Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והם גם מטעים את הלקוחות שלהם, כשמבטיחים להם שחבילת האינטרנט תעבוד בארץ אחרי שהם "בדקו", אבל - הפלא ופלא - היא לא עובדת... להחזיר 40K ש"ח? מה פתאום...

ברור שהם בדקו! בגרמניה הם בדקו וזה עבד... :roll:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם פירשת את הגישה כמתנשאת, זה הכל בראש שלך. מבחינתי זה ניתוח ענייני לגמרי שמעודד דיון בנושא. אני טוען דבר אחד, אתה טועה דבר אחר. מה הבעיה?

לטעמי, הטענה שלי שאני לא באמת צריך לנהוג באוטו בשביל להבין במה מדובר היא הגיונית הרבה יותר מהסברה שלך שפרארי הצליחו להכניס ל-695 יכולות ריגוש של מכונית על.

1. לא הבנתי במה היית מנוגדת הדעה, אבל שיהיה.

כולנו מסכימים שה-695 היא בסופו של דבר קוריוז.

הוא שאמרתי... :-P:wink:

1. השאלה אם גישה היא מתנשאת או לא, אינה מסורה לשיקול דעתו של המתנשא, היא נבחנת באופן אובייקטיבי.

2. האופן בו מכונית מתנהגת, אינו בהכרח מכלול של מספרים, נתונים, אפילו שם מותג. גם נהיגה בקרטינג חזק דיו יכולה להיות מרגשת יותר מנהיגה בפרארי וזו הסיבה בשלה השתמשתי במונח "ריגוש".

3. אם ייצא לך, נסה לעשות סיבוב בקייטרהאם 7 או איזה יצור פסיכי אחר, יוצא סדנת "משוגעים למכוניות", אני מתקשה להאמין שתמצא פרארי שתותיר אותך אחרי נהיגה כזו מרוגש באותה מידה. ולא שהפיאט הזו מתחילה להדמות בתפיסה למכונית שהזכרתי, אבל תמיד כדאי להשאר עם ראש פתוח ורצון להתנסויות, לפעמים אפשר להיות מופתע, גם לטובה.

4. ואם עדיין אינך מבין מדוע להבנתי אתה לוקה בדוגמטיות, שבוי בקונצפסיות ובתפיסה שהיא יותר מכל מותגית, אז כנראה שזה הזמן להרים ידיים וכך אני עושה. יום טוב שיהיה.

פורסם

בדיוק כמו שאף אחת ששוקלת 90 ק"ג וגובהה 1.60 לא תיראה טוב בבקיני, גם אם לא ראית אותה, אף שחקן כדורסל בגובה 1.80 לא יוכל לשחק כסנטר, גם אם לא ראית אותו משחק, ואין שלג טוב לסקי בטמפ' של 15 מעלות, גם אם לא גלשת עליו, כך שום מכונית הנעה קדמית חוקית לכביש, שעושה 0-100 ב-7 שניות, לא שווה 400 אלף ש"ח (מבחינת ריגוש לשקל).

היא לא תהיה לא קייטרהאם ולא קארטינג וגם לא F1 בתחפושת. עניין של פיסיקה ומכניקה.

אין שום בעיה להסתכל על מכלול שינויים ולראות שאין סיכוי שהם יהפכו את המכונית הזו למשהו ששווה 400 אלף ש"ח, שלא לדבר על "ריגושים ברמת פרארי", כמו שאתה סבור שאתה עוד עלול לקבל ממנה.

בינתיים, אתה יכול לקבוע בים עם ה-1.60 ו-90 ק"ג לסשן צילומי דוגמנות.

מי יודע, אולי תופתע לטובה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה נעשה מה-זה טרחני, אבל שיהיה:

1. הכוונה לא הייתה מתנשאת, בסדר?

2. אין שום קשר למותג. יש הנעה קדמית 180 כ"ס ברכב ספורטיבי מול הנעה אחורית 500 כ"ס ברכב ספורט.

3. יש לי ראש פתוח וגם ניסיון במכוניות ספורט ממגוון סוגים. זה עדיין לא הופך את ה-695 לכזו.

4. המותג מעניין לי את הת*@. זו המהות של המכונית שמעניינת. דוגמטיות? להפך - אני מגיע למסקנה הזו על ה-695 מתוך ניסיון והבנה במגוון כלי רכב, לא מתוך חוסר חשיבה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עופר, אנחנו הרי מדברים, בין היתר, על כיף, והקלישאה הידועה אומרת שדווקא יש דברים ששמנות מצטיינות בהם :wink::twisted::lol:

מצטער, זו הייתה פשוט הרמה טובה מדי :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ברור לי, פשוט רכב, חוץ מלהיראות, אמור גם לבצע הרי - ועופר הוא הראשון שבד"כ מעדיף ביצוע על מראה :wink::lol: :lol: :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
עופר, אנחנו הרי מדברים, בין היתר, על כיף, והקלישאה הידועה אומרת שדווקא יש דברים ששמנות מצטיינות בהם :wink::twisted::lol:

מצטער, זו הייתה פשוט הרמה טובה מדי :lol:

קודם כל, עפר ולא עופר...

דבר שני, לא אמרתי שומדבר נגד שמנות. נהפוך הוא, כמה מ... אהה... לא חשוב (יש כאן ילדים).

אבל לדגמן בקיני הן לא מתאימות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה, לא מגרה?

fatgirl3.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זאת אחלה לטאה!:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תגובות 198 ו-199 של עפר ורוני, הזכירו לי את הדבר הבא:

מרוקאי בא לבנק וביקש הלוואה של עשרת אלפים ש"ח,

הפקידה בדקה את חשבונו ואחרי שהכל נמצא תקין היא הגישה לו טופס וביקשה שיחתום

המרוקאי : שאני אחתום? שאל המרוקאי, למה מה קרה?

הפקידה החלה להסביר לו שבלי חתימתו הוא לא יקבל הלוואה, אך לשווא.

בסופו של דבר, היא שלחה את המרוקאי למנהל הבנק שגם כן היה מרוקאי

בוא הנה! תחתום! אמר מנהל הבנק

לא בא לי! ענה המרוקאי

מנהל הבנק התעצבן והלביש לו סטירה

המרוקאי חתם על הטפסים והגיש אותם לפקידה

נו איך זה שחתמת? שאלה הפקידה.

להבדיל ממך? אמר המרוקאי הוא הסביר לי כמו בן אדם. :wink:

מקור

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

האמת, על אותו משקל אפשר לשים את ה-695 (רק שכאן זה לא באמת מצחיק):

חובב רכב עשיר כקורח נכנס לסוכנות אבארת ורוצה לקנות 500 לילד שלו לרגל הוצאת הרישיון.

הסוכן החלקלק (:wink:) אומר לו: תשמע, יש לך המון כסף, למה שלא תקנה את זה במקום?

המיליונר: מה זה?

הסוכן: זה כמו 500 אבארת, רק עם יותר כוח, קרבון, תיבה רובוטית מגניבה וכל מיני תוספות אחרות.

המיליונר: נשמע טוב, כמה עולה?

הסוכן: אהממ... אהה... זה... ארהמפמפ (ממלמל).

המיליונר: סליחה? אמרת ארבע מאות אלף?

הסוכן: (בקול רועד), אההה... כן?

המיליונר: למה שאני אקנה את היבחוש הקטן הזה במחיר של ב.מ.וו?

הסוכן: אהה, אממ... אה... כי ייצרו רק 499 כאלה ורק שתיים יגיעו אי פעם לארץ?

המיליונר: איפה חותמים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...