Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר לפחות חמש רכבים שהושקעו בהם מעל 200000 ש"ח והרכבים לא שווים 50000 ולא מיוחדים במיוחד !

בקיצור איין היגיון ברכישת רכב כזה ולכן יש רק 299 יחידות למי שיודע להעריך ולשלם את המחיר !

לדעתי רכב מגניב יפה ואולי אפילו חזק אבל כמו כל דבר בחיים הכול יחסי

אני בסכום כזה רוכש רכב אספנות נוסף או שניים!

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
keyser

זה לא כמו שלאותה פיאט יש מהדורה מיוחדת שקוראים לה opening edition שגם מוגבלת ל 500 יחידות או אולי פחות ,כאן יש לך מאפיינים של פרארי ,בתא נוסעים וסמלים של פרארי גם המחירים בהתאם .

גם כאן פרארי "שיפרה" אותה אז זאת לא סדנה ,מה זה משנה .

אם יש לו כסף לקנות פרארי ,למה הוא צריך פיאט 500 עם סמלים של פרארי ? שיקנה את הדבר האמיתי .

לא כולם יודעים ומכירים את ebay ולא כולם רוצים להתעסק עם יבוא אישי ,במיוחד אנשים שלא מתעסקים עם אינטרנט ולא נולדו בעידן הזה .

די נו, לא קנו אותנו בשקל וגם לא ב-400 אלף. אין כאן שום מאפיינים של פרארי וסמלים אני יכול לקנות ב-200 שקל באינטרנט. וזה באמת לא משנה אם פרארי שיפרו את המכונית או סדנה אחרת - המחיר עדיין מחוץ לכל פרופורציה.

אף אחד לא צריך פיאט 500 עם סמלים של פרארי. אבל גם אף אחד שלא יכול להרשות לעצמו לקנות פרארי, כלומר להוציא יותר ממיליון שקל על מכונית יוקרה, לא יקנה פאקינג פיאט 500 ב-400 אלף שקל! איך אתה לא מבין את זה?

תגיד, אם היית יכול לקנות דירת 5 חדרים במרכז ת"א, היית קונה באותו המחיר דירת 2 חדרים בבאר שבע? כי זה בערך אותו הדבר.

והתירוץ של "לא מכירים את איביי" לא תופס. מי שיש לו מיליונים לקנות מכונית, יכול להיעזר באנשים שמבינים באיביי או בייבוא אישי. זה לא מסובך.

אני מכיר לפחות חמש רכבים שהושקעו בהם מעל 200000 ש"ח והרכבים לא שווים 50000 ולא מיוחדים במיוחד !

בקיצור איין היגיון ברכישת רכב כזה ולכן יש רק 299 יחידות למי שיודע להעריך ולשלם את המחיר !

לדעתי רכב מגניב יפה ואולי אפילו חזק אבל כמו כל דבר בחיים הכול יחסי

אני בסכום כזה רוכש רכב אספנות נוסף או שניים!

יש הבדל בין מי שיודע להעריך לבין מי שיכול לשלם את המחיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קייזר, מתי פעם אחרונה פרארי שמו את הסמל שלהם על רכב אחר, מחווה או לא מחווה.

במקום לפרגן לבן אדם שבטוח חובב רכב והעדיף ללכת על גירסה מיוחדת במקום על איזה ג'יפ נוצץ שלא יורד לשטח,

מעדיפים פה לרדת לבן אדם לכיס ולכנות אותו בשמות.

הלואי וכל יבואן היה מביא לפה את הגרסאות המיוחדות שלו ולא רק את מה שקל לו למכור.

ואני כבר לא מדבר על גרסאות קצה.

עידן

תראה, אני מפרגן לבנאדם שקנה את הגרסא הזו - שלא תבין לא נכון; וגם כתבתי ככה בתחילת האשכול.

א-ב-ל, לבוא ולקרוא לאבארט' גרסא של פרארי, זה בערך כמו לקרוא למחשבון כיס גרסא של מקבוק.

אז נכון, שבפני עצמה הגרסא הזו נראית לא רע, וכנראה מתנהגת בהתאם - ואם בנאדם רוצה לקנות אותה, שיקנה ויהנה ממנה עד 120 - אך אין צורך לעוות את העובדות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
keyser

זה לא כמו שלאותה פיאט יש מהדורה מיוחדת שקוראים לה opening edition שגם מוגבלת ל 500 יחידות או אולי פחות ,כאן יש לך מאפיינים של פרארי ,בתא נוסעים וסמלים של פרארי גם המחירים בהתאם .

גם כאן פרארי "שיפרה" אותה אז זאת לא סדנה ,מה זה משנה .

אם יש לו כסף לקנות פרארי ,למה הוא צריך פיאט 500 עם סמלים של פרארי ? שיקנה את הדבר האמיתי .

לא כולם יודעים ומכירים את ebay ולא כולם רוצים להתעסק עם יבוא אישי ,במיוחד אנשים שלא מתעסקים עם אינטרנט ולא נולדו בעידן הזה .

:shock:

אין לרכב הזה שום מאפינים של פרארי, למעט הסמלים. אולי מחר אני אקנה לי הונדה סיוויק, שנת 90-ומשהו, ואומר שיש לה מאפיינים של FT-86?

גם אם נצא מתוך נקודת הנחה שפרארי שיפרה את הרכב הנ"ל, זו עדיין תהיה אבארט' ולא פרארי, ולא משנה כמה ואילו סמלים תדביק עליה.

הנקודה היא שהבנאדם קנה את הרכב הנ"ל כי ככה בא לו וזהו. לא מחפש בשבילו תירוצים ולא שום דבר אחר. קנה ושיהנה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מאמין שהבן-אדם שרכש מרגיש קצת מיוחד עכשיו, ויש לו גם נושא שיחה כשהוא יושב לאכול במרינה, עם חברים שלא ממש מבינים ברכב יותר מידי. בעוד ארבעה חודשים יימאס לו מהנסיעה הקשיחה מידי ומזה שכולם מסתכלים עליו מלמעלה, והוא יילך ללקסוס/אינפיניטי, ייבקש לעשות טרייד, ויקבל התקף לב כשישמע כמה מציעים לו, כי גם לאנשים שיש הרבה מאוד כסף לא בא להפסיד כל כך הרבה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
די נו, לא קנו אותנו בשקל וגם לא ב-400 אלף. אין כאן שום מאפיינים של פרארי וסמלים אני יכול לקנות ב-200 שקל באינטרנט. וזה באמת לא משנה אם פרארי שיפרו את המכונית או סדנה אחרת - המחיר עדיין מחוץ לכל פרופורציה.

אף אחד לא צריך פיאט 500 עם סמלים של פרארי. אבל גם אף אחד שלא יכול להרשות לעצמו לקנות פרארי, כלומר להוציא יותר ממיליון שקל על מכונית יוקרה, לא יקנה פאקינג פיאט 500 ב-400 אלף שקל! איך אתה לא מבין את זה?

תגיד, אם היית יכול לקנות דירת 5 חדרים במרכז ת"א, היית קונה באותו המחיר דירת 2 חדרים בבאר שבע? כי זה בערך אותו הדבר.

והתירוץ של "לא מכירים את איביי" לא תופס. מי שיש לו מיליונים לקנות מכונית, יכול להיעזר באנשים שמבינים באיביי או בייבוא אישי. זה לא מסובך.

יש הבדל בין מי שיודע להעריך לבין מי שיכול לשלם את המחיר.

אתה מאשים מי שקונה אוטו כזה בטיפשות, הוא כנראה יאשים אותך בדוגמטיות וחוסר הבנה. בשני אלו יש מין הצדק, אבל הנסיון הזה שלך לקבוע כאקסיומה כי מי שיכול לקנות פרארי לא יקנה כזה אוטו, הוא לא פחות מתמוה. הרי ישנם כאלו שיש להם חשק להוציא המון כסף על מה שנתפס אצלך כשטות, ובכל זאת זה מה שמתאים לרצון שלהם ופרארי נוצצת דווקא לא מתאימה לשם. האנאלוגיה של הדירות בכלל לא שייכת לכאן שכן מערכת השיקולים בבחירת דירה מאוד שונה מזו הכרוכה בבחירת אוטו והיא בראש וראשונה רציונלית וכלכלית, בניגוד כמעט מובהק למכוניות מהסוג הזה. ובכלל, אין לי מושג איך האוטו הזה נוסע, אבל אפשר להעריך בזהירות שהוא נוסע לא רע ונותן סוג של הנאה חושית שאולי משתווה לזו שמקבל מי שנוסע בפרארי, בלי הצורך הבלתי פוסק להתנצל בפני מישהו. אין לי מושג אם זה כך ומה מידת השיפור שהאוטו הזה נותן יחסית לאחיותיו הנחותות, השאלה האם גם אתה חוטא בקביעות שאין להן בסיס בנסיון אישי עם האוטו, אלא באמונה שאתה כנראה יודע איך האוטו הזה יתנהג לפי רשימת השינויים שהוכנסו בו. בכל מקרה אין אוטו ששווה את מחירו, גם לא פרארי, מסארטי, אפילו לא קופר אס. ומכלול השיקולים הכרוכים בקנייה שכזו אינו בהכרח הגיוני ומחושב וכרוך בהרבה מאוד אספקטים התנהגותיים, חברתיים, ריגשיים ועוד כאלו מין. וזו בדיוק הסיבה בשלה האשמת מישהו בטיפשות רק בשל כך שהוא החליט ל"פנק" את עצמו דווקא באוטו שכזה והוא גם יכול, קצת מוזרה לצד השבחים שאתה כנראה תרעיף על מי שבחר בדוגמאות האחרות שהבאתי.

פורסם
אני מאמין שהבן-אדם שרכש מרגיש קצת מיוחד עכשיו, ויש לו גם נושא שיחה כשהוא יושב לאכול במרינה, עם חברים שלא ממש מבינים ברכב יותר מידי. בעוד ארבעה חודשים יימאס לו מהנסיעה הקשיחה מידי ומזה שכולם מסתכלים עליו מלמעלה, והוא יילך ללקסוס/אינפיניטי, ייבקש לעשות טרייד, ויקבל התקף לב כשישמע כמה מציעים לו, כי גם לאנשים שיש הרבה מאוד כסף לא בא להפסיד כל כך הרבה...

:lol::lol::lol: איפשהו, יש אמת בדבריך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה מאשים מי שקונה אוטו כזה בטיפשות, הוא כנראה יאשים אותך בדוגמטיות וחוסר הבנה. בשני אלו יש מין הצדק, אבל הנסיון הזה שלך לקבוע כאקסיומה כי מי שיכול לקנות פרארי לא יקנה כזה אוטו, הוא לא פחות מתמוה. הרי ישנם כאלו שיש להם חשק להוציא המון כסף על מה שנתפס אצלך כשטות, ובכל זאת זה מה שמתאים לרצון שלהם ופרארי נוצצת דווקא לא מתאימה לשם. האנאלוגיה של הדירות בכלל לא שייכת לכאן שכן מערכת השיקולים בבחירת דירה מאוד שונה מזו הכרוכה בבחירת אוטו והיא בראש וראשונה רציונלית וכלכלית, בניגוד כמעט מובהק למכוניות מהסוג הזה. ובכלל, אין לי מושג איך האוטו הזה נוסע, אבל אפשר להעריך בזהירות שהוא נוסע לא רע ונותן סוג של הנאה חושית שאולי משתווה לזו שמקבל מי שנוסע בפרארי, בלי הצורך הבלתי פוסק להתנצל בפני מישהו. אין לי מושג אם זה כך ומה מידת השיפור שהאוטו הזה נותן יחסית לאחיותיו הנחותות, השאלה האם גם אתה חוטא בקביעות שאין להן בסיס בנסיון אישי עם האוטו, אלא באמונה שאתה כנראה יודע איך האוטו הזה יתנהג לפי רשימת השינויים שהוכנסו בו. בכל מקרה אין אוטו ששווה את מחירו, גם לא פרארי, מסארטי, אפילו לא קופר אס. ומכלול השיקולים הכרוכים בקנייה שכזו אינו בהכרח הגיוני ומחושב וכרוך בהרבה מאוד אספקטים התנהגותיים, חברתיים, ריגשיים ועוד כאלו מין. וזו בדיוק הסיבה בשלה האשמת מישהו בטיפשות רק בשל כך שהוא החליט ל"פנק" את עצמו דווקא באוטו שכזה והוא גם יכול, קצת מוזרה לצד השבחים שאתה כנראה תרעיף על מי שבחר בדוגמאות האחרות שהבאתי.

דוגמטיות וחוסר הבנה? תסביר בבקשה.

בינתיים, אתה זה שלא הבין (ואולי לא הסברתי נכון): כתבתי שמישהו שלא יכול להרשות לעצמו פרארי, גם לא יקנה פיאט 500 ב-400 אלף שקלים. זו הייתה תשובה ל-bubens שתהה:

בנוסף, אתה נתפס בעיני כאדם בעל שכל ואינטלקט. אל תגיד לי שאתה באמת חושב שיש סיכוי שה-695 "נותנת סוג של הנאה חושית שאולי משתווה לזו שמקבל מי שנוסע בפרארי". נכון, לא נהגתי על האוטו, אבל מניסיוני הרב בתחום אני בהחלט יכול להעריך במידה לא רעה את איכויות הנהיגה שהוא מסוגל לספק. יותר מזה - את ההפרש התהומי בינו לבין פרארי.

בנוגע לעניין הטיפשות - בגדול, גם מי שקונה פרארי 458 בארץ משלם הרבה יותר מדי כסף על מכונית שהוא לא באמת יכול לנצל כאן כמו שצריך. אני עדיין לא קורא לו טיפש כי הוא מגשים חלום, ואני מאוד מתחבר לזה. הבעיה ב-695 היא שזה לא חלום. זה תכשיט יקר באופן מוגזם שבסופו של דבר, אין לו תכלית. אז אולי מי שקנה אותו לא טיפש (עובדה, יש לו מספיק כסף לקנות כזה אוטו :wink: ) אבל הוא בפירוש עשה עסקה טפשית. זו דעתי, ואתה מוזמן לחשוב אחרת כי בסופו של דבר קנייה כזו היא לחלוטין לא רציונלית, כך שכל סיבה לבצע אותה, באיזשהוא מקום, היא לגיטימית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

"דוגמטיות וחוסר הבנה" נוגעים לתחושה מכוחה המסקנה שלך ביחס לטיבו של האוטו הזה, נובעת יותר מכל מהעובדה שהוא נראה בדיוק כמו פיאט 500, מנופחת אולי, מאובזרת אולי, מנוע, מתלים, אגזוז וכמובן, איך אפשר בלי, מדבקות ולכן הוא לא יכול להיות שום דבר אחר. את התחושה הזו אתה גם מואיל לאשש בכך שלא נהגת על האוטו הזה ואין לך, למרות נסיונך, מושג אמיתי מה ואיך הוא יודע לעשות.

פורסם

נהגתי בחיי במספיק מכוניות "משופרות" בכדי לדעת את משמעותם של השיפורים. נכון, יכול להיות שה-695 מרגישה שונה מה-500 במובנים רבים, אבל לפי רשימת השיפורים ההבדלים הם מוגבלים באופן די ברור. למשל, את הטענה ש"יש סיכוי שהוא נותן הנאה חושית שאולי משתווה לזו של פרארי" קל לי מאוד לבטל, ולו מכיוון שיש לו הנעה קדמית, יחס הספק משקל נחות בחצי, ממדים מסוימים, היגוי מסוים, תצורת מתלים מסוימת, תיבת הילוכים מסוימת וכן הלאה.

לצורך הדיון בוא נראה:

נגיעות עיצוב שונות מאבארת רגילה, מושבים ושאר פיצ'פקס - נשאיר לרגע בצד.

180 במקום 135 כ"ס - שיפור של כ-30%. נחמד אבל לא מהפכה בביצועים (לראייה נתוני היצרן).

גיר רובוטי חד מצמדי - אני יכול רק לשער שזה הגיר הרגיל של פיאט שעבר כיול לשיפור מהירות ההחלפה (שהיא איטית למדי במקור). זה בטח לא עזר לנינוחות בהעברת ההילוכים...

כיול מתלים - עם כל הכבוד למהנדסי פרארי, זה כולה החלפת בולמים/קפיצים. been there done that.

בלמים מחוזקים - שימושי רק בנהיגה סופר אגרסיבית למניעת דעיכה.

את כל הדברים האלה אפשר לעשות גם בלי לרשום על הכל "פרארי", ובעלות של 10-20 אלף שקלים. זה בטח ישדרג במידה כזו או אחרת את ההתנהגות של ה-500, אבל זו עדיין תהיה 500...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אבל אפשר להעריך בזהירות שהוא נוסע לא רע ונותן סוג של הנאה חושית שאולי משתווה לזו שמקבל מי שנוסע בפרארי,

אתה לא באמת מאמין בשטות הזו שכתבת, נכון?!

שהוט האצ' משופרת קלות נותנת חווית נהיגה של פרארי...

תקשיב, אתה בסכנה שבכל ויכוח בפורום ישלפו את האמירה הזו להוכיח שאין לך מושג ברכב ונהיגה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

,אישית אני חושב שהמחיר מופרך, אבל במכונית כזו בעצם צריך לשאול כמה היא תהיה שווה בעוד 30-40 שנה, כי לכאורה, זו מכונית לאספנים לפי המחיר הזה. אם זו מכונית אספנות? לדעתי לא.

בכל מקרה, מכונית יפה (למרות שהייתי מוריד את סמלי ה-695) וכל הכבוד לאיש המכירות שהצליח "להשחיל" למישהו מכונית כזו במחיר שכזה.

פורסם
אתה לא באמת מאמין בשטות הזו שכתבת, נכון?!

שהוט האצ' משופרת קלות נותנת חווית נהיגה של פרארי...

תקשיב, אתה בסכנה שבכל ויכוח בפורום ישלפו את האמירה הזו להוכיח שאין לך מושג ברכב ונהיגה...

מענין, מי שמתרשם כנראה יותר מכל משמות ומותגים יורה לי ברגל, בלי להבחין שהרגל היא שלו.

וכבר נהגתי בכמה מכוניות, גם כאלו מהסוג המרשים שלרוב באמת קיימו את ההבטחה שהיציגו ולמרות שאין לי יומרה להיות מבין גדול, עדיין אני מרשה לעצמי שלא לגבש דעה על אוטו רק על סמך הסקת מסקנות ממפרט טכני, מיקום הנעה, משקל, תיבת הילוכים ( לפרארי אגב תיבות הילוכים חד מצמדיות מהירות מאוד, אני מניח שאין אחת כזו בפיאט דנן, אבל את העבודה הם יודעים שם ). במיוחד מוזר לראות מין חריצת דין שכזו, גם על מכונית שאחרי הכל מי שהכניס בה את השיפורים, הם אותם מהנדסים שלרוב מתעסקים בתכנון מכוניות שונות לחלוטין ואני מעריך שיש להם ענין לא להחשף למין זילזול כזה של "מדבקות" ועוד "כמה דברים קטנים".

פורסם

רועי, חלאס לשגל את הדעת. הדברים כתובים.

כתבת שהאבארט הנ"ל נותנת חווית נהיגה שמשתווה לפרארי. אתה עומד מאחורי זה?

אין לך מושג איזה מהנדסים של איזה חברה עושים מה. חרטטלוגיה לטיפשים כל השיווק של האוטו הזה. אפשר לחשוב שזה משהו בסגנון קליאו ספורט V6, מינימום, שאפשר לקחת עליו 400 אלף ש"ח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ח'ברה גם שעון ב10 שקל וגם שעון ב400000 מראים את אותה שעה. בן אדם שיש לו 10 מיליון שקל בבנק יכול להרשות לעצמו את השעון ב400000 שקל כי יש לו כסף ובשבלו זה צעצוע ובגלל זה המחיר פה לא משנה גם אם האבארט היתה עולה מיליון שקל. יש אנשים שבשבילם סכומים כאלה מתבזבזים על תקן יומי והם ממש לא מתייחסים לסכומים כאלה באופן רציונלי אלה כאמציונלי בלבד.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...