Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני מעונין ברכב מאזדה לנטיס 323 1.8 ה4 דלתות עם הסאנרוף.

ידוע שזה רכב מבוקש ושיש לו שוק חזק אחרי חיפושים רכבים מצאתי 2 רכבים שאני מתלבט ביניהם ורציתי לדעת חוות דעת לגביהם

הרכב הראשון שנת 99 יד 1 עשה 85 אלף קילומטר והוא דורש 23 טסט עוד חודשים

הרכב השני יד שניה עשה 94 שני הידיים פרטיות והוא מסוכונות רכב טסט לארבע חודשים הוא דורש 25

שניהם מחיר סופי השאלה עם בבשביל עוד 2000 שקל כדאי לקנות רכב בשנתון יותר גבוה?או שעדין עדיף יד ראשונה ממבוגר?

תודה

פורסם

מהו השנתון של הרכב השני?

מניסיון עם האוטו הוא ממש מדהים אין בעיות מיוחדות והוא מאוד אמין.

הייתי ממליץ לך את הרכב הראשון(אם ההבדל בין השנתונים הוא יותר מ3-2 שנים אז זה סיפור אחר)הוא עבר פחות ידיים ופחות קילומטראז'.

אבל בכל מקרה תבדוק לעומק את שני הרכבים תעשה להם בדיקה ועל תסמוך על בדיקה שמראים לך שהם כבר עשו,

בנוסף תבדוק היסטוריית טיפולים אם אין בעיות מיוחדות אז לך על זה רכב מאוד מומלץ :-D

פורסם

הראשון נשמע עדיף. לא כתבת איזה שנתון הרכב השני, אבל בהנחה ששניהם מטופלים כיאות, יד ראשונה לעומת יד שניה מסוחר רכב... אין מה להסס (אם הרכב כזה מבוקש, למה לתת אותו בזול לסוחר רכב?).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...