Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אומנם ישן,חודש עבר,אבל למי שלא ידע...

עוד גרסה,הפעם פיאט מזראטי

אחרי פרארי, אבארט עושה מחווה גם למזראטי

פיאט ממשיכה לחלוב את מותג אבארט עד תום. גם הפעם על בסיס ה-500 הקטנה, רק כעת בעזרת גרסת-מחווה חדשה למזראטי. בתפריט: 180 כ"ס ומרכב בצבע בורדו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4192308,00.html

הם עלו על נוסחת הקסם, לא יאמן.

אי שם בשנות ה-90, פיאט הבטיחו לייצר רק 300 יח' limited edition של פיאט קופה. בסוף ייוצרו 1400 יח' דבר שגרם למהומה גדולה בקרב רוכשי 300 היח' המקוריות.

הנה הם עושים זאת שוב, רק הפעם כדי להגן על עצמם הם קוראים לזה מזארטי, גאונות!

לפחות הפיאט קופה באמת היה רכב מדהים(לדעתי גם עד עצם היום הזה).

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון

היום נסעתי בדרום תל אביב, ועברתי ליד סוכנות אלפא/פיאט.

מה עומדת לה בחנייה (בשמש) ה695 האדומה.

שיחה קלה עם האנשים במוסך, ומצאתי את הקונה המאושר

הוא לא אחר מ - פיאט עצמה.

הם ממש לא מכרו אותה. הם רק מציגים אותה כל פעם במקום אחר. קונה - לאדומה בכל אופן, הם לא מצאו (אלא אם מחשיבים את פיאט עצמה לקונים).

אין לי מושג מה עלה בגורל הצהובה.

פורסם
עדכון

הם ממש לא מכרו אותה. הם רק מציגים אותה כל פעם במקום אחר. קונה - לאדומה בכל אופן, הם לא מצאו (אלא אם מחשיבים את פיאט עצמה לקונים).

היית במוסך או בסוכנות? כי אתה סותר את עצמך... בכל מקרה מה שרשמת ממש לא מבוסס ופשוט לא נכון.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אתה יודע מה רוני, למרות שזה כנראה יפול על אזניים ערלות אנסה.

Tributo Ferrari, התרגום אומר בפשטות, מחווה לפרארי. אתה מוזמן כמובן לבדוק במילון.

הווה אומר, כל מה שעומד מאחורי הרכב הזה הוא מחווה של אבארט' לחברה האחות.

כל מה שמעבר לזה (תכנון משותף, התנהגות של מכונית על וכו' וכו' וכו') הוא פשוט פרי דמיונם הפורה של משתמשי הפורום.

שים לב גם שהגורם המוסמך היחיד שבאמת מחזיק בנתונים האמיתיים בחר שלא להגיב בשרשור הזה. נסה לרגע קט לחבוש את כובע כתב הרכב האחראי שלך, תביט בראי ותשאל את עצמך למה?

פורסם

אוקיי, אתה צודק. גם אני כבר גיחכתי מעט למקרא ההזייה שיש כאן חוויה שמתקרבת לכזו של מכונית על. וכמובן שאם נכתב פה שמהנדסי פרארי תכננו את האוטו - אז אין מחלוקת שהדבר לא נכון. אבל אני הייתי תחת הרושם שאתה חושב שאנשים שהגיבו כאן הם לא בסדר כי הם התרעמו על המחיר הגבוה, או שאולי הם טועים כשהם טוענים שהשינויים הם מסוימים ולא אחרים. מה שאתה אומר כאן הרי מדגיש את הדברים הללו - זו בסה"כ גרסת מחווה משודרגת.

ואין קשר לבחירת הגורם המוסמך שלא להגיב. אני לא חושב שהוא מחזיק בנתונים אחרים ממה שנמצאים ברשות הציבור הרחב בנוגע למהותו של הדגם הזה. הוא כן יודע האם נמכרו המכוניות, למי הם נמכרו ובכמה. אבל זה, למען האמת, לא באמת העניין העיקרי כאן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

Tributo Ferrari, התרגום אומר בפשטות, מחווה לפרארי. אתה מוזמן כמובן לבדוק במילון.

כל מה שמעבר לזה (תכנון משותף, התנהגות של מכונית על וכו' וכו' וכו') הוא פשוט פרי דמיונם הפורה של משתמשי הפורום.

שים לב גם שהגורם המוסמך היחיד שבאמת מחזיק בנתונים האמיתיים בחר שלא להגיב בשרשור הזה. נסה לרגע קט לחבוש את כובע כתב הרכב האחראי שלך, תביט בראי ותשאל את עצמך למה?

צריך לשלוח את השרשור ההזוי הזה להנהלת פיאט, אולי עוד יחליטו להוציא שם abarth HaHaHa Tributo Carsforum :lol:

פורסם

שאלתי את עצמי והתשובה היא: אתה מתעלם מהעובדות כי אתה מקושר ליבואן.

"מחווה לחברה אחות"... עוד רגע אני אבכה מעוצמת הרגשות, כמו עובדי פרארי ששלחו פרחים למנהל המותג של אבארט'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עדכון

אנסה להתבטא בעדינות, המשפט הזה הוא הטעיה קשה שלא לדבר על שקר גס.

הרכב ניקנה ע"י אדם פרטי ורשום על שמו.

יש קשר בין הלקוח לבין סמל"ת אך הלקוח אינו עובד סמל"ת.

ולכן:

א. הקונה איננו פיאט עצמה.

ב. אבארט' כן מכרו את הרכב .

ג. הרכב אינו "מוצג" לראווה אלא משמש את הבעלים שלו כמו רכב של כל אחד אחר.

אני חושב שמגיע פה התנצלות בפני הלקוח ושאר חברי הפורומים שהאכלת בלוקשים שלך.

ובפעם הבאה בדוק את המקורות שלך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...