Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה עודף טכנולוגיה יש בב.מ.וו סדרה 1? או סדרה 3 לצורך העניין? חוץ מהנעה אחורית אין הרבה הבדלים, ההבדלים הם בגימור ודגש מיוחד על כיול והתנהגות.

ועם פרמיית ה50% שהצרכן משלם על הסמל זה לא הרבה לדרוש יותר אמינות מב.מ.וו לעומת C4 עם אותו מנוע.

אבל זה לא המצב, מספרים שהב.מ.וו לא שיא האמינות כבר הרבה שנים, והמכירות שלהם רק עולות.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנחה שאתה מניח, גם כשהיא מבוססת, מה שלדעתי אינו המקרה כאן, אינה יכולה להתכסות במין ביטוי כזה ״עובדה מוגמרת״ ועוד באותיות בולטות. שהרי גם אני יכול לכתוב שהשמש מאירה כידוע בלילה וזו עובדה מוגמרת, נו אז מה ? וסליחה שאני נכנס לעניין של אופן ניהול הדיון במקום לתכנו, אבל לעיתים מין צרימה כזו מוציאה את החשק ואצלי לפחות זה המקרה.

פורסם

כל אחד כאן כותב כאילו הוא החזיק בחייו 4 לקסוסים, 2 אינפייטי ו 4 מרצדסים, ויודע כמה ואיך הן מתקלקלות.

אני יכול לתת לכם דוגמאות של טוארגים, וקאיינים ולקסוסים ומה לא, שאין מה לעשות, מתקלקלות,

ותאמינו לי שהמספרים שנקבתי לתיקון הבימרים מחווירים לעומת עלויות התיקון שלהם.

כמו שכתבתי, יש יותר מכלולים ברכבי יוקרה, ולכן יש גם הסתברות לתקלות מרובות יותר. קנה רכב ערום,

בלי חשמול, בלי אלקטרוניקה, בלי תוספות, עם מנוע הכי פשוט שיש, וגם לך יהיו פחות תקלות.

הרי רק לפני כמה שבועות רץ פה שרשור על המנוע של השירוקו, וכמה בעיות יש לו ולתיבה שלו,

אז זה בסדר? ובימר שמתקלקלת זה גוואעלד? כמו שציין עידן לפני כמה תגובות, אני מעדיף שמי שהיה לו

רכבים כאלה יגיב בנוגע לכמות התקלות בהן, ולא כל אחד שנסמך על כתבות מהאינטרנט.

פורסם
חרא אוטו עם אובר אינג'ינירינג ומחיר מופקע..

אובר אינג'נירינג זאת כל התורה של יצור רכב גרמני על רגל אחת.

סתם לדוגמא, אני מכיר איזה יצרן רכב אחד, עדיף בלי שמות, שהכניס לרכב שלו גם טורבו, גם מגדש על וגם איזה תיבה הילוכים שכל הזמן מתקלקלת רק בכדי לקבל ביצועים של 2 ליטר אוטומטית! :twisted::lol:

מסכים עם ידידי המלומד, ברכבים במחירים הללו צריכים לבצע QA/QC מעמיק הרבה יותר ואף לעכב השקה לשוק במידת הצורך,

כי לקוחות פרימיום כאלה אין להם יותר מדי סבלנות לתקלות, זה אפילו לא עניין של כסף במקרים רבים..

הבעיה היא שמהנדסים כבר מזמן לא שולטים בתעשיית הרכב אלא חשבים (מה שהאמריקאים קוראים "סופרי שעועיות")שאם לפי הנוסחאות שלהם הם ישיקו רכב תקול חודשיים לפני הזמן, אז הם ירוויחו עם X% על הרכב הזה, אז אין שום בעיה לשווק אותו תקול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל אחד כאן כותב כאילו הוא החזיק בחייו 4 לקסוסים, 2 אינפייטי ו 4 מרצדסים, ויודע כמה ואיך הן מתקלקלות.

אני יכול לתת לכם דוגמאות של טוארגים, וקאיינים ולקסוסים ומה לא, שאין מה לעשות, מתקלקלות,

כמו שכתבתי, יש יותר מכלולים ברכבי יוקרה, ולכן יש גם הסתברות לתקלות מרובות יותר. קנה רכב ערום,

בלי חשמול, בלי אלקטרוניקה, בלי תוספות, עם מנוע הכי פשוט שיש, וגם לך יהיו פחות תקלות.

הרי רק לפני כמה שבועות רץ פה שרשור על המנוע של השירוקו, וכמה בעיות יש לו ולתיבה שלו,

אז זה בסדר? ובימר שמתקלקלת זה גוואעלד? כמו שציין עידן לפני כמה תגובות, אני מעדיף שמי שהיה לו

אושרי, אני לא מסתמך על כתבות. כמו שציינתי בעמוד הקודם זה ע"פ סיבוב ארוך בפורומים . ז"א יאוש תסכול ועצבים של קליינטים אמיתיים ולא כתבי רכב שעושים סיבוב שלושה ימים.

צריך להבין שכשבנאדם משלם חצי מליון שקל הוא מצפה לתקינות של 100%.

מה זה שווה אם אני יציע לך מחשב סופר על עם המערכות הכי מתקדמות אבל מראש אני אזהיר אותך שהוא נתקע כל שני וחמישי ולפעמים "הולכים" לו כמה רכיבים. ועוד החוצפה הכי גדולה זה שאני יבקשה ממך מחיר פי 5 מכל מחשב אחר.

זה בדיוק אותו הדבר, אתה משלם מאות אלפי על מיחשוב. אבל המיחשוב חולה ובלתי צפוי.

אולי המושג יוקרה אצלנו עקום מהשורש כי את אותו רכב תוכל לקנות שם ב 150K שקל . מחיר עלות של רכב עממי חדש אצלנו.

140K ליש"ט למזארטי חדשה. אחחחח אנחנו מדינה שחיה בסרט!

פורסם

car4fun, זה לא אישית נגדך, זה פשוט נגד הלך הרוח שהחל כאן בשרשור.

מכונית, גם אם היא עולה מליון שקל, היא עדיין מכונה. וכידוע, מכונות מתקלקלות.

תוסיף את העובדה שבמקום X מערכות שקיימות ברכב רגיל, יש 2X, או 3X מערכות

ברכב יוקרה, ותמצא שאחוז הקלקולים לא כזה גדול.

העניין הוא ה"רעש" שקלקול ברכב כזה עושה, כי:

1- הבנאדם שילם הרבה כסף עליו.

2- עלות של תיקון ברכב כזה היא גבוהה מאוד, והרבה פעמים האחריות הסתיימה.

תעשה סקירה בפורום על הרבה רכבים אחרים, תראה שגם להם יש תקלות, ולא מעט.

אבל תקלה של רכב ממוצע נפתרת בעלות של כמה מאות עד כמה אלפי שקלים,

ותקלה של רכב יוקרה נפתרת בעלות של כמה אלפי עד כמה עשרות אלפי שקלים.

מי שמתאים לו קונה, וגם משלם, ומי שלא מתאים לו, לא קונה. זה כל הסיפור.

פורסם

יש מספיק מידע על זה. יש סקרים גם אירופאים וגם אמריקאים. בכל מקרה זו לא קטסטרופה לכאן או לכאן, אבל להגיד שרכבי יוקרה הם פחות אמינים מרכבים עממיים זה לא נכון לפי שום מדד שעשו.

emotion of motion

פורסם

הבעיה היא שמהנדסים כבר מזמן לא שולטים בתעשיית הרכב אלא חשבים (מה שהאמריקאים קוראים "סופרי שעועיות")שאם לפי הנוסחאות שלהם הם ישיקו רכב תקול חודשיים לפני הזמן, אז הם ירוויחו עם X% על הרכב הזה, אז אין שום בעיה לשווק אותו תקול.

בטח התכוונת ל"סופרי האפונים" (Bean Counters)...

(אני אוהב את הביטוי הזה, לא יודע למה. שימוש לדוגמא: "סופרי האפונים ממשרד הנה"ח בחיים לא יאשרו להתקין תמי-בר בכל קומה בבניין- זה יקר מדיי").

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

בדוק במילון PEAS ובדוק BEANS וחזור לדווח מי זה מי.

אני אתן רמז:

5000157024671-Edit.jpg

ואכן משום מה משתרש השיבוש, סופרי אפונים אז מי אני שאלך נגד הזרם:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בדוק במילון PEAS ובדוק BEANS וחזור לדווח מי זה מי.

אני אתן רמז:

5000157024671-Edit.jpg

ואכן משום מה משתרש השיבוש, סופרי אפונים אז מי אני שאלך נגד הזרם:wink:

ה"שיבוש" במקור. מי שתרגם את ספרו של לי איקוקה על מעלליו בקרייזלר הוא זה שטבע את המונח בעברית, תוך שיבוש המקור, כי סופרי שעועיות לא נשמע/נקרא לו מספיק טוב.

• תוכן חדש...