Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ציפיתי לתגובה כזאת ממך.

אם כבר רצית לפתוח דיון פומבי, לאיזו תגובה אתה מצפה ממני?!

האיש עושה עבודה טובה, בנישה שקשה בכלל לשכנע יבואן שהיא כדאית, לא מגיע לו פרגון?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הציקה לי השורה "שלא לדבר על למכור 500 ב-400..."

זו תפיסה מעוותת של הצלחה והערכה,

נראה כמו "ואוו הממזר הזה הצליח לתחמן כמה עשירים פלצנים לשלם 400K לפיאט קטנה, כבוד"

אין פה שום בנייה של מותג, אתה בעצמך כתבת על הסכום המופלץ, לו אני איש מכירות לא הייתי מעז לדחוף לקליינט

שהייתי רוצה כלקוח חוזר מוצר במחיר מפולפל כל-כך.

פורסם
אין פה שום בנייה של מותג, אתה בעצמך כתבת על הסכום המופלץ, לו אני איש מכירות לא הייתי מעז לדחוף לקליינט שהייתי רוצה כלקוח חוזר מוצר במחיר מפולפל כל-כך.

אף אחד לא "דוחף" שום דבר לאף אחד.

זה לא מכירה של מנוי לעיתון נוער בקניון.

מדובר בלקוחות שרוצים להיות מיוחדים מאוד.

הם קנו רכב שיוצרו ממנו 695 יחידות בלבד וידעו מראש מה מחירו.

האם הרכב "שווה" 400K - כנראה שלא.

האם ללקוחות הללו היה שווה לשלם 400K עבורו- כנראה שכן.

פראיירים או לא פראיירים, עסקה טובה היא כזו ששני הצדדים יוצאים מרוצים.

אין מה לרחם על הלקוחות הנ"ל, אני מניח שהם רואים את השרשור וצוחקים על כולנו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין מה לרחם על הלקוחות הנ"ל, אני מניח שהם רואים את השרשור וצוחקים על כולנו.

עידן

כן. הם בטח יושבים מול המחשב ומתגלגלים מצחוק: "פשוטי העם האלה, בקושי מסוגלים להחזיק איזו יונדאי והם מעיזים לומר שאני פרייאר שקניתי פיאט ב-400 אלף שקל? הם לא יודעים שאני מחרבן יהלומים ושכשאני הולך ברחוב נופלים לי שטרות של 200 מהכיס?".

הם יכולים לצחוק עד מחר. מבחינתי שגם ירצפו את הבית שלהם בזהב טהור. אני מעדיף להישאר פשוט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מדהימות ללא ספק!

מחיר פלצני והזוי לחלוטין,נכון,אבל אל תשכחו שלמי שיש 400K להוציא על רכב כזה,הכסף הזה לא מדגדג לו. הלוואי על כולנו להיות במצב כזה,בשביל רובינו 10K לפה או לשם קובעים סגירת עסקה.

גם לי קשה לדמיין את זה,במיוחד שבשביל סכום כזה עובדים כמו חמורים שנים על גבי שנים,אבל אם היה לי כמה מליונים בצד,למה לא?

פורסם
סתם בתור עניין אקדמי, אבארת 695 "פרארי" היא 500 אבארת עם:

180 כ"ס במקום 135 (או במקום 160, בעצם)

גיר רובוטי חד מצמדי עם 5 הילוכים, כיול ספורטיבי ושליטה מההגה

חישוקי 17 מיוחדים

כיול משופר למתלים

בלמי ברמבו מחוזקים

אגזוז עם סאונד משופר

פנסי קסנון

קצת קרבון במראות ובמושבים המיוחדים

עוד כל מיני נגיעות ספורטיביות עיצוביות ברחבי התא

.

או בקיצור, אם תשתמש רק ב-40%-50% מההפרש בין האבארת׳ לבין ה-695 תוכל כנראה ליצור משהו יותר מעניין...

נראה כמו "ואוו הממזר הזה הצליח לתחמן כמה עשירים פלצנים לשלם 400K לפיאט קטנה, כבוד"

אין פה שום בנייה של מותג, אתה בעצמך כתבת על הסכום המופלץ, לו אני איש מכירות לא הייתי מעז לדחוף לקליינט

נראה לי שפספסת את הנקודה ידידי,

אם המוכר היה לוקח את האבארת׳ הרגילה ומוכר ב-400,000 שקלים אזי יש פה בעייה כי מה שנקרא ״השחלת״ את הלקוח וסביר להניח שאם הוא יגלה את זה הוא כנראה לא יחזור אלייך לעולם, אין שום בעיה ״אתית״ למכור ללקוח את ה-695 ב-400,000 שקלים שכן זה מחיר המדף של המוצר ואין שום בעיה עם כך שהמוכר מנסה למכור את הרכב הזה, יתרה מכך- זו עבודתו.

מעבר לזה, הנחת המוצא שלי היא שאדם שרוכש רכב כזה במחיר כזה, לא באמת צריך איש מכירות שישכנע אותו לרכוש אותו, יש מצבים בהם המוצר ״מוכר את עצמו״ ואני די בטוח שאתה לא יכול לקחת לקוח ולשכנע לעבור מקניית רכב של מתחת ל-200,000 שקלים לרכישת אותו רכב במחיר מעל פי 2.

שוב, אלא אם כן ה-695 ישבה לו בראש מלכתחילה והוא רק משחק את המשחק בפני איש המכירות (קרי מתעניין באבארת׳ הרגילה בטענה שה-695 יקרה מדי...).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תגיד לי, נראה לך שאפשר "לדחוף למישהו מוצר במחיר כל כך מפולפל?"

מה, בא מישהו לסוכנות והוא אמר לו: "פסס...פסס... עזובת'ך מהאבארט הזאת. רוצה משו משו ממש מיוחד?! מה לגבי זאת (שולף ברושור מהודר עם מחיקות היכן שמופיע המחיר). זו עולה קצת יותר, אבל שווה את הכסף!"

ואז הקליינט מזמין, בלי להבין למה הוא נכנס?

נו, באמת...

מי שקנה את האוטו הזה ידע בדיוק מה הוא קונה. לא היה צריך "לדחוף" לו כלום. הוא עשה את זה לבד.

ועדיין יש כאן מנהל מותג, שידע להביא דגם מוגבל וידע למכור רכב לאנשים שבד"כ לא מסתכלים לכיוון של הסוכנות שלו. זה שאני חושב שהקונים עשו מעשה טיפשי, לא אומר שאיש המכירות לא עשה את העבודה שלו יפה (או מקצועי או הוגן).

אני יכול להביא לך עוד הרבה דוגמאות למוצרים/מותגים שאני מעריך את השיווק/מכירות שלהם, למרות שהמוצר לא שווה את הכסף. זה לא הופך את המשווקים/מוכרים ללא הוגנים, רק הופך את הקונים לטיפשים.

כל זמן שאיש המכירות לא משקר, זו מדינה חופשית ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא חושב שנכון לעסוק בו בפורום בעבודתו ובכישוריו של חבר פורום אחר המזוהה פה בשמו הפרטי, אני גם בכלל לא חושב שזה רלבנטי לשרשור הזה שעוסק בתמורה לכסף עבור ה- 695.

ואם יורשה לי, אני לא אומר זאת מתוך ידיעה אלא רק מתוך הערכה בלבד- אני לא חושב שצמד ה-695 שעלו על הכביש בישראל הן תוצאה של לקוח שהגיע במקרה (או שלא) לאולם התצוגה של אבארת' ברח' יגאל אלון ואחרי פגישת מכירה עם איש המכירות ומו"מ כספי החליט לרכוש את הרכב. אני חושב יותר בכיוון של מקורב ליבואן שיש לו הרבה מאוד כסף והחליט לרכוש צעצוע נחמד. לא נראה לי שהיה פה תהליך מכירה רגיל.

ואם כבר באבארת' ותמורה לכסף עסקינן, אני חושב שהמותג הזה העלה כמות יפה מאוד של מכוניות על הכבישים ביחס למה שהערכתי סמוך למועד תחילת השיווק בארץ (לפני שנתיים?). אני לא יודע האם הסיבה לכך היא שיש שוק אמיתי בארץ למכוניות כאלו (הכוונה היא לא למכוניות ספורטיביות אלא לצעצוע ספורטיבי תדמיתי ולא פרקטי) או למדיניות הנחות ליברלית מאוד על "רצפת המכירה".

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
תגיד לי, נראה לך שאפשר "לדחוף למישהו מוצר במחיר כל כך מפולפל?"

מה, בא מישהו לסוכנות והוא אמר לו: "פסס...פסס... עזובת'ך מהאבארט הזאת. רוצה משו משו ממש מיוחד?! מה לגבי זאת (שולף ברושור מהודר עם מחיקות היכן שמופיע המחיר). זו עולה קצת יותר, אבל שווה את הכסף!"

ואז הקליינט מזמין, בלי להבין למה הוא נכנס?

נו, באמת...

מי שקנה את האוטו הזה ידע בדיוק מה הוא קונה. לא היה צריך "לדחוף" לו כלום. הוא עשה את זה לבד.

ועדיין יש כאן מנהל מותג, שידע להביא דגם מוגבל וידע למכור רכב לאנשים שבד"כ לא מסתכלים לכיוון של הסוכנות שלו. זה שאני חושב שהקונים עשו מעשה טיפשי, לא אומר שאיש המכירות לא עשה את העבודה שלו יפה (או מקצועי או הוגן).

אני יכול להביא לך עוד הרבה דוגמאות למוצרים/מותגים שאני מעריך את השיווק/מכירות שלהם, למרות שהמוצר לא שווה את הכסף. זה לא הופך את המשווקים/מוכרים ללא הוגנים, רק הופך את הקונים לטיפשים.

כל זמן שאיש המכירות לא משקר, זו מדינה חופשית ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

אם המוצר לא שווה את הכסף, והקונים טיפשים, למה זה הופך את איש המכירות ?

ברור שהוא לא קובע את המחיר או אשם בו, כמו המוכרים של קירבי, כשר אבל מסריח.

פורסם

אין סיכוי בעולם שמישהו שילם על הרכב הזה 400 אלף שקל.

כמו שרוני אמר, זה מחיר תדמיתי לחלוטין, כמו שיש לכל הרכבים ה"יחודיים".

זה בטח גם חלק מקידום של סמל"ת, הם העיפו אותם במחיר הרבה הרבה יותר זול, כמו סוג של פרסומות לחובבי הרכב.

בכל אופן, הייתי מבין את הטיעון של "להרגיש מיוחדים" אבל עם כל הכבוד, מדובר בפיאט 500 שנראית בדיוק כמו פיאט 500 רגילה לכל מי שיסתכל עליה ברחוב ולא גולש כל היום בקארספורום. אם אתה רוצה להרגיש "מיוחד" אז אתה משקיע 400 אלף במשהו מוחצן... 370 או TT נניח.

פורסם

ואם הוא רוצה להרגיש "מיוחד" מבלי שכל ילד יצביע עליו ברמזור ,אדם מבוגר שלא רצה רכב מנהלים או רכב של צעירים אלא אבארט 695 שיתן לו תדמית בקרב חובבי רכב או לחילופין הרגשה של יש לי רכב מאוד מיוחד ביד ורק אני יודע עליו .

יש כאן בעייה אחרת שהמיתוג מפספס אותה אבל לא חשוב ,זה מה שיש בארץ .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...