Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב רועד מאוד והנורית הכתומה מהבהבת (של גזי פליטה) האם מזיק לנסוע ככה למוסך וכדאי להזמין גרר? י

דרך אגב זה קרה שתי דקות אחרי מכה רצינית מבור בכביש. יכול להיות קשר ?י

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב רועד מאוד והנורית הכתומה מהבהבת (של גזי פליטה) האם מזיק לנסוע ככה למוסך וכדאי להזמין גרר? י

דרך אגב זה קרה שתי דקות אחרי מכה רצינית מבור בכביש. יכול להיות קשר ?י

שבוע טוב ובוקר טוב מומלץ במקרה כזה לגרור את הרכב [נסיעה אפשרית אך איטית ועלולה לגרום נזק ישיר לממיר הקטליתי ]

מומלץ לבדוק את מאריכי ההצתה ובמידה ואחד פגום מומלץ להחליף את ארבעתם במקרה שכולם מאותו תאריך יצור בכדיי שתופעה זו לא תחזור לפרטים נוספים אבי בוחן רכב מוסך המכונן מורשה רנו ניסאן בת"א 0508460040

תודה ונסיעה בטוחה

אבי - אלקטרו-מכונאי ובוחן רכב

מרכז שירות המכונן ,רנו-ניסאן.

hamechonen.co.il 03-5627808

פורסם

היי.

בכל מקרה, לידיעה, מחיר ל 4 סלילים איכותיים תוצרת וולאו עולים 1000 ש"ח כולל מע"מ.

אני החלפתי את כל הרביעיה לפני שנתיים.

את העבודה, תעשה לבד - קלי קלות (אשמח לסייע גם בפרטי)

שלא יעבדו עליך בשום מקום אחר !

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לצערי עד שהתקבלו התגובות כבר הלכתי למוסך. החליפו לי שני סלילים ויצא דיי יקר (380 לסליל) אבל היות וכבר הגעתי רציתי כבר לגמור עם זה. היה לי ברור שזה סליל ואני יודע שההחלפה פשוטה, חבל שלא ניסיתי לבד ..י

פורסם

ואיזה סלילים שמו לך?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...