Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לחברים של פליקס.

מאמר שפרסמתי בנדון. להנאתכם.

אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס

זו פשוט הרמה להנחתה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=393475&highlight=%D7%A0%D7%A9%D7%9D+%D7%AA%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%94

וזה רק אני.

חיפוש קצר בפורום יעלה עוד תוצאות דומות. ולא רק על פליקס.

חדר לידי עובד בחור עם איביזה שביקר בתושיה כבר מעל 5 פעמים על אותה תקלה , משהו במנגנון של החלון לא עובד טוב.

זה הגיע למצב שפירקו את כל הדלת לגורמים ועדיין לא מצאו את הבעיה.

כל הניסונות שלי לשלוח אותו אל רון לא צלחו. הבחור מתעקש לגשת למוסך "מורשה".

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד לפליקס, מספיק פעמים נתקלתי במוסך מורשה יבואן שמרכיב חלפים עלובים, שם מי ברז במערכת הקירור או מערבב בין כמה סוגי שמנים במנוע.

יש מספיק מוסכים לא מורשים שהרמה שלהם עולה אפילו על זו של מורשים, ורובם מומלצים פה בפורום, אבל לדוגמא אני אתן את מוסך הלב מחדרה, מוסך השלושה מחדרה, מוסך רון, מוסך אם הדרך, אורן שירותי רכב, שאפט והרשימה עוד ארוכה.

מי אתה שתספיד אותם?

את ההשוואה לרופא שיניים עוד מילא הצלחתי להבין, אבל את ההשוואה השנייה....

ניתוח לב לא עושים אצל הרופא משפחה בלי שום קשר וההשוואה הזו הייתה מטומטמת ועד עכשיו אני מנסה להבין אותה.

כמו שלא חסרים רופאי שיניים גרועים, לא חסרים מוסכים גרועים, בין אם הם מורשי יבואן או לא, כל העניין זה למצוא מוסך טוב, ולדבוק פה.

סלח לי חביבי, אבל יש בשרשור הזה מה שנקרא HIDDEN AGENDA, ברורה כל כך, עד שזה מגעיל.

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

בוודאי שזה פרסום מגמתי, והמטרה היא להעצים לכם את יתרונותיו של מוסך מורשה ברשת היבואן, על פני מוסך מורשה כללי ו/או מתמחה ככל שיהיה.

אני מודה לחברי הפורום על העיון במאמר שלי ומבקש להדגיש רק נקודה אחת-

בוודאי שמחירי העבודה שלנו גבוהים יותר ממחירי העבודה של מוסך מורשה כללי, כי הם מסבירים שירות מעולה ממדרגה ראשונה, השקעה במקצועיות העובדים והשקעות עתק במחשבים, תוכנות, כלי עבודה יעודיים, סביבת עבודה וסביבת אירוח ללקוחות. אין לנו תחרות עם אף מוסך בישראל בתחום המחיר, יש לנו תחרות בתחום המקצועיות, השירותיות, הקיימות החברתית וההוגנות העסקית.

מצויינות של 66 שנים לא באה סתם כך, יש לה הסטוריה ומי שרוצה ללמוד אודות ההסטוריה של פליקס, מוזמן לעיין במאמר הבא.

שבת שלום,

פורסם
בוודאי שזה פרסום מגמתי, והמטרה היא להעצים לכם את יתרונותיו של מוסך מורשה ברשת היבואן, על פני מוסך מורשה כללי ו/או מתמחה ככל שיהיה.

אני מודה לחברי הפורום על העיון במאמר שלי ומבקש להדגיש רק נקודה אחת-

בוודאי שמחירי העבודה שלנו גבוהים יותר ממחירי העבודה של מוסך מורשה כללי, כי הם מסבירים שירות מעולה ממדרגה ראשונה, השקעה במקצועיות העובדים והשקעות עתק במחשבים, תוכנות, כלי עבודה יעודיים, סביבת עבודה וסביבת אירוח ללקוחות. אין לנו תחרות עם אף מוסך בישראל בתחום המחיר, יש לנו תחרות בתחום המקצועיות, השירותיות, הקיימות החברתית וההוגנות העסקית.

מצויינות של 66 שנים לא באה סתם כך, יש לה הסטוריה ומי שרוצה ללמוד אודות ההסטוריה של פליקס, מוזמן לעיין במאמר הבא.

שבת שלום,

היתרון היחיד שיש למוסך, ואני מתכוון לכל סוג של מוסך, הוא הקו המקצועי שמונחה על ידי בעל המוסך. מורשה או לא מורשה, אם בעל הבית מגדיר שאיכות היא מעל הכל ושירות הוא מעל הכל, אז כך יהיה - מורשה, או לא מורשה.

נכון שיש אחלה פינות המתנה עם מחשבים וקפה, אבל בסופו של דבר המחשב שמעביר לי את הזמן לא ישמור לי על הרכב, ויש מספיק מוסכים מורשים שאיכותם ברצפה. גם בארומה, קפה קפה, קפה ג'ו ורבים, יש סניפים עם אחלה קפה ויש סניפים עם אספרסו שרוף ומגעיל, אבל יש גם בתי קפה קטנים ועממיים שמגישים אחלה קפה. למה? כי זו הדרך שמנחה אותם, בסופו של דבר לא משנה מה רשום לך בתעודה, משנה כמה אתה מקצועי מול לקוחותייך, ואני לא בא לומר שאתה לא מקצועי, אבל לבוא ולהגיד שכל מוסך מורשה יבואן הוא עדיף, זו טעות מרה.

שבת שלום,

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

לטעון שמוסך מורשה יבואן עדיף על פני מוסך כללי - זו סתם הכללה גסה שאיננה תמיד נכונה.

מכל סוג (מוסכים מורשי יבואן או "סתם" מוסכים כלליים) - יש כאלה ויש כאלה.

העדות לכך היא תגובות חברי הפורום כאן (לאו דוקא בשרשור זה כמובן).

alfa 156 2.5.

פורסם

באמת שהרמת להנחתה (כנראה שייש באזור מוסך לא מורשה יבואן משמעותי שאתם מרגישים את חותמו)

בטיפול ראשון לאיביזה במוסך שלכם כאשר ביקשתי להוסיף קצת נוזל קירור G12 כי היה חסר נוזל במיכל עיבוי, נאמר לי ע"י מנהל העבודה כי אין לו בקבוק פתוח בשבילי והוא לא מתכוון לפתוח בקבוק בשביל כזו כמות.

וכל זה קרה כאשר ברגע האחרון עצרתי את המוסכניק מלשים לי מים רגילים.

פורסם
שלום לחברים של פליקס.

מאמר שפרסמתי בנדון. להנאתכם.

תסתכל כאן על שרשור בעלי מקצוע מומלצים - ותבין בדיוק מי מומלץ ל-VW ולמי לא כדאי להתקרב.

הרמה המקצועית של מוסכי צ'מפיון, וזה לא רק מוסכי VW, זה גם מוסכי אודי ומוסכי סקודה - עם כולם היה לי ניסיון ורובו שלילי.

עזוב את המחירים, זכותך לבקש כמה שאתה רוצה, אבל שאתה מציג את עצמך כעדיף - מצפים ממך שתיתן איזשהו שירות עדיף.

ולהגיד לאנשים: "ככה זה הרכב, אין מה לעשות" שנשברים פלסטיקים ומתקלפים כפתורים או שיש תקלות חוזרות והפתרון מגיע באורח פלא אחרי שהאחריות נגמרת זה לא רציני.

חד משמעית - מוסך מורשה הוא לא חותמת למקצועיות.

אורן שהגיב כאן מטפל בסאאבים.

תראה לי מישהו אחד ב-UMI שיודע חצי ממה שהוא יודע על סאאב.

אתה יודע מה? גם הכתיבה שלך מראה על אטימות, כולם מסבירים לך שאתם לא בסדר, ואתה בשלך. 66 שנה של בלה בלה בלה.

אם היית קצת רציני היית עושה קצת חושבים ומנסה להבין ולקלוט שאנחנו, לקוחות צ'מפיון, לא מרוצים.

ומנסה לחשוב מה אפשר לעשות על מנת לשפר את השירות ולא לדקלם לי את אותה השורה שוב ושוב.

פורסם
פליקס קראת בכלל את התגובות? ההודעה האחרונה שלך נשמעת מנותקת לגמרי מהמציאות.

כאוס שחור, האם קראת את המאמר שלי אודות ההסטוריה שלנו? קרא אותו בעיון ותתחבר למציאות שלנו- מציאות של השקעה אדירה בעובדים, תשתיות, קיימות חברתית ומוניטין חסר תקדים.

פורסם
כאוס שחור, האם קראת את המאמר שלי אודות ההסטוריה שלנו? קרא אותו בעיון ותתחבר למציאות שלנו- מציאות של השקעה אדירה בעובדים, תשתיות, קיימות חברתית ומוניטין חסר תקדים.

על איזה תשתיות אתה מדבר ? השבוע ביקרתי במחסן החלקים שלכם לצורך רכישת חלק מסויים עבור גולף דור 5 לצערי התעכבתי 20 דקות רק בכדי לצאת מהחניה של המוסך מכיוון שחסמו אותי לפחות 3 רכבים ולא הייתה אפשרות לנווט בין הרכבים לליפטים.

תשפרו דחוף את עניין החנייה בתוך המוסך.

ארטיק חינם קיבלתי.

איזה כייף לי :)

פורסם
יש הבדל משמעותי בין "מוסך מורשה" שהוא מוסך מורשה כללי מטעם משרד התחבורה, לבין "מוסך מורשה יבואן" שהוא מומחה במותג/ים מסוים/ים ונתמך ישירות על ידי היצרן והיבואן בכל דבר ועניין.

היית מעדיף לבצע טיפול שורש אצל רופא שיניים מומחה בטיפולי שורש, או אצל רופא שיניים "כללי"?!

היית מעדיף לבצע ניתוח לב פתוח אצל פרופסור מומחה, או אצל רופא קופת חולים "הכללי" שלך?!

מומחיות ומקצועיות עולים כסף!!

אני מאמין שאכן ביקרת אצל "עשרות מוסכים מורשים" ואכן הדבר היחיד שאתה יכול להגיד עליהם "זה המחיר". מחיר זול שיוצא לך בסוף מאד ביוקר!

טיפלתי אצלכם במשך כמה שנים טובות וביוקר ,עד שגיליתי מוסך שמתמחה ברכבי הקבוצה במחיר סביר ושרות מעולה.

מצוינות של 66 שנה!!

פורסם

פליקס - שירות ומכירה הנכבד, לא התיחסת למה שכתבתי. בכתבה שכתבת רשמת את היתרונות של טיפול ברכבים במוסך מטעם היבואן, כולל שימוש בכלים מיוחדים של היצרן. לא התיחסת למוסך ספציפי מטעם היבואן, אלא רשמת באופן כללי. לפחות זה מה שאני הבנתי מהכתבה שלך. לכן גם כתבתי תגובה כללית בלי להתיחס למוסך ספציפי כלשהו.

אני רשמתי בתגובה שבחרת לא להתיחס עליה משום מה שכל מוסך יש לבחון לגופו בלי קשר לאיזו רשת הוא שייך, כלומר אם זה מוסך מטעם היבואן או לא, כל עוד מדובר על מוסך מורשה משרד התחבורה.

נתתי גם מספר דוגמאות ממוסך מטעם היבואן ואופן טיפול ברכב, כולל שימוש בכלים מתחת לכל ביקורת (נורה מאולתרת ומברג כדי לשמוע רעשים כאשר קיימים כלים יעודיים) ודיאגנוסטיקה לא נכונה (מקצועיות ומשמעות כספית ללקוח).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם במוסך מורשה יבואן אפשר ורצוי להתנהג בחוכמה.

לברר מהו הטיפול הבא, להתקשר לארבעה חמישה מוסכי מורשה יבואן באזור מגוריכם ולשאול מה עלות הטיפול ואם יש הנחת לקוח חדש או הנחה אחרת.

לשאול האם כל החלפים הם מקוריים או OEM.

להביט בעבודה על הרכב מחלון חדר ההמתנה, ולתת תחושה שאכפת לך. הכי טוב לבוא ממש לרכב לחצי דקה כל זמן מה.

אם יש דברים נוספים שהמוסך אומר שצריך לעשות, לא להתבייש להתמקח, ואף לבקש להוריד את הרכב מהליפט אם המחיר לא נראה.

לבקש מהמנהל לעשות "קוועץ'" נוסף בחשבון הסופי.

לחלק לכמה שיותר תשלומים ללא ריבית.

כך אני נוהג.

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם

jcrew, אני לא דוגל בשיטה שאתה מציע. אני מעדיף מוסך אחד קבוע, אמין ומקצועי שמכיר אותי ואני מכיר אותם. שיטה של סקר שוק די מגעילה ומעליבה את המוסך שאתה מטפל בו, אני מכיר הרבה אנשים מקצועיים ונכבדים מהתחום ויודע איך הם מתיחסים לזה והיחס שלהם לתופעה טבעי. כך בכל מוסך תמיד תיהיה לקוח חדש וכאשר תרצה לסדר דברים רציניים לא תיהיה לקוח vip אלא עוד לקוח מזדמן.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פליקס - אתם מנסים לייצר תדמית שאצלכם הכל מעולה - השירות, המקצועיות, החלפים ועוד ועוד...

אבל צר לי, זה לא כך, ואתם גם צריכים להבין את זה.

רשמת את זה גם במאמר, וגם פה בשרשור, אל תנסו למכור משהו שהוא לא, לצעוק (או לכתוב) "מוסך מורשה יבואן הכי טוב" כמה פעמים לא באמת יהפוך אותו לכזה - ולא נדבר על המחירים הגבוהים ללא סיבה.

*כמובן שאני לא מדבר על כל מוסכי היבואן, יש ויש, וכך גם מוסכים רגילים (מורשי משרד התחבורה).

• תוכן חדש...