקים וכד׳, שדורשים הקפדה על

טיפולים, תחזוק ברמה קפדנית, ומה לעשות, רכיבים מתקלקלים,בייחוד שיש הרבה כאלה.

בנוסף, מי שהלך לו גיר ברכב פשוט, מתעצבן, משלם כמה אלפים בודדים, וממשיך הלאה. וזה רכיב גדול.

אז הוא לא כותב בפורומים שזה חרא אוטו, ולא שווה שקל וכדומה, כי זה יגרור איזה שלוש תגובות וחצי.

וחלילה, אני לא מזלזל, פשוט זה מה שקורה בפועל.

אבל אם למישהו הלך גיר של מרצדס, שעולה כמה עשרות אלפי שקלים, זה גורר הרבה עניין והדיון מושך

יותר ״אש״.

פורסם

לא הגיע הזמן להפסיק כבר עם התרוץ הזה שמצדיק משום מה שהייה תדירה של אוטו במוסך, רק בשל כך שהוא יקר מורכב ומשוכלל ? הרי לקסוסים משוכללים לא פחות מכל ב.מ.וו, ולא כולם מתחילים לבקר במוסך החל מהרגע שהם מגיעים לכביש וגם יש טויוטות ופיאטים ופולקסוואגנים שזולים יותר ואולי גם מורכבים פחות מב.מ.וו כזו וגם הם מגיעים למוסך. ולא שאני סבור שלקסוס אמין יותר או פחות מב.מ.וו, או מטויוטה או מפיאט לענין זה. פשוט ביש מזל שנוגע למערכת ששבקה ויכול גם לפקוד לקסוס או כל אוטו אחר. אז באמת אפשר כבר להפסיק עם זה, מה שאינו כך בכל הנוגע למחירים המטורפים של חלקי החילוף של מכוניות היוקרה הללו, שם באמת עושה רושם שישנה השתוללות פראית שנובעת בעיקר מ"הבנתם" של הקליינטים, אלו עם הכיס העמוק, שעל יוקרה צריך לשלם והרבה.

פורסם

מסכים עם ידידי המלומד, ברכבים במחירים הללו צריכים לבצע QA/QC מעמיק הרבה יותר ואף לעכב השקה לשוק במידת הצורך,

כי לקוחות פרימיום כאלה אין להם יותר מדי סבלנות לתקלות, זה אפילו לא עניין של כסף במקרים רבים.

בנוגע לעלויות המופקעות ב BMW, מסתבר שאותם סדרי גודל קיימים גם בסדרה 3 ה"עממית" יחסית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מקווה שהעניין ייפתר מהר, לשביעות רצון הקונה.

בנוגע לאיכות ויוקרה - זאת עובדה מוגמרת

שמוצרים עממיים ונפוצים שנמכרים בפי 10 או 100 עותקים

אמינים יותר ממוצרי יוקרה, בכל תחום שהוא ביקום.

הסיבה פשוטה - מוצרים שנמכרים במיליוני יחידות הם המוצרים הכי חשובים של היצרנים,

ולכן מושקע בהם הכי הרבה מאמץ בפיתוח.

שימו לב שלא כתבתי "רכבים".

אושרי היטיב לציין נקודה מסוימת, הנוגעת ל"עודף טכנולוגיה" -

ברכבים עממיים לא יעזו לנסות טכנולוגיות חדשות לגמרי,

אלא רק כאלה שעברו מספר דורות של תיקוני טעויות ושיפורים -

ומי הם שפני הניסיון? רכבי היוקרה ובעליהם. :lol::oops::-(

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שוב, ברכבים זה פשוט לא נכון (לא יודע לגבי השאר, גם לא נראה לי).

לקסוס, יגואר, ביואיק, פורשה. אלו מותגים שמובילים באמינות מבין כל המותגים, לא רק מותגי יוקרה.

emotion of motion

• תוכן חדש...