Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף הגיע הזמן להתחיל לגלות את המערכת בפורום :-)

אני מקווה שיהיה מעניין לכם.

לפני מספר חודשים קניתי אוטו, לא הכי חדש אבל מזמן רציתי אותו והתקציב היה מתאים לי.

אז מדובר במאזדה 323F שנת 97. האוטו לא חדש וכמובן היו לו בעיות עם החלונות (המבין יבין אותי :wink: ) ורעש של כל הפלסטיקים.

חשבתי אם כבר קניתי רכב שרציתי, למה שאני לא אשקיע במערכת טובה להנאה בנסיעה?

אז כאן פירוט של המערכת:

Eclipse CD7200 MKii - HU

Audison Voce AV-K6 - Comp

Audison Voce AV12 - Sub

Audison LRx 4.1k - Amp

Connection (audison) install kit - 2G wiring + 1F capacitor - Wiring

Monster 402 XLN® XTREME (Comp + Sub) - RCA

FatMAt - RattleTrap Bulk Pack 50ft - Sealing

זה הרכיבים העקריים, בנוסף יחובר פלאפון גלקסי S2 דרך יציאת HDMI וכניסת AUX במערכת כדי לאפשר שמיעת קבצי FLAC ומדיה שונה מסוג YOUTUBE, קליפים ודברים שונים שהמכשיר מאפשר.

בשביל ההתחלה אני אעלה תמונות הראשונות ואהובות עליי. :lol:

IMG_8542_.jpg

IMG_8546_.jpg

IMG_8549_.jpg

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת היתה רק התחלה של הסיפור :-D

בנתיים עוד לא סיימתי את כל ההתקנה, אבל הרוב כבר עשיתי.

בתקווה שבמפגש צפון הבא אני סוף סוף אצליח להגיע.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

אז נחזור לסיפור...

היו פה אנשים שהתעניינו בחומר איטום שהבאתי. אז זהו חומר שלא נמכר בארץ, כמו שהבנתם. החברה היא חברה אמריקאית, ראיתי כמה עבודות שלהם ובדקתי נתונים של החומר, בסופו של דבר לקחתי את הסיכון והזמנתי דרך איביי.

מה אני אגיד לכם, הזמנתי 50FT בעובי 80mil, לעומת דיינמט באלק שהוא 36FT ועובי 67mil.

החומר של FATMAT עלה לי טיפה פחות מדיינמט אקסרים באלק (לפי מחירו בארץ).

היה קצת יותר קל לעבוד היתו, היתה הרגשה שהוא יותר גמיש. אבל התוצאה הסופית היתה ממש מפתיעה :lol:

בסופו של דבר אטמתי דלתות קדמיות ודלת של בגאז'.

על הדרך כשפירקתי דלתות, החלפתי את כל התושבות של החלונות (נעשו בהזמנה בCNC ע''י דוד שלי, מכיוון שכבר לא מוכרים אותם), הוספתי ספוגים בדלתות אחוריות, והודבקו ספוגים בכל האיזור של גלגל הרזרבי.

הקופסה של סאב גם עברה הדבקת שכבת ספוג מבפנים.

בהמשך אני רוצה להוסיף חומר איטום וספוג בכל הפלסטיקים של הבגאז' והוספת פלטת עץ בתור "רצפה" של בגאז', וכמובן ההתקנה הסופית של המגבר וכל שאר החלקים.

התוצאות נכון להיום כבר הרבה יותר טובות מאשר זה היה בהתחלה.

מספיק סיפורים, עוד כמה תמונות.

20120213_215248.jpg

20120219_154426.jpg

20120304_124606.jpg

20120304_154254.jpg

20120306_170736.jpg

פורסם

כמה חתיכות של החומר אני אביא למפגש בצפון, מי שרוצה יוכל לרואת.

תמונות יותר איכותיות יבואו בהמשך.

יש עוד הרבה דברים שלא סיימתי, אז השרשור עוד יעבור עדכונים.

אהה.. וכן, כל העבודה אני מבצע לבד.

עוד כמה תמונות שלא נכנסו מקודם.

בסוף וויתרתי על תוספת/טבעת עץ, הרמקול יושב יותר מדי קרוב לכיסוי של הדלת.

בתמונה לא רואים טוב, יש שם בין השכבות של איטות עוד הגבעה מעץ.

גם על הדרך דאגתי למיגון רמקול נגד מי גשם :wink:

עכשיו אתם מוזמנים להגיב :wave:

דימה.

20120305_155907.jpg

20120305_165138.jpg

20120308_180652.jpg

20120308_184833.jpg

20120308_184852.jpg

20120313_161907.jpg

פורסם

דווקא באותו היום היה גשם ממש קליל והיה נעים בחוץ. הגשם זה לא התרוץ המתאים כדי לא לבצע התקנה :twisted:

פורסם

תתחדש !

אני ממליץ לך לחתוך מעט את פח הדלת בחלק הפנימי של הטבעת על מנת לאפשר למידבאס "לנשום" טוב יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה!

בפח דווקא יש חור מספיק גדול, יותר גדול מרמקול.

זה סתם האיתום עדיין לא נחתך עד הסוף, אחרי בהורדתי את העץ העליון, חתכתי את קצבות של בידוד, כי רמקול לא רצה להכנס.

פורסם

דימה, יפה מאוד!

למרות שכבר ראיתי חלק מהתמונות אצלך, עדיין ממש טוב לראות את כל דברים ביחד.

מה החלטת לעשות עם ההגנה של הסאב? יצא לך לדבר עם האנשים שחותכים? תלך על הרעיון והשרטוט שהכנתי?

לא הגזמת עם החיווט בכלל :-)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

קודם כל

ראיתי את המילה "איטלקי" בנושא וקלטתי שמדובר על הסאונד - קשה מאוד לטעות כאן.

רכב יפני - מה אני אגיד לך, בניגוד למקררים היפניים משנות ה90, המאזדה הזאת עדיין נראית סקסית על הכביש וגם מרגישה יותר כמו רכב יחסית לשאר הדגמים של הלאנטיס באותן שנים.

עם קצת תוספות המאזדות האלה נראות מדהים והן גם נוסעות טוב - בייחוד אם זה הדגם של ה1.8 ליטר.

הגג העגלגל של הרכב יתן לך יתרון קטן של קבין גיין בכל מה שקשור לסאב וופר - אני מאוד ממליץ לשקול בידוד של הגג עם שכבה אחת של FATMAT ופלציב או חומר ייעודי אחר.

-------------- לגביי המערכת

הHU - אחד הטובים.

הסט הקדמי בעיניי נותן תמורה מלאה למחיר שלו - מעדיף אותו בתצורת שלוש אלמנטים. ההמלצה שלי היא לשדך לסט הזה טוויטרים של הרץ מסדרת מילה 3.

חיווט - אובר קיל :-D

סאב ממש טוב - מהמעט ששמעתי, כן קולע לטעם שלי אבל לא הייתי סגור באותה תקופה אם אני רוצה סאב 12 ולכן לא קניתי.

לגבי המגבר - יש לי הסתייגות מסויימת מסדרת הLRX הזאת אבל זה בעיקר למגברי החמישה ערוצים שלהם, ספציפית על ערוץ המונו. אתה קנית את ה4 ערוצים והוא צריך לעשות עבודה טובה מאוד - תבדוק שהוא לא מתחמם יתר על המידה מנסיון להגביר את הסאב, אם זה לא קורה הכל תקין.

אפרופו לMT חמישה ערוצים שלהם עד כמה שזכור לי זוג הערוצים שמרים את הטוויטרים כביכול - עובד בקלאס A כבר בסדרת הLRX.

-------- לגביי חומר הבידוד

עד כמה שזכור לי FATMAT זה בעצם מוצר של רוקפורד פוסגייט.

לגביי העבודה שאתה עושה על תשתיות הרכב והבידוד

----------------------------------------

נראה שאתה עושה עבודה יפהיפיה וייסודית.

מאוד אהבתי את התושבות שעשיתם שם מחדש לחלונות - זה אוקולון אפרופו?

לגביי ההתקנה והכוונים - תעדכן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה רכיבים ממש טובים.

ההתקנה יפה מאוד.

תתחדש ותהנה....:lol:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

נראה מאוד יפה ומבטיח. חובה!!!!!!!!!!! ברכב של חייבים לבצע איטום תקרה - אתה לא מאמין כמה זה יוסיף.הרכיבים: HU בין הטובים שיש היום, הסט הקדמי בעל אופי מוזיקלי להפליא, הסאב בהחלט ברמה אף הוא למרות שאני אישית לא התחברתי אליו והחלפתי ל-MILLE, כל החיווט - אין מילים. החוליה הפחות מעניינת לדעתי בכל הסיפור היא ה-LRX 4.1. אמנם המגבר הוא מעולה אבל ה-HU שלך מאפשר עבודה בתצורה אקטיבית בזכות הפרוססר הפנימי המעולה שלו ולכן אישית הייתי הולך על LRX 5.1 - גם הטויטרים שעובדים בקלאס A וזה יתרון עצום, גם סאב שעובד בקלאס D וזה חסכון ענק בצריכת החשמל וד"א מנגן מעולה - לדעתי הייתה מגיע לתוצאה הרבה יותר מעניינת. בכל מקרה אני החלפתי את ה-4.1 ב-5.1 וזה שיפר את התמונה בכמה רמות.בסך הכל הלכת רחוק וכל הכבוד לך על ההשקעה, התוצאות יהיו טובות מאוד.

פורסם

תודה לכולם חברה!

BOBBY, בנתיים השארתי את הסאב בלי מגן (עניין כלכלי, זמני), התיבה היא טרפז, אז שמתי על הגב והוא יושב ממש טוב, אחרי שאני אסיים עם הכל, אז אני כבר אתפל.

LANOS, תודה במחיוחד, הבאת וואחד תגובה. הרכב הוא באמת כמו שאמרת, בגלל זה אני אוהב אותו :oops:

אצלי מזמן לא היתה מערכת (היתי בפסילת רשיון), אז התעשקתי בהתקנות של חברים, למדתי מכל מני טעויות והשקעתי כבר כמו שצריך אצלי.

# החיווט - הוא באמר אובר, אבל זה לא אומר שזה רע, התנגדות יורדת, משאריות אבצע החלפת כבלים מאלטרנטור (מאוד עוזר), התשתית כבר מוכנה להוספת עוד מגבר וכל הסיפור יצא לי גרושים, כך שלא הפסדתי בזה כלום. 8)

# הסאב - אני גם רציתי 10" אבל לא היה אחד כזה, רק לאחר חודש שקניתי הם הוציאו 10". אבללל, עכשיו אני לא מאוכזב, לקח לו לפחות חודש, אם לא יותר עד שהוא נפתח, בימים אחרונים התחלתי לשמוע בווליום גבוה, והוא מדייק בכל צליל כמו לא יודע מה ובו זמנית לא חסר לו עוצמה.

# מגבר - הלכתי על LRX4.1 עקב תקציב, נסיון איתו והתאמה מלאה מבחינת עוצמות. אני במערכת חרגתי מתקציב, לא רציתי להסחב יותר מדי, אבל מי יודע מה יהיה מחר :wink: המגבר לא מתחמם יתר ולא בוכה בכלל, אגב בניתי בשבילו גם ווליום לסאב, כך שגם עוצמתו נשלתת עלידי בזמן נסיעה :-P

# איטום - פה חברס אין לי מה להגיד, לאחר שקיבלתי תגובות מכם, אני בזמן הקרוב אבצע איטום גג עם החומר שנשאר לי :-D

# יסודיות - כמה שאמרת LANOS, העבודה באמר יסודית, הרבה דברים קטנים אני לא פרטתי פה. :)

שאלה אולי קצת לא במקום, מישהו מקיר פירוקיות באיזור חיפה שיש להם מאזדות כאלה? אני צריך להחליף כמה פלסטיקים.

עוד פעם תודה לכולם!

דימה.

• תוכן חדש...