Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נרשמים לאפליקציה MeZeZe ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי את האפליקציה וכל פעם שמישהו מתקשר זה רושם לי your device isnt registered please register on mezeze.com

אבל כשאני נכנס לאתר אין שום אופציה להרשם.

מישהו יודע?

פורסם

הבעיה היא שי מספיק אנשים שלא אכפת להם שהמידע יצא החוצה.

לפי ההערכות יש לנו כבר מעל 10 אלף איש שנרשמו, ומהם יצאו כמה מליונים של מספרי טלפון.

יש כבר סיכוי לא רע שאתה נמצא במאגר. השאלה האחרת היא האם אני כבעל מספר, יכול לבקש מהם להסיר אותי מהמאגר שלהם במידה ואני נמצא שם.

אם אני במאגר אני יכול להתקשר למישהו עם האפליקציה שאצלו אני לא נמצא באנשי קשר, ולראות אם הוא מקבל זיהוי שלי כשאני מתקשר וככה לדעת אם אני באמת במאגר או לא, אז יש סוג של דרך להוכיח שאני במאגר שלהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לך זה לא מפריע. לאנשי הקשר שלך - אולי כן...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
התקנתי את האפליקציה וכל פעם שמישהו מתקשר זה רושם לי your device isnt registered please register on mezeze.com

אבל כשאני נכנס לאתר אין שום אופציה להרשם.

מישהו יודע?

כנס לאפליקציה עצמה ותירשם מתוכה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה שימוש רע יכול לצאת מזה שמספרי הטלפון שלכם נמצאים במאגר שלהם?

המאגר הזה חיובי מאוד ובסך הכל עוזר לכם לדעת מי מתקשר אליכם.

פורסם

הרעיון עצמו מצויין. הרבה פעמים אני מקבל שיחות ממספרים לא מוכרים כשאני עסוק ותוהה לעצמי אם ״שווה״ לחזור למתקשר או לא. לא שאני בורח ממישהו, אבל עם כל הכבוד ממש לא מתחשק לי לחזור לנציג מכירות של פלאפון לפני שאני חוזר למישהו שהתקשר בענייני עבודה.

הבעיה היא הביצוע. רוב האנשים לא מבינים שבין אם ירצו ובין אם לאו ספר הטלפונים שלהם דולף לרשת בלי שום בקרה. חוץ מזה, המספרים הבעייתים באמת עדיין לא מופיעים :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...