Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי סאבים איכותיים אין לי ניסיון, אך יש פה מספיק אנשים עם ניסיון בתחום

תנסה להעזר בהם, או לחלופין להעזר באופצית החיפוש של הפורום

ולהתעניין בחברות המדוברות, לדוגמא ADIRE SHIVA, IMAGE DYNAMICS

גם ל KICKER יש סאבים מוצלחים.

בכל אופן אין לי ניסיון אז אני לא יכול להמליץ לך מה עדיף או מה פחות עדיף.

הבנתי אותך בנאדם

האמת ששמעתי מהרבה חברים שלי על הסאב הזה לפני שכתבתי אותו

ככה שניראה לי שאני ישאר איתו ברשימה

אני ישמח עם תוכל להגיד לי קצת בקשר למגברים...

פורסם

הדרך הכי פשוטה לבחור מגברים, זה הכוח שלהם לעומת החברה המציעה

כשתבחר את האלמנטים שלך (קומפיננטים, רמקולים אחוריים, סאב,סאבים)

אז רק תוכל לבחור את ההגברה שלך.

(תצטרך להתאים את ההגברה למצב האולטימטיבי של האלמנטים, כדי לקבל ניצול של הרכיבים)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הדרך הכי פשוטה לבחור מגברים, זה הכוח שלהם לעומת החברה המציעה

כשתבחר את האלמנטים שלך (קומפיננטים, רמקולים אחוריים, סאב,סאבים)

אז רק תוכל לבחור את ההגברה שלך.

(תצטרך להתאים את ההגברה למצב האולטימטיבי של האלמנטים, כדי לקבל ניצול של הרכיבים)

תודה רבה בנאדם !

אנשים עם יש לכם גם עצות מה לעשות או שמות של דברים טובים ומומלצים תגידו לי :)

פורסם
חבל לקנות 6*9 תחסוך, ממלא לא ישמעו אותם בגלל הסאב אם אתה ממש רוצה במה אחורית אז תצרף עוד קומפוננט מאחור

אני לא מסכים איתך ....אין לבנאדם בעיה של תקיצב אז למה שלא ישים 450 ש'ל ויקנה פיונר פניה 300 וואט ( 80 RMS ) שלא רק הוא יהנה גם מי שיושב מאחורה..

פורסם
אני לא מסכים איתך ....אין לבנאדם בעיה של תקיצב אז למה שלא ישים 450 ש'ל ויקנה פיונר פניה 300 וואט ( 80 RMS ) שלא רק הוא יהנה גם מי שיושב מאחורה..

אחי תבין יש לו תקציב הרמקול הזה נכנס במיני תקציב אז תבין הרמקול הזה לא ממש יהיה ברמה של המערכת ולא יספק במת צליל אחורית הוא צריך משהו קצת יותר כבד מהפיוניר הפשוט הזה(יחסית).

פורסם

לפותח הת'רד, יש קצת חוסר איזון במכיבים שלך.

ההייבריד הוא סט יוקרתי מאוד ואני לא הייתי רץ לחבר אותו ל-501.

האמת- הייתי מתקין משהו אחר ובכך חוסך בסביבות ה-1000 שקל או קצת יותר.

המלצות: Infinity kappa 60.5cs/50.5cs, או שהולך על JBL מסדרת ה-Power שלהם.

סאב, אני אישית הייתי יורד מהחיה הרעה הזו ומתקין אחד מהדגמים הבאים

1. Infinity Kappa Perfect.

2. Image Dynamics IDQ.

3. JL AUDIO W3V2.

4. Adire Shiva.

גם בכך חוסך בעלות משמעותית.

רמקולים אחוריים, לא הייתי מתקין בכלל

ואולי, אם כבר, הייתי שם משהו של Infinity מסדרת Reference.

את הכסף שהייתי חוסך הייתי משקיע קודם באיטום טוב לרכב (במידה וצריך ומאחר ובדיזל עסקינן נראה לי שצריך...) ועולה ברמה של המגבר ל-551X (עדיפות נמוכה יותר) או למשהו שאני חושב שיספק אותך מאוד איזה מגבר של JBL גם מסדרת Power שלהם.

עכשיו, מה שאני המלצתי בא "לפנק את האוזניים" במילים אחרות - נטייה לאיכות ע"פ עוצמה חסרת טעם (ולא שחסרה למערכת הזו עוצמה חלילה, היא מאוד חזקה!!!) רק שלטעמי אין טעם לשים מערכת שעל כל פאנץ' מהבאב שלה ציפורים שיושבות על אנטנה בבניין 15 קומות שמרוחק ממך 500 מטר יפלו...

פורסם

עם כל הכבוד לשכן היבואן, אין יבואן שמייבא את כל המוצרים או אם מדובר ביבוא מקביל, לא תמיד אפשר למצוא כל מוצר ואם כן, אז לא תמיד המחיר טוב.

יותר הגיוני שתאמר לנו מה השכן שלך יכול ליבא ולפי זה לקבל המלצות. אם מדובר בבעל חנות או מפיץ גם כאן הוא לא יכול להשיג כל דבר שכן למשל השיבה והIDQ נמכרים מהיבואן לצרכן.

• תוכן חדש...