Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא אותו הדבר בכלל. זה בדיוק כמו, למשל, מהדורה מוגבלת של אומגה ספידמאסטר לכבוד מיכאל שומאכר, או ברייטלינג בנטלי או כל דבר דומה אחר. מי שזה חשוב לו או מושך אותו, מוצא לנכון לשלם את הפרמיה הגבוהה הנלווית בד"כ למהדורות מוגבלות אלה. בניגוד לשעונים, פירט מצאו לנכון לזרוק גם כמה עצמות בדמות שיפורים מסויימים. מי שלא מבין את זה או מחפש כאן הגיון פשוט חוטא למטרה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וזה כי הכל יחסי בחיים. ברור לך שעבור אותו אחד כל הדיון הזה נראה כמו סערה בכוס מים פחות או יותר...

למה? כי הוא נורא נורא עשיר? ממתי כסף הוא ערובה לשכל, או הגיון, או כל דבר אחר בעצם?

אם לא אכפת לו מה חושבים עליו - סבבה. שיקנה ויהנה. אם לא מעניין אותו דיון שמדבר על האוטו שהוא קנה - גם סבבה. אבל אם הוא באמת חושב שבגלל שהוא כל כך עשיר ויכול לקנות 10 מכוניות כאלה בלי להניד עפעף, אז זה מאפשר לו לפסול דיון כזה כטיפשי או מיותר - אז עדיף באמת שלא יקרא.

1. אין צורך באינטיליגנציה יוצאת דופן בכדי להבין שאין לי מושג איך הפיאט הזו נוסעת, כבר כתבתי כך. ההשוואה לפרארי נוגעת להמחשת טיעון ותו לא. יחד עם זה אין לי בעיה גם להניח שלאוטו הזה יכולת להעניק חוויה חושית דומה לזו שאפשר לקבל מנהיגה במכונית על.

2. מה שמאוד צורם היא ההנחה שמבחינת אלו שטוענים לה, היא בגדר עובדה, שהאוטו הזה הוא סוג של תרגיל שיווקי וזהו. היות ואני מניח שאף אחד מאלו, לא נהג באוטו, גם לא בדיוק מבין מה עשו בו ובאיזה אופן ומי ( מהנדסים של פרארי או מכונאים פנסיונרים בפיאט ), התאימו אותו למה שהוא אמור לספק, כל שנותר היא המסקנה שאם האוטו נראה כמו פיאט 500 אבארת' עם מדבקות ותג מחיר מטורף, אז זה מה שהוא. וכמובן שעם ה"ידיעה" הזו כבר אפשר ל"הבין" בדיוק איך עובד מנגנון ה"עבודה בעיניים" אצל היצרן הזה.

3. אני לא מבין מנתונים על הניר איך אוטו נוסע, אני יכול לשער אבל זה הכל. איך אוטו נוסע מגלים מאחורי ההגה. השאלה אם אוטו אחר יתן לי יותר ממה שהפיאט הזה הזה נותן במחירו, היא סוג של הנחה הניתנת לסתירה. קצת מביך לראות עד כמה אנחנו שבויים בקונצספיות, דוגמות ותפיסות עולם מקובעות וקשיחות, בעוד אנחנו סבורים שאנחנו פתוחים ומוכנים לקבל ולבדוק כל דבר לגופו.

1. למה אתה מניח שהאוטו הזה יכול להעניק חוויה חושית דומה לזו של מכונית על? אני באמת תוהה.

2. שוב, אם לא נהגנו אז צריך לערב כאן הגיון פשוט. לקחו הוט האצ' קטנה. שמו עליה תוספות מאוד מסוימות שאת מידת השפעתן אפשר לשער ברמת דיוק טובה למדי, ותקעו עליה מחיר מהאגדות. לא צריך להיות טיפאני דל בשביל להעריך מה היא באמת שווה.

3. זו הנחה מאוד מאוד ריאלית. כמו להניח שפרארי 458 נותנת חוויה חושית מרשימה יותר מניסאן 370Z, נניח. כאן זה אפילו יותר פשוט - כי מדובר על הוט האצ' עם 180 כ"ס, שעולה כמו מכונית ספורט עם הנעה אחורית ו-340 כ"ס. תעשה את החשבון לבד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ועדיין,

פרארי לא בדיוק מאשרת "הדבקת" הסמל שלה על כל רכב מזדמן.

עידן

בהתחשב בעובדה ה"זניחה" שפיאט שולטים בפרארי, הייתי אומר שהם יכולים לעשות מה שבא להם

בכלל, אני חושב שהתקדים הזה נורא מסוכן לפיאט, מבחינה של זכויות יוצרים. אם אינני טועה, הערסוואתים המקומיים עלו על הפטנט של להדביק סמל של רכב מסויים, על רכב אחר, שכלל אינו תואם - ולומר "ואללק, זה טוב ממש כמו".

עכשיו, כשנפקחו עיני, אני יודע שהם צדקו וכולנו טיפשים! לכן גבירותי ורבותי, במקום לפנטז לכם על M1, קפצו לסוכנות ההונדה הקרובה אליכם, הזמינו סיוויק (האצ', כמובן), תוסיפו 20$ באיביי על סמלי במוו -voila! יש לכם רכב שמעניק תחושה כמעט כמו של הבמו - ואפילו בפחות כסף!

מעתה, אמרו "סיוויק טריביוט M"

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מעתיקנים!

לי הייתה סקודה פייבוריט טריביוט BMW M3.

למה לא מצאתי איזה עשיר שיקנה אותה ממני ב-400K? יחידה אחת בעולם יש עם כזו מדבקה!

ידעה גם לנסוע בשטח ולקפוץ באויר :lol: מתה בשיבה טובה אחרי טיול בוץ לילי.

הנה תמונה:

DSC00958.jpg

פורסם
למה? כי הוא נורא נורא עשיר? ממתי כסף הוא ערובה לשכל, או הגיון, או כל דבר אחר בעצם?

אם לא אכפת לו מה חושבים עליו - סבבה. שיקנה ויהנה. אם לא מעניין אותו דיון שמדבר על האוטו שהוא קנה - גם סבבה. אבל אם הוא באמת חושב שבגלל שהוא כל כך עשיר ויכול לקנות 10 מכוניות כאלה בלי להניד עפעף, אז זה מאפשר לו לפסול דיון כזה כטיפשי או מיותר - אז עדיף באמת שלא יקרא.

רוני

לא אמרתי שכסף הוא ערובה לתכונה כזו או אחרת ולראיה (ולצורכי המחשה) הגברת פריס הילטון.

לדעתי, הרכב הזה מיועד לקהל מאוד ספציפי (ומאוד עשיר) ופיאט כמובן יודעים זאת. אותם אנשים שיקנו את הרכב הזה, אני די בטוח שהם לא יישבו וישקלו רכישה של ב.מ.וו כזו או אחרת במקום הפיאט טריבוטו בגלל שהיא לא ספורטיבית מספיק או שלל טענות אחרות אשר הועלו בדיון זה. אחת הסיבות לכך היא שייתכן שיש כבר יש להם בחנייה אחת או יותר מהאלטרנטיבות אשר הוצעו כאן, או שיש להם אפשרות לרכוש אחת או יותר מהן או שפשוט יש להם כמה מכוניות עוד יותר "כבדות".

אגב, באותה מידה אתה יכול לפתוח כאן עוד 100 שרשורים למה לא כדאי לקנות אחוז לא מבוטל מתוצרת מרצדס, מכיוון שעלותה אינה משקפת את תמורתה. (לקחתי את מרצדס כדוגמא, לא חסרות דוגמאות באופן כללי)

למען הסר ספק, אני מסכים שמבחינת המאפיינים הטכניים המדידים, אין לטריבוטו תמורה אשר מצדיקה מחיר זה. הטענה שלי היא שיש לה מאפיינים אחרים ועליהם מושתת מחירה. תוסיף לכך אנשים בעלי ממון רב, עבורם הפרמיה הנדרשת מצדה של פיאט היא עניין של מה בכך ותמצא רכב אשר למרות כל הגיון, כן יש לו הגיון.

דבר אחרון, לטעון שמי שקונה רכב זה כי הוא נורא נורא עשיר (וכנראה שיש לו פרארי אחת או יותר בחנייה) הוא חסר שכל, הגיון או כל דבר אחר בעצם...כאן הקנאה מדברת.

נ.ב. אל תשכח שהרכב כן נמכר. אתה באמת מאמין שכולם כל כך סתומים ומפגרים או שאולי פשוט יש להם הסתכלות שונה על כל העניין?

נ.ב.2 נהגת בכלל ברכב? (לא שזה אמור לשנות משהו, סתם מתוך סקרנות).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

חבר'ה, חלאס.

הנעה קדמית.

400 אלף שקל.

:brickwall:

מצידי שיקראו לזה אבו-חצירה, לא קונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כרגע הודיעו מפיאט שהם סוגרים את המפעל. hans לא קנה, אז סגרו.

אתם מנהלים פה ויכוח מקביל לחלוטין למטרה, לקהל היעד ולמהות של הרכב. גם את כל המקטרגים צודקים (ורובם צודקים - כרכב הוא לא שווה 400K ש"ח איך שלא תסובב את העסק), זו פשוט לא הנקודה. כל מי שמתעקש לשפוט את הרכב הספציפי הזה בכל מבחן אובייקטיבי שהוא פשוט מפספס.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אגב, באותה מידה אתה יכול לפתוח כאן עוד 100 שרשורים למה לא כדאי לקנות אחוז לא מבוטל מתוצרת מרצדס, מכיוון שעלותה אינה משקפת את תמורתה. (לקחתי את מרצדס כדוגמא, לא חסרות דוגמאות באופן כללי)

למען הסר ספק, אני מסכים שמבחינת המאפיינים הטכניים המדידים, אין לטריבוטו תמורה אשר מצדיקה מחיר זה. הטענה שלי היא שיש לה מאפיינים אחרים ועליהם מושתת מחירה. תוסיף לכך אנשים בעלי ממון רב, עבורם הפרמיה הנדרשת מצדה של פיאט היא עניין של מה בכך ותמצא רכב אשר למרות כל הגיון, כן יש לו הגיון.

דבר אחרון, לטעון שמי שקונה רכב זה כי הוא נורא נורא עשיר (וכנראה שיש לו פרארי אחת או יותר בחנייה) הוא חסר שכל, הגיון או כל דבר אחר בעצם...כאן הקנאה מדברת.

נ.ב. אל תשכח שהרכב כן נמכר. אתה באמת מאמין שכולם כל כך סתומים ומפגרים או שאולי פשוט יש להם הסתכלות שונה על כל העניין?

נ.ב.2 נהגת בכלל ברכב? (לא שזה אמור לשנות משהו, סתם מתוך סקרנות).

יש הרבה מכוניות שעלותן לא משקפת את תמורתן. יש מעט מאוד שעושות זאת בצורה כה מובחנת.

ברור שיש הגיון לקנות אותה. כל שאמרנו הוא שמדובר בהגיון עקום מאוד :lol:

והקנאה אולי הייתה מדברת אילו הוא היה קונה בכסף הזה 1M. אני חושב שדיברתי בצורה הגיונית לחלוטין כשטענתי שמי שקונה את ה-695 צריך להיות נורא נורא עשיר. אתה חושב שאני טועה?

נ.ב. לא צריך שכולם יהיו סתומים ומפגרים. מספיק שניים שיש להם הסתכלות שונה על העניין :wink:

נ.ב.2 כתבתי כבר בשרשור שלא. רוצה לסדר לי סיבוב?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתם מנהלים פה ויכוח מקביל לחלוטין למטרה, לקהל היעד ולמהות של הרכב.

אני חושב שדווקא לגבי מהות הרכב אנחנו בהבנה מלאה (להוציא רועי, שחושב שיש כאן חוויה של פרארי במחיר מציאה). זה תרגיל במיתוג.

עכשיו, יש מי שאומר שמי שאוכל את זה, זו התנהלות מקובלת וסבירה של צרכן, ויש מי שאומר שמי שאוכל כזה דבר הוא אוויל משריש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שהקצף צריך לצאת כנגד היבואן/יצרן בשל התועבה הזו שהם קוראים לה "מחיר", ולאו דווקא נגד מי שקנהץ

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חבל שבכדי להמחיש טענה שלך אתה מעוות את שכתבתי. לא מכיר את האוטו, לא נהגתי בו, אין לי מושג איך הוא נוסע, יחד עם זה גם לך ולאחרים כאן להבנתי אין. כל שאני טוען הוא שאפשר לפעמים לקבל חויית נהיגה מדהימה ממכוניות שאין לראשן כתר כזה של שמיטת לסתות מצד הקהל. אולי הפיאט הזו היא סתם מין גוצ'י עם קריצה ספורטיבית, אולי לא, אני לא יודע, הרוב כאן כנראה "יודע" בדיוק עם מה יש לנו עסק ולכך כיוונתי כשכתבתי על דוגמטיות.

פורסם
יש הרבה מכוניות שעלותן לא משקפת את תמורתן. יש מעט מאוד שעושות זאת בצורה כה מובחנת. אני מסכים, מבחינת גודל הפרמיה באמת מדובר על משהו יוצא דופן, אך באותה נשימה אציין שלמרות זאת פיאט לא המציאה כאן שום דבר חדש. לדוגמא 997 ספורט קלאסיק ומחירה. (בלי קשר למחיר, רכב מדהים)

ברור שיש הגיון לקנות אותה. כל שאמרנו הוא שמדובר בהגיון עקום מאוד :lol:לדעתך בלבד.

והקנאה אולי הייתה מדברת אילו הוא היה קונה בכסף הזה 1M. לאו דווקא, עצם העובדה שפלוני הוציא סכום שכזה על רכב שכזה יותר ממספיקה כדי לעצבן לא מעט אנשים. אני חושב שדיברתי בצורה הגיונית לחלוטין כשטענתי שמי שקונה את ה-695 צריך להיות נורא נורא עשיר. אתה חושב שאני טועה? לא, וגם לא טענתי אחרת.

נ.ב. לא צריך שכולם יהיו סתומים ומפגרים. מספיק שניים שיש להם הסתכלות שונה על העניין :wink:אתה לוקח את ישראל כמדד למה בדיוק?

נ.ב.2 כתבתי כבר בשרשור שלא. רוצה לסדר לי סיבוב?כנראה שפספסתי, סורי.

אוסיף רק שכל מיני יצרנים גרמנים ניסו לדרוש תוספת תשלום על הסרת שם הדגם, כמו גם תוספת תשלום על אי התקנת מגביל מהירות אלקטרוני (250 קמ"ש).

אני חושב שדווקא לגבי מהות הרכב אנחנו בהבנה מלאה (להוציא רועי, שחושב שיש כאן חוויה של פרארי במחיר מציאה). זה תרגיל במיתוג.

עכשיו, יש מי שאומר שמי שאוכל את זה, זו התנהלות מקובלת וסבירה של צרכן, ויש מי שאומר שמי שאוכל כזה דבר הוא אוויל משריש.

בדיוק ולא נראה לי שנגיע לעמק השווה בעניין זה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני לא חושב שהוא אוויל ולו מהסיבה שבד"כ לאווילים יותר קשה להגיע לרמות פיננסיות כאלה. זו גם לא יכולה להיות התנהגות סבירה של צרכן, שכן זו לא רכישה של מוצר צריכה רגיל, אלא של מוצר מותרות בהגדרתו וייעודו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לנצ'יה תמה פרארי עם מנוע 3.2 של פרארי וכמובן מדבקות.

כלומר, אם ניתעלם משלל ההלצות (המשעשעות אין ספק) בפעם האחרונה שפארי הסכימה לשים את שמה על רכב היה ב1989.

מי שלא מבין כמה זה מיוחד אנקד לו.

כשאהיה בבית אני יעלה תמונה של פיאט דוקאטו פרארי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...