Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהבנתי שיש בעיה בדגם הזה מדימה להתאים רמקולים שלא נכנס לשם כל רמקולים גם או הוא במידה (5.25)

כמו שהבנתי שיש בדלת סוג של קונוס שאיכשהו קשור שלא יכנסו מים לדלת. אני לא בטוח לגבי זה

דיברתי עם איזה מתקין והוא אמר לי שאפשר להתקין כל רמקול אבל מורידים את הקונוס הזה. והוא אמר שלא תיהיה שוב בעיה עם זה.

השאלה למישהו יש רנו כזאת? או אולי מישהו התקין אולי על הרנו הזאת רמקולים מקדימה?

פורסם

תריץ כאן חיפוש על שרשיר בשם "פרוייקט רינה" שאני פתחתי כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצאתי את הפרסום אבל בכל זאת לא הבנתי מה עשיתה ברמקולים קדימה כי לא כל רמקול נכנס. וגם אני לא בטוח שאם בדגם 2008 יש את הבעיה או בדגמים הישנים יותר

פורסם

הרכב לא שלי. לכן אח שלי לא מוכן לחתוך ולא יודע למה גם הגבהה לא מוכן לעשות. לכן אני מחפש אולי פתרון אחר.

פורסם

המידה שנכנסת שם בקוטר היא 5.25 אינטש מבחינת עומק אתה יכול להכניס שם עד 6 ס"מ עד כמה שזכור לי מבלי לפגוע בחלון - אחרת אתה תיאלץ לעשות הגבהה וגם לבנות את הגריל מפיבר בשביל לעשות לו הבלטה לתוך הרכב - שתוכל לתת לרמקול לבלוט ועדיין הגריל יכסה.

לגבי מגן המים - הדלת של המגאן פשוט לא ממוגנת נגד מים ולכן יש את המגן הזה - ברגע שאתה מכניס שם רמקול שמצריך את חיתוך המגן - אתה צריך ליצור במקומו מגן מים חדש או פשוט לקחת בחשבון שאתה חייב להכניס לשם רמקול ייעודי לרכב שטופל נגד רטיבות - יחד עם זאת, עדיף ליצור מגן מים מחדש בעזרת חומר בידוד לרכב - אני הייתי משתדל לנסר כמה שפחות מהמגן בכדי שיהיה אפשר להדביק לו בקלות כלשהו חומר שיצור מגן טוב יותר.

יש מתקינים עם נסיון רב עם הרכב הזה - שניים מהם נמצאים כאן בפורום.

זה לא סיפור יקר במיוחד להתקין את הרמקולים ואפילו לא צריך לפרק את הדיפון - לפחות ככה זה היה ברנו שלי שהיא הדגם הבסיסי.

בדגם המאובזר - זה נהיה הרבה יותר בעייתי כי העברת החוטים שם על הדלת נתקלת בקונקטור שהופך את העסק לסיוט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי.

בכל מקרה דיברתי עם אח שלי הוא עדיין לא מוכן לחתוך את המגן.

האם יש רמקולים שמתאימים לשם ללא חיתוך?

אם אתה יכול תוכל לשלוח לי בפרטי את שמות המתקינים שמנוסים עם הרכב או דרך כלשהי לצור איתם קשר?

פורסם

הרמקולים שיכנסו לשם ללא חיתוך המגן הם רמקולים פשוטים קואקסיאליים כמו פיוניר או קנווד למינם.

לגבי המתקינים, אם אתה רוצה תפנה אליי בהודעות פרטיות, אני לא יוזם את הקשר מהצד שלי.

Pioneer TS-X150

פורסם

דרך אגב רמקולים שטוחים של CADENCE או ניראה לי יש גם לALPINE יתאימו מקדימה מבלי לחתוך/לפגוע בחלון/מגן מים?

פורסם

הבנתי את המצב, שלחתי לך הודעה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...