Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

niv, חלאס - עברנו על זה כבר מיליון פעם בשרשור הזה. כל מה שכתבת ברור וידוע.

מענין, מי שמתרשם כנראה יותר מכל משמות ומותגים יורה לי ברגל, בלי להבחין שהרגל היא שלו.

וכבר נהגתי בכמה מכוניות, גם כאלו מהסוג המרשים שלרוב באמת קיימו את ההבטחה שהיציגו ולמרות שאין לי יומרה להיות מבין גדול, עדיין אני מרשה לעצמי שלא לגבש דעה על אוטו רק על סמך הסקת מסקנות ממפרט טכני, מיקום הנעה, משקל, תיבת הילוכים ( לפרארי אגב תיבות הילוכים חד מצמדיות מהירות מאוד, אני מניח שאין אחת כזו בפיאט דנן, אבל את העבודה הם יודעים שם ). במיוחד מוזר לראות מין חריצת דין שכזו, גם על מכונית שאחרי הכל מי שהכניס בה את השיפורים, הם אותם מהנדסים שלרוב מתעסקים בתכנון מכוניות שונות לחלוטין ואני מעריך שיש להם ענין לא להחשף למין זילזול כזה של "מדבקות" ועוד "כמה דברים קטנים".

מהיכרות עם falou, הוא האחרון שיתרשם משמות ומותגים. הבנאדם נוהג על סובארו אחרי הכל :lol:

העניין פה הוא לא גיבוש דעה על רכב אלא התאמה של המחיר למציאות, שהיא בבירור לוקה בחסר באופן משמעותי עם הרכב הזה. לא צריך לנהוג במכונית בשביל להבין את מעטפת היכולות הבסיסית שלה. קח למשל מכונית אחרת שנמכרת במחיר דומה - ב.מ.וו 1M. אתה באמת רוצה להגיד לי שאתה צריך לנהוג על השתיים לפני ש"תגבש" את הדעה שהב.מ.וו היא מכונית ספורטיבית טובה יותר?

ובבקשה אל תשווה בין התיבה של ה-430 לזו של פיאט. גם מהנדסי העל של פרארי לא יכולים להציל אותה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדיין אני מרשה לעצמי שלא לגבש דעה על אוטו רק על סמך הסקת מסקנות ממפרט טכני, מיקום הנעה, משקל, תיבת הילוכים ( לפרארי אגב תיבות הילוכים חד מצמדיות מהירות מאוד, אני מניח שאין אחת כזו בפיאט דנן, אבל את העבודה הם יודעים שם ).

בוא נהייה ריאלים ידידי, הפיאט הזאת אינה יכולה לספק את אותה חוויה שפרארי תספק וזה אפילו לא רק עניין של ביצועים.

בוא נעשה השוואה אפילו קשה יותר, פרארי קליפורניה אל מול ב.מ.וו M3, ביצועים מאוד קרובים, הספקים מאוד קרובים, אותה הנעה, פחות או יותר אותה תיבה ועדיין, הפרארי נותנת חוויה שונה בתכלית, היא הרבה יותר הארד קור מבחינת סאונד, מבחינת מה שהיא משדרת (עיצוב למשל) וגם מבחינת איך הסביבה מסתכלת עליה.

זה כאמור בהשוואה של 2 רכבים די דומים על הנייר.

עכשיו קח את המשוואה הזאת, אתה באמת ובתמים מאמין שה-500 תיתן משהו שבאמת יכול לספק משהו שדומה לתחושה בפרארי (איזושהי פרארי, אפילו לא משנה הדגם)?

אני מקווה שכתבת את זה לצורך המחשה של העניין שה-695 יכולה לספק עניין ולא שבהמת התכוונת למשפט הזה כי הוא מעיד או על נאיביות או על חוסר הבנה מוחלט ידידי כי בהחלט מספיק להסתכל על הנתונים שעל הנייר כדי להבין שה-695 לעולם לא תוכל לספק משהו שמתקרב לתחושות שמתקבלות מנהיגה על פרארי (או כל רכב על אחר לצורך העניין).

ואכן, במחיר שלה הייתי מחפש 1M שתיתן לי הרבה הרבה הרבה הרבה יותר בכל פרמטר, זה מעבר לעובדה שבערך בכל מגזין נחשב הכתירו את המכונית הזאת כאחד הדברים היותר מדהימים שב.מ.וו הוציאה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ח'ברה גם שעון ב10 שקל וגם שעון ב400000 מראים את אותה שעה. בן אדם שיש לו 10 מיליון שקל בבנק יכול להרשות לעצמו את השעון ב400000 שקל כי יש לו כסף ובשבלו זה צעצוע ובגלל זה המחיר פה לא משנה גם אם האבארט היתה עולה מיליון שקל. יש אנשים שבשבילם סכומים כאלה מתבזבזים על תקן יומי והם ממש לא מתייחסים לסכומים כאלה באופן רציונלי אלה כאמציונלי בלבד.

ועדיין, כפי שכבר נכתב לך, לא תצליח למצוא את המולטי-מיליארדר שמחרבן כל היום מליוני דולרים, שכסף זה כמו זבל בשבילי (בא נגיד שייך סעודי) שיסכים לקנות שעון של 10 ש"ח ב 400K ש"ח.

למוצר יקר צריך להיות איזה ערך מוסף שיצדיק את המחיר או שלא ימכר.

מעניין לדעת מה הבדלי כיול הבולמים בין ה 500SS לבין ה"פרארי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ועדיין, כפי שכבר נכתב לך, לא תצליח למצוא את המולטי-מיליארדר שמחרבן כל היום מליוני דולרים, שכסף זה כמו זבל בשבילי (בא נגיד שייך סעודי) שיסכים לקנות שעון של 10 ש"ח ב 400K ש"ח.

למוצר יקר צריך להיות איזה ערך מוסף שיצדיק את המחיר או שלא ימכר.

מעניין לדעת מה הבדלי כיול הבולמים בין ה 500SS לבין ה"פרארי".

למרות הכל בכל זאת נמצאו קונים לרכב הזה, אפילו בארץ. אני רק יכול לשאר לעצמי שאם אחד מהם יקרא את הדיון הזה, ככל הנראה הוא ירדם או לחילופין ילקה בהתקפת צחוק בלתי נשלטת. נראה לי שזה ברור לכל שבסה"כ מדובר על פיאט 500 משודרגת עם הילה מסויימת אשר הדביקו לה (בצורת מדבקות, תגים, שמות ועצם העובדה שבשלב כלשהו מהנדס של פרארי ראה אותה), מה שככל הנראה לא ברור כאן לאנשים שזו ממש אבל ממש לא הסיבה למה רוכש פוטנציאלי ירצה אחת כזו. בפשטות, תמורה (בצורת יכולות ספורטיביות לצורך העניין) למחיר זה ממש לא העניין פה ונראה לי שאנשים מתעלמים מנקודה זו משום מה.

אנשים שרוצים רכב כזה ובאמת צריכים לבדוק מה המשמעות הכלכלית של הרכישה, עדיף שיידבקו בעצה של טופ-גיר (500 SS וכובע של פרארי...טוב גם מעיל), המעטים שזה לא מדגדג להם את ה...למה לא?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
למרות הכל בכל זאת נמצאו קונים לרכב הזה, אפילו בארץ. אני רק יכול לשאר לעצמי שאם אחד מהם יקרא את הדיון הזה, ככל הנראה הוא ירדם או לחילופין ילקה בהתקפת צחוק בלתי נשלטת.

זה בסדר. כמה שהוא צוחק, אנחנו צוחקים יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה בסדר. כמה שהוא צוחק, אנחנו צוחקים יותר.

וזה כי הכל יחסי בחיים. ברור לך שעבור אותו אחד כל הדיון הזה נראה כמו סערה בכוס מים פחות או יותר...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ועדיין,

פרארי לא בדיוק מאשרת "הדבקת" הסמל שלה על כל רכב מזדמן.

חידה: על איזה רכב לפני האבארט' הנ"ל "הודבקו" סימלי פרארי?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ועדיין,

עידן

זאת אולי? :-)

hcc.jpg

hcic.jpg

norm_9A68A89AAF5C406BAF9A12FB436DC28E.jpg

פורסם
4m9m5y.jpg

ענק...

מה שנקרא "מהיר וערבי"

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
ועדיין,

עידן

Mercedes-Benz_Actros_wearing_the_Scuderia_Ferrari_logo.jpg

פורסם
בוא נהייה ריאלים ידידי, הפיאט הזאת אינה יכולה לספק את אותה חוויה שפרארי תספק וזה אפילו לא רק עניין של ביצועים.

בוא נעשה השוואה אפילו קשה יותר, פרארי קליפורניה אל מול ב.מ.וו M3, ביצועים מאוד קרובים, הספקים מאוד קרובים, אותה הנעה, פחות או יותר אותה תיבה ועדיין, הפרארי נותנת חוויה שונה בתכלית, היא הרבה יותר הארד קור מבחינת סאונד, מבחינת מה שהיא משדרת (עיצוב למשל) וגם מבחינת איך הסביבה מסתכלת עליה.

זה כאמור בהשוואה של 2 רכבים די דומים על הנייר.

עכשיו קח את המשוואה הזאת, אתה באמת ובתמים מאמין שה-500 תיתן משהו שבאמת יכול לספק משהו שדומה לתחושה בפרארי (איזושהי פרארי, אפילו לא משנה הדגם)?

אני מקווה שכתבת את זה לצורך המחשה של העניין שה-695 יכולה לספק עניין ולא שבהמת התכוונת למשפט הזה כי הוא מעיד או על נאיביות או על חוסר הבנה מוחלט ידידי כי בהחלט מספיק להסתכל על הנתונים שעל הנייר כדי להבין שה-695 לעולם לא תוכל לספק משהו שמתקרב לתחושות שמתקבלות מנהיגה על פרארי (או כל רכב על אחר לצורך העניין).

ואכן, במחיר שלה הייתי מחפש 1M שתיתן לי הרבה הרבה הרבה הרבה יותר בכל פרמטר, זה מעבר לעובדה שבערך בכל מגזין נחשב הכתירו את המכונית הזאת כאחד הדברים היותר מדהימים שב.מ.וו הוציאה.

1. אין צורך באינטיליגנציה יוצאת דופן בכדי להבין שאין לי מושג איך הפיאט הזו נוסעת, כבר כתבתי כך. ההשוואה לפרארי נוגעת להמחשת טיעון ותו לא. יחד עם זה אין לי בעיה גם להניח שלאוטו הזה יכולת להעניק חוויה חושית דומה לזו שאפשר לקבל מנהיגה במכונית על.

2. מה שמאוד צורם היא ההנחה שמבחינת אלו שטוענים לה, היא בגדר עובדה, שהאוטו הזה הוא סוג של תרגיל שיווקי וזהו. היות ואני מניח שאף אחד מאלו, לא נהג באוטו, גם לא בדיוק מבין מה עשו בו ובאיזה אופן ומי ( מהנדסים של פרארי או מכונאים פנסיונרים בפיאט ), התאימו אותו למה שהוא אמור לספק, כל שנותר היא המסקנה שאם האוטו נראה כמו פיאט 500 אבארת' עם מדבקות ותג מחיר מטורף, אז זה מה שהוא. וכמובן שעם ה"ידיעה" הזו כבר אפשר ל"הבין" בדיוק איך עובד מנגנון ה"עבודה בעיניים" אצל היצרן הזה.

3. אני לא מבין מנתונים על הניר איך אוטו נוסע, אני יכול לשער אבל זה הכל. איך אוטו נוסע מגלים מאחורי ההגה. השאלה אם אוטו אחר יתן לי יותר ממה שהפיאט הזה הזה נותן במחירו, היא סוג של הנחה הניתנת לסתירה. קצת מביך לראות עד כמה אנחנו שבויים בקונצספיות, דוגמות ותפיסות עולם מקובעות וקשיחות, בעוד אנחנו סבורים שאנחנו פתוחים ומוכנים לקבל ולבדוק כל דבר לגופו.

פורסם
ועדיין,

עידן

לנצ'יה תמה פרארי עם מנוע 3.2 של פרארי וכמובן מדבקות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הסיפור הזה קצת מזכיר את זה שלסיאט איביזה דור ראשון היה כתוב "פורשה" על מכסה השסתומים :lol:

03032007(007)2.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...