Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקחת רכב מהעבודה והציעו לי את האופציות הבאות:

פורד פוקוס tourer

פורד פוקוס

טויוטה קורולה sun plus

שברולט קרוז

יונדאי i35

מזדה 3

אני לא מעוניין במזדה 3 ויונדאי i35 גדולה מדי לטעמי, על איזה רכב הייתם ממליצים בשקלול הכללי (נוחות / ביצועים / דלק)?

תודה מראש!

פורסם
פוקוס טורר מהרשימה הזו.

ללא ספק, אם הI35 לא מוצאת חן בעיניך תלך על הפוקוס טורר.

רק חייב לציין שהI35 מרגישה נפלא על הכביש, מרווחת ומפנקת יותר מהפורד.

פורסם
שלום,

אני מעוניין לקחת רכב מהעבודה והציעו לי את האופציות הבאות:

פורד פוקוס tourer

פורד פוקוס

טויוטה קורולה sun plus

שברולט קרוז

יונדאי i35

מזדה 3

אני לא מעוניין במזדה 3 ויונדאי i35 גדולה מדי לטעמי, על איזה רכב הייתם ממליצים בשקלול הכללי (נוחות / ביצועים / דלק)?

תודה מראש!

היי,

אשמח לפרט על היתרונות של הקרוז:

1. הקרוז מרווחת מאוד בהשוואה לכל המכוניות האחרות- בין הארוכות ביותר, מרווח סרנים הגדול ביותר ומבין הרחבות בקטגוריה

2. לקרוז הספק מצוין של 124 כ"ס, תיבת 6 הילוכים נעימה לחווית נהיגה מהנה

3. חתך הצמיגים של הקרוז הרחב ביותר בקטגוריה- 205/60R16 ואפילו הצמיג החלופי בגודל מלא ואינו מוקטן

4. לקרוז 5 כוכבי בטיחות וחבילת בטיחות מלאה

5. אבזור מפנק! בקרת שיוט, גלגל הגה טלסקופי (גובה ועומק), מערכת שמע נהדרת עם 6 רמקולים,

גלגל הגה מצופה עור, שליטה על מערכת השמע מגלגל ההגה

בנוסף מצרף לך לינק להשוואה למתחרות בקטגוריה,

אם יש שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אלי,

גיא משברולט.

פורסם

ואת כל זה הוא יקבל בגרסת הליסינג? כנראה שלא..

היונדאי לדעתי מעולה ואחריה הפוקוס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היי מצטרף למתן ואומר שהתחרות היא בין היונדאי לפורד

ולטעמי הבחירה היתה לפי הסדר הנ"ל:

1. פורד פוקוס tourer
  2. יונדאי i35
  3. מזדה
  4. טויוטה קורולה sun plus + שברולט קרוז

לדעתי הקרוז הכבדה דפנטלי במקום אחרון או אולי מילימטר אחד לפני הקורולה הספרטנית. אבזור אינו תחליף. המאזדה 3 שכבר 10 שנים על הכביש עדיין יותר מהנה לנהיגה משתיהן ובליסינג אין משמעות לצריכת הדלק (או שיש?). אולי אם היו מציעים את הקרוז טורבו ב 125 אז היא בהחלט היתה מתחרה ראויה. עד אז.

http://www.auto.co.il/catalog.aspx?compare=8400,9226,8792,8651,

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

STI, אני למען האמת ניסיתי את שני הרכבים - מאזדה 3 וקרוז משנת 2008 לצורך העניין, למרות שהרכב לא סחב הקרוז היוותה עדיפות בכל הפרמטרים האחרים ואין ספק שבמידה ושוב תגיע הבחירה, הקרוז תיבחר ללא ספק.

הפוקוס החדשה תהווה בחירה חדשה עבורי מעל הרוז, אך במקום שני ברור שתהיה הקרוז החדשה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

ללא ספק מהרשימה הזאת - פוקוס טורר או I35. מכיוון שהI35 לא מצאה חן בעיניך קח את הפוקוס.

הפוקוס החדשה בעלת 6 ההילוכים והגיר החדש נוסעת בהרבה יותר טוב מקודמתה, תחושת הכובד כבר לא קיימת והאוטו נוסע נהדר. מלבד זה היא מגיעה מאוד מאובזרת- מערכת 6 רמקולים , שליטה ממהגה , קרוז קונטרול ועוד.

בקשר לשאר הטויוטה נוסעת פחות טוב ולוקח לה זמן להגיב ביציאה מהרמזור מלבד זה שהיא דיי ערומה מבחינת אבזור בליסינג.

הקרוז אומנם מאובזרת אך הנאה מנהיגה לא תהיה - מאוד עצלה.

פורסם

הקורולה לאחרונה קיבלה כמה תוספות איבזור כמו 2 חלונות חשמל גם מאחור, 3 כריות אויר נוספות שמעלות את המניין ל-7 ומזכות אותה ב-5 כוכבי ריסוק ולאחרונה גם מערכת מולטימדיה.

לדעתי כמו הרוב פה הפוקוס וה-i35 עדיפות, היונדאי נוחה ומרגישה מעודנת יותר מבחינת שיכוך מהמורות והעברת הילוכים, הפוקוס מאובזרת ומהנה יותר לנהיגה, הבחירה היא לפי הטעם ואם לא אהבת את היונדאי נסה את הפוקוס.

בהצלחה.

פורסם

לא פירטת צרכים.

בכל זאת,לפוקוס מספר צורות מרכב שאחת מהן בטוח תתאים.

אם אין צורך ברכב גדול כדוגמת ה-i35 אז פוקוס הצ׳בק תהיה בחירה מציינת.

כדאי אולי להמתין עוד כחודש לתחילת שיווק היונדאי i30 החדשה והמאוד מרשימה (יש אחת בארץ והיא ניראת מצויין).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
היי,

אשמח לפרט על היתרונות של הקרוז:

1. הקרוז מרווחת מאוד בהשוואה לכל המכוניות האחרות- בין הארוכות ביותר, מרווח סרנים הגדול ביותר ומבין הרחבות בקטגוריה

2. לקרוז הספק מצוין של 124 כ"ס, תיבת 6 הילוכים נעימה לחווית נהיגה מהנה

3. חתך הצמיגים של הקרוז הרחב ביותר בקטגוריה- 205/60R16 ואפילו הצמיג החלופי בגודל מלא ואינו מוקטן

4. לקרוז 5 כוכבי בטיחות וחבילת בטיחות מלאה

5. אבזור מפנק! בקרת שיוט, גלגל הגה טלסקופי (גובה ועומק), מערכת שמע נהדרת עם 6 רמקולים,

גלגל הגה מצופה עור, שליטה על מערכת השמע מגלגל ההגה

בנוסף מצרף לך לינק להשוואה למתחרות בקטגוריה,

אם יש שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אלי,

גיא משברולט.

ואני אשמח לפרט לך על החסרונות של הקרוז:

1. מנורות בלוח שעונים נדלקות כל הזמן.

2. צריכת דלק מזעזעת.

3. תא הנוסעים נראה נורא מפנק כשהרכב יוצא החברה, כנס לכל חברת ליסינג ותראה איך התא נוסעים נראה אחרי שנתיים בשמש הישראלית ואתה פשוט לא תאמין (פשוט בושה שרכב כזה חדש מתפרק כמו חיקוי סיני עלוב).

אם היונדאי והמזדה נפסלו אז נשארת ההחלטה בין הפוקוס לטויוטה וזה עניין של סדר עדיפויות (הקורולה יותר מהירה, הפוקוס יותר מפנקת).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ואני אשמח לפרט לך על החסרונות של הקרוז:

1. מנורות בלוח שעונים נדלקות כל הזמן.

2. צריכת דלק מזעזעת.

3. תא הנוסעים נראה נורא מפנק כשהרכב יוצא החברה, כנס לכל חברת ליסינג ותראה איך התא נוסעים נראה אחרי שנתיים בשמש הישראלית ואתה פשוט לא תאמין (פשוט בושה שרכב כזה חדש מתפרק כמו חיקוי סיני עלוב).

אם היונדאי והמזדה נפסלו אז נשארת ההחלטה בין הפוקוס לטויוטה וזה עניין של סדר עדיפויות (הקורולה יותר מהירה, הפוקוס יותר מפנקת).

היי,

לגבי טענותייך, צריכת הדלק של הקרוז כמעט וזהה למתחרותיה

נורות לא אמורות להדלק כך סתם, ניתן לתאם בדיקה לרכב המדובר, אשמח תמיד לטפל בנושא, ניתן לפנות אלי.

בנוגע לנראות תא הנוסעים לאחר שנתיים, באמת הייתי ממליץ לך לגשת ולראות רכבים משומשים,

אתה מוזמן לבקר בכל אחד מסוכנויות הסרטיפייד שלנו ולראות קרוזים מ 2009 והלאה נראים מצוין ושמורים,

הכל תלוי בשמירה על הרכב, זה כבר משהו אישי,

אם יש עוד שאלות אני כאן,

גיא משברולט

פורסם

גיא, עבדתי בעבר בחברת ליסינג גדולה, עברו לי "בידיים" עשרות קרוזים.

יש לי תמונה של קרוז עם 1K ק"מ עם נורת בדוק מנוע דולקת (מופיע על הדשבורד תקלה 95 או 96, משהו כזה).

במוסך המורשה שלכם בפ"ת היינו כמעט בני בית (אבל ממש לא רצויים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...