Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסוג המכוניות שהייתי רוצה שיהיה לשכן (פירגון), אבל בשום פנים ואופן לא בחנייה שלי. כמו כל דבר בחיים, בשורה התחתונה הכל עניין של טעם.

עם האמירה הזאת אני מסכים כמעט לגמרי. גם אני הייתי שמח לראות כזו ברחוב. אבל במחיר כזה בפירוש מדובר בתכשיט לעשירים בלבד, מאלו שקונים פרארי בלי למצמץ ושמים עליה תוספות של מיליוני שקלים. במקרה הזה לא מדובר רק בעניין של טעם, אלא גם בעניין של כיס. הרי אנשים רבים אוהבים מאוד את העיצוב של ה-500 (ואני ביניהם) אבל לא יחשבו אפילו לרגע לקנות את הטריבוטו פרארי.

מכל בחינה הגיונית, המכונית הזו ביחס לאבארת הרגילה לא שונה משמעותית מההבדל בין מיני קופר S למיני קופר וורקס. שם ההפרש הוא 50 אלף שקלים. פה כמעט 250 אלף...

ונכון, היא יקרה גם בחו"ל, אבל גם זה, בסופו של דבר, הוא ניצול ציני של סמל הסוס הצוהל. עניין בו אנשי פרארי הם מומחים - הם הרי מוכרים מרצ'נדייז של המותג במחירים מופקעים לחלוטין (טישירטים ב-50 יורו, למשל).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המכונית (בצבע אדום דווקא!) נראית מעולה - ללא ספק. אבל אם היה לי את הסכום הנ"ל, הייתי מעדיף לחסוך ולקנות את הדבר האמיתי, במקום tribute.

אולי מי שקנה יש לו כבר את הדבר האמיתי, והוא פשוט משלים את האוסף :-D

על כל פנים - שיתחדש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

משום מה נראה כאילו אנשים מפספסים משהו קטן,

אדם שקונה תכשיט שנראה לו מתאים וגם מוכן להוציא סכום כסף כפי שנדרש ממנו כפי הנראה יכול לרכוש כל מיני תכשיטים או שיש לו כמה וכמה תכשיטים (מי יודע אולי יש לו בחניה גם את ה 1 M).

עומר גלברט (יא תותח על )

אני אישית לא אשכח את היום שבו עזבת את צ'מפיון בגלל אנשים קטנים שלא האמינו בך והופה,עושה חייל כמו שרבים לא יודעים :mm_yeah:.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

האוטו הזה קטן וחוצפן, פשוט מדהים וטבעי שרק יצרן איטלקי יעז להוציא לשוק רכב כזה במחיר כזה.

אסכם זאת כך: מי שקונה רכב כזה עושה זאת מאותה סיבה שכלב מלקק לעצמו את הביצים כל היום - כי הוא יכול !!! :lol:

תפרגנו, הרכב הזה הולך להיות עוד יותר יקר בעוד כמה שנים שיהיה נדיר ...

פורסם
7

אני מסיר את הכובע בפני הרוכשים - בעלי אשכי הפלדה, אומץ והממון.

ממון כן. כל השאר - ממש לא, או שפשוט נגזר מהממון, ביחס לבזבוזו.

אני מניח מחיר מכירה של 350K בפועל, ולבעל היכולת ממש לא משנה אם יש לרכב הזה ירידת ערך אם לאו. גם רכישה מאוד יקרה בה. שטרן, מעידה בעיקר על ממון, לא על אומץ...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הלו, זה רדיו? זה פורום חובבי רכב פה?

בחייכם. דווקא אנחנו כחובבי רכב יודעים מה זה רכישה לא רציונאלית, רכישה מהלב.

חובב רכב אמור לקנות רכב כי בא לו.

וכן, גם אנשים שלא מנצלים את הרכבים על המגבלות - באופן כללי, לא מכיר את הרוכשים כאן ספציפית - בעיניי הם חובבי רכב לגיטימיים.

בקיצור, אני מפרגן.

ושאלה לסיום: מה המשקל העצמי שלה? כן, סתם בא לי להשוות יחס הספק-משקל יחסית לקליאו שבחניה :-P

פורסם
האוטו הזה קטן וחוצפן, פשוט מדהים וטבעי שרק יצרן איטלקי יעז להוציא לשוק רכב כזה במחיר כזה.

אסכם זאת כך: מי שקונה רכב כזה עושה זאת מאותה סיבה שכלב מלקק לעצמו את הביצים כל היום - כי הוא יכול !!! :lol:

תפרגנו, הרכב הזה הולך להיות עוד יותר יקר בעוד כמה שנים שיהיה נדיר ...

מדויק ביותר, מחיר הרכב לא רלוונטי, יש כאן ערך מוסף מוטורי שלא מייתר אותה מול M1 אלא מציב אותה כרכב שלישי בבית ביחד עם עוד קומבינציות של שלוש ספרות, נגיד 430/458/612.

אם תרצו עוד "פאטק-פיליפ" על היד או יהלום לאישה.

כל רעיון לרכב חליפי אותו האדיוט יכל היה לקנות ב400K לא ממש קולע לעניין, אבל אם זה המשחק אז - 370Z ידנית בצבע פנינה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
לא יאומן איך עובדים על אנשים בעיניים 'TRIBUTE TO FERRARI' עלק. אבל שאפו להם, ככה עושים כסף.

טופ גיר אמרו על הרכב הזה - Get a standard Abarth 500 esseesse and buy a Ferrari hat

מראה רכרוכי, קובייתי עם נוכחות מבישה. משתתף בצערם של הקונים, הם הולכים להיות הבדיחה הבאה ברמזורי צפון ת"א/הרצליה.

אגב באירופה 34 אלף אירו, כמעט פי 2.5 פחות. מאמין שביבוא אישי אפשר להביא אותה באיזור ה~210K על הכביש.

אתה איש ממורמר ומסכן.

היה עוד גאון כמוך שניסה להכניס כזאת לארץ. אחרי הכופר שהוא שילם בגלל נסיון הרמאות של ה"מיבא האישי" שלו הרכב עלה לו יותר ממה ששילם עליו זה שקנה אותו מהסוכנות.

כל הכבוד לשני הרוכשים שהעלו יצירת אמנות כזו על הכביש.

פורסם

695 סיבות לחייך? חשבתי בהתחלה 695 כ"ס.

יש לי כזו. דגם 1:48. חמוד מאוד.

אני מקווה שהטורבו ב 695 יותר גדול מהטורבו באבארט הרגילה. כי שם הוא בגודל של הביצים שלי, וזו לא מחמאה לטורבו (כי הביצים שלי קטנות מאוד). :D

שיתחדש מי שקנה, בכיף. אם יש כסף לרכישה כזו, לא רואה סיבה למה לא - אם זה מה שמתאים לו או לה. באמת שאי אפשר לשפוט מה כל אחד קונה, במיוחד בפורום של חובבי מכוניות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

רכבים מדהימים

אבל במחיר כזה שירוקו חדשה עם APR STAGE 2 ואני אומר תודה

ונשאר לי עוד הרבה לבזבוזים

אבל כמובן מי שקונה רכב כזה זה לאספנות וייחודיות, בכל זאת אחת מתוך 300.... :)

Opel Adam S 2017

פורסם

M1,370Z,S3, איוו, גולף R...שאמשיך ברשימה?:-P

אבל עדיין הן מדהימות...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שהיבואן הזה צריך לקבל תואר בחירטוט.

אחת הבדיחות הכי גדולות שראיתי .

פיאט!!!! עם סמל של פרארי נמכרת במחיר של 400 אלף שקל?!?!

רק לי זה נשמע הזוי עד בדיחה?

יש לך כל כך הרבה אלטנרטיבות במחיר הזה , אז הוא ששתיהם אידיוטים מוחלטים שחושבים שאם הם יסעו ברחוב יחשבו שזה פרארי , או שאין להם מה לעשות עם הכסף , אבחר באופציה השנייה

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

180 סיבות לבכות.... :)

עקיצה ב400K

אלו כותרות יותר מעניינות.

זה כנראה רכב שמתאים לאנשים שבשבילם 400K זה כמו 400 ש"ח לאנשים רגילים. מסכים עם ידידי Fangio.

אם ה500 אבארט הרגילה מתומחרת מוגזם, אז מה נגיד כאן?

הביקורת על התגובות הקוטלות לא כל כך במקום כי כפורום של חובבי רכב הרצון הוא להשיג בתקציב נתון את מכונת הנהיגה האולטימטיבית שנכנסת בתקציב.

במקרה זה , משלמים 220 אלף ש"ח נוספים(על גבי 180K מוגזמים ממילא) על פלטה ממתכת שמוטבע עליה סיריאל מסויים פלוס עוד כמה תוספות איבזור.

אבל סחתיין לעומר שהצליח למכור כאלה... מוריד את הכובע

הדבר היחיד שיותר קשה מכך , זה לגרום לחובב פאביות מדופלם, להתחיל לפנטז על פונטו וגרסאותיה השונות :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...