Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבל אמור להיות מחובר במרחק כמה שיותר קרוב למגבר (מונו) אחרת זה הופך אותו ללא אפקטיבי.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופס, אני מדבר על אורך הכבל......

חברים, לפי ניסיון הצנוע שלי... מערכת בהספק כולל מעל 500 ווט מומלץ להתקין קבל של 0.5F לפחות... אבל כדי מעוד קבל איכותי ובמרחק לא יותר מ-20-30 ס"מ מהמגבר מונו, אחרת זה כסף זרוק באוויר.

בברכה,

סרגיי AKA

Woland

פורסם

אני מבין שזה מתיחס באופן כללי לכל המערכת, כי מה שחשוב לנו זה זמן ה"פיק".

פורסם

תודה יוני!

עכשיו הבנתי, המרחק הוא בערך חצי מטר. הקבל מיועד להורדת מפל מתח על הכבל כדי שבזמן הפיק מגבר יקבל מקסימום מהמתח.

הספק שצריך לקחת בחשבון, זה הספק של כל הרכיבים המחוברים למגבר שאותם הוא צריך לסחוב.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

כל הכבוד לדימה, יש לך זמן עכשו

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

לא, לא יותר מדי. חצי מטר ביחס ל-5 מטר של כל הכבל, אז זה יחסית כלום.

זה מאוד נדיר שמצליחים להתקין יותר קרוב מחצי מטר.

תודה רוסלן! כן, בקרוב יהיה לי אמון זמן פנוי :-)

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

יש לי משהו אחד להגיד לך על המערכת

גם אני רוצה !!!

HU - alpine 123e , Front -Morel Dotech Ovation , Amp - Crunch P900.4 Power Zone , Sub -street machine 12

פורסם

אחי, לא סתם צברתי ניסיון עם הזמן, ידע וסיימתי הנדסאים ותואר ראשון בתחום חשמל ואלקטרוניקה :wink:

איציק, מתישהו כשתחלית שאתה באמת רוצה, אתה תעשה את זה, גם חיכיתי הרבה זמן לזה :-P

פורסם

יפה יפה,

כמה עלתה כל המערכת?

וגם אני לומד אלקטרוניקה, בינתיים הנדסאי (בן 18) מקווה שיבוא יום שגם אני יוכל לפנק את עצמי ככה , מברוק ושאפו על העבודה

• תוכן חדש...