Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתעלם מהבעיה הפילוסופית עם "להרגיש מיוחד מבלי שאף אחד יחשוב שאתה מיוחד" (שהרי אז האם אתה באמת מיוחד?), ואגיד רק שהבעיה ב-695 שהיא גם לא נותנת תדמית בקרב חובבי רכב, שכן המבינים ידעו ששילמת עליה מחיר מגוחך, והלא מבינים גם לא באמת יראו את ההבדל בינה לבין אבארת (ואני אתעלם לרגע מהטמבלים שאפשר אשכרה לשכנע אותם שזו פרארי).

יש גם בעיה עם ההרגשה של "יש לי רכב מאוד מיוחד ביד", שכן אף אחד לא באמת יעבוד על עצמו ויאמין שמדובר במשהו שהוא לא רק, בסופו של דבר, 500 אבארת. כזו עם חישוקים מיוחדים, בלמים משודרגים ועוד כמה דברים, אבל עדיין - 500 אבארת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אותו בחור שהחליט לקנות אותה כנראה לא באמת חשב על מחירה אלא רק על הייחוד שלה ,ברגע שהוא נכנס לסוכנות במטרה לרכוש אחת ,בשנייה שהראו לו את החוברת ,הסבירו לו על המהדורה המוגבלת ,אחריי שהוא התיישב לתוכה והרגיש כאילו הוא בתוך פרארי ,אין לי שום ספק שהוא נתפס בחכה . כמובן אותו בעל רכב התעניין רק ברכב חדש ולא בפיסת היסטוריה מהעבר ,כי במחיר הזה הוא יכל לקנות הרבה יותר יחודיות (לדעתי) אבל לא נכנס לזה .

קונצרן פיאט החליט לצקת קצת מהיחודיות של פרארי אל תוך פיאט 500 הקטנה ,כדי לגרום לאותו רוכש להרגיש מאוד מיוחד ,הגבילו אותה בכמויות וכך ייצרו משהוא שמדבר אל האדם הפשוט ,שרוצה להרגיש בפרארי ולטעום מטעם היחודיות מבלי לשלם פי 10 .

תראה לי רכב חדש שנמכר בישראל שמרגע מכירתו הוא יותר יחודי ממנה וגם מוגבל מבחינה כמותית .כן, זה אומר אם אני רוכש אותה, קרוב לוודאי שלא יסתובבו דומות לה על כבישי הארץ ואפילו לא על כבישי העולם ,אין לי שום ספק שזאת הרגשה מאוד נעימה לאדם שרוצה להרגיש מיוחד .

לפעמים לא כס\מחיר הם אלה שיקבעו האם המכירה תצא לפועל אלא הרצון להיות מיוחד ולנהוג במהדורה מוגבלת שמזכירה את פרארי .

פורסם
אותו בחור שהחליט לקנות אותה כנראה לא באמת חשב על מחירה אלא רק על הייחוד שלה ,ברגע שהוא נכנס לסוכנות במטרה לרכוש אחת ,בשנייה שהראו לו את החוברת ,הסבירו לו על המהדורה המוגבלת ,אחריי שהוא התיישב לתוכה והרגיש כאילו הוא בתוך פרארי ,אין לי שום ספק שהוא נתפס בחכה .

שמת לב למה שכתבת? עם כל הכבוד לסדרת ה-695, אין שום דרך בעולם לגרום לפיאט 500 להרגיש "כמו" פרארי :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ארוחה במסעדת שף נחשבת תעלה בקלות 1000 ש"ח לזוג כאשר במסעדה רגילה ניתן לסיים את הסיפור ב200 ש"ח= פי 5!

ג'ינס של דיזל עולה בקלות 1200 ש"ח כאשר ג'ינס של קרוקר למשל ניתן להשיג ב300 = פי 5!

רוצים לדבר על תספורת אצל מעצב צמרת, שעון של ברייטלינג, תיק של פרדה וכו'?

אצלנו בארץ נושא רכבים במהדורה מוגבלת פשוט לא מפותח בלשון המעטה ולכן השרשור הנ"ל נראה כפי שהוא נראה.

אין ספק שערך הרכב כברזל+מנוע ואבזור אינו שווה 400K, אך ללקוח שרכש אותו כחלק ממהדורה מוגבלת כנראה הוא שווה את הסכום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אותו בחור שהחליט לקנות אותה כנראה לא באמת חשב על מחירה אלא רק על הייחוד שלה ,ברגע שהוא נכנס לסוכנות במטרה לרכוש אחת ,בשנייה שהראו לו את החוברת ,הסבירו לו על המהדורה המוגבלת ,אחריי שהוא התיישב לתוכה והרגיש כאילו הוא בתוך פרארי ,אין לי שום ספק שהוא נתפס בחכה . כמובן אותו בעל רכב התעניין רק ברכב חדש ולא בפיסת היסטוריה מהעבר ,כי במחיר הזה הוא יכל לקנות הרבה יותר יחודיות (לדעתי) אבל לא נכנס לזה .

קונצרן פיאט החליט לצקת קצת מהיחודיות של פרארי אל תוך פיאט 500 הקטנה ,כדי לגרום לאותו רוכש להרגיש מאוד מיוחד ,הגבילו אותה בכמויות וכך ייצרו משהוא שמדבר אל האדם הפשוט ,שרוצה להרגיש בפרארי ולטעום מטעם היחודיות מבלי לשלם פי 10 .

תראה לי רכב חדש שנמכר בישראל שמרגע מכירתו הוא יותר יחודי ממנה וגם מוגבל מבחינה כמותית .כן, זה אומר אם אני רוכש אותה, קרוב לוודאי שלא יסתובבו דומות לה על כבישי הארץ ואפילו לא על כבישי העולם ,אין לי שום ספק שזאת הרגשה מאוד נעימה לאדם שרוצה להרגיש מיוחד .

לפעמים לא כס\מחיר הם אלה שיקבעו האם המכירה תצא לפועל אלא הרצון להיות מיוחד ולנהוג במהדורה מוגבלת שמזכירה את פרארי .

מצטער, לא מסכים עם שום דבר שכתבת.

מי שקנה אותה באמת לא חשב על המחיר יותר מדי - אבל רק בגלל שהוא יכול להרשות לעצמו להוציא גם פי 10 מזה על מכונית. הוא אולי כן חשב על הייחודיות שלה, אבל לא השכיל להבין שהייחודיות הזו היא בעצם רמאות - כמו לקחת שעון קאסיו ולשים עליו כמה קישוטים ותווית של רולקס. הוא לא התיישב בה והרגיש כמו פרארי, כי קרוב לוודאי שאו שהוא כבר נסע לא פעם בחייו בפרארי, או שפשוט יש לו פרארי.

העלית דווקא נושא מעניין - במחיר הזה הוא יכול היה לקנות הרבה יותר ייחודיות במכונית אספנות מהעבר. זה עוד יותר מדגיש את חוסר ההגיון שברכישת הפיאט הזו. אם רצית תכשיט - יכולת למצוא תכשיט הרבה יותר מרשים באותו המחיר.

שום דבר במכונית הזו הוא לא באמת פרארי. ולא מעניין אותי אם תיבת ההילוכים ובולמי הזעזועים עברו כיול על ידם. זה קשקוש. באותה המידה היו נותנים לחברת לוטוס (אומנים בכיול מכוניות) או לסתם חברה חיצונית לבצע את הכיול. זה לא שלאנשי פרארי יש מומחיות מיוחדת בכיול הוט האצ' קטנה עם הנעה קדמית. להפך, תנו לרנו לכייל את האוטו :-P

לסיום, ההגבלה הכמותית היא עוד המצאה של מחלקת השיווק שמנסה למכור לך מוצר "ייחודי". אינספור יצרנים עושים את אותו הדבר במשך שנים. שברולט מוציאה כל שנה בממוצע איזו גרסת "לימיטד אדישן" ממוספרת של הקורבט. פעם זו צביעה ייחודית, פעם שיפורים למנוע, פעם רמת אבזור גבוהה במיוחד. בסופו של דבר זו אותה המכונית. רוצה להרגיש מיוחד? קנה מכונית שיוצרה מלכתחילה במספר קטן של יחידות. מכונית של יצרן בוטיק שהיא באמת מיוחדת, בלי להידרש לסמלים של פרארי בשביל להפוך אותה לכזו. בארץ זה קשה, נכון. בחו"ל? יש מאות יצרנים כאלו. לעזאזל, במחיר של ה-695 אפשר לקנות את גרסת העל של הלוטוס אליז, או של הקייטרהם סופר 7.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למי שיש כסף, זה לא מעניין כלכך שזו בסך הכל אבארט בתחפושת או איך שלא תקראו לזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שוב, זו אמירה פשטנית. למי שיש כסף לא באמת אכפת להוציא מחיר מופרז על מוצרים, נכון, אבל גם הוא לא יקנה נניח שעון או תכשיט אם הוא לא יהיה משוכנע שהוא מקבל ערך מוסף על כספו. הוא גם לא יקנה מעיל יוקרה מרשת FOX או מערכת סאונד היי-אנד של פנסוניק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

sronis אמרת אותו הדבר במילים שלך ,רק שלגבי כסף אני לא כל כך בטוח שיש לו את האמצעים לאחת אמיתית .

זאת לא עוד מהדורה מוגבלת אלא מהדורה של פרארי ,יש לזה משמעות מסוימת כמו למוסטנג יש את שלבי .

לגבי הכיולים ,כנראה גם אותו זה לא עניין במיוחד .במדינה שבה אנו חיים ,כנראה זה מה שאפשר למצוא ,ללא פנייה ליבוא אישי וללא חיפוש מיוחד אחר רכב ספציפי ,במילים אחרות מה שיש בארץ,חדש והכי מיוחד זה מה שאני קונה .

אין יבואן לרולקס מהדורה מוגבלת אז אני אקנה מה שיש בחנויות ושיתן לי את אותה ההרגשה של אותו רולקס .

לא כולם חושבים כל היום על רכבים ,יש אנשים שמתוך דחף רגעי קונים דברים מיוחדים מבלי להתעמק עד כמה מה שהם קנו באמת מיוחד. עצם היחוד גרם להם להוציא את פנקס הצ'קים ולהפרד מבית קטן .

ואם לדבר בהגיון עדיף היה לקנות בית 3 חדרים ולהשכיר אותו ,פיאט 500 יד שנייה ,ולהדביק עליה שני מדבקות של פרארי ,הביטוח והדלק על חשבון ההשכרה :)

פורסם

ראשית, אני אומר לך חד וחלק שבנאדם שקונה 695 אבארת ב-400 אלף שקלים הוא בנאדם שבוודאות מוחלטת יכול להרשות לעצמו לקנות פרארי. רק בנאדם כזה יכול להיות מספיק פזרן בשביל להוציא כזה סכום על המכונית הזו.

אל תיפול שולל תחת ההגדרה "מהדורה מוגבלת של פרארי". כמה סמלים ותוספות לא הופכים מכונית לפרארי, ואי אפשר להקביל את זה לחולצת טי-שירט שסמלי פרארי עליה גורמים לה לעלות 250 שקל במקום 50. פה מדובר על שלושה וחצי סדרי גודל למעלה.

בנאדם שיכול להוציא 400 אלף שקל על תכשיט, יכול גם להביא מכונית מיוחדת מחו"ל. בין אם חדשה או רכב אספנות. אם אתה מצדיק את הבחירה שלו ב"נוחות" של לקפוץ ליגאל אלון בת"א לעומת השקעה ברכישת משהו מחו"ל, אז זה אפילו יותר מגוחך (הרי הוא יכול להעסיק בנאדם שיעשה בשבילו את הקנייה).

אין יבואן לרולקס מהדורה מוגבלת? קנה אותו בפאקינג איביי.

רכב כזה הוא לא עניין של דחף רגעי. זה עניין של תחושה מזויפת של ייחודיות, שקיבל חובב רכב עשיר מאוד. אל תטעה ותחשוב שבנאדם שהוא לא חובב רכב קנה את האוטו הזה. כי בנאדם כזה מיד יראה את הזיוף שבדבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
sronis אמרת אותו הדבר במילים שלך ,רק שלגבי כסף אני לא כל כך בטוח שיש לו את האמצעים לאחת אמיתית .

זאת לא עוד מהדורה מוגבלת אלא מהדורה של פרארי ,יש לזה משמעות מסוימת כמו למוסטנג יש את שלבי .

אתה לא שם לב שאתה מדבר שטויות? זו לא מהדורה מוגבלת של פרארי, אלא מהדורה מוגבלת של מחווה לפרארי. רואה את ההבדל?

לעניין המוסטנג: יחי ההבדל הקטן: זו סדנת שיפורים, שלוקחת מוסטנג ממש (ולא מחווה למוסטנג...) ומשפרת. מילא היית אומר שאבארט' לקחו 458, שיפרו אותה, שמו סמל של אבארט' ומוכרים כ"מהדורה של פרארי".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קייזר, מתי פעם אחרונה פרארי שמו את הסמל שלהם על רכב אחר, מחווה או לא מחווה.

במקום לפרגן לבן אדם שבטוח חובב רכב והעדיף ללכת על גירסה מיוחדת במקום על איזה ג'יפ נוצץ שלא יורד לשטח,

מעדיפים פה לרדת לבן אדם לכיס ולכנות אותו בשמות.

הלואי וכל יבואן היה מביא לפה את הגרסאות המיוחדות שלו ולא רק את מה שקל לו למכור.

ואני כבר לא מדבר על גרסאות קצה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני לא חושב שנכון לעסוק בו בפורום בעבודתו ובכישוריו של חבר פורום אחר המזוהה פה בשמו הפרטי, אני גם בכלל לא חושב שזה רלבנטי לשרשור הזה שעוסק בתמורה לכסף עבור ה- 695.

זה החבר שלו, עמי, שפנה אליו בפורום.

בכל מקרה, האיש פעיל בפורום, עושה בו שימוש כנציג המותג באופן גלוי, אז מותר להתייחס אליו.

זה לא שעשו לו אאוטינג...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מכיר מספיק אנשים עם "מספיק" כסף, ואף אחד מהם לא אוהב לצאת אידיוט ולשלם מחיר מפולפל עבור מוצר נחות, אפילו אם זו פחית קולה ב-20 ש"ח.

אין כאן על מה לפרגן.

זו לא בחירה של אנינות זו בחירה של טיפשות, כי פשוט אין תמורה לכסף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

keyser

זה לא כמו שלאותה פיאט יש מהדורה מיוחדת שקוראים לה opening edition שגם מוגבלת ל 500 יחידות או אולי פחות ,כאן יש לך מאפיינים של פרארי ,בתא נוסעים וסמלים של פרארי גם המחירים בהתאם .

גם כאן פרארי "שיפרה" אותה אז זאת לא סדנה ,מה זה משנה .

אם יש לו כסף לקנות פרארי ,למה הוא צריך פיאט 500 עם סמלים של פרארי ? שיקנה את הדבר האמיתי .

לא כולם יודעים ומכירים את ebay ולא כולם רוצים להתעסק עם יבוא אישי ,במיוחד אנשים שלא מתעסקים עם אינטרנט ולא נולדו בעידן הזה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...