Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חן אותו נהג בעל יכולת נוהג פעם בזו פעם בזו מה יותר בטוח.?

בד"כ זה שנוהג במכונית על גם לוקח איזה קורס אחד או שניים כדי לדעת איך לטפל בכל הסוסים שיש לו מתחת למכסה וזה של המזדה בד"כ חושב שהוא מינימום שומאכר ולא צריך ללמד אותו דבר.

אכן קול התבונה, מענין אם גם אותו נהג מסכן שהפורשה הזו נכנסת בו במהירות שכזו, מוגן יותר מאשר לו היתה מזדה דופקת לו בדלת. ובכלל, למה לא לתקן תקנות המבדילות בין מהירויות מקסימום מותרות, לפי סוג הרכב, אולי גם סוגו של הנהג. בקיצור וכמו שתדיר עונה שר החוץ שלנו כשנשאל לשלומו : "גן עדן".

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קול התבונה לעומת קול התבן

שתי המכוניות דוהרות ב 200 קמ"ש ואתה קופץ להם לפתע לכביש במרחק של 200 מטר

זו עוצרת ב 150 מטר והשניה ב 250 מטר.

הבנת את ההבדל!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אבל אז השופוני, איפה יהיה??

גם אני לא מבין, במחיר של פורשה אפשר לקנות רכב כ"כ הרבה יותר מושך חיצונית, או מנועית.

וגם במחיר נמוך יותר, אבל אז איפה יהיה השופוני של הפורשה...

מי שמבין ברכבי ספורט אמיתיים, לא קונה פורשה :)

סרקזם, נכון?

פשוט כי במקרה פורשה GT3 היא אחת ממכוניות הנהיגה הטובות בעולם. אם רוצים דווקא פורשה בשביל שופוני, קונים טורבו קבריולט אוט'.

הבנת את ההבדל!!

מגה +1!

ממהירות 100 קמ"ש הפורשה תעצור תוך 32~ מטר, באופן גס אפשר לומר שיקח לה כ130 מטר ופחות מ-5 שניות להגיע לעצירה מלאה ממהירות 200. מאזדה 3 תזדקק ליותר מטרים באופן ניכר, אם כי אני לא בטוח שמדובר על 250 מטר ממהירות 200 קמ"ש.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

איזה צביעות ישראלית טיפוסית מגעילה, כולם פה נהיו לי חסידי אומות העולם פתאום.

אם היה לכם רכב כזה אין סיכוי שמישהו פה לא היה מתפתה להגיע איתו ל200 קמ"ש צפונה בכביש שמאפשר את זה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
איזה צביעות ישראלית טיפוסית מגעילה, כולם פה נהיו לי חסידי אומות העולם פתאום.

אם היה לכן רכב כזה אין סיכוי שמישהו פה לא היה מתפתה להגיע איתו ל200 קמ"ש צפונה בכביש שמאפשר את זה.

לא נראה לי שקראת את אותו הת'רד שאני קראתי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראיתי אותו בהיותו עדיין בכביש איילון דרום.

אני בכלל לא מתכוון להכנס לויכוח על עניין המהירות, אבל המנוול הזה נהג בפראות, חצה נתיבים מבלי לאותת אפילו פעם אחת.

נהגים כאלה הם בריונים בעיניי, ואם יש משהו שאני מתעב, זה בריונים. :evil:

אז לשם שינוי, אני מודה למתנ"ע שתפסו אותו.

פורסם

אם זה היה קורה בגרמניה או בכל מדינה נורמאלית לא היו עושים לו כלום שם המינימום בכבישים כמו כביש 6 הוא 120 קמש, ואני חושב שהגיע הזמן שהמדינה תאשר את הנסיע ביותר20 קמש , רכב סטנדרטי מהר מאוד מגיע ל 80 בעיר ובכלל לא מרגישים את זה, במיוחד שבשנים האחרונות תיקנו הרבה כבישים ופתחו כבישים חדשים שאפשר לתת שם את המהירות.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
קול התבונה לעומת קול התבן

הבנת את ההבדל!!

ומכאן אני אמור להבין שלדעתך מי שנוהג בפורשה במהירות מופרזת זכאי ליחס סלחני בעוד לזה הנוהג באוטו "נורמלי" במהירות דומה, ליחס מחמיר. יפה.

פורסם

אתה לא אמור להבין את זה כי גם לא אמרתי את זה.

מה שאמרתי שנסיעה של פורשה במהירות הזאת בטוחה יותר מנהיגה של מזדה במהירות הזאת.

מבחינה חוקית את שניהם לגיליוטינה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ואני חושב שהגיע הזמן שהמדינה תאשר את הנסיע ביותר מ-20 קמש , רכב סטנדרטי מהר מאוד מגיע ל 80 בעיר ובכלל לא מרגישים את זה, במיוחד שבשנים האחרונות תיקנו הרבה כבישים ופתחו כבישים חדשים שאפשר לתת שם את המהירות.

איזהו הנחשון שייסע 80 קמ"ש בעיר? לא הייתי רוצה לראות את הרגע שבו תקבל קישוט חדש למכסה המנוע בדמות הולך רגל, רוכב או רכב אחר. במהירות כזאת ברוב המצבים וברוב הסביבות העירוניות - אין שום סיכוי להגיב לשום מצב והאמת היא שאפילו לא תספיק לבלום לפני שתפגע במשהו והפגיעה במהירות כזאת תהיה קשה מאוד!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

סליחה אני חייב להגיב פה שוב, אבל מעניין שבאף אתר חדשות לא מופיע בכותרות התאונת דרכים הקשה שהיתה לפני שעתיים... נו תמיד יותר נחמד לכתוב על פורשה שתפסו על 200. :roll:

http://www.hnn.co.il/gallery17727.html

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

מה שמדאיג אותה מעט יותר אולי, בלינק שהבאת פה עכשיו, הוא הצורה הסופית של הרכבים אחרי תאונה. היו שם רנו ושברולט קרוז, רכבים משנתונים 2011-2012 שאמורים להיות בטוחים יותר באופן יחסי- אבל תסתכלו איך הם התעוותו ואיבדו צורה! לשברולט קרוז בכלל לא נשאר גג, או כלוב התהפכות!

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

אני לא חושב שהיום זה משנה. מה שמנסים להשיג זה מינימום פציעות גופניות (ומוות, כמובן) ולשם כך צריך איזורים שיספגו את האנרגיה של התאונה. צריך לראות את זה בצורה הבאה: אם בנאדם יצא בנזק מינימלי, אבל האוטו הלך - אז אחלה. אם האדם יצא בנזק מקסימלי והאוטו במינימלי - קצת פחות אחלה ( :p ). אם הבנאדם יצא בנזק מינימלי והאוטו בנזק מינימלי, אז שישתף את סוג הרכב שלו, כי גם אני רוצה כזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...