Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיאט ב-400.

טוב, נו, אז אולי פיאט ב-350.

לא, באמת, נהיה לארג'ים, פיאט ב-300.

300K על פיאט?!? :brickwall::screwy:

- - - -

אין לי שום דבר אישי נגד פיאט ולדעתי הם מוציאים בעקביות מכוניות קטנות מעולות,

אבל זה פשוט יקר להחריד, בלי שום הצדקה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תפרגנו, הרכב הזה הולך להיות עוד יותר יקר בעוד כמה שנים שיהיה נדיר ...

אני ממש, ממש בספק. לא מדובר במכונית על. כולה פיאט מעוצבת. ואולי ממש לא מרשים המיספור של המהדורה המוגבלת. בסכום כזה בחו"ל ניתן לקנות מכונית ספורט אמיתית מיצרן בוטיק שמייצרים ממנה עוד פחות יחידות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המחיר ממש מוגזם לדעתי,

גם אם אני אקח עכשיו 500 סטנדרטית ואתחיל לבנות אותה לכזה דבר על ידי קניה של חלקים באיביי ועוד כל מיני צורות כגון, אני במקרה הכי גרוע יגיע ל250K כולל הכל.

אבל אין מה לעשות ככה זה שמדובר ב"מהדורה מוגבלת" מזכיר לי את הסיפור עם מילקי וספרינג שיצאו עם מהדורה מוגבלת.

Polo 2012

פורסם

מדהים? ממש לא, די פאתטי.

מיוחד? כמו ילד חוסה במחלקה סגורה.

סתם רכב מטופש, לא מיוחד, ערסי ברמות שקשה לתאר (זה המקבילה המוטורית של חולצות אד-הארדי).

ציפיתי יותר מהחברים פה בפורום רכב. לא משנה אם יש רכבים יותר טובים, לכל אחד מתאים משהוא אחר, אבל זה לא רכב מיוחד, זה חתיכת שילשול מטופש ע"י אחת מחברות הרכב הכי אובר-רייטד בעולם.

לקחו אוטו נחמד++ שמו לו מדבקה ופגושים גדולים ומבקשים בשבילו מחיר של רכב אספנות חד פעמי? תגידו, אתם דפוקים?

אם היה מדובר על רכב כמו הרנו טורבו2 או המקבילה החדשה שלה, עם מנוע אחורי, סבבה.

אבל בשביל מדבקה? זאת הגרסה של האלפיון העליון ל-NO FEAR...

סתם אוטו. נקודה.

שום דבר לא חד פעמי פה, שום דבר לא מפיל אותך מהרגליים.

מדבקה.

הזוי.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אני עם זה שמעליי, רק חושב שהוא התבטא באופן עדין...

מקרה קלאסי של קורבנות שיווק.

זה לא משנה כמה כסף יש לך, לשרוף אותו על כלום זה תמיד טפשי.

אוטו פאדיחה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ראיתי את הצהובה חונה בת"א, דווקא רואים שזו לא אבארת' 500 רגילה.

אני חושב שהקטע של הרכב הזה הוא "אני כ"כ עשיר שאני מוכן לשלם 400K על פיאט 500" וזה בסדר גמור.

רכב הפוזה האולטימטיבי.

emotion of motion

פורסם

סליחה שאני משבית את השמחה,

אני באמת לא מבין את ההתלהבות מהרכב הזה, כלומר הוא נראה מצויין מבחוץ (מבפנים אני אהיה עדין כשאומר שהוא מעפאן למעט המושבים), יש לו נתונים באמת מצויינים ביחס לנפח ומשקל ואפילו איזה תג שמציין שהרכב הוא מעיין מחווה לפרארי, בלה בלה בלה.

בפועל, הרכב הזה תומכר כדי להוות צעצוע (תרתי משמע) לבעלי פרארי, סוג של רכב שקונים לאשה וצוחקים בין החברים שגם לאשה יש פרארי.

ואז כעבור כמה חודשים שמים את הרכב למכירה כי המטרה השעשועית מיצתה את עצמה.

הרכב הזה הוא ההיפך מתחתונית סופגת לאשה, המטרה שלו היא להיות בלי אבל להרגיש עם...:lol:

כמו שמישהו אמר, במחיר הרכב הייתי מוסיף עוד כמה שקלים ו״מגדיל״ ל-M1.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אבל סחתיין לעומר שהצליח למכור כאלה... מוריד את הכובע

הדבר היחיד שיותר קשה מכך , זה לגרום לחובב פאביות מדופלם, להתחיל לפנטז על פונטו וגרסאותיה השונות :)

אייל, יצא לך לנהוג ב-500 או באיוו בגרסאות האבארת'?

אומר זאת בכנות, אני רחוק מלהיות חסיד פיאט (בעיקר אחרי אחת לימונית בעיקר אי שם לפני עשור), אבל תן לי 500 / איוו אבארת' - בכל רגע נתון - על פני שירוקו (ובוודאי על קופרה / פולו GTI חלבית להחריד), גם על ה-2.0TSI.

צר לי לומר זאת, השירוקו הפכה להיות האיביזה של ימינו - רכב הערסים / פוזה העכשוי והפכה להיות מאוסה. אומנם יש בעל איוו אבארת' אחת שעונה להגדרה הזאת, אך כל השאר הם אנשים שרחוקים מאוד מלהיות כאלה.

אני אהבתי לנהוג ב-500 הפיצית ובאיוו, הן הרבה יותר מחביבות - וכן, סביר להניח שתקפצו ותגידו שיש דברים טובים יותר (מיני / קליאו) וכנראה שאסכים, רק שאבארת'ז יש קסם ויחוד אחר.

יש מי שיתחבר ויאהב, יש מי שיאהב ויתחבר פחות. עניין של טעם אישי כמובן - מה שמשתנה מאדם לאדם מן הסתם. אני אשמח ל-500 סקורפיונה אפרפרה כרכב סופ"שים עיקרי, בנוסף לרכב הכביש-שביל היום יומי :-)

לכל המגדילים, אני די בטוח שפספסתם את הצ'אנס לרכוש M1. הן יוצרו כמהדורה מוגבלת. בהחלט רכב שהייתי שמח לקנות, אם היה לי את הממון והיכולת. לבנה / כתומה - לא משנה...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא רואה סיבה לכל התגובות השליליות, באמת.

זה רכב נישה, ספורט ואספנות - הכל באחד.

אז הבעלים שילם כ200K מעל מחיר של Lusso בשביל הייחודיות שבדבר, אז מה? כואב לכם?

Abarth מלכתחילה לא חטיבת רכבים לאנשים שכל היום מתרוצצים להם מספרי יחס הספק-משקל-מחיר

בראש.

אם היה לי את סכום הכסף הזה לבזבוזים (מסכימים איתי שמי שקנה את זה, אלו לא ה400K האחרונות שלו?)

הייתי בהחלט שוקל לקנות קלאסיקה מודרנית כזו. זו אמנם לא בוגאטי, אבל היא מושכת יותר תשומת לב

מאשר הGT-R של קצין הרכב של דקסל פארמה שחונה בהרצליה בערב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...