Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוסיף רק שכל מיני יצרנים גרמנים ניסו לדרוש תוספת תשלום על הסרת שם הדגם, כמו גם תוספת תשלום על אי התקנת מגביל מהירות אלקטרוני (250 קמ"ש).

בדיוק ולא נראה לי שנגיע לעמק השווה בעניין זה.

א. פיאט לא המציאה שום דבר חדש - נכון. אבל עדיין יש הבדל בין גרסה מיוחדת של 911 שעולה פי 2 מ-911 רגילה, לגרסה מיוחדת של פיאט 500 שעולה פי 2...

ב. הגיון עקום - בוודאי לא לדעתי בלבד. לדעתי ולדעתם של מרבית חברי הפורום (ועוד יותר מכך - הציבור הרחב).

ג. אני לא מתעצבן מאנשים שמוציאים המון כסף על מכוניות. להפך - אני מעריך את ההשקעה שלהם בדברים שלטעמי הם חשובים (בהנחה ויש להם הכסף, כמובן). גם פה לגמרי לא התעצבנתי. זה סתם שעשע אותי.

א-פרופו נקנוק הצרכן:

בושה שרשות ההגבלים או רשות צרכנית אחרת לא מתערבת.

עזוב את זה - פה הביאו במקרה מוצר אחד מבית עשרות ומאות מוצרי שאנחנו קונים במחירים מופקעים. אתה חושב שאם יורידו את המחיר של פסק זמן (אפילו של כל הליין של פסק זמן) באיזה שקל-שניים זה באמת ישנה משהו? לפי הכתבה הזו, גם אם יחתכו את המחיר שלו בחצי, המחיר שלו יהיה מוגזם.

מצחיק שאני קונה חטיפי שוקולד רק כשיש מבצעים, נניח שלושה ב-10 שקלים (למשל באונטי, מרס וטוויקס שאני מאוד אוהב) - ולפי המחירים שאני רואה כאן, גם במבצע כזה גונבים אותי יופי יופי... לקנות חטיף מסכן ב-7 שקלים זה לטעמי פשוט שוד לאור היום. מדהים אותי שאנשים אשכרה קונים את זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
א. פיאט לא המציאה שום דבר חדש - נכון. אבל עדיין יש הבדל בין גרסה מיוחדת של 911 שעולה פי 2 מ-911 רגילה, לגרסה מיוחדת של פיאט 500 שעולה פי 2... אין שום הבדל מהותי. יש הבדל מן הסתם בין 911 לפיאט 500 אבל זה לא העניין.

ב. הגיון עקום - בוודאי לא לדעתי בלבד. לדעתי ולדעתם של מרבית חברי הפורום (ועוד יותר מכך - הציבור הרחב). ומי פסק זאת? אני לא חושב שאתה יכול לעמוד מאחורי "מרבית חברי הפורום" שלא לדבר על "הציבור הרחב".

ג. אני לא מתעצבן מאנשים שמוציאים המון כסף על מכוניות. להפך - אני מעריך את ההשקעה שלהם בדברים שלטעמי הם חשובים (בהנחה ויש להם הכסף, כמובן). גם פה לגמרי לא התעצבנתי. זה סתם שעשע אותי. אוקיי ואני משועשע מהרצינות התהומית של חלק מהמגיבים בנושא זה.

רוני

אגב, אני לא מנסה להגיד שעמדתך אינה לגיטימית, אני פשוט לא מסכים איתה. יתר על כן משום מה יש לי תחושה שהטריבוטו היא מטרה מאוד נוחה בעוד שדוגמאות אחרות בסגנון דומה אינן זוכות לעשירית מתשומת הלב שהיא מקבלת (ואולי זאת הייתה המטרה מלכתחילה).

באותו עניין, אני זוכר ראיון שקראתי במגזין עסקים גרמני עם מנכ"ל (דאז) חברת BAYER - חברת תרופות גרמנית. חלק מסוים מהראיון הוקדש להתנהלות כלכלית ובאותו הקשר ציין האיש כי תיאורטית הוא מאוד רוצה פורשה 911. "רכב מדהים", אלא ש-"איש אינו צריך להוציא סכום כסף שכזה על רכב, אף רכב" ומהסיבה הזו ולמרות היכולת שלו לרכוש אחת אין הוא עושה זאת.

נכון שמדובר על גישה קיצונית, אבל לדעתי זה קצת חולה.

נ.ב. בעקבות הדיון הזה חקרתי כמה עולות תוספות שונות ומשונות ברכבים גרמנים. בין היתר, גיליתי שבM5 החדשה אין תאורת קריאה מקדימה כסטנדרט. כמובן שב.מ.וו ישמחו להתקין אחת כזו, הם רק יבקשו לא פחות מ400 יורו (!) בתמורה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אגב, אני לא מנסה להגיד שעמדתך אינה לגיטימית, אני פשוט לא מסכים איתה. יתר על כן משום מה יש לי תחושה שהטריבוטו היא מטרה מאוד נוחה בעוד שדוגמאות אחרות בסגנון דומה אינן זוכות לעשירית מתשומת הלב שהיא מקבלת (ואולי זאת הייתה המטרה מלכתחילה).

באותו עניין, אני זוכר ראיון שקראתי במגזין עסקים גרמני עם מנכ"ל (דאז) חברת BAYER - חברת תרופות גרמנית. חלק מסוים מהראיון הוקדש להתנהלות כלכלית ובאותו הקשר ציין האיש כי תיאורטית הוא מאוד רוצה פורשה 911. "רכב מדהים", אלא ש-"איש אינו צריך להוציא סכום כסף שכזה על רכב, אף רכב" ומהסיבה הזו ולמרות היכולת שלו לרכוש אחת אין הוא עושה זאת.

נכון שמדובר על גישה קיצונית, אבל לדעתי זה קצת חולה.

נ.ב. בעקבות הדיון הזה חקרתי כמה עולות תוספות שונות ומשונות ברכבים גרמנים. בין היתר, גיליתי שבM5 החדשה אין תאורת קריאה מקדימה כסטנדרט. כמובן שב.מ.וו ישמחו להתקין אחת כזו, הם רק יבקשו לא פחות מ400 יורו (!) בתמורה.

א. זה חלק מהעניין. לעשות גרסה מיוחדת לפיאט 500 שעולה פי 2 זה לא שונה מהותית מלעשות גרסה מיוחדת לקיה ריו שעולה פי 2, בסופו של דבר. לא אוהב את ההקבלה? אין בעיה - גרסה מיוחדת של קליאו RS שעולה פי 2. קרא לה "שמורדיני" מבחינתי.

ב. מספיק לקרוא את התגובות בשרשור הזה. אם באמת תתעקש אני מוכן לפתוח סקר רשמי בנושא :-P

ג. אולי פספסתי, אבל היחידים שהיו כאן רצינים באופן תהומי היו מטקבקי ה"איזה אוטו מגניב!" שמפליא שהם מסוגלים בכלל לכתוב את המשפט הזה בלי שגיאות כתיב, בהתחשב בכך שהם לא קוראים מילה מהכתוב ורק מסתכלים בתמונות.

בנוגע לדוגמאות אחרות באותו הסגנון כמו ה-695 - אתה מוזמן לספר לי על כאלו. אשמח להכיר - ולגחך גם עליהן.

המנכ"ל הגרמני, מבחינתי, מתחסד. אבל זה כבר נושא אחר.

נ.ב. עלויות של תוספות ברכבי יוקרה גרמניים זו מחלה שלא פסחה גם את ארצנו הצנועה. רשימת התוספות האפשריות לאודי A8, למשל, תשמוט את הלסת שלך לרצפה. בעלות של חלק מהן אפשר לקנות מכונית לא רעה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מעט מצער לראות מין גישה כזו שמעבר להיותה מתנשאת ו"יודעת כל", גם מחווה דעה מבטלת על כל מי שסבור אחרת וכל אלו תוך הכרזה כמעט פלקטית ש"אני לא צריך לנהוג באוטו בשביל לדעת שמדובר בקישקוש, מספיק לי לראות את רשימת השינויים והכי חשוב את שם היצרן" ( במילים שלי ).

פורסם
א. זה חלק מהעניין. לעשות גרסה מיוחדת לפיאט 500 שעולה פי 2 זה לא שונה מהותית מלעשות גרסה מיוחדת לקיה ריו שעולה פי 2, בסופו של דבר. לא אוהב את ההקבלה? אין בעיה - גרסה מיוחדת של קליאו RS שעולה פי 2. קרא לה "שמורדיני" מבחינתי.

ב. מספיק לקרוא את התגובות בשרשור הזה. אם באמת תתעקש אני מוכן לפתוח סקר רשמי בנושא :-P

ג. אולי פספסתי, אבל היחידים שהיו כאן רצינים באופן תהומי היו מטקבקי ה"איזה אוטו מגניב!" שמפליא שהם מסוגלים בכלל לכתוב את המשפט הזה בלי שגיאות כתיב, בהתחשב בכך שהם לא קוראים מילה מהכתוב ורק מסתכלים בתמונות.

בנוגע לדוגמאות אחרות באותו הסגנון כמו ה-695 - אתה מוזמן לספר לי על כאלו. אשמח להכיר - ולגחך גם עליהן.

המנכ"ל הגרמני, מבחינתי, מתחסד. אבל זה כבר נושא אחר.

נ.ב. עלויות של תוספות ברכבי יוקרה גרמניים זו מחלה שלא פסחה גם את ארצנו הצנועה. רשימת התוספות האפשריות לאודי A8, למשל, תשמוט את הלסת שלך לרצפה. בעלות של חלק מהן אפשר לקנות מכונית לא רעה...

1. אבל רק בתגובה הקודמת הבעת דעה מנוגדת לחלוטין (בהקשר ל911), אז אולי תחליט?

2. לך על זה. אולי גם תעשה סקר דעת קהל בקרב הציבור האירופאי על הדרך :wink:

3. לא עליהם אני מדבר.

4. עניין התוספות ברכבי יוקרה גרמניים הוא דוגמא הפועלת על אותו עקרון, רק ששם אין לך אפילו את האפשרות לקנות את הגרסה להמונים. אין לי בעיה עם ה695 מהסיבה הפשוטה שמדובר על קוריוז בסה"כ, מי שרוצה ויכול יקנה אותה. אלה שרוצים אך אינם יכולים, מוזמנים לקנות את האבארט' 500 הרגילה ואלה שלא רוצים, לא יקנו אף אחת מהן. זה כמובן שונה מלשלם 400 יורו על תאורת קריאה, ברמת הנקנוק, מבחינה יחסית.

פורסם
.

4. עניין התוספות ברכבי יוקרה גרמניים הוא דוגמא הפועלת על אותו עקרון, רק ששם אין לך אפילו את האפשרות לקנות את הגרסה להמונים. אין לי בעיה עם ה695 מהסיבה הפשוטה שמדובר על קוריוז בסה"כ, מי שרוצה ויכול יקנה אותה. אלה שרוצים אך אינם יכולים, מוזמנים לקנות את האבארט' 500 הרגילה ואלה שלא רוצים, לא יקנו אף אחת מהן.quote]

מטבע הסגמנט, "רכבי יוקרה", הרי שניתן להסיק מראש שזה לא רכב להמונים.

ועדיין אם נתעקש, בוא נתייחס ל-M5 שהבאת כדוגמא, לא יכול להרשות לעצמך?

לך על 550.

לא יכול להרשות לעצמך?

לך על 520.

עדיין יקר מדי?

לך על 323.

מוגזם מדי?

לך על 116.

עדיין יקר מדי?

בעיה שלך.

BMW,מרצדס,לקסוס,אינפיניטי,כמו גם פורשה, פרארי, למבורגיני מראש לא ייעדו עצמן להיות יצרניות של רכב המוני (למעט פורשה וזיקתה לרכב ההמונים העונה לשם חיפושית).

אז מה בכלל ההשוואה?

חלק עיקרי ברכישת רכב כזה הן התוספות, במחיר של האופציות שאפשר לשים ברכבים האלה תוכל לקנות 2 פיאט 695 וישאר לך עוד עודף לתדלק את ה-695 למשך 3 שנים...

אגב, הסיפור הזה על "תאורת קריאה" זה קשקוש ופרט לכך שאני די בטוח שיש תאורה כזאת סטנדרטית ללא חיוב (יש ל-BMW חבילות תאורה מורחבות שאכן עולות כסף,זה לא על חשבון הסטנדרט)- אף אחד לא ממש יגבה ממך כסף על זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מעט מצער לראות מין גישה כזו שמעבר להיותה מתנשאת ו"יודעת כל", גם מחווה דעה מבטלת על כל מי שסבור אחרת וכל אלו תוך הכרזה כמעט פלקטית ש"אני לא צריך לנהוג באוטו בשביל לדעת שמדובר בקישקוש, מספיק לי לראות את רשימת השינויים והכי חשוב את שם היצרן" ( במילים שלי ).

אם פירשת את הגישה כמתנשאת, זה הכל בראש שלך. מבחינתי זה ניתוח ענייני לגמרי שמעודד דיון בנושא. אני טוען דבר אחד, אתה טועה דבר אחר. מה הבעיה?

לטעמי, הטענה שלי שאני לא באמת צריך לנהוג באוטו בשביל להבין במה מדובר היא הגיונית הרבה יותר מהסברה שלך שפרארי הצליחו להכניס ל-695 יכולות ריגוש של מכונית על.

1. אבל רק בתגובה הקודמת הבעת דעה מנוגדת לחלוטין (בהקשר ל911), אז אולי תחליט?

2. לך על זה. אולי גם תעשה סקר דעת קהל בקרב הציבור האירופאי על הדרך :wink:

3. לא עליהם אני מדבר.

4. עניין התוספות ברכבי יוקרה גרמניים הוא דוגמא הפועלת על אותו עקרון, רק ששם אין לך אפילו את האפשרות לקנות את הגרסה להמונים. אין לי בעיה עם ה695 מהסיבה הפשוטה שמדובר על קוריוז בסה"כ, מי שרוצה ויכול יקנה אותה. אלה שרוצים אך אינם יכולים, מוזמנים לקנות את האבארט' 500 הרגילה ואלה שלא רוצים, לא יקנו אף אחת מהן. זה כמובן שונה מלשלם 400 יורו על תאורת קריאה, ברמת הנקנוק, מבחינה יחסית.

1. לא הבנתי במה היית מנוגדת הדעה, אבל שיהיה.

כולנו מסכימים שה-695 היא בסופו של דבר קוריוז.

ואוו ממש רכב מגניב, צבעוני ויפה בהחלט הייתי קונה כזה לאישתי :lol:

הוא שאמרתי... :-P:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מזכיר לי סיפור משעשע של חבר שלי שקנה לא מזמן A3 חדשה מהסוכנות,

בזמן שחבר שלי קנה את הA3 שלו הוא סיפר לי שתוך כדי היה שם לקוח אחר בסוכנות שהזמין A8.

עכשיו נדמה לי שהמחיר הבסיסי של האוטו היה קרוב למליון, והלקוח הזה הזמין את כמעט את כל התוספות האפשריות ובסופו של הדבר המחיר של האוטו הגיע קרוב ל2 מליון.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם
מזכיר לי סיפור משעשע של חבר שלי שקנה לא מזמן A3 חדשה מהסוכנות,

בזמן שחבר שלי קנה את הA3 שלו הוא סיפר לי שתוך כדי היה שם לקוח אחר בסוכנות שהזמין A8.

עכשיו נדמה לי שהמחיר הבסיסי של האוטו היה קרוב למליון, והלקוח הזה הזמין את כמעט את כל התוספות האפשריות ובסופו של הדבר המחיר של האוטו הגיע קרוב ל2 מליון.

אגב, גם זו סוג של פזרנות שאני מאוד לא מעריך. אפילו יותר מפיאט 500 ב-400 אלף שקל. זו שחצנות של "עזבו אותי מהפרטים הקטנים, פשוט תמלאו את כל הטיקים ברשימת התוספות", בידיעה ברורה שהמחיר מופרך וזה לא משנה דבר. זה גם לא משנה שהם בחיים לא יקבלו את הכסף הזה בחזרה במעמד המכירה של הרכב. אני בטוח שגם אם יהיו לי מיליונים רבים אני לא אתנהג ככה.

בכל מקרה, למי שתהה איך אפשר להוסיף מאות אלפי שקלים בתוספות לאודי A8 שמגיעה מאובזרת עד הצוואר גם ככה: איך נשמעת לכם חבילת מושבי עור מיוחדים, חשמליים ומאובזרים ב-140 אלף שקל? וו גרירה ב-15 אלף? מקרר משקאות ב-19 אלף? מערכת שמע של B&O ב-70 אלף? מערכת תאורת לילה ב-27 אלף? בקרת שיוט אקטיבית ב-28 אלף? גג שמש ב-20 אלף? חישוקי 21 אינץ ב-40 אלף? חבילת פנסי לד ב-25 אלף? מערכת למניעת סטייה מנתיב ב-17 אלף? ואפילו, אם אתם דיפלומטים, אפשר להזמין מחזיק דגל ימין בכ-10 אלפים שקלים... וזו רק רשימה חלקית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לי זכור איזה סכום מזעזע שנדרש עבור בלמים קרמיים אבל אולי זה היה רק ברכבי S.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בכל מקרה, למי שתהה איך אפשר להוסיף מאות אלפי שקלים בתוספות לאודי A8 שמגיעה מאובזרת עד הצוואר גם ככה: איך נשמעת לכם חבילת מושבי עור מיוחדים, חשמליים ומאובזרים ב-140 אלף שקל? וו גרירה ב-15 אלף? מקרר משקאות ב-19 אלף? מערכת שמע של B&O ב-70 אלף? מערכת תאורת לילה ב-27 אלף? בקרת שיוט אקטיבית ב-28 אלף? גג שמש ב-20 אלף? חישוקי 21 אינץ ב-40 אלף? חבילת פנסי לד ב-25 אלף? מערכת למניעת סטייה מנתיב ב-17 אלף? ואפילו, אם אתם דיפלומטים, אפשר להזמין מחזיק דגל ימין בכ-10 אלפים שקלים... וזו רק רשימה חלקית...

אם היה לי הממון, והייתי רוכש A8 (שגם אילו היה לי הכסף, כנראה שלא הייתי קונה) הייתי משלם עבור מושבי העור, גג שמש, חישוקי 21", פנסים ואולי המקרר. אני מסכים שלסמן את כל התיבות ברשימת האופציות זה קצת מיותר (אני למשל לא אהנה ממערכת ב70K ש"ח, אבל יש כאלו שכן) אבל יש מי שזה עושה לו את לקנות את "הכי יקר שאפשר". ועדיין, כאן לא מוכרים לך שום קומבינה. רוצה תוספת - תשלם תוספת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
.

מטבע הסגמנט, "רכבי יוקרה", הרי שניתן להסיק מראש שזה לא רכב להמונים.

ועדיין אם נתעקש, בוא נתייחס ל-M5 שהבאת כדוגמא, לא יכול להרשות לעצמך?

.

.

.

בעיה שלך.

מה הקשר למה שכתבתי? דברנו על מחירים מופרזים ועל תמורה מועטה. נכון שיחס המחיר/תמורה ברכבים כמו ב.מ.וו לרוב יהיה פחות טוב מאשר ניסן לדוגמא, אלא שאני הבאתי כדוגמא עלות מאוד לא פרופורציונלית עבור תוספת מסויימת וזאת בהקבלה למחיר ה695.

BMW,מרצדס,לקסוס,אינפיניטי,כמו גם פורשה, פרארי, למבורגיני מראש לא ייעדו עצמן להיות יצרניות של רכב המוני (למעט פורשה וזיקתה לרכב ההמונים העונה לשם חיפושית). ואולי גם למעט אינפיניטי ולקסוס וזיקתם לרכב ההמונים העונה לשם פחנוע יפני. הייתי ממליץ לך לקרוא מחדש את מה שכתבת, לאחר מכן הסבר לי בבקשה את ההגיון של מה שרשמת בסוגריים.

חלק עיקרי ברכישת רכב כזה הן התוספות, במחיר של האופציות שאפשר לשים ברכבים האלה תוכל לקנות 2 פיאט 695 וישאר לך עוד עודף לתדלק את ה-695 למשך 3 שנים... אוקיי, מה הנקודה שלך?

אגב, הסיפור הזה על "תאורת קריאה" זה קשקוש ופרט לכך שאני די בטוח שיש תאורה כזאת סטנדרטית ללא חיוב (יש ל-BMW חבילות תאורה מורחבות שאכן עולות כסף,זה לא על חשבון הסטנדרט)- אף אחד לא ממש יגבה ממך כסף על זה.דווקא מה שרשמת פה עונה להגדרה של קשקוש. אגב, אתה לא חייב להאמין לי, בדוק בעצמך.

ברור שהם יגבו כסף על זה, בדיוק כמו על כל תוספת אחרת שאינה סטנדרטית, ככה עובדים.

1. לא הבנתי במה היית מנוגדת הדעה, אבל שיהיה. כתבת שגרסה מיוחדת של פיאט שעולה פי 2 מהרגילה, ללא תמורה יוצאת דופן בצידה זה שונה מגרסה מיוחדת של פורשה העולה פי 2 מהרגילה, אף היא ללא שינויים מרחיקי לכת אשר יצדיקו את המחיר. לאחר מכן כתבת את הדבר ההפוך. לא משנה...

כולנו מסכימים שה-695 היא בסופו של דבר קוריוז.

אני מניח שכן.

טוב נראה לי מיצינו :)

אגב, גם זו סוג של פזרנות שאני מאוד לא מעריך. אפילו יותר מפיאט 500 ב-400 אלף שקל. זו שחצנות של "עזבו אותי מהפרטים הקטנים, פשוט תמלאו את כל הטיקים ברשימת התוספות", בידיעה ברורה שהמחיר מופרך וזה לא משנה דבר. זה גם לא משנה שהם בחיים לא יקבלו את הכסף הזה בחזרה במעמד המכירה של הרכב. אני בטוח שגם אם יהיו לי מיליונים רבים אני לא אתנהג ככה. כן אבל כנראה שהוא יכול, אז שיהנה. למה לא?

בכל מקרה, למי שתהה איך אפשר להוסיף מאות אלפי שקלים בתוספות לאודי A8 שמגיעה מאובזרת עד הצוואר גם ככה:...

בעניין התוספות השונות לרכבי יוקרה ומחירן בארץ. היצרן גובה מלכתחילה מחיר מאוד גבוה עבור כל פסיק בהזמנה. כנראה שהיבואנים בארץ החליטו ליישם את השיטה פעם נוספת. לא רק שהמיסוי מכפיל עלות של כל טיק ברשימת התוספות, היבואן מוסיף לכל זה עוד סכום שמן ביותר ישירות לתוך הכיס שלו. זאת כמובן זכותו, אבל בהתחשב בכך שבמדינות אחרות, יבואנים אחרים אינם נוהגים באופן דומה ייתכן ומדובר בסוג של חזירות יתר.

לי זכור איזה סכום מזעזע שנדרש עבור בלמים קרמיים אבל אולי זה היה רק ברכבי S.

בגדול בלמים קרמיים לא יכולים להיות זולים. אאל"ט כשפורשה רק התחילו להכניס אותם לרכבים שלהם, עלותם כיסתה מחיר של משפחתית ישראלית, אחרי מיסוי.

פורסם

1.יחס תמורה למחיר זה אינדיבידואלי, עבור מי שיש בידו הממון יתכן שניסן אלמרה תיתן תמורה נמוכה מסדרה 3 שעולה מחיר כפול.

2. אין שום הקבלה משום סוג בין עלות התוספות ברכבי פאר לבין מחיר ה-695, אלה סגמנטים שמתנהגים אחרת לגמרי וגם העובדה שיש מחירוני תוספות מפוצצים לא אומרים בהכרח שהם גם נמכרים במחירים האלה (למרות שגם לאחר הנחות המחירים כמובן גבוהים).

3. נעים מאוד, ציניות, כמובן שלא התכוונתי שיש כיום זיקה כלשהי בין פורשה לפולקסוואגן מבחינת ״עממיות״, זו הסיבה שלא טרחתי לקשר את לגסוס לטויוטה או אינפיניטי לניסן, ב-2 המקרים החטיבות יוקרה מתנהלות בנפרד מחברת האם.

4.הנקודה כבר נרשמה בסעיף 2.

5.אתה תתפלא שהדברים לא בהכרח עובדים בצורה שאתה כל כך בטוח בה, יש לא מעט תוספות שכתובות בתוספת תשלום ובמעמד רכישה אתה מקבל אותן ללא תשלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

1. מסכים.

3. אם כבר אז סרקזם, ואם כבר בחרת לשלב אותו כאן בצורה לא הכי קשורה אז דווקא שתי החברות היפניות בעלות זיקה גדולה יותר לחברת האם בהשוואה לפורשה.

5. בגדול הם כן, כי זהו מודל העבודה. הנחות נקודתיות או רוחביות כאלו ואחרות לא משנות את מהות ההתנהלות.

2+4. בשני המקרים מדובר על מוצרי מותרות ולכן ניתן להשוות ביניהם.

פורסם
. זאת כמובן זכותו, אבל בהתחשב בכך שבמדינות אחרות, יבואנים אחרים אינם נוהגים באופן דומה ייתכן ומדובר בסוג של חזירות יתר.

והם גם מטעים את הלקוחות שלהם, כשמבטיחים להם שחבילת האינטרנט תעבוד בארץ אחרי שהם "בדקו", אבל - הפלא ופלא - היא לא עובדת... להחזיר 40K ש"ח? מה פתאום...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...