Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
AMIGER.

אין כאן שום בורות, אנשים דווקא כן מתייחסים למה ש*אין* ברכב.

שטנה? לא, אולי לעג לבזבוז חסר הגיון.

ולגבי עומר, אני מכיר אותו, אחלה בן אדם, באמת.

דווקא השרשור הזה הוא סוג של טפיחה על השכם שלו.

למכור גולף GTI ב-140K, כל אחד יכול (אפילו אני).

בשביל למכור פיאט 500 עם מדבקות ב-400K צריך להיות איש שיווק ומכירות גאון.

או שפשוט צריך סיבוב נהיגה כמו שצריך על האוטו הזה כדי להבין ... :wink:

אני מפרגן למי שמוכן להוציא סכום כזה על האוטו המטורף הזה. לקנות אוטו כזה זו גחמה ולא כי הלקוח השווה לפני כן לקורסה OPC, קליאו ספורט או כל דבר אחר (עד שאדע איזה מנוע בדיוק שתלו אסטון מרטין בגרסה שלהם לטויוטה IQ ...:-D), הוא פשוט רצה את האוטו הזה ורק את זה. בכיףףףףף.

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אה, עומר איש המכירות.

האיש הרים מותג ספורטיבי לפיאט ומתחזק אותו. מגיע רק שאפו.

חלק מדחיפת המיני ע"י דלק מוטורס באה מנישה שהבנאדם מתחזק.

שלא לדבר על למכור 500 ב-400...

ללעוג לו?!

להוריד בפניו את הכובע!

עומר גם רשום וכותב פה,אך לא הגיב בנושא הזה

אאל"ט היה פעם ת'רד שפתח בנושא אבארט

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=538

פורסם
אה, עומר איש המכירות.

ללעוג לו?!

להוריד בפניו את הכובע!

אכן, אומנם קצת אופ-טופיק, עדיין לא ראיתי כאן שום נציגות מדלק מוטורס לגבי המותגים שלהם.

בניגוד לעומר שבהחלט מתחזק את המותג אבארט, אפילו דואג לעשות חידונים נחמדים, נושאי פרסים בעמוד הפייסבוק של אבארת 8)

אכן מגיע שאפו!

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
ואולי זה כמו להיכנס לסוכנות VW ולבקש את ה"גולף הכי יקרה" (GTI) אפילו שזה הולך לבת 17 שלא יודעת להבדיל, רק במחיר כפול.

שייהנה מי שרכש את זה, ושיבושם לו. אני מעריך שדי מהר נראה לפחות אחת מהן למכירה ביד2, במבצע, מהדורה נדירה לאספנים. אגב, האם הם נמכרו למקורבים של היבואן או ל"סתם" אנשים?

עוד פעם אלת ה- GTI מוכנסת לשרשור :oops: על לא לה.

---

פורסם

השבוע פגשתי בדרך נמיר את ה- 695 האדומה. נהוגה על ידי אדם מבוגר יחסית (50+). הוא נהג באופן רגוע ושקול.

לאחר שחלפתי על פניו בנינוחות, קצב רגיל, הבחנתי כי הדבר דגדג לו מעט באגו, הרי בכל זאת הרכב שלו קצת יותר ייחודי, ורגל ימין שלו הפכה קצת כבדה (כנראה כדי להוכיח כי היה שווה לתרום 400K לסמל"ת). אח"כ לא ראיתי אותו יותר.

מסתבר שגם צבע אדום בוהק נעלם יחסית מהר במראה. :evil:

---

פורסם
(עד שאדע איזה מנוע בדיוק שתלו אסטון מרטין בגרסה שלהם לטויוטה IQ quote]

יודע מה?

הצלחת להביא לשרשור רכב יותר מטופש\סתמי\אינפנטילי\המעיד על בעליו אפילו יותר מה-695.

יצא לי כבר כמה פעמים לראות את האסטון המדוברת, מעבר לעובדה שאין כמעט שום הבדל בין האסטון לבין הטויוטה מבחינת מראה, הרי שמלכתחילה מדובר בפוחלץ ממש ממש ממש מכוער וחסר פרופורציות (בניגוד נניח לסמארט שהרבה יותר נעימה לעין).

לחשוב שבנאדם באמת הלך ושילם כל כך הרבה כסף כדי לקנות את הכיעור על גלגלים הזה עם סמל של אסטון....

אני אחזיק מבעל טויוטה IQ שתלש את הסמל של הרכב שלו ושם במקומו סמל של אסטון יותר מאת המפגר שקנה מהחברה את אותה IQ עם סמל של אסטון במחיר מופרז.....

ויודע מה ?

זה אפילו לא משנה בכלל איזה מנוע יהיה באסטון הזה, זה רכב שמבחינת מבנה לא יכול לספק איזושהי רמה של יציבות\אחיזה שתאפשר להנות מכוח "מופרז".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא כל כך מבין את פשר ההתנפלות על פיאט, פרארי, סמל"ת וגרוע מכל על הקליינטים של האוטו הזה. ולא שאני חושב שהמחיר הזה הגיוני או מוצדק. מדובר על תמחור "פסיכי", גם אם מדובר בשיפור מסיבי של המקור ולא רק מדבקות, כמו שמרבית החברים כאן משום מה מניחים וכנראה שלא בצדק רב ( אני לא מכיר את האוטו ). הלא כולנו חובבי מותגים וקיים בנו הצורך הטבעי להראות לסביבה שאנחנו גם יפים יותר, גם חכמים יותר, גם עשירים יותר והנגזרת האולטימטיבית של האיפיון האחרון היא כמובן שכסף הוא הדבר האחרון שמענין אותנו בגלל הכמויות הבלתי נסבלות מהחומר הזה שיש לנו. אז לצורך הזה ה 695 עונה יופי. במיוחד אם ניקח בחשבון שג'יפים וכאלו כבר קצת נמאס לראות.

פורסם

גם לדעתי 400K זה מוגזם אבל שאלה - מישהו פה נהג על הגרסא הזאת ספציפית? אולי הנהיגה ברכב שווה בערכה לסקס מטורף?

בכל מקרה, אהבתי את הקרבון8)

אבל גם לדעתי המחיר מוגזם ולא שווה אותו.

בכל מקרה מי שרכש את הרכב אולי גייז ואז זה מסביר הכל או שאולי הרכב נקנה לאישה/בת/הבן ההומו

פורסם
גם אם מדובר בשיפור מסיבי של המקור ולא רק מדבקות, כמו שמרבית החברים כאן משום מה מניחים וכנראה שלא בצדק רב ( אני לא מכיר את האוטו ).

או שפעם הבאה תבדוק את העובדות לפני שאתה מפרסם הודעה.

הלא כולנו חובבי מותגים וקיים בנו הצורך הטבעי להראות לסביבה שאנחנו גם יפים יותר, גם חכמים יותר, גם עשירים יותר.

כולנו?

אתה באמת חושב שכולנו מרגישים שהם חייבים להוכיח משהוא לסביבה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אה, עומר איש המכירות.

ללעוג לו?!

להוריד בפניו את הכובע!

לא ציפיתי לתגובה כזאת ממך.

פורסם
כולנו?

אתה באמת חושב שכולנו מרגישים שהם חייבים להוכיח משהוא לסביבה?

מענין, את אלו שמבחינתם ה 695 אינה אלא אבארת' רגילה עם מדבקות, אינך ממהר לשלוח לעשות שיעורי בית, אבל למרות הכל מעיון קצר וכמובן נזוף ברשת, מסתבר שבכל זאת יש כמה הבדלים בין השתיים מעבר לצ'יפ מדבקות וג'אנטים. זה עדיין לא מצדיק מחיר שכזה כמובן, אבל שם כבר היינו.

אשר ל"כולנו" הזה שלך, אני שמח שאתה פטור מהצורך הזה להוכיח משהו למישהו ואני מאמין שישנם אפילו עוד כמה ברי מזל כמוך. יחד עם זה מה שכמובן הינו הכללה שלי, נוגע לתכונה אנושית רווחת וקיומם של כל מיני מוצרים עתירי יוקרה עם תג מחיר מתאים, נובע מהיכולת שלהם לפגוש במי שירצה בהם. אם אתה סבור אחרת, שווה לפתח, יש לא מעט פרסי נובל שטרם חולקו.

פורסם

סתם בתור עניין אקדמי, אבארת 695 "פרארי" היא 500 אבארת עם:

180 כ"ס במקום 135 (או במקום 160, בעצם)

גיר רובוטי חד מצמדי עם 5 הילוכים, כיול ספורטיבי ושליטה מההגה

חישוקי 17 מיוחדים

כיול משופר למתלים

בלמי ברמבו מחוזקים

אגזוז עם סאונד משופר

פנסי קסנון

קצת קרבון במראות ובמושבים המיוחדים

עוד כל מיני נגיעות ספורטיביות עיצוביות ברחבי התא

לטעמי, ברשימה הזו יש כמה דברים מיותרים (למשל הגיר) וכמה דברים שאין לכאורה שום בעיה לשים על אבארת רגילה. בטח לא דברים שמשנים התנהגות ויכולות של רכב במידה קיצונית. כמו שכתבתי קודם - הרשימה הזאת לא מרשימה יותר מרשימת ההבדלים בין מיני קופר S לגרסת הוורקס, שההפרש ביניהן הוא מזערי ביחס להפרש בין הפיאטים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...