Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה? כואב לכם?

(...) קלאסיקה מודרנית כזו.

יש כזה דבר, כ"כ טפשי שזה כואב, אפילו לסובבים.

תחשוב על סרטונים של אנשים מטופשים ביוטיוב

שמתרסקים עם אופניים על כל מיני דברים -

זה כל כך מטופש שזה כואב.

קלאסיקה מודרנית היא בחיים לא תהיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי לפני כמה שנים במכירה פומבית בחו"ל של כל מיני דברים, נמכרה תמונה של צייר שאני לא זוכר את שמו (וגם שמו לא אמר לי כלום כי אני לא כזה מבין באומנות) במחיר של חצי מליון יורו, אני הייתי בהלם, מי המטומטם שמשלם על ציור שנראה די סתמי כזה סכום... לאחר מכן, כשהמשיכה המכירה, זה שרכש את התמונה היה לידי, ברוב חוצפתי שאלתי אותו אם באמת התמונה שווה כל כך הרבה ואם הוא חושב שעשה דיל טוב, תשובתו הייתה: "I'll tell you in 3 words- I am a collector", בקיצור, קשה להביע דעה אם אתה לא בנעלי הרוכש, יש לו את המניעים שלו.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

זה לא ציור וזה לא שעון וזה לא תכשיט.

זה רכב !

ועצם העובדה שמיספרו אותו ושמו עוד אי אלו פלסטיקים לא הופכים אותו להוצאה שאפשר להצדיק.

400K !??? חולה נפש אמיתי מי שקנה במחיר הזה.

ניסן 370 Z (הרבה עודף),370Z רודסטר, אינפינטי G קופה, איוו 10 !! , M1. את כל אלו אפשר לקנות במחיר הזה, סלחו לי אבל מי שמעדיף לקנות פיאט 500 אבארט, מקושטת ככל שתהיה, על פני המכוניות האלה צריך להיות דיי... לא מוצא מילה מתאימה.

פורסם
אולי אתה יודע משהו שאני לא,

כמה עולה m1?

בקשר לפיאט הזו, לא יכלת לסכם את זה טוב יותר :wink:

גיא

אני יודע הרבה דברים שאחרים לא יודעים, בניהם שזאת 1M ולא M1, ראבק!!! M1 זאת סופר קאר של BMW מהמאה הקודמת.

לפני חודשיים 400,000 ש"ח על הכביש, לא חושב שמשהו השתנה במחיר מאז אבל אני לא מתעדכן.

היום הם הרי שינו מדיניות אז אני לא יודע כמה אפשר להוריד ממחיר נקוב לעומת העבר.

כבר אמרתי מה אני חושב על התמחור של ה-695 בעמוד השני.

וזה מה שאני חושב על תמחור של 500 אבארט רגילה: :roflmao::roflmao::roflmao:

אחח פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים, זו דרכו של העולם.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אבל בשביל מדבקה? זאת הגרסה של האלפיון העליון ל-NO FEAR

מקרה קלאסי של קורבנות שיווק.

זה לא משנה כמה כסף יש לך, לשרוף אותו על כלום זה תמיד טפשי.

+1

ד"א, כבר דיברנו על זה, לא?

בכל אופן,

מיליונרים או מיליארדרים, ייצור מוגבל או לא, בחו"ל או בארץ - מי שיקנה במחיר הזה, פשוט מטומטם.

טופ גיר אמרו על הרכב הזה - Get a standard Abarth 500 esseesse and buy a Ferrari hat

מה שרע הוא שמכרו לך פנדה מקושטת בתיבול של ייצור מוגבל, במחיר של בוקסטר.

אתה קורא לזה הצהרת עושר, אני קורא לזה Bad Business.

אם בשבילך פלז'ר זה כשחבורה של איטלקים עובדים עלייך, לבריאות.

בספר שלי, בוקסטר זה הרבה יותר פלז'ר.

TAG Heuer Carrera = בוקסטר.

Casio G-Shock = פיאט פנדה.

Casio G-Shock צבוע בזהב עם סמלי D&G/שקר כלשהו, במהדורה מוגבלת של 12 חתיכות ומחיר של 10K ש"ח = 695.

זה לא קשור להעדפות האישיות שלי, זה פשוט בלוף איטלקי על חשבונם של בעלי היכולת.

החבר'ה בפיאט צוחקים ממש חזק בכל פעם שאחת כזו נמכרת.

פורסם
יש שעון של 10 שקלים ויש שעון של 100 אלף דולר. שניהם מראים את אותה שעה בידיוק.

יש שעון של 100 אלף דולר, שזהה לשעון של 10 שקלים, מלבד שינויים קוסמטים קלים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אוו חיכיתי שמישהו יגיד את זה!

קבל ח"ח :mm_yeah:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

האמת שכיף להיות אדיוט אם אתה עשיר כל-כך להרשות לעצמך שטות כזו.

ב 140K הייתי אומר סבבה ועדיין לא קונה.

לקנות ב 400K רכב שאין לו אפילו מיתלים אחוריים נפרדים צריך להיות אדם מיוחד, או כמו שהצרפתים היו אומרים פעם בלעג "גאון".

פורסם

אני לא חושב שההקבלה לשעונים נכונה כי זה לא תכשיט. זה סה"כ רכב לבת של המליונר שנוסע בפרארי.

לא תכשיט ולא כלום, זה לא משהו שישמור על ערך או שיהווה סמל סטטוס מסויים.

זה לא ציור וזה לא שעון וזה לא תכשיט.

זה רכב !

ועצם העובדה שמיספרו אותו ושמו עוד אי אלו פלסטיקים לא הופכים אותו להוצאה שאפשר להצדיק.

400K !??? חולה נפש אמיתי מי שקנה במחיר הזה.

ניסן 370 Z (הרבה עודף),370Z רודסטר, אינפינטי G קופה, איוו 10 !! , M1. את כל אלו אפשר לקנות במחיר הזה, סלחו לי אבל מי שמעדיף לקנות פיאט 500 אבארט, מקושטת ככל שתהיה, על פני המכוניות האלה צריך להיות דיי... לא מוצא מילה מתאימה.

המלה שחיפשת היא גיי

:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואולי זה כמו להיכנס לסוכנות VW ולבקש את ה"גולף הכי יקרה" (GTI) אפילו שזה הולך לבת 17 שלא יודעת להבדיל, רק במחיר כפול.

שייהנה מי שרכש את זה, ושיבושם לו. אני מעריך שדי מהר נראה לפחות אחת מהן למכירה ביד2, במבצע, מהדורה נדירה לאספנים. אגב, האם הם נמכרו למקורבים של היבואן או ל"סתם" אנשים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

וזה מה שאני חושב על תמחור של 500 אבארט רגילה: :roflmao::roflmao::roflmao:

אחח פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים, זו דרכו של העולם.

מה הבעיה בתמחור של 500 אבארת רגילה?

!AWDSOME

פורסם

לכל המגדילים, אני די בטוח שפספסתם את הצ'אנס לרכוש M1. הן יוצרו כמהדורה מוגבלת. בהחלט רכב שהייתי שמח לקנות, אם היה לי את הממון והיכולת. לבנה / כתומה - לא משנה...

אף אחד לא הכריח אותך לקנות חדשה, תקנה יד שניה, זו לא הנקודה, הנקודה היא שאין שום תמורה ב-695 הזאת ביחס למחיר.

אני לא רואה סיבה לכל התגובות השליליות, באמת.

זה רכב נישה, ספורט ואספנות - הכל באחד.

אז הבעלים שילם כ200K מעל מחיר של Lusso בשביל הייחודיות שבדבר, אז מה? כואב לכם?

Abarth מלכתחילה לא חטיבת רכבים לאנשים שכל היום מתרוצצים להם מספרי יחס הספק-משקל-מחיר

בראש.

אם היה לי את סכום הכסף הזה לבזבוזים (מסכימים איתי שמי שקנה את זה, אלו לא ה400K האחרונות שלו?)

הייתי בהחלט שוקל לקנות קלאסיקה מודרנית כזו. זו אמנם לא בוגאטי, אבל היא מושכת יותר תשומת לב

מאשר הGT-R של קצין הרכב של דקסל פארמה שחונה בהרצליה בערב.

ידידי,

״עפת על הרכב״ יופי יופי.

בוא נרגע, ה-695 אינה קלאסיקה, היא מלכתחילה לא נולדה כקלאסיקה אלא כתרגיל שיווקי מצויין (עובדה שיש אנשים עם כסף מיותר שמוכנים לשלם), היא גם לעולם לא תיהיה קלאסיקה, כבר היום כיד שנייה היא נסחרת במחירים נמוכים מאוד ביחס לעלות הרכישה, למעט 2 פסים שמבדילים אותה מהאבארת׳ הרגילה פלוס פלאח מתכת שמספר שהיא ״מחווה לפרארי״ אין בה שום דבר מיוחד.

גם רוב המכוניות שמיוצרות על ידי אותה יצרנית שאליה מכוונת המחווה הזאת אינן נהפכות לקלאסיקות או פריטי אספנים, בוא נכנס לפרופורציות.

לגבי ה-GTR, מעדיף לקבל אותה מצידי בצבע חרא או בערכת הסוואה על פני ה-695 המיותרת הזאת שזה באמת בדיחה שהיא עולה בערך חצי מאותה GTR.

למי שזורק דברים באויר לגבי שעונים, לפעמים צריך לדעת על מה מדברים ולא סתם לזרוק מילים, יש שעונים שרכישה שלהם מניבה רווח הרבה יותר גבוה מבורסה, נדל״ן וכו׳ (באחוזים).

לך תקנה היום רולקס דייטונה למיטד אדישן ודבר איתי בעוד 5 שנים כשתמכור אותו במחיר כפול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...