Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט הזוי, היית חושב שהם היו רוצים את העבודה גם אם לא מטפלים בסוג זה של רכבים...

אבל מה זה בכלל אומר לא מטפל בסוג זה של רכבים?? זה מוסך של רנו או מוסך של מגאן / פלואנס 'רגילות' בלבד?

איזה בדיחה.

אני לא חושב שזה אפילו עניין של כסף.

הכסף הוא משני בסיפור הזה.

חברים בפורום שלנו לרוב לא מחפשים מחיר, גם לא מחפשים לאכול בורקסים בחדר המתנה ממוזג , אלא מחפשים מקצועיות ואיכות.

אייל,

לא יכלתי לסכם זאת טוב יותר.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט. כל התשובות כאן. להלן התמצית-

"המאפיין את מרבית לקוחות פליקס הינה העובדה שהקשר שלהם עם החברה יציב וממושך! כמובן שזה לא מקרי אלא נובע מטיפוח הקשר עם הלקוחות ומאמצי שיפור מתמידים של רמת השירות הניתנת על ידי עובדי החברה, שהינם שותפים מלאים למאמצים אלו."

בחמשת המוסכים בקבוצת פליקס מקבלים מדי שנה שירות עשרות אלפי לקוחות פרטיים ונאמנים ומתוכם עשרות מקוראי הפורום כבר נהנו מסיוע שלי בהודעות פרטיות ועשרות אחרים הם לקוחות נאמנים שלנו, לרבות באמצעות מועדון החברים של פליקס.

מרכזי השרות של הקבוצה מככבים בראש סקרי שביעות הרצון ברשתות היבואנים צ'מפיון מוטורס וקרסו!

בנוסף, אשמח להיפגש אישית עם מי מכם שירצה לבקר אותנו ולהתרשם מתנופת העשיה וההתחדשות בשירות. הקפה עלי!

כל טוב,

אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס.

6522 * מכל טלפון 24 שעות ביממה, 364 ימים בשנה

http://www.felix.co.il וגם בפייסבוק.

פורסם

סתם דוגמא קטנה ששמעתי לאחרונה מחבר - הוא היה בעלים של רנו מגאן ספורט (הדור הקודם) שבסה"כ רצה לעשות טיפול קטן לרכב (שמן+פילטר). הוא התקשר למוסך מורשה יבואן וביקש להגיע ביום ובשעה נקובים. הסביר להם בדיוק באיזה רכב מדובר והם אמרו לו שהם לא מטפלים ברכב הזה ושלטיפול הטוב ביותר עליו לפנות למוסך המרכזי. אז הוא התקשר למרכזי וסיפר את אותו הדבר בדיוק. קבעו לו תור והוא הגיע למוסך. רק מה, מנהל העבודה (או מישהו מקביל) לא מצא את הדגם במחשב (מפתיע, הם הרי מכרו שתיים וחצי מכוניות מהדגם הזה :-P ) ופשוט לא הסכים לקבל אותו.

לטיפול קטן.

החלפה של שמן ופילטר.

במוסך המרכזי של היבואן של הרכב שלו.

זה נשמע הגיוני למישהו?

עזוב, זה לא חשוב.

יש להם או אין להם 66 שנה של היסטוריה של מצויינות?

חברים, אבי ויזל הוא כנראה איזשהו בוט ממוחשב שעונה כל פעם את אותה תשובה, כמו החלון הזה שקופץ באתרי מכירות ושואל כל פעם את אותה השאלה בלי קשר לתשובה שניתנת לו.

אנחנו מנהלים פה דיון, או לפחות מנסים והבן אדם(?) בשלו. מספר לנו על ה"מאמרים" שלו (המאמרים שאני קורא בד"כ מוצאים לאור על ידי כתבי עת ועוברים כמה בדיקות לפני שמפרסמים אותם, אם כבר מדובר בטור אישי פרסומי) ועל ההיסטוריה של פליקס. וחוזר על אותן תשובות בלי קשר למציאות.

אם היינו מדברים על נושאים פוליטים, אבי ויזל כבר היה יכול להיות ראש ממשלה.

ואל תדאגו חברים, אנשים ימשיכו להגיע למוסכים מורשים, כי אנשים פשוט לא מבינים מה עושים להם ברכב.

הם בטוחים שמוסך מורשה זה חותמת לאיכות.

מי שמבין קצת יודע שזה לא.

פורסם

"המאפיין את מרבית לקוחות פליקס הינה העובדה שהקשר שלהם עם החברה יציב וממושך! כמובן שזה לא מקרי אלא נובע מטיפוח הקשר עם הלקוחות ומאמצי שיפור מתמידים של רמת השירות הניתנת על ידי עובדי החברה, שהינם שותפים מלאים למאמצים אלו."

בחמשת המוסכים בקבוצת פליקס מקבלים מדי שנה שירות עשרות אלפי לקוחות פרטיים ונאמנים ומתוכם עשרות מקוראי הפורום כבר נהנו מסיוע שלי בהודעות פרטיות ועשרות אחרים הם לקוחות נאמנים שלנו, לרבות באמצעות מועדון החברים של פליקס.

מרכזי השרות של הקבוצה מככבים בראש סקרי שביעות הרצון ברשתות היבואנים צ'מפיון מוטורס וקרסו!

בנוסף, אשמח להיפגש אישית עם מי מכם שירצה לבקר אותנו ולהתרשם מתנופת העשיה וההתחדשות בשירות. הקפה עלי!

כל טוב,

אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס.

6522 * מכל טלפון 24 שעות ביממה, 364 ימים בשנה

www.felix.co.il וגם בפייסבוק.

נו, יופי, הכל טוב.

רק תתייחס בבקשה לטענות של החבר'ה כאן.

אתה נראה קצת "תלוש" מהמציאות.

לא התייחסת כלל לטענה שלי שאתה עושה הכללות שמוסך יבואן זה "טוב" והכלליים - "פחות טובים".

סה"כ - למוסכי יבואן יש כפי שאמרו "נקודת פתיחה טובה" (יש ספרות טכנית של היצרן, יש הנחיות ישירות מהיצרן, יש חלקים מקוריים, יש כלים ותוכנות יעודיים ועוד). אבל מה כבר עושים עם זה - זו שאלה אחרת לגמריי.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש פה כמה חברה שאמרו דברים שאני חייב להסכים איתם!

מהתנסות אישית שהייתה לי לאחרונה עם מוסך שאיננו מוסך יבואן אני חייב לאמר שלא הייתי בוחר תמיד ללכת למוסך יבואן "על בליינד".

המוסך שהייתי בו כן תופס מעצמו ככזה שחשוב לו השירות, ההגינות ולקוח מרוצה... לעיתים אף יותר ממוסך יבואן.

כנראה שבמוסך יבואן היו לוקחים לי על אותו תיקון פי 3-4.

רק לידיעה: הלכתי למוסך בצפון שמתמחה במיצובישי.

חתימה זו אינה מורשת לצפיה עקב חיבורך לפייסבוק.

נ.ב

אני שונא פייסבוק :evil:

פורסם
נו, יופי, הכל טוב.

רק תתייחס בבקשה לטענות של החבר'ה כאן.

אתה נראה קצת "תלוש" מהמציאות.

לא התייחסת כלל לטענה שלי שאתה עושה הכללות שמוסך יבואן זה "טוב" והכלליים - "פחות טובים".

סה"כ - למוסכי יבואן יש כפי שאמרו "נקודת פתיחה טובה" (יש ספרות טכנית של היצרן, יש הנחיות ישירות מהיצרן, יש חלקים מקוריים, יש כלים ותוכנות יעודיים ועוד). אבל מה כבר עושים עם זה - זו שאלה אחרת לגמריי.

מה עושים עם זה

פותרים עם זה תקלות

לפעמים פתרון התקלה הוא תכנות מחשב ואני רוצה לראות מוסך כללי עושה את זה הוא אפילו לא יכול לדעת שתכנות הוא הפתרון לתקלה שלא לדבר על האפשרות לביצוע התכנות בפועל

פורסם

פליקס,

נתנו לך כמה פעמים צ'אנס להסביר את עצמך, ואתה כמו תוכי, חוזר על אותה תשובה, שאתם כבר מתקופת החץ וקשת נותנים שירות למכוניות שהיו נוסעות על חלב קוקוס במקום דלק, את מי זה מעניין מה עשית ב60 שנה האחרונות? אתה עונה את אותה תשובה כמו רובוט, פעם אחר פעם, "אני ככה ואני ככה" "הלקוחות שלי מרוצים" ולא יודע מה.

מר אבי וייזל היקר, אין הנחתום מעיד על עיסתו, אלא עבודת אחרים היא לשבחו. ורוב לקוחותיך החוזרים, כנראה שלא ממש מתעניינים מה עושים להם ברכב, האמת, שכנראה שהם נותנים לך את המפתח שנייה לפני שהם עולים על מונית למקום עבודתם, או יושבים בפינת ההמתנה חמישה-כוכבים שיש לך שם, אבל מה? הם לא יודעים מה אתה עושה להם ברכב בכלל.

והאמת? בחיים לא ביקרתי במוסך שלך, וכנראה שאם לא היית פותח את שרשור ההסתה הזה, לא הייתי פותח את פי עלייך, אבל הייתי במספיק מוסכים דוגמת המוסך שלך, שמתרברבים, ובסוף עושים צחוק מעבודה, פשוט כך. אני לא אומר שאין מוסכי יבואן טובים, ויכול להיות שהמוסך שלכם מצויין, אבל יש כל כך הרבה מוסכים כלליים מצוינים.

ניסית לעשות פה קונצנזוס והצלחת כנראה, אני אישית, לא מחזיק מאנשים שלא יודעים להודות בטעויות

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

תגיד לי אתה חושב שאתה מדבר עם טוקבקיסטים של YNET?

אנשים פה בדר"כ מחזיקים את רכבי הפרימיום שלכם ויודעים דבר או שניים על רכבים.

זה שתשים בקבלה בלונדינית עם חולצה מכופתרת, תפזר על שולחן ממוזג כמה עיתונים של "אוטו"

ותתן ל-2 סודנים לנקות את המוסך מהבוקר עד הערב לא קונה אותנו.

היתה לי בעיה ב GTI לפני כמה זמן, שמתי את הרכב אצל רון, קיבלתי ממנו רכב חלופי על המקום.

5 ימים הרכב שלי היה אצלו, ישנתי בראש שקט וסמכתי עליו בעיניים עצומות כי אני יודע שהוא ואיאן מכירים את הרכב

ומי שיעבוד על הרכב יתן עליו דגש מיוחד.

בכל מוסך "מורשה מוסמך מקצועי יבואן יצרן" או איך שלא תקרא לו הייתי בפחדים עד היום.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
פליקס,

נתנו לך כמה פעמים צ'אנס להסביר את עצמך, ואתה כמו תוכי, חוזר על אותה תשובה, שאתם כבר מתקופת החץ וקשת נותנים שירות למכוניות שהיו נוסעות על חלב קוקוס במקום דלק, את מי זה מעניין מה עשית ב60 שנה האחרונות? אתה עונה את אותה תשובה כמו רובוט, פעם אחר פעם, "אני ככה ואני ככה" "הלקוחות שלי מרוצים" ולא יודע מה.

מר אבי וייזל היקר, אין הנחתום מעיד על עיסתו, אלא עבודת אחרים היא לשבחו. ורוב לקוחותיך החוזרים, כנראה שלא ממש מתעניינים מה עושים להם ברכב, האמת, שכנראה שהם נותנים לך את המפתח שנייה לפני שהם עולים על מונית למקום עבודתם, או יושבים בפינת ההמתנה חמישה-כוכבים שיש לך שם, אבל מה? הם לא יודעים מה אתה עושה להם ברכב בכלל.

והאמת? בחיים לא ביקרתי במוסך שלך, וכנראה שאם לא היית פותח את שרשור ההסתה הזה, לא הייתי פותח את פי עלייך, אבל הייתי במספיק מוסכים דוגמת המוסך שלך, שמתרברבים, ובסוף עושים צחוק מעבודה, פשוט כך. אני לא אומר שאין מוסכי יבואן טובים, ויכול להיות שהמוסך שלכם מצויין, אבל יש כל כך הרבה מוסכים כלליים מצוינים.

ניסית לעשות פה קונצנזוס והצלחת כנראה, אני אישית, לא מחזיק מאנשים שלא יודעים להודות בטעויות

אתה מדבר שטויות אבל גם אתה בטח לא תודה בטעות

מוסכים מורשים של יבואן נמדדים ע"י סוקרים בלתי תלוים ללקוחות חוזרים ושביעות רצון ולכן הוא בהחלט יכול להעיד על עצמו כנותן שירות טוב על סמך סקרים אלו

מעניין לדעת כמה זמן אתה בענף הרכב או בעל מוסך שאתה ככה מתריס בבעל מוסך כאילו אתה באמת יודע מה קורה אצלו בעסק או בכל עסק אחר לצורך הארגומנט

פורסם

אבי וייזל,

אני מטפל אצל רון כבר מספר שנים במספר רכבים, ומרוצה מאוד מן השירות, היחס, והמחיר.

כשעוד טיפלנו בצ'מפיון, סבלנו יחס רע ומתנשא, ומחיר מוגזם.

אינני מטפל אצלך, ולכן לא יכול לכתוב את דעתי על מוסך פליקס, אבל... קראתי את דבריך במספר שרשורים, ואני רוצה לומר לך שבחלק מן המקרים תשובותיך אינן בגובה העיניים, אתה מתחמק מלתת תשובות ישירות וברורות, ובעצם עסוק בפרסום המוסך שלך.

כחבר פורום, אני יכול לתת לך עצה ידידותית : אתה מפספס את קרש הקפיצה שרכשת במיטב כספך, בלהיות ספונסר פורום.

כדאי לך לדעת לקבל ביקורת, לתת תשובות מדוייקות לשאלות, להודות בטעויות, ולהשיב אישית לכל מי שיש לו טענות כלפיך.

ראה כיצד ספונסרי פורום אחרים עונים ומנסים לשפר תדמית, קרסו טרייד אין (שגם סובלים מתדמית שלילית), מצברי ורטא ועוד.

זו עצתי.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
עזוב, זה לא חשוב.

יש להם או אין להם 66 שנה של היסטוריה של מצויינות?

חברים, אבי ויזל הוא כנראה איזשהו בוט ממוחשב שעונה כל פעם את אותה תשובה, כמו החלון הזה שקופץ באתרי מכירות ושואל כל פעם את אותה השאלה בלי קשר לתשובה שניתנת לו.

אנחנו מנהלים פה דיון, או לפחות מנסים והבן אדם(?) בשלו. מספר לנו על ה"מאמרים" שלו (המאמרים שאני קורא בד"כ מוצאים לאור על ידי כתבי עת ועוברים כמה בדיקות לפני שמפרסמים אותם, אם כבר מדובר בטור אישי פרסומי) ועל ההיסטוריה של פליקס. וחוזר על אותן תשובות בלי קשר למציאות.

אם היינו מדברים על נושאים פוליטים, אבי ויזל כבר היה יכול להיות ראש ממשלה.

ואל תדאגו חברים, אנשים ימשיכו להגיע למוסכים מורשים, כי אנשים פשוט לא מבינים מה עושים להם ברכב.

הם בטוחים שמוסך מורשה זה חותמת לאיכות.

מי שמבין קצת יודע שזה לא.

אני מכיר אישית את אדון אבי וייזל, מדובר בבנאדם שעשה הרבה למען קידום הספורט המוטורי בארץ (לדוגמא הקים את מועדון הרודסטרים). אומנם יש לו אופי "מיוחד" ולא כל אחד מתחבר אליו אבל אי אפשר לקחת מהבנאדם את ההישגים שלו.

להבא אני ממליץ לך לעשות חיפוש קל ואפילו לשאול אנשים בתחום לפני שאתה סתם משמיץ.

לנושא התגובות שלו, אתה צריך להבין שאדון וייזל מגיב פה מתוקף תפקידו. אי לכך ובהתאם לזאת הוא לא יכול "להתנגח" עם כל חברי הפורום ברמה האישית אלא הוא מנסה להגיב עניינית (ולצערי הרב חלק מהשאלות פה הם סתם עוקצנות לשמה). האם התשובות שלו מספקות את הדעת שלך ושל שאר חברי הפורום זה כבר עניין סוביקטיבי.

וחזרה לנושא, אני ממש לא מחסידי צ'מפיון ואני מודה שגם לא טיפלתי אצל רון (עד כאן הגילוי הנאות).

אל תשכחו שמוסך רון הוא רק דוגמא אחת כאשר אבי דיבר על הכלל (ורק שתדע שעל רון שמעתי הרבה דברים טובים אבל גם פגשתי כמה אנשים שיצאו מאוכזבים).

יצא לי לבקר בהרבה מוסכים במהלך העשור האחרון, המוסכים היחידים שהתקשרו אליי אח"כ לבדוק האם הייתי מרוצה מהטיפול (מגוף צד שלישי ולא מישהו מטעם המוסך) היו המוסכים המורשים.

בכל מוסך מורשה שאתה נכנס יש פינת המתנה (ולא משנה עד כמה היא "מפנקת" או מרווחת), משהו שלא קיים בכל המוסכים הכלליים.

לגבי המקצועיות, לדעתי זה לא מקצועי להשוות מכיוון שלכל מוסך יש פאקים, השאלה איך הוא מתמודד אתם (ואני עדיין לא מצאתי מוסך אחד, לא משנה אם הוא מורשה או לא מורשה, שלקח אחריות על נזק/תקלה שלא הצליח לתקן).

רק העובדה שלמכונאי הטירון במוסך מורשה יש את הגישה בכל רגע נתון לספרות טכנית מלאה שווה משהו, לעומת מוסכים כלליים שלפעמים אפילו חיבור לאינטרנט אין להם כדי לעשות חיפוש בגוגל.

ד"א, מכל הנ"ל אין להסיק שאני בעד/נגד טיפול במוסך מורשה.

אני אישית חושב שהמאמר של אבי בבסיסו הוא נכון אם כי כמו רוב האנשים פה הוא עושה הרבה הכללות וקצת נגוע בסטיגמות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יצא לי לבקר בהרבה מוסכים במהלך העשור האחרון, המוסכים היחידים שהתקשרו אליי אח"כ לבדוק האם הייתי מרוצה מהטיפול (מגוף צד שלישי ולא מישהו מטעם המוסך) היו המוסכים המורשים.

בכל מוסך מורשה שאתה נכנס יש פינת המתנה (ולא משנה עד כמה היא "מפנקת" או מרווחת), משהו שלא קיים בכל המוסכים הכלליים.

אלה דברים שאתה בתור לקוח משלם עליהם אקסטרא כסף. פינות המתנה ממוזגות יש גם במוסכים שהם לא של היבואן. עוד לא פגשתי מוסך ללא פינת המתנה.

במוסכים לא של יבואן אני מרגיש שאני נמצא בין חברים כאשר מטפלים ברכב שלי במוסך, המכונאים מקשיבים ולא באים בגישה של "אני יודע יותר טוב ממך". יחס אישי זה גם דבר מאוד חשוב. כמו כן מבחינת המבצועיות וכלים, קיימים מוסכים לא מטעם היבואן כמו שהזכרתי קודם עם כלים שמוסך מטעם היבואן אפילו לא חולם. בדרך כלל אלה מוסכים קטנים עם בעלי מקצוע מהשורה הראשונה שבאים לטפל עליהם מכל הארץ, אפילו בעלי מוסכי יבואן לפעמים באים עליהם לטפל ברכב שלהם למרות שמחזיקים מוסך של אותו מותג (מדהים אבל גם דבר כזה ראיתי).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מכיר אישית את אדון אבי וייזל, מדובר בבנאדם שעשה הרבה למען קידום הספורט המוטורי בארץ (לדוגמא הקים את מועדון הרודסטרים). אומנם יש לו אופי "מיוחד" ולא כל אחד מתחבר אליו אבל אי אפשר לקחת מהבנאדם את ההישגים שלו.

להבא אני ממליץ לך לעשות חיפוש קל ואפילו לשאול אנשים בתחום לפני שאתה סתם משמיץ.

שלום לחבר,

ממש לא אכפת מה אבי ויזל עושה למען קידום הספורט המוטורי - הוא בא לכאן בתור נציג פליקס ולא בתור נציג קידום הספורט המוטורי.

והתגובות שלו בתור נציג פליקס לא קשורות לעניין הדיון וכוללות בעיקר חזרה על מנטרה שוב ושוב כמו תקליט שבור.

השמצתי? תראה לי איפה.

תודה וברכות.

פורסם

נקמיצ'י, יש דרך להגיד דברים (בדרך ארץ) ולא לקרוא לבנאדם "בוט של מחשב" או משהו בסגנון.

כל חברה בשוק היום מנסה למתג את עצמה בדרך זו או אחרת, יש כאלה שמשתמשים בעניין התמחור, יש כאלה שמתמקדים על ותק ויש כאלה שמתמקדים באמינות ("לא רואה מוסך").

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...