Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שרכש לפני 3 חודשים bmw 116i, ומאז הרכב כבר ניכנס למוסך כ-6 פעמים(חלק מתועד) שכל פעם צצה בעיה אחרת לאחר שנידלקה מנורה של "המים" אשר מציינת עצירת הרכב מיידית. כאשר פנה חברי לחברה,אמרו לו נשים מים ותיסע ככה הכל בסדר...ואז התחילה תקלה בגיר, כאשר כל פעם עוצרים את הרכב ברמזור,הרכב מכניס את עצמו לפארקינג. לאחר שחזר חברי לחברה אמרו לו צריך להחליף "תמוח" בגיר ואין תחלק בארץ,והם מזמינים מגרמניה והם יחליפו. בינתיים לאחר בירורים שאנחנו עשינו,התברר לנו בכל אופן שהלך הגיר.והם מתעקשים להחליף רק את המוח כרגע ולראות מה יוולד בעתיד,ואנחנו לא מוכנים לכך בשום פנים היות והרכב חדש בניילון עדיין.

כיצד לנהוג מולם כרגע?

האם כדאי לערב עו"ד ואם כן מי מומלץ?

נ.ב ההרגשה של "טיוח הדברים" מורגשת ביותר (שלא נדבר על רכב חילופי גורטאה מהלכת)..

תודה לעונים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כמה שהמצב לא נעים (בכל זאת BMW..) בסופו של דבר האחריות נועדה בדיוק בשביל זה.

משהו התקלקל? מחליפים. גם אם זה גיר וגם אם זה מנוע.

למה אתה חושב שלחבר מגיע פיצוי כל פעם שיחליפו משהו?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עם כמה שהמצב לא נעים (בכל זאת BMW..) בסופו של דבר האחריות נועדה בדיוק בשביל זה.

משהו התקלקל? מחליפים. גם אם זה גיר וגם אם זה מנוע.

למה אתה חושב שלחבר מגיע פיצוי כל פעם שיחליפו משהו?

בכל זאת הרכב חדש!!3 חודשים.כבר בעיות?!ועוד כאלו?

פורסם

so?

אם הגיר היה הולך אחרי שנה וחצי, זה היה יותר טוב?

גם אז החבר היה אומר "נו מה BMW זה חרא מתקלקל אחרי שנה וחצי"

מה יגידו כל מאות האנשים הוחלפו להם טורבואים\גירים במנועי TSI בשנתיים האחרונות? חרא אוטו?

יש אחריות, מחליפים, מה הבעיה בזה בדיוק ?

אנשים קונים רכב חדש בשביל לקבל אחריות, אבל מאידך לא רוצים להשתמש בה? נשמע לי קצת מוזר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בעיקרון עד עכשיו "רק" היה חסר קצת מים והייתה את התקלה בגיר. ככה שמגיע לחברה עוד צ'אנס, אבל אתה צודק, זה לא אמור לקרות בפרק זמן כזה. וכנראה שהתקלות לא קשורות, אלא צירוף מקרים, אבל שווה להיות עם היד על הדופק כי יש תחושה שעולה שקיבלתם רכב "לימון".

כן נהוג להחליף רכבים כאלו.

וכאמור, כן מומלץ לפחות להתייעץ בעו"ד וכמה שיותר מוקדם יותר טוב.

עו"ד שהתעסק בכמה מקרים כאלו והחליף רכבים פגומים הוא עו"ד אלון עוז.

http://www.shefa-net.com/index2.php?id=882&lang=HEB

פורסם

אולי תקלה של המים דווקא כן קשורה גם לתקלה של הגיר. אני לא יודע איך זה ברכב הזה, אבל בדרך כלל קולר גיר נמצא בתור רדיאטור מים. אם המים לא נזלו, אני חושד שאולי הם נכנסו לתוך הגיר (דבר כזה לפעמים קורה בפולקסווגן גולף דור 4 אם לא שמים קולר חיצוני בזמן). מחסור מים גרם להתחממות מנוע ומים גרמו לתקלה בגיר. זאת כמובן השארה ודרושה בדיקה של מומחים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בהמשך לצוויפר, למכר שלנו החליפו גיר ב X3, בדיוק בגלל נזילת מים אל תוך הגיר.

90,000 שקל... מזל שיש אחריות.

90,000 שקל!? זה המחיר שהופיע בחשבונית? זה אמיתי? בסך הכל X3 זה לא M5.

פורסם

היום הכול מנופח בצורה חסרת פרופורציה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא ראיתי את החשבונית, אבל זה הסכום שהוא נקב כמחיר ההחלפה. כאמור גיר חדש ל x3.

מכיר גם מישהו שהוחלף אצלו ברכב כמחווה של רצון טוב, אחרי שנתיים וחצי, גיר ב x5.

אני מניח שהמחיר היה דומה למרות שלא שאלתי. זה ברור שזה מחיר מחירון מנופח, ושאף

אחד לא ישלם כזה סכום באמת, אבל עדיין זה המחיר הנקוב.

פורסם

מחיר מופרך לחלוטין, אבל אלו כנראה עדיין מחירי ב.מ.וו "הישנה", טרום עידן דלק מוטורס שאני מניח שיעשו סדר גם במחירי המוסכים.

ולפותח השרשור, אני מאוד מקווה עבור חברך שלא מדובר ברכב לימון וזו סתם תקלה נקודתית. בינתיים, תן למוסך לעשות את שלו. במקרה ובשלושת החודשים הבאים תקלה כלשהי מופיע או כזו החוזרת על עצמה, אז בהחלט הייתי פונה לעזרה משפטית ודורש החלפת הרכב לחדש בניכוי סמלי של חודשי השימוש.

פורסם

אם אנשים שילמו 10K על שמשה, 90K על גיר פתאום נראה הגיוני.

בנוגע לדלק מוטורס, הייתי זקוק לבורג ניקוז אוויר לאחר החלפת רדיאטור, בורג פלסטיק שעלה שקלים בודדים ומחירו היום פי 3. למה? גם אני רוצה לדעת.

אני מקווה שההוזלות על הרכבים לא יגולמו במחירי חלפים גבוהים, גם ככה הם לא זולים

בנוגע ל116, תן לחברה צ'אנס להחליף את ה"מוח", יילך? אחלה. לא מעט עבודה נחסכה. לא ילך? יחליפו גיר - הם לא בורחים לשום מקום.

גם אם נופלים על לימון, לא ניתן לצפות מהיבואן להחליף חצי רכב במקום להתמקד בתקלות נקודתיות.

מעצבן ללא ספק, אבל כך זה נראה לי מנקודת מבט אובייקטיבית.

M-TECH E46

פורסם

זה שיש אחריות זה נכון, אבל זה כלכך מעצבן להפסיד ימי עבודה בגלל שצריך ללכת למוסך ואז להשאיר את האוטו ( תלוי במיקרה ) והאי וודאות הזה הורג אותך כי אי אפשר לתכנן כלום והכל תלוי עכשו במוסך עד שהם מחליטים לתקן !

אני ממש מרחם על אנשים שקנו אוטו חדש במיטב כספם והצטרכו להשתחרר מהעבודה 5-6 פעמים בשביל ללכת למוסך ! זה נוראי ! הם צריכים לקבל אוטו חדש על עוגמת הנפש בלי ירידת ערך וכל השטויות האלה ( אולי אני מגזים ) .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

על יוקרה צריך לשלם, מי שרוצה BMW שיהיה מוכן להיתקל בכל מיני תקלות מעצבנות ויקרות.

פורסם
זה שיש אחריות זה נכון, אבל זה כלכך מעצבן להפסיד ימי עבודה בגלל שצריך ללכת למוסך ואז להשאיר את האוטו ( תלוי במיקרה ) והאי וודאות הזה הורג אותך כי אי אפשר לתכנן כלום והכל תלוי עכשו במוסך עד שהם מחליטים לתקן !

אני ממש מרחם על אנשים שקנו אוטו חדש במיטב כספם והצטרכו להשתחרר מהעבודה 5-6 פעמים בשביל ללכת למוסך ! זה נוראי ! הם צריכים לקבל אוטו חדש על עוגמת הנפש בלי ירידת ערך וכל השטויות האלה ( אולי אני מגזים ) .

למה צריך להפסיד יום עבודה? שמים את הרכב במוסך, מקבלים רכב חלופי אם הוא נשאר שם כמה ימים וחוזרים לקחת.

emotion of motion

• תוכן חדש...