Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נקמיצ'י, יש דרך להגיד דברים (בדרך ארץ) ולא לקרוא לבנאדם "בוט של מחשב" או משהו בסגנון.

כל חברה בשוק היום מנסה למתג את עצמה בדרך זו או אחרת, יש כאלה שמשתמשים בעניין התמחור, יש כאלה שמתמקדים על ותק ויש כאלה שמתמקדים באמינות ("לא רואה מוסך").

אני מסכים עם האמור לעיל.

הספונסרים של הפורום עושים את עבודתם. יש כאלו שנותנים תשובות יותר לעניין ויש כאלו שעוסקים יותר בפרסום.

שני האסטרטגיות הנ"ל הן לעניין. זו זכותם המלאה.

עם זאת, אני אישית (כמו שכבר ציינתי) עדיין מעדיף להמנע מללכת למוסך יבואן עקב המחירים הגבוהים.

*כמובן שאני לא מדבר על רכבים שהינם עד שנתיים על הכביש- אותם ייתכן ועדיף לטפל אצל מוסך היבואן.

הבעיה היא שהאלטרנטיבות לא תמיד אמינות ולכן אני אישית ממליץ ללכת למוסך שעומד בכמה סטנדרטים.

אלו דוגמאות לסטנדרטים של המוסך שטיפל ברכב שלי (ואני יצאתי מרוצה):

1- שיהיה מוסך מורשה.

2- שיהיה מוסך שמתמקד בסוג רכב אחד-שניים מקסימום (במקרה שלי זה היה מוסך מיצובישי באזור הצפון).

3- שיהיה מוסך גדול שנותן הרבה סוגי שירותים לרכב (ככה תדע שיש גב מאוחרי המקום)

4- שיהיה מוסך עם הרבה לקוחות קיימים (ככה תדע שחשוב לו שתצא מרוצה כדי שתחזור)

5- שיהיו במוסך מספר עובדים אשר כל אחד מהם מתמחה במשהו אחר ברכב הספציפי- חשמל/מכונאות/פחחות.

6- שיהיה מקום מסודר עם פקידות שיודעות את העבודה וחדר המתנה נורמאלי.

7- שיתנו יחס אישי למרות שמדובר במוסך גדול.

חתימה זו אינה מורשת לצפיה עקב חיבורך לפייסבוק.

נ.ב

אני שונא פייסבוק :evil:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...