Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ככה איחלו לי סופש מכל " הלב "

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתתף בצערך.

אנשים חארות. אין כבוד לרכוש.

אחרי שהברקתי את האוטו עם גלייז ווקס שרטו לי את הדלת. מאז למדתי שלא צריך לנקר עינים כאן, ועדיף שהאוטו (עם כל הצער שבדבר) יהיה מכוסה בשכבת אבק וחרא של יונים.

אני אשמח לדעת איך מטשטשים שריטות כאלו.

שיהיה לך סופ"ש נעים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כמה עולה לצבוע את הדלת? איך שהחברה ממונטי פייטון אמרו "תמיד תסתכל על הצד הבהיר של החיים".

איזה חלאת המין האנושי, שוכן ביבים, רפש המזבלות כיסח את הצורה בלי שום רחמים לרכב של אחותי טיוטה קורולה 2006. ברח ולא השאיר פרטים. 8,500 ש"ח נזק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

"החופש הגדל" בפתח,צריך להתחיל לאמוד את הנזקים שיעשו,

לא רק על מכוניות אלא על כל דבר שמצוי מחוץ לביתם של החוליגנים הקטנים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני תמיד אומר, יום יבוא ויעשו את זה למישהו שהוא לא בדיוק הטיפוס שאתה רוצה להיות בקשר איתו ושכמובן משטרה מכירה אותו ואז הילדים יתחרטו על כל רגע. ותהיה בטוח שאלו ילדים או נערים.

פורסם

זה נראה כאילו אתה מסוכסך עם מישהו כי זו לא סתם שריטה .

תקן את הדלת כה שיותר מהר וההרגשה הרעה תעבור לך

ותשמור יותר על הרכב אין מה לעשות במדינה כמו שלנו.

אני מאחל למי שעשה את זה סרטן בראש

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

פשוט בני זו***!!!

משתתף בצערך!

קבל את זה בברכה ואל תתקן - זו שריטת "המזל" שלך :cry:

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

למזלו של הבנאדם המצלמה הקדמית שיש לי ברכב לא תפסה אותו, הזמנתי כבר עוד מצלמה לשים בשמשה האחורית:evil:

רק במדינת ישראל יש את הדברים האלו, באירופה לא מצאתי שריטה אחת על מכוניות.

בכל מקרה מאחל לבנאדם שימצא את מותו כמה שיותר מהר.

פורסם

פשוט מעציב מצב החברה שלנו.

תנסה לטשטש עם פוליש וקס עדין.

ואחכ וקס.

קשה להתרשם מהתמונה לגבי עומק הסריטה.

בכל מקרה, לפני כל פוליש תעשה ניסוי קטנטן בכדי לודא שאתה לא גורם נזק.

עצה אפילו טובה יותר, להכנס למוסך איכותי לצבעי ולשאול אותו. בעלי מקצוע טובים והגונים יודעים להוציא אותך לפעמים בצורה מפתיעה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא יכול להגיד מה אני חושב על האפסים שעשו את זה,כניראה אורחק מהפורום להרבה זמן,אני מתאר לעצמי את הרגשתך,אני מאוד מקווה שיום אחד הילדים האלו יוכלו לקנות לעצמם רכב חדש,ויעשו להם את אותו הדבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מזל שיש לי שתי רכבים שעברו את גיל 10 ואת ה200KKM.

השבוע דווקא חניתי מתחת לבניין באמצע בנייה (מיהרתי מאוד!), חזרתי אחרי שעה, כל האוטו נקודות של בטון, ישר טסתי הבייתה, שטפתי ובמזל הכל ירד.

משתתף בצערך, אני מבין אותך, זה הרגשה כאילו מישהו לקח סכין וחרט לך את זה על הגב.

רכב שחסכת וקרעת תתחת בשבילו, עכשיו מישהו בא והורס לך את הדבר שהכי רצית, אם נשארת שפוי, כבוד.:evil:

פורסם
מזל שיש לי שתי רכבים שעברו את גיל 10 ואת ה200KKM.

השבוע דווקא חניתי מתחת לבניין באמצע בנייה (מיהרתי מאוד!), חזרתי אחרי שעה, כל האוטו נקודות של בטון, ישר טסתי הבייתה, שטפתי ובמזל הכל ירד.

משתתף בצערך, אני מבין אותך, זה הרגשה כאילו מישהו לקח סכין וחרט לך את זה על הגב.

רכב שחסכת וקרעת תתחת בשבילו, עכשיו מישהו בא והורס לך את הדבר שהכי רצית, אם נשארת שפוי, כבוד.:evil:

יש לי רכב אחד עם הנתונים שהצגת וגם אני מרגיש כמוך.

בעתיד הקרוב אקנה רכב חדש מהיבואן במיטב כספי, אטפח אותו, אדאג לו, אקנה לו חומרי ניקוי איכותיים, אטפל בו במסירות, ואוהב אותו.

שאני מסתכל על רכבי הליסינג הנקרעים בכביש (אני עושה נסיעות מאד ארוכות ויוצא לי לראות הכל מהכל), ואיך הולכי רגל גורמים נזקים בזדון לרכבים אחרים בין אם מקנאה ובין אם מרשעות, זה גורם לי לחשוב על הבאסה שאקבל שאני אעבור את זה, רכב חדש נכנס למאורת זאבים. אני "נהנה" מרכב ישן שהדאגות הנ"ל לא קיימות כרגע.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...