Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז יש סיכוי שנראה ביד 2 מודעה כמו,

"למכירה GT3 במצב מצויין עקב שלילה",

וברצינות,תנחומי לנהג,מקווה שיש לו עורך דין טוב,ובקרוב נראה את האדון הכבד חוזר לכביש.

נראה לך שנראה אותה ביד2, אם לבחור יש GT3 יש לו

סוללת עורכי דין שידאגו להוציא את הממלז לא קביל ולא תקין בבית המשפט, והבחור ימצא את דרכו לכביש מהר מאוד.

ואם יש לבחור GT3 אני מרשה לו לנסוע 200+...:twisted: (הכל בצחוק אל תשחטו אותי).

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מענין שכל השירשור הזה נוטף קצפת ודובדבנים על הנהג הנחמד הזה שבסך הכל מנצל חלק זניח מהיכולת של האוטו שלו ואילו המשטרה האכזרית הזו , במקום להבין לליבו ולשחררו בהצדעה חביבה להמשך הנסיעה המענגת, מתייחסת אליו כאילו היה איזה נהג עלוב במזדה 3, שאז גם בית סוהר אין די בו כדי לבטא את שאט הנפש שהחברה ובצדק מרגישה כלפי מין בן בליעל כזה שמסכן אותנו בנסיעה המטורפת שלו. ולזכרוני כך בדיוק נהגו החברים המאוד נכבדים כאן שהיה מדובר בנהג ובאוטו עם פחות ייחוס.

פורסם

אותי מעניין משהו אחר, אם היה מדובר בטויוטה קורולה שהגיעה ל210, עדיין היה רשום בכותרת סוג הרכב או רק בגלל שזאת פורשה דאגו לציין זאת.

כי כיום כל רכב מודרני יכול להגיע למהירות הזאת ומעבר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לכל רכב מגיע את הכבוד שלו

פורשה שנסע לאט ולמזדה שקרעה את הצורה כדי להגיע למהירות הזאת.

זה נוסע בבטחה כי יש לו עוד יכולת ל 50% יותר והכל בנוי ומותאם למהירויות הללו ואילו המזדה הגיעה לשם באפיסת כוחות .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נו, באמת. הסיכון בנסיעה מהירה בכביש הפתוח אינו קשור ליכולות הרכב או המנוע כיוון שהוא בא בהקשר ליכולות הנהג עצמו וגם ביחס לרכבים אחרים ופחות ביחס לתוואי הדרך עצמו שבלאו הכי אינו מעמיד את היכולות הדינמיות של השלדה למבחן. בנוסף, יכולות ההגנה הפסיביות של המכונית ושל התקני הבטיחות שמובנים בכביש משחקות תפקיד גם הן.

ובכל זאת, ברור לכל נהג שבתנאים המתאימים - נסיעה שכזאת מסוכנת ברמה די זניחה, בוודאי בהקשר של תאונות דרכים ובטח כדי לדווח דווקא עליה מבין כל המראות המשונים בכבישים. מה שכן, הקצף שיוצא על המשטרה בהקשר הזה אינו במקומו: אולי הנהג לא הסתכן באופן מובהק, אבל הוא עבר על החוק באופן מובהק ועל זה אי אפשר לצפות משום שוטר (גם זה האירופי) שיעבור על כך בשתיקה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן אותו נהג בעל יכולת נוהג פעם בזו פעם בזו מה יותר בטוח.?

בד"כ זה שנוהג במכונית על גם לוקח איזה קורס אחד או שניים כדי לדעת איך לטפל בכל הסוסים שיש לו מתחת למכסה וזה של המזדה בד"כ חושב שהוא מינימום שומאכר ולא צריך ללמד אותו דבר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
נראה לך שנראה אותה ביד2, אם לבחור יש GT3 יש לו

סוללת עורכי דין שידאגו להוציא את הממלז לא קביל ולא תקין בבית המשפט, והבחור ימצא את דרכו לכביש מהר מאוד.

ואם יש לבחור GT3 אני מרשה לו לנסוע 200+...:twisted: (הכל בצחוק אל תשחטו אותי).

יוגב

למה בצחוק?:evil: בהנחה ובחור יודע מה הוא עושה ותנאי הדרך טובים ביחד עם ראות טובה,אין שום בעיה עם זה,אם בני אדם הוכיחו שאפשר לנהוג במהירויות כאלה באוטובאן אז למה לא כאן? בנוסף אני מבטיח לך שבעת צרה הGT3 זאת תבלום קצת,יותר טוב מאזדה 3 :)

Porsche 944 turbo

פורסם

כי אתה יודע ש90% מהפורום חסידי אומות העולם.

עוד היו סוכלים אותי באבנים אם לא הייתי רושם בצחוק, ותאמין לי אני בדעה שלך!

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
חן אותו נהג בעל יכולת נוהג פעם בזו פעם בזו מה יותר בטוח?

אני לא בטוח שירדת לסוף דעתי. ברור שהפורשה בטוחה יותר אבל לא מדובר כאן על כביש מפותל שבו היכולות הדינמיות של הפורשה יבואו לידי ביטוי. מדובר כאן בכביש פנוי וישר (אני מקווה) ולכן מלכתחילה סוג הרכב ואפילו מיומנות השליטה בו במצבי קצה, אינם באים לידי ביטוי.

זו בדיוק הסיבה שבגינה ניתן לנסוע מהר בכבישים אלו. כמובן שאני לא מתכוון למהירויות כאלו שלדעתי כן יש בהן סיכון שלא רצוי לקחת. אבל כמו שאמרתי וכפי שאמרו בפורום בעבר - זו לא הסיבה לתאונות הדרכים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עד כמה שאני מעלה מנבכי זכרוני שיא המהירות שמשטרת ישראל מדדה באמצעות ממל"ז (או שמא היה זה מכ"מ) נרשמה לפני כ-25 שנה - רנו 14 נתפסה במהירות של לא פחות מ-237 קמ"ש. הנהג זוכה לאחר שהביא מכתב רשמי מהיצרן שהמדידה לא סבירה.

אני מצפה להארות של [פנדוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מאמין שבבלימה של פחות מ4 שניות הוא היה מגיע למהירות סבירה של 70-50 ק"מש

לנסוע בלי חיישני רוורס קדמיים במהירויות כאלה, זו התגרות פסיכית בגורל.

ה V1 אולי יכול להציל אבל רק את מי שממש מרוכז בנסיעה ומספיק לשנות מצב בין שתי לזירות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
פראייר מי שקונה פורשה. גם פיאט בראבו 1.4 טורבו מגרדת את המהירות הזאת ועולה אולי רבע ממנה.

עוזר חושרמוטה. אם רק היית יודע כמה פעמים הוא הציל אותי ממפגש לא נעים עם שוטר (ופיאט בראבו לא היתה מעורבת בסצנה).

אבל אז השופוני, איפה יהיה??

גם אני לא מבין, במחיר של פורשה אפשר לקנות רכב כ"כ הרבה יותר מושך חיצונית, או מנועית.

וגם במחיר נמוך יותר, אבל אז איפה יהיה השופוני של הפורשה...

מי שמבין ברכבי ספורט אמיתיים, לא קונה פורשה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

מי שמבין ברכבי ספורט אמיתיים, לא קונה פורשה :)

ואת זה אתה אומר על ת'רד שמתייחס ל-GT3.

מוזר. בזמני החופש הגדול התחיל ביולי.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...